width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2014. jan. 9.

2014. január 9., csütörtök

Fideszes volnék? Nem. Csak teszek különbséget, még ha árnyalatnyi is az eltérés. Radikális szemszögből ugyanezért fideszesnek tűnhet akár a Hunhír is, párszor meg is kapták már a titulust. :Đ

Fideszes volnék? Nem. Csak teszek különbséget, még ha árnyalatnyi is az eltérés.

Radikális szemszögből ugyanezért fideszesnek tűnhet akár a Hunhír is, párszor meg is kapták már a titulust. :Đ

A narancs párt csak a kisebbik rossz.

Radikálisoknak udvarolnak fideszék néha a radikálisan jobb irányba mutató BESZÉDEKKEL, csak sajnos ezeket a radikálisan rendszerhiba - javító TETTEK rendre nem követték.

A fideszes szavazó, a polgári körös, de még a "kis" fideszes képviselő sem igazán ellenség viszont.

Az MSZP a Fidesz veszte

Minden nemzeti érzelmű tisztában van vele, hogy az elmúlt évek kormánypártjai jelentik a legnagyobb veszélyt az országra nézve. Az utóbbi egy-két évben a nemzeti oldalon elterjedt a nézet, hogy a Fidesz a fő ellenség, és nem az MSZP, hisz a szocialistáknak már lejárt az idejük. Kis szerencsével így is van, és soha többé nem lesznek kormányon, de még az is lehet, hogy nemsokára mindegyik a börtönben lesz, ahol a helyük van. De tényleg a Fidesz a legnagyobb veszély?

Ha felületesen vizsgáljuk a jelenlegi magyar helyzetet, akkor természetesen úgy tűnik, hogy a jelenlegi kormány minden célja Magyarország kivéreztetése. Minden céljuk az, hogy úgy csűrjék-csavarják a dolgokat, hogy az ország készen álljon a cionista megszállásra, és a magyar népet egyszer és mindenkorra eltűntessék a föld színéről. Azonban nézzünk meg néhány alapvető politikai tényt, amiből kiderül, hogy nem a Fideszre kéne a legnagyobb erővel támadni, hanem a testvérszervezetére, az MSZP-re.

Persze, nem arra akarok kilyukadni, hogy a Fideszt békén kéne hagyni, vagy, hogy elnézzük a hülyeségeiket. Hanem arra, hogy az MSZP ugyanolyan veszélyes, mint amikor még kormányon volt. Az MSZP az elmúlt nyolc évben (főleg) minden mutyinak a főszervezője volt, amiben bizony a Fidesz is oroszlánrészt vállalt. Amennyiben azt akarjuk elérni, hogy a cionista helytartók mind a levesbe menjenek, akkor nem faltörő kosként a jelenleg abszolút hatalmat birtokló Fideszt, hanem a legyengült MSZP-t kell támadni.

Az MSZP támadásával előbb vagy utóbb összezavarodnak, és mindenki menekülni fog a süllyedő hajóról. Azok, akik kilépnek a sorból, mindenkit felnyomnak, csakhogy mentsék hitvány életüket, és akkor fognak borulni sorban a Fidesz emberei. Amennyiben a láncreakció elindul, az egész cionista métely, ami szennyezi a magyarságot, úgy omlik össze, mint a kártyavár. Ez azonban sose fog bekövetkezni, ha hagyjuk, hogy a szegfűsök és a narancsosok összezárjanak és védjék egymás hátát.

Ha jobban belegondolunk, a Fidesz egyik fő kampányeleme és legnagyobb ütőkártyája az elszámoltatás volt. Ez azonban, mint tudjuk elmaradt. Nyilván, hisz nem saját maguk ellenségei. Ez az a pont, ahol a Fidesz a leginkább sebezhető. Amíg mi azzal vagyunk elfoglalva, hogy a Fidesz milyen módon biztosítja a hatalmát, amíg a fő csapásirány az, hogy rosszul kormányoz, addig, mint a maffia (bár a maffiába azért több becsület szorult) szépen a háttérben csinálja azt, amit eddig is.

Mi a megoldás? Nem szabad levegőt hagyni az MSZP-nek, ugyanis megtalálják a módját, hogy az elégedetlen tömegeket visszacsábítsák, és akkor bárki, aki életében árpádsávos zászlót ragadott mehet a börtönbe, vagy valami munkatáborba. Beindulnak a koncepciós perek és jönnek a fekete autók. Sokan gondolják, hogy a Fidesznél mért lenne másképp, ők is ezt akarják. Akarni akarják, de egy darabig nem teszik meg. Nemzetinek vallják magukat, és tömegével vannak olyanok a soraikban, akik szimpatizálnak valamilyen nemzeti szerveződéssel. A Fidesz függ a valódi nemzeti oldaltól. Amíg van nemzeti oldal, a Fidesznek is van élettere.

Könnyebb is a Fideszt térde kényszeríteni, ha a szocialistákkal jövünk. Hisz ki tudja hány Fidesz szavazó van, aki nem azért lett narancsos, mert imádja Orbánt, hanem pont azért, mert gyűlöli a szocialistákat. Gondoljuk végig a dolgot, ha össze tudjuk mosni a Fideszt az MSZP-vel, pontosabban: rávilágítunk arra, amit tudunk, akkor tömegével pártolnak el a Fidesztől az emberek, és nem ezrével, hanem százezrével.

Ez a mi nagy történelmi lehetőségünk. Az MSZP a Fidesz veszte lehet, ha megragadjuk ezt az óriási lehetőséget. De amíg úgy gondolunk az MSZP-re, mint lejárt csomagolású pártra, lenézzük a cionistákat, addig nemhogy esélyünk nem lesz a szebb jövőre, de még arra se lesz lehetőségünk, hogy küzdjünk érte a végsőkig.

Szerencsi Gábor

Forrás: Hazatérés Rádió

"Mi, ,,kis rendőrök'' azért szavazunk 2014-ben a Jobbikra, mert nem rendőrök, hanem MAGYAR RENDŐRÖK akarunk lenni!"

Rendőrként alapból rendpártian egyetlen logikus választás marad, a Jobbik.

Azok a ballibek (és jobblibek) a mocskos rohadékok, akik politikai célokra használták fel a rendőrséget.

Más f*szával történő csalánverés esete forgott fenn.

Magyarország Szerelmesei És Felszabadítói

"IGAZ MAGYAR RENDŐRÖKET!!!

Mi, ,,kis rendőrök'' azért szavazunk 2014-ben a Jobbikra, mert nem rendőrök, hanem MAGYAR RENDŐRÖK akarunk lenni!
Mert nem munkát, hanem ÉLET HIVATÁST akarunk!
Mert nem a polgárokra, hanem a NEMZETRE AKARUNK ESKÜDNI!
Mert vissza akarjuk kapni azt a becsületet, amit elloptak tőlünk a 89-es gengszterváltók!"