width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2007. nov. 5.

2007. november 5., hétfő

Egy kis infó

Elég sokan keresnek rá, ki kicsoda a zsidómédiákban, íme egy kis infó :

A Matula honlap üzemeltetője Tamás Bence Gáspár zsidó a honlap bejegyzett lakcíme Bp. XV. Bartók Béla u.9. Ő az index munkatársa, és dolgozik a Tilos Rádióban is.

A honlap másik embere Bede Márton zsidó akinek neve az origóhoz a Pesti Esthez és a "kreatív online"-hoz kötődik.

A harmadik ember Magyari Péter zsidó, szintén a keresztényeket kiírtani kívánó Tilos Rádió embere, valamint az origó munkatársa és Tamással olvastak be közösen a Tilosban egy Orbán viktort "fasiszta patkány"-nak nevező sms-t amely még azt is tartalmazta, hogy "Pusztuljanak az egyházak".

Kollegájuk Inkei Bence zsidó szintén a közismert irányultságú origó munkatársa. De dolgozik a Pesti Estnek és írt még a zsidó Index egyik vidéki kiadásába, valamint az Élet és Irodalomba is.

A zsindex saját, főoldalon ajánlott blogjai valóban nem blogok, mivel pénzért írják őket, és uj péter valóban zsidó, ahogy nobilis kristóf is az. Sumák banda, felvásárolják a jó blogokat, lapokat : SUBBACULTHA, UFI, többek közt, aztán meg fokozatosan cionlibsi irányba viszik el őket. Ma már az is nyilvánvaló sokak számára, hogy a média tulajdonosa alapvetően meghatározza az adott média politikai irányvonalát.

Tehát, ha egy szdsz-közeli zsidó médiamágnás megveszi a nemzetiliberális Ufit, akkor azt úgy kell lereagálnunk, hogy az számunkra elveszett, és zsidó hazugság - gyárrá fog alakulni.

Amúgy, ez NEM KAMU :

A Nemzeti Jogvédő Alapítvány és a Civil Jogász Bizottság "Felhívás a jogállamiság elveinek és szabályainak betartására” címmel hivatalos közleményt adott ki, melyet 2007. október 22-én (operaház) és 26-án (hídblokád) durván megsértett a Bencze József-vezette karhatalom. A lényege a dolognak - és ezért fog a magyarnak nevezett rendőrség többszázmillió forint értékben kártérítést fizetni! - a következő:
"Az emberi jogok és az alapvető szabadságok védelméről szóló, Rómában, 1950. november 4-én kelt Egyezmény 11. cikkének - a közelmúltban a Bukta-ügyben és Oya Ataman-ügyben született strassbourgi ítéleteknek megfelelő-értelmezésével kell alkalmazni a gyülekezési jogra vonatkozó hazai jogszabályokat. Ez tehát azt jelenti, hogy egy tüntetés bejelentésének elmaradása még önmagában nem teszi feloszlathatóvá a tüntetést, ha a tüntetés békés jellegét megtartja.

Éppen ezért erre kell egy "precedens" ,mert bár a mi jogrendünk nem ismeri a precedens fogalmát, de az embereknek látniuk kell, hogy aki a kormány ellen tüntet, nem valami szélsőséges huligán. Erre lesz jó többek közt ez az alkalom :

Van-e jogunk a Batthyány-örökmécseshez november 17-én kimenni?
2007-11-06. 15:07:30

Természetesen van, mint ahogyan jogunk van ehhez bármely más napon is! Mindenki magánemberként azt tesz, amit szeretne, hiszen Magyarország alkotmányos jogállam, amely (sajnos) az Európai Unióhoz tartozik. Ezért, ha Gyurcsány Ferenc és kormánya, illetve a viperákat és gumilövedéket használó politikai rendőrsége ezt megpróbálja elfeledni, nekünk is van önvédelmi ellenfegyverünk, amivel élni kell, és ez nem más, mint a minket megillető emberi jogaink.

A Nemzeti Jogvédő Alapítvány és a Civil Jogász Bizottság ezzel kapcsolatban "Felhívás a jogállamiság elveinek és szabályainak betartására" címmel hivatalos közleményt adott ki, melyet 2007. október 22-én és 26-án durván megsértett a Bencze József-vezette karhatalom. A lényege a dolognak - és ezért fog a magyarnak nevezett rendőrség többszázmillió forint értékben kártérítést fizetni! - a következő:

"Az emberi jogok és az alapvető szabadságok védelméről szóló, Rómában, 1950. november 4-én kelt Egyezmény 11. cikkének - a közelmúltban a Bukta-ügyben és Oya Ataman-ügyben született strassbourgi ítéleteknek megfelelő-értelmezésével kell alkalmazni a gyülekezési jogra vonatkozó hazai jogszabályokat. Ez tehát azt jelenti, hogy egy tüntetés bejelentésének elmaradása még önmagában nem teszi feloszlathatóvá a tüntetést, ha a tüntetés békés jellegét megtartja."

