width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2008. júl. 11.

2008. július 11., péntek

Egyes gépeken még nem jön be a Kuruc.info itt van mit tehetünk

Egyes gépeken még nem jön be a Kuruc.info - itt van, mit tehetünk

UPDATE : mégsem kell bojkottálni, azt mondják, azért nem jön be, mert a rossz régi címre mutat a netszolgáltató dns szervere.

Itt a kurucinfósok közleménye is ezzel kapcsolatban :

Egyes gépeken még nem jön be a Kuruc.info - itt van, mit tehetünk

2008-07-11. 16:56

A Kuruc.info közel egy hetes kimaradása alatt több szerveren megfordult, még ha ez nem is volt túl látványos. Egyes internetközpontok lassúságuk miatt még nem a végleges IP-címünkre mutatnak, ezért néhol még napokba telhet, mire elérhetővé válunk. Az ilyen esetekben, pl. Datanet-előfizetőknél addig közvetlenül a https://72.232.247.162 címen tudják elérni hírportálunkat.

Másik probléma lehet, hogy az internetes böngészőnk ideiglenesen letöltött állományai közt (gyorsítótár, cache) szerepel az ideiglenes, statikus oldalunk, amit nem akar frissíteni, mert egy jó ideig el nem évülő oldalnak tekintette. A CTRL-F5 billentyűkombináció (együtt) viszont minden infót újra leszed. Vagy lehet nézni az oldalt titkosított https kapcsolaton:
https://kuruc.info

Kuruc.info

Mivel kiderült, hogy mégsem blokkolásról van szó, tárgytalan a bojkott felhívás.

De pl németeknél sok példa van arra, hogyelérhetetlenné tesznek nacionalista oldalakat, és a "your website has been blocked" szöveg erre engedett következtetni...

Az információ szabadsága mindenáron megvédendő kulturális érték.

Alapvető szabadságjog továbbá az alternatív forrásokból történő tájékozódás joga is.


Jogod van a tájékozódáshoz !

A hibaüzenetet azért leírom érdekességképpen : egy, a régi Ultra súroló reklámra emlékeztető kép, amin egy nő áll egy laptoppal a kezében.

"Your website has been suspended! The web hosting account that hosts this website has been blocked! If you are the owner of this website, please contact the support team to resolve this issue. If you are a visitor to this website, please access this page later." és itt van a kép is :


Ezt írta ki a http://kuruc.info és a http://www.kuruc.info cím.

Az EU-ban is vannak tervek az internetes - és az offline - szabad véleménynyilvánítás ellehetetlenítésére.

Akkor marad a Freenet meg az Ares. Meg valami fasza titkosítással rendelkezős e-mule szerű p2p ami majd a jövőben esedékes lesz hogy kijöjjön végre.

Mellesleg ha proxy-t használnának de az titkosítva küldené az adatot, akkor se látná a szolgáltató hogy mi megy át rajta.

Ha mindent így elkezdenek betiltogatni, el fognak terjedni az ilyen messzi ismeretlen országokban lévő fizetős anonim és titkosított proxyk amiről majd szabadon lehet netezni.

Az interneten amíg világ a világ, úgyis meg lehet kerülni kis ügyeskedéssel bármilyen korlátozást és tartalomszűrést, minimális szakértelem se kell hozzá, csak 1 perc guglizás.

http://anonymouse.org/cgi-bin/anon-www.cgi/http://kuruc.info/

És lám a láma XD

Sőt, a sima secure server is jó :

https://72.232.247.162/

Az interneten SEMMIT sem lehet visszaszorítani, cenzorálni stb. és minél kétségbeesettebbül próbálkoznak valami ellen, annál nagyobb ellenhatást váltanak ki.

nem jön be a kurucinfó, kurucinfo, kuruc.info, blokkolja, blokkolják a kurucinfót, amiért blokkolják a kurucinfót, blog cenzúra, blokkol, zsidók, A zsidók bűnei, blokkolt kuruc, blokkolt kurucinfo, blokkolt kurucinfó, blokkolt oldalak, zsidó internetes cenzúra

Extra poén : a webmester keményen dolgozik - én is így szoktam ám XD

Fluent english required http://www.thewebsiteisdown.com/ Anyway, internet sucks :-)