width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2007. szept. 22.

2007. szeptember 22., szombat

Reakció reakciós hehe :-) A Globalizáció Főpapjai

Reakció Reakciós blogtér

Reakció: az újjászületés.

Reakciós visszaszámlálás

Egy sötét reakciós igazsága

kémiai reakció On-line REakció Vegyi REakció

A Reakció (blogunkon is olvasható, kritizálható) szerkesztőségi kormányprogramja. Nem egy Y-terv mélységű program, de azért kiderül belőle, mit tartanának

előszeretettel használja a "reakciós"-t, mint szitokszót

Ugyancsak a későbbi ellenforradalmi Magyarország nacionalista s faji ideológiája előkészítőinek tekinthetők az irodalomban a konzervatív-reakciós és


A jelenlegi állapotot, ami jellemző az országunkra demokráciának szokás nevezni, de szerintem nem az. Ami nálunk van, az liberális diktatúra. Persze lehet azt mondani, hogy nincs is igazi diktatúra, ami igaz is, de egy kicsit van. Hogy ez miből látszik? Onnan pl., hogy kisebb-nagyobb kérdésekben az a PC, ha liberális valakinek az álláspontja. Kisebb kérdésekben még csak-csak eltűrik a másként gondolkodást, de nagyobbakban nem. Jó példa erre az abortusz, hogy az a PC, ha valaki abortuszpárti. Az a PC, ha nem szabad elmondani, ha egy bűnelkövető valamelyik kisebbséghez tartozik.
Én azt szeretném, ha nem a liberális gondolkodás lenne PC, hanem a keresztény-nemzeti, bajtársias hozzáállás. Ahol nem azon kacsintanának össze az emberek, hogy hogyan vágták át a sorozóbizottságot, és hogyan puskáztak vizsgán. Mert bár a szabályok megvannak az egyetemen, de merd csak hallgatóként elmondani egy tanárnak, hogy a melletted ülő csal! Ezeket csak azért írtam, hogy kiemeljem, hogy bár kormányok váltják egymást az ország élén, de a liberális közgondolkozást nem sikerült megszorítani.
A gárdák, és a nemzetőrség jó eszközök lennének, hogy a tekintélyelvűség széleskörűvé tételére, hogy ne csak a szabadosság és szabadelvűség legyen alternatíva.
Nem lenne az diktatúra, annyira sem, mint a mostani de nem liberális, hanem konzervatív elvek alapján. És ahogyan a nagy kérdésekben most sem kérik ki az emberek véleményét, az új hatalom sem kérné ki. Ilyen például az abortusz kérdése. Miér, EZEK akikről itt szó lesz, kikérik a véleményünket? XD

A szupertitkos összejövetelek célja: a világuralom.
Magyarországról: Bokros Lajos, és Surányi György is a tagjaik között van.
Kiváncsi lennék, hogy Gyurcsány Ferenc vajon megfordult-e egy-egy tanácskozásukon?

TITKOS TÁRSASÁG A VILÁG ELLEN

- A „Globalizáció Főpapjai:” –

- A BILDERBERG CSOPORT -

Egyfajta globális gazdaságot akarnak.

És globális haderőt, melyben a fegyveres erők amolyan „Belügyi csapatokként” működnének. (Ahogy jelenleg is az Orosz föderációban.) - (Melyre Magyarországon is egyre jobban hasonlítanak Gergényi európai pénzekből túlon túl is jól felfegyverzett rohamosztagai.)

Egyfajta világállamot akar tehát a Bilderberg csoport, szinte bármi áron. Hiszen a Világuralomért sok milliók elnyomorodása, vagy kiömlött vére, - sem drága.

1.

A Bilderberg csoport arról a szállodáról kapta a nevét, ahol megalakult 1954-ben, a hollandiai Oosterbeek városában. Persze a csoport hivatalosan még mindig nem létezik, de működésének „eredményeivel” manapság már nap, mint nap találkozhatunk.

A körülbelül száz főt számláló csoport tagjai a világ legbefolyásosabb emberei közül kerülnek ki. Tagjaik között találhatók: nemzetközi bankárok, multinacionális vezérek, politikai vezetők, és az európai királyi házak képviselői is. De – az információk szerint, - a társaságot az észak amerikai Rockefellerek, és a Rotschildok vezetik.

A csoport minden évben négy napot tölt együtt egy-egy titkos helyszínen, Európában, vagy Amerikában. A sajtó alil-alig tesz említést ezekről az összejövetelekről. Ennek oka feltehetően az, hogy a nagy médiák csúcsvezérei is szerepelnek a társaság vendéglistáján. A hírzárlat szinte teljes, a bilderbergiek túl hatalmasak ahhoz, hogy csak úgy felfedjék őket.

A tanácskozásokat az utóbbi években Lord Carrington vezeti. Az a politikus, aki korábban a brit kormány minisztere, és a NATO főtitkára volt. (Carrington a házassága révén, a Rotschild családhoz köthető.)

Valószínűleg a Bilderberg csoport a legbefolyásosabb lobbitársaság a világon. Hiszen az egész Európai Unió, s vele együtt az euro, - valamint a Hidegháború vége, és az Észak-amerikai Szabadkereskedelmi egyezmény, vagy a Brady terv, (Reagan ötven milliárd dolláros felajánlása a harmadik világ, és a kommunista országok számára), vagy éppen Margaret Thatcher megbuktatása, amiért ellenezte az európai szuiperállam létrejöttét, min-mind kézzel fogható példák a Bilderberg csoport összejöveteleinek eredményére.

2.

A Bilderberg csoport végcélja, hogy világállamot hozzon létre. (Amelyben persze ők az urak…) Meggyőződésük szerint a nemzetállamok kora lejárt, a nemzeti szuverinitás ideája régimódi és elavult.

Pénzügyi erejüket arra használják, hogy befolyásolják a világ eseményeit. És úgy irányítják a nemzetközi politikát és gazdasági életet, hogy az ő hatalmukat erősítse.

A „Globalizáció ezen főpapjai” a technikai civilizáció okozta távolság csökkenésekkel és az ebből adódó globalizálódással lehetőségeket kaptak arra, hogy olyan nagyszabású és társadalmilag is finanszírozott projekteket vigyenek véghez, melyek végső soron az ő gazdasági és politikai erejüket gyarapítják.

Ilyen volt például az a sokmilliárdnyi segély eljuttatása az egykori Szovjetúnióba, és aztán az ottani ásványkincsek fillérekért való kitermelése.

Vagy például ilyen jelenleg is a Nemzetközi Valutaalap kataszrtofális pénzügyi politikája, melyek következtében a hitelt kapott országoknak esélyük sincs a felemelkedésre!

A Bilderberg csoport kemény magot alkotó tagjainak körén kívűl minden alkalommal feltűnik egy egy „reményteli” új arc, akit akkor választanak ki, amikor igéretes politikai pozícióba kerül. De rögtön ejtik is, amikor az már nem válik hasznukra.

Kiváncsi lennék, hogy Gyurcsány Ferenc vajon megfordult-e egy-egy tanácskozásukon? De információk szerint Bokros Lajos, és Surányi György, bizonyosan.

Annak idején az első afro-amerikai szenátort Douglas Wildert is akkor hívták meg a társaság köreibe, amikor politikai karrierje üstökösként ívelt fölfelé. De amikor alig egy százalékot kapott a demokraták elnökjelölő pártgyűlésén, azonnal lekerült a neve a vendéglistáról.

Jó lóra tettek viszont, amikor Arkansas állam akkori kormányzóját, a bizonyos Bill Clintont hívták meg a németországi Baden Badenben tartott eszmecseréjükre. Hisz’ egy évvel később Clinton Amerika elnöke lett.

Az információk szerint a 70-es évek óta minden amerikai elnök a „zsebükben van”. Bár George W. Bush nem tagja ugyan a Társaságnak, viszont az apja az volt. És a jelenlegi adminisztrációjának több tagja is rendszeresen felbukkan a bilderbergiek ülésein.

3.

A Bilderberg csoport összejöveteleit minden alkalommal szigorúan őrzik! Az USA-ban a CIA, Nagy Britanniában a MI6, és minden országban a titkosszolgálatok, a rendőrség különleges, terrorelhárító egységeivel, karöltve. Esetenként még a hdsereget is bevetik.

A rendőrség rendre feltartóztatja és őrizetbe veszi azokat az újságírókat, akik egy-egy alkalommal be akarnak jutni a Csoport összejöveteleire. A biztonsági intézkedések ilyenkor szinte példa nélküliek. A Csoport testőrei, a helyi hatóságokkal együttműködve, minden magyarázat nélkül, a helyi lakosokat korlátozzák mozgásukban, oly szélesve vonva a biztonsági zónát, hogy az még a hülyéknek is feltűnik.

És minderről a hivatalos sajtóban egyetlen sor sem jelenik meg!

Mario Monti, az Európai Bizottság tagjaként rendszeresen részt vett a Bilderberg Csoport ülésein. Ezekről az eseményeket bagatellizálva így nyilatkozott:

- A résztvevők saját költségükön vesznek részt a tanácskozáson. Az itt tett megállapítások, semmilyen hatással nincsenek az Európai Bizottságra. Nem hozunk határozatokat, nincsenek szavazások, nem bocsátunk ki politikai nyilatkozatokat sem.

Ilyen nyilatkozatokat hallván, az egyszerű riporterben persze azonnal felmerül a kérdés: „Ha ez így van? Akkor vajon mi a fenét keres ott ennyi nagyfejű, egy rakáson?

Hogy mit? A dolog lényege azért mégis kiviláglik. És ez messze a demokrácia szabályai felett, s a hatályos törvényeken kívül áll.