Ezért "véletlenül" lehetünk sokan november 17-én, szombaton 17 órakor a Batthyány-örökmécsesnél, és hívunk is mindenkit! Emlékezünk gyertyáinkkal, mécseseinkkel egész nap, hogy mennyit "fejlődött" húsz év alatt országunkban a "demokrácia". A Magyar Önvédelmi Mozgalom bízik abban, hogy elmúltak a kommunista diktatúrára jellemző évek, s ezért nem kell félnünk 2007-ben a hatalom és a rendőrség jogsértésétől, brutalitásától.

Minden igaz hazafit és nemzeti szervezetet várunk 17-én a nemzeti kiállás és összefogás jegyében! A Magyar Önvédelmi Mozgalom nevében elsőként tiszteletbeli elnökünk, Kovács Géza fog beszélni.

[Forrás: Magyar Önvédelmi Mozgalom]

Mondom, békés. A rendőrök viszont, általában állandóan erőszakkal lépnek fel, erőszakot kezdeményeznek. Jogtalanul. A kialakuló helyzet aztán általában úgy lesz bemutatva a zsidómédiában, mint ha a tüntetők kezdték volna a balhét.

Nem is kell ehhez tüntetés, meccsek után is megcsinálják a szekusok és a rendőrök ugyanezt a disznó módszert. Mint ahogy a komcsiban előfordult, akit bevittek márc. 15-én, egy irodában leültették, és széket dobtak felé, az ávósok, az megfogta, és akkor már "támadó" akivel szemben fel lehet lépni.

http://gondola.hu/cikkek/56457/ -ez is hasonló technika, valakinek a nevében fenyegetőznek, hogy lejárassák.

Megmondta Vona is a frankót, a történelmi tapasztalatok alapján ez a békésen szervezkedő stratégia jól működik, csak haladjunk vele, tegyünk érte mi is :

"Aki türelmetlen, aki azonnali eredményeket vár, azt ki kell ábrándítanom. Ahogy évtizedek kemény aknatevékenységével verték szét nemzettudatunkat, úgy kell most évek fárasztó, verejtékes munkájával önerõbõl újraépíteni azt. Ehhez közösségekre, intézményekre és legfõképpen az azokat élettel megtöltõ józan, cselekvõ és bátor emberekre van szükség. Kapcsolódási pontok olyan hálózatára, amelyek által megismerhetjük, megszervezhetjük, megvédhetjük és segíthetjük egymást, ezáltal gyarapíthatjuk erõinket. Nem várhatunk arra, hogy majd csak sikerül eltakarítani ezt a kormányt, és akkor folytatódhat nagyjából minden ugyanígy, csak több „fájdalomcsillapítóval”! És ugyanígy nem merülhet ki annyiban az ellenállásunk, hogy a nemzeti ünnepek környékén „balhézunk” egyet a rendõrökkel, aztán fél évig bíróságra járunk! A magunkfajták kisebbségét kell szervezetté tenni, amely aztán vonzhatja a többséget is.

A tendenciák bíztatóak. Az ország különféle pontjain gombamód szaporodnak a lovasíjász, a barantás és más hagyományõrzõ csoportok, a rovásíró és az õstörténész klubok, az elõadásokat, kirándulásokat és tüntetéseket szervezõ baráti körök, a lokálpatrióta nemzeti egyesületek. Ezrek jelentkeznek a Magyar Gárdába, a sajtódiktatúra falát sorra törik át internetes oldalak, helyi és országos lapok, a nemzeti rock teltházas koncertjeitõl dübörögnek a falak és nincs már nap, hogy ne lenne valahol egy hazafias fesztivál. Sokan tudva, nem tudva, de már a járható és igaz úton járnak. Biztos vagyok benne, hogy a kultúra a kitörési pont. Másunk amúgy se nagyon maradt. Hát építkezzünk ezen a romon! Találjuk meg egymást a legbelsõ iránytû segítségével! Szervezõdjünk, erõsödjünk, építkezzünk! Legyen a kultúra a kiút! Mert kiutat kell végre találnunk, különben megfulladunk napjaink mocskában!"