width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2015. júl. 1.

2015. július 1., szerda

RSS-Feed of Scall Fast

We do it all day. Let us teach you what we've learned. Learn how the experts market their startups. Grab the free ebook.
From our sponsors
 

 

RSS-Feed of Scall Fast
SF

Csak jutott az illegális áradatból Tatabányára is. Pedig ez nem a déli határ! A ballibek szerint nem...
6/30/2015 1:02:03 PM

Csak jutott az illegális áradatból Tatabányára is. Pedig ez nem a déli határ!

A ballibek szerint nem probléma a népvándorlás. Nahát. Ilyen sarkalatos kérdésekben MINDIG jó "markerek" ezek a vélemény nyilvánítások : aki bevándorláspárti az 100% balliberális. Onnan ismerszenek meg újabban, hogy letagadják nemzetellenes pártállásukat mondván ők függetlenek, civilek, bloggerek.

De teljesen ugyanazt mondják és teszik mint a létező ballibbant pártok. Egyazon anti-értékrend, Európa ellenes etnomazochizmus érhető tetten.

http://kitartas.net/2015/06/27/ekozben-mar-tatabanyan

 

A jó kurva anyját az összes balliberált abortusz szökevénynek! Ezeket védik! Látogassa meg őket egy ...
6/30/2015 9:04:39 AM

A jó kurva anyját az összes balliberált abortusz szökevénynek! Ezeket védik! Látogassa meg őket egy csarlihebdó rajongó iá-s vadszamár fanatikus ("iszlám" állam = a valódi iszlámot is támadó, arabokat és keresztényeket gyilkoló, emellett izrael-barát tehát zsidóbérenc terrorszervezet) társaság, majd rájönnek mi a probléma. Van is pár megfelelője sajna annak a franciaországi zsidrák szennylapnak.

Soha nem voltak részei a nemzetnek az egy és ugyanazon érdekkörből való libsik, baloldaliak, zöldek. Sipárognak, hogy jajj mi a gyűlölködők vagyunk. Csak azt gyűlölik, aki gyűlöletesen cselekszik. Értelmetlenül nem keletkeznek ilyen ellenséges érzületek. Természetes társadalmi önvédelmi reakció a liberalizmus teljes elutasítása. Mert az a mindennapi életet lehetetleníti el anyagilag és erkölcsileg egyaránt, ez a téveszme csinál most lassan hadszínteret az országból. A drogtól elhülyült hülyeagyak zsidónegyed - belpesten nem látják, mi van mondjuk Ásotthalmon, hadiállapotok, idegen invázió. Hogy rapliznának a kis gecók, ha az arabok betámadnák valamelyik zsidók lakta pesti városrészt, elfoglalnának néhány üresen álló lakást azt' héderelnének bennük csapatostul. Vagy flashmobot rögtönöznének egyik zsinagóga elé szombaton, mert az oda járókkal NAGYON nem értenek egyet. :D TEK-ért visítanának azonnal, persze.

Saját magukat mindenhogyan védik, közben meg ránkzúdítanak mindent ami rombol. Ez így nem fog menni.

Papírok nélkül jönnek a migránsok, megállapíthatatlan a személyazonosságuk, bemondanak egy nevet és regisztrálják őket, lehetnek akár hazájukban körözött bűnözők, terroristák. Tisztességes ember eleve nem a zöldhatáron át közlekedik, amennyiben az illegális. A máskor, a nekik fontos ügyekben (pl a sevizahitelek károsultjainak demonstrációin fanyalognak, nyilván a kárörömüket elrontja hogy ha nincs sok-sok kilakoltatás, és így a zsé bűnszövetkezet haszna is elmarad) oly nyárspolgári ballib lazán szemet huny reménybeli jövendőbeli szavazóinak erőszakos, vagyon elleni, sőt szemérem elleni bűncselekményei felett!!! Már a nemi erőszakolókat is mentegették a nyomorultak. De a jobboldalt ugyanezek nőgyűlölőnek hazudják, mert mi nem vagyunk 68-as idióta feminácik, meg úgy általában frankfurti iskolás erőszakos társadalomátnevelő jakobinus diktátorok.

Néztem a legfosabb szélliberális helyeket, ilyen 444-ek meg hvg-k, hát... Nácinácináci, ennyit tudnak. Na és? xD A náci, szerintük valami elnyomó. Minket most a neoliberális zsidóság próbál nyomorgatni. A "nácik" Németország nemzeti és szociális elnyomása miatt kerülhettek hatalomra, hát ideig óráig múködhet a megtévesztés de aztán legjobb propaganda se ér egy fityiszt se ha a saját bőrön tapasztalt való világ valósága annak teljesen az ellenkezője. Göbbels amúgy a zsidó médiára mondta elhíresült idézetét, hogy sokat ismételt hazugságokkal dolgoznak és azért hatékonyak.

"Rácz Róbert az MTI-nek elmondta: pattanásig feszült a helyzet a mintegy 800 ember befogadására alkalmas állomáson, ahol hétfőn reggel már 1900-an voltak. Az világosan látszik, ha a határon nem sikerül a migránsokat megállítani, akkor a határon belül ezt a problémát már nem lehet kezelni - fogalmazott. A hajdú-bihari kormánymegbízott is hosszú távon a debreceni tábor bezárásában látja a megoldást."

Megkezdődött, amitől óvtak a realisták: Gyújtogattak, botokkal támadtak az illegális bevándorlók (+ videó + képek)
Frissítva: Lezárták a tábort

2015. június 29. 17:15

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=85056
http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=85050

Eddig csak a külföldi tudósításokat néztük elképedve, mire képes az afrikai horda, mára Magyarországon is valóság lett. Autósokra támadt a debreceni migrációs tábor mintegy száz lakója, botokkal felfegyverkezve hétfő délután a tábor melletti 471-es számú úton. A környékbeliek elmondása szerint botokkal ütötték és megdobálták a leálló személyautókat és autóbuszokat, és felgyújtották az út menti kukákat. Sérültekről nincs információ. A szemét, a mocsok, a molesztálás nem érdekelte az álhumanistákat, most lehet menni Debrecenbe és hazavinni az agresszív csordából egyet-kettőt. (Fotó: Derencsényi István - szon.hu)

A rendőrség rendkívüli erőkkel van a helyszínen - tapasztalta az MTI tudósítója. Miután a támadók visszahúzódtak a táborba, a befogadóállomás bejáratánál farkasszemet néznek a felsorakozott, pajzsot viselő kommandósokkal.

A bevándorlók folyamatosan karlendítésekkel kiabálnak a rendőrök felé. A rendvédelmi erők ruháján rendőrség, készenléti rendőrség és határőrség felirat olvasható. A tábor bejáratához folyamatosan érkeznek rendőrségi kocsik, jelen vannak a mentők és a tűzoltók is.

A Hajdú-Bihar Megyei Napló úgy értesült, 3 óra körül a táborlakók közül mintegy százan botokkal, késekkel felfegyverkezve kirohantak a menekülttáborból a Sámsoni útra, ahol először kukákkal elbarikádozták a városba vezető utat, majd pedig kövekkel és üvegekkel megdobálták a megállásra kényszerített autókat, buszokat és egyéb járműveket. A helyszínen három szelektív kuka is kigyulladt. A konfliktusban egy rendőr könnyebben megsérült, kővel dobták meg.

A kapun belül 50-100 ember van az első vonalban, a többiek nem látszanak a takarás miatt – írja a Szon.hu. Mentő is érkezett, egy hasát fogó terhes nőt hoztak ki a táborból.

A környéken lakók a Naplónak azt mondták, ők még sosem féltek ennyire, többen bezárkóztak lakásaikba.

A tábort mintegy 800 főre tervezték, de jelenleg 1600-an lakják.

Vallási nézeteltérést igyekeztek rendezni a táborlakók

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság közlése szerint nem sokkal délután fél három után két menedékkérő között vallási indíttatású nézeteltérés alakult ki a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal debreceni befogadóállomásán. A konfliktus elmérgesedett, abba az állomáson tartózkodó menedékkérelmet benyújtók közül több százan kapcsolódtak be. Az alapkonfliktus két migráns között alakult ki, amiatt, hogy egyikük megtaposta a Koránt.

Mint írták, "a rendőrség azonnal kiemelten reagált az eseményekre, kordonokat állított fel, a feldühödött tömeg megfékezése érdekében gázcsapásokat alkalmazott". A konfliktus résztvevőit szétválasztották, egy embert előállítottak a Debreceni Rendőrkapitányságra.

A történtek során rendőrség tudomása szerint nem sérült meg senki. Az esetleges további konfliktusok elkerülése érdekében a rendőrség a helyszínen és környékén továbbra is fenntartja a kiemelt rendőri jelenlétet - írták.

Lezárták a tábort

A debreceni migrációs táborban hétfő délután történt incidens miatt ideiglenesen lezárták a befogadóállomást. A táborlakók bemehetnek a befogadóállomásra, de onnan csak alapos indokkal engednek ki bárkit is.

Este fél 7-kor megérkezett a táborba Rácz Róbert Hajdú-Bihar megyei kormánymegbízott és Papp László (Fidesz-KDNP), Debrecen polgármestere. Ők egy rendőri vezető kíséretében bementek a befogadóállomásra.

A helyzet este már nyugodt volt, a rendőrök nagy erőkkel voltak a helyszínen. A tábor kapujánál mintegy két tucat migráns tartózkodott.

Papp László, miután kijött a táborból, az MTI tudósítójának elmondta: a rendőrség ura a helyzetnek, a tábort lezárta, és a következő napokban Debrecen egész területén megerősített járőrszolgálat lesz. A polgármester szerint csupán idő kérdése volt, hogy mikor alakul ki konfliktus a túlterhelt befogadóállomáson. Debrecen számára elfogadhatatlan ez a helyzet, a városban nincs helye ennek a tábornak - mondta a polgármester. Ugyanakkor hozzátette: tisztában vannak azzal, hogy Magyarország rendkívül jelentős migrációs nyomás alatt van, ezért támogatják a kormány azon törekvését, hogy a déli határszakaszon fizikai akadállyal nehezítsék meg a migránsok beáramlását.

 

Azt feltételezik, a ttip aláírásának, elfogadásának céljából nyomásgyakorlás ez az európai destabilizáció...
6/30/2015 7:19:42 AM

Azt feltételezik, a ttip aláírásának, elfogadásának céljából nyomásgyakorlás ez az európai destabilizáció a menekültáradattal. Komoly pénzekbe kerül ide hordani őket az afrikai hosszú út során is, az európai útjukat biztosító embercsempészek se ingyen dolgoznak.

Aki az illegális bevándorlást támogatja, a háttérhatalom maffiaszervezeteinek, terrorista légiójának érdekeit szolgálja.

http://www.flagmagazin.hu/nagyvilag/lovas_istvan_nyilt_level_nigeria_nepenek

Lovas István: Nyílt levél Nigéria népének

nagyvilág 2015. 06. 27.

Egyre többen vannak önök közül, akik nyakukba veszik a fél világot és akár 5 ezer kilométert is gyalogolnak, hogy elérjék például a bicskei menekülttábort. Itt azt mondják, életüket a Boko Haram dzsihadista csoport fenyegeti.

Tárgy: Magyarország kerülendő diktatúra!

De amikor elbeszélgetek önökkel például a menekülttábortól pár száz méterre lévő Tesco előterében, ahol wifiznek, okostelefonjaikon csevegnek, dollárt váltanak át euróra vagy forintra, egészen más okokat említenek menekülésükre. Liberális jogvédőink erre nyilván azt mondanák, hogy hazudni emberi jog. Nem egyszer javasoltam ide zarándokolt honfitársaiknak, hogy készítsünk rögzített beszélgetést vándorlásuk igazi okairól, de ezt nem akarták, mert – mint mondták – az veszélyeztetné menekültstátuszukat.

Én sok mindent megértek azokból az okokból, amelyeket Nigéria elhagyásáról ide került polgártársaik nem hivatalosan nekem mondanak.

Csak a hivatalos helyeken előadott okokban kételkedem és abban, hogy fél Afrikán, veszélyes országokon kell átkelniük, hatalmas pénzeket embercsempészeknek fizetniük csak azért, hogy biztonságban tudhassák magukat, illetve családjukat.

Ami a nem hivatalos magyarázatot illeti, azzal semmi bajom: ki ne értené meg, hogy szívesebben telepednének le valamelyik nyugat-európai országban, ahol úgy érzik, nagy a jólét és abból részesülhetnek.

De itt most maradjunk a hivatalos indokoknál, ugyanis a nemzetközi közösség és benne az Európai Unió erre építi valamennyi intézkedését és építi ki a menekültek fogadásának rendszerét, illetőleg ellátásuk infrastruktúráját. Azaz fogadjuk el, hogy életük féltése miatt biztonságos országot keresnek, ahol menekültként jelentkeznek.

Csakhogy Magyarország az önök számára nem biztonságos, és ezt kizárólag nyugati megítélések alapján kívánom önöknek bizonyítani. Mint nyilván tudják, ezek a nyugati ítéletek megfellebbezhetetlenek. Kérdezzék meg bármelyik magyarországi emberjogi szervezetet, balliberális politikust vagy az e táborba tartozó véleményformálókat.

Magyarország olyannyira alkalmatlan önöknek, hogy forrón ajánlom messze elkerülését. Ugyanis Magyarország diktatúra. Nem véletlen, hogy Jean-Claude Juncker, az Európai Unió legfontosabb vezetője diktátornak nevezi a magyar miniszterelnököt. A külföldi sajtó váltakozva hasonlítja őt Putyinhoz, Nurszultán Nazarbajevhez, Mussolinihez, Sztálinhoz, Kádárhoz, Rákosihoz, hogy csak néhányat soroljak fel bizonyítékként arra nézve, hogy mire számíthatnak nálunk.

Itt, ahol egyetlen területen sincs szabadság, holott az önök szíve-vágya – mint a bennünket lediktátorozó, bírálhatatlan forrásokból tudjuk – egy szabad országban megállni a hosszú, fáradságos és életveszélyes út után.
Mi nem vagyunk szabadok. Cenzúrázzák a médiát (leírhatnám én szabadon, hogy hová kívánom önöket?). A kormány olyan nyomás alatt tartja a bíróságot, hogy az a tömeggyilkosságra parancsot adó veteránokat is egymás után menti fel. Nincs alkotmányunk csak – német mintára – „alaptörvényünk", amely a nemzeti himnusz önöket etnikai alapon kirekesztő kezdő sorával indul. A választási rendszert az uralmon lévők a saját testükre szabták, hogy csak a legfontosabb szörnyűségeket említsem.

De ez még semmi.

Június 24-én jelent meg sajtónkban, hogy a New York-i Freedom House szerint – és ki meri megkérdőjelezni a globális rangsoroló intézmény ítéletét? – hivatalosan sem vagyunk egészen demokráciák, csupán „félig konszolidáltak". „Kiraktak az elit klubból", adta a térségünk változásban lévő demokráciáiról készült amerikai ítéletről szóló írása címéül a Népszabadság nevű napilap. Amely még történeti léptékben is bemutatta romlásunkat a Freedom House tükrében. Romlásunk a 2010-es jobboldali kormányváltás után indult meg rohamléptekkel. Akkor és előtte még minden téren rendben és demokratikusan álltunk.

És ha már távlatokban beszélünk, rettegjenek, hogy egy ilyen romlás mit jelenthet önökre nézve ma a konkrét valóságban: ha 2006 őszén, amikor a Freedom House szerint fényes demokráciában éltünk, a rendőrség kilőhette volna fél szemüket, ha rossz helyen sétálgatnak, elképzelhetik, hogy ma mindkét szemüket kilőnék. Sőt – egy Nazarbajev országában semmi nincs kizárva – a parlament előtt nyárson megsüthetik önöket.

Holott lenne önöknek egy igen egyszerű megoldás céljuk elérésére, amire még sem önök, sem az önök fogadásával és „beintegrálásával" foglalkozó, és ezekre milliárdos összegeket költő intézmények sem gondoltak.
Tegyük fel, hogy a nigériai-benini határtól nem messze fekvő 5 és fél milliós nagyvárosból, Lagoszból indulnak el szabad földre. Semmiképp ne vegyék útjukat észak felé! Elkaphatja és megölheti önöket a Boko Haram. Vagy rablók, banditák és egyéb bűnözők. Nem beszélve arról, hogy saját országuk után át kellene kelniük a hasonlóan hatalmas és veszélyes Nigeren, majd a szintén életveszélyes Líbiában kellene rengeteget gyalogolniuk, hogy a tengerpartra érhessenek.

Ne tegyék! Vegyék az irányt azonnal nyugati irányba. És csak 118 kilométert kell gyalogolniuk, hogy a másfél milliós, szintén a tengerparton fekvő benini Cotonou városba érjenek.

A Freedom House globális rangsorolása szerint Benin ugyanis a szabad országok kategóriájában van, a polgári és politikai jogok együttesére adott 2,0 pontos osztályzattal. Pontosan annyi, mint amennyit nemrégiben mi is kiérdemeltünk. Tehát Beninben önöket már nem fenyegeti semmi. De ez még nem feltétlenül a végállomás. Ha ugyanis egy picit tovább gyalogolnak, a Beninhez hasonlóan keskeny Togót átszelve, 200 kilométert bandukolva elérkeznek Ghánába, pontosabban annak védett lagúnás vidékének szívébe, Ketába. Ahol még Beninnél is nagyobb mértékű demokráciát élvezhetnek: hiszen Ghána demokráciaosztályzata a Freedom House értékelésében fél ponttal jobb Beninnél és a mi volt 2.0 pontunknál. Akkor, amikor még Beninnel együtt az „elitklubban" voltunk.

És mindehhez semmit nem kellene fizetniük lelkiismeretlen embercsempészeknek, akik önöket el is veszejthetik a tengeren, vagy képesek egy görög kikötőbe szállítani. Holott Görögország – kérem, ne nevessenek – hivatalosan (Európa szerint) „nem biztonságos ország".

Ha hozzánk akarnak jönni, útjukat nemsokára még drótkerítés is akadályozni fogja. Nem beszélve arról, hogy a jövőben önöket a korábbinál nagyobb rendszerességgel fogom megkérni arra, hogy amikor a Tesco padjain ülnek, strandpapucsos lábukat ne a pad ülőkéjére tegyék. Ami miatt sem Beninben, sem Ghánában senki nem szólna önökre.

Lovas István

(Magyar Hírlap, 2015-06-26)

Elhallgatott hírek. Szaúd-Arábia nyitása Oroszország felé. 10 milliárd dollár értékű szerződés Putyinnal. A neoliberális újságok nemsokára biztos „felfedezik", hogy baj van a szaúdi emberi jogokkal. Továbbá: információs háború készül az oroszokkal; Fokozódó propagandaháború. Amerikai minősítések Magyarországról. Vendég: Lóránt Károly és Torba Tamás.

http://www.echotv.hu/video/105935/20150627_Toresvonalak_1_resz

Már nem vagyunk megszilárdult demokrácia, ugyanis, Magyarország diktatúra. Legalábbis a Freedom House jelentése szerint romlásunk a 2010-es jobboldali kormányváltás után indult meg rohamléptekkel. Akkor és előtte még minden téren rendben és demokratikusan álltunk. Továbbá: van-e kapcsolat a migráció és a terrorizmus között?

http://www.echotv.hu/video/105936/20150627_Toresvonalak_2_resz

 

Hülyére veszik, lúzernak tartják ezek a hivatásos hazaáruló feljelentésíró rohadtak a magyar társadalmat...
6/30/2015 7:04:20 AM

Hülyére veszik, lúzernak tartják ezek a hivatásos hazaáruló feljelentésíró rohadtak a magyar társadalmat. Amiért még X%-ban ballib párti, pedig nicns mit pártolni ottan.

Átvilágított átvilágítók

http://www.flagmagazin.hu/politika/atvilagitott_atvilagitok

politika 2015. 06. 30.

Le vagyunk minősülve demokráciailag a Freedom House által, amely Nations in Transit 2015 című jelentésében a 2,25-től 3,75 ig terjedő pontszámaival szinte minden kategóriában rontott az előző évihez képest.

Pontozni 1-től 7-ig pontoznak, itt a gyerek akkor nem mer hazamenni, ha 7-est kap, és az 1-es a legjobb. Igazából a gyerek már akkor sem mer hazamenni, ha 2-ese van, illik valahol 1-2 közt lenni, főleg ha EU-tag a minősített alany.

Nem árt azonban néha átvilágítani az átvilágítókat is, ezt tette Szőnyi Szilárd a Válasz.hu-n http://valasz.hu/itthon/ezert-titkoljak-hogy-kik-minositettek-le-magyarorszagot-113703 s hoppá, csodák csodája, mit talált? Vajon kik segítettek leminősíteni Magyarországot? A Soros-féle CEU és a Soros-féle Nyílt Társadalom Alapítvány kedves munkatársai.

Nevezetesen:

– Dane Taleski (Közép-Európai Egyetem)

– Marina Popescu (Közép-Európai Egyetem)

– Goran Buldioski (Nyílt Társadalom Alapítvány)

– Yervand Shirinyan (Nyílt Társadalom Alapítvány)

– Andrej Nosko (Közép-Európai Egyetem, Nyílt Társadalom Alapítvány)

És még hárman, akik nem a Soros-brancshoz tartoznak:

– Halmai Gábor alkotmányjogász (ELTE)

– Váradi Balázs (Budapest Intézet)

– Charles Kovács (Híd Rádió Zrt.)

Bizonyára köszönettel tartozunk nekik áldozatos munkájukért, amiért segítenek minket szembenézni a szörnyű helyzettel, hogy mennyire fos egy hely ez a magyari pusztaság, ahol merre szem ellát, értelem nem terem, sehol a szél nem fú keresztbe az úton egy árva, eltévedt emberi jogot sem, és különféle szabadságoknak már importált nyomkeresők sem tudnak a kiszáradt, idő koptatta nyomára bukkanni.

Amit nappal felépít a Soros-brancs meg a civilek, a nyílt társadalmat, azt éjjel lerombolja a kormány. Ráadásul ha az Orbán épít is, azt is rosszul teszi, például falat a határra. Mert ilyenek épít a Orbán, ha nem rombol, akkor fal mögé zár társadalmat. A szerencsétlen népnek meg tetszik, hiába minden CEU-s kiadvány, felvilágosító kampány, figyelmeztető osztályzat.

Az USA-ról szóló jelentést vajon az illegális Amerikai Kommunista Párt tagjaival íratják, kiegészítve fekete-hispán szülők transznemű, angolul nem tudó, illegálisan érkezett gyermekével? Minden országban megkeresik az helyi öngyűlölő klubot?

De fontosabb kérdés: hogy fizetnek ezért a melóért? Jól? Mert akkor mi boldogan vállalnánk pár afrikai ország kiértékelését, de igazából bármikor bármely ország állapotairól szívesen adunk ki jelentést, tisztes szakértői-tanácsadói ellentételezés fejében. Leginkább Szlovákiáról meg Romániáról lennék képesek korrekt, megalapozott véleményt formálni, különös tekintettel a népeink között húzódó évszázados barátságra. De bárkikről szívesen értekezünk, könnyen tudunk sötét felhőket festeni, borongani a fékek és ellensúlyok tökéletlen beállításán.

www.tutiblog.com - Bernard Gui

 

Ha a magyar identitás egyszerűen annyi, hogy ebben az országban élünk és élhető életteret szeretnénk...
6/30/2015 6:39:53 AM

Ha a magyar identitás egyszerűen annyi, hogy ebben az országban élünk és élhető életteret szeretnénk, akkor sem magyarok a bibsilibsik. Nekik a nemzetek tönkretétele a személyes és csoporérdekük, kifejezetten abból van hasznuk. Undorító. :P

Nincs külön szélsőségük nekik, mert nem szalámizzák magukat. Az amerikai népszavás vadbarmokat se szokás rendreutasítani balliberális körökben, például. Nem nyesegetnek vadhajtásokat.

"Több mint kétszázszor jelentették fel Nyugaton mondvacsinált okokkal Magyarországot. Mi az oka ennek az itt-ott fellelhető magyarellenességnek? "

"Miként ér össze, miként fonódik egybe a magyar szocialista és liberális baloldal, az EP szocialista, liberális, zöld és még ki tudja milyen bal-színárnyalatának képviselőivel"

http://www.flagmagazin.hu/mondom_a_magamet/az_oreg_magyarellenesseg

Az Öreg - Magyarellenesség

mondom a magamét 2015. 06. 30.

Több mint kétszázszor jelentették fel Nyugaton mondvacsinált okokkal Magyarországot. Mi az oka ennek az itt-ott fellelhető magyarellenességnek?

Előre elítélve – Egy hecckampány története címmel adott ki mindenki számára közérthető internetes tanulmánykötetet az OIKOSZ Alapítvány. Szerzője Panyi Miklós, aki közvetlen közelről megfigyelhette-, mint az Európai Parlament Fidesz frakciójának sajtómunkatársa-, hogy miként ér össze, miként fonódik egybe a magyar szocialista és liberális baloldal, az EP szocialista, liberális, zöld és még ki tudja milyen bal-színárnyalatának képviselőivel.

Közös céljuk: lejáratni a magyar jobboldali, konzervatív kormányt, Orbán Viktor miniszterelnököt és természetesen Magyarországot. A szomorú ebben az, hogy a mai magyar balliberális oldal folytatja azt a gyalázatos lejáratást, amit műveltek 1919-ben, a Tanácsköztársaság kitervelői Károlyi Mihállyal, Kun Bélával, Szamuely Tiborral, Jászi Oszkárral, Kunfi Zsigmonddal, Bíró Lajossal, Linder Bélával, Pogány Józseffel, Lukács Györggyel és Rákosi Mátyással az élen, akiknek csak egy cél lebegett a szemük előtt, hogy a történelmi Magyarországot megsemmisítsék és ha kell akár szerb, csehszlovák vagy román uralom alá hajszolják népünket.

Végül is hazánk kétharmadát sikerült idegen uralom alá hajtani. Ezt a kommunista mentalitást folytatják kései utódaik. Mintha ma is Magyarország megsemmisítése lenne a céljuk. Amióta az Európai Unió tagjai vagyunk – nyolc éve -, azóta Tabajdi Csabával, Herczog Edittel, Göncz Kingával, Haraszti Miklóssal, Kovács Lászlóval, Gurmai Zitával, Ujhelyi Istvánnal, Niedermüller Péterrel, Jávor Benedekkel az élen több mint kétszázszor jelentették fel különböző, mondvacsinált okok miatt, kötelezettségszegési eljárásokkal Magyarországot, és citáltak a magyar kormányt, Magyarország képviselőt az Európai Parlament, vagy a strasbourgi bíróság elé. Csak a teles Európai Parlament előtt már ötször tárgyalták Magyarország ügyét az Orbán-kormány 2010-es, kétharmados győzelme óta. Orbán Viktor miniszterelnök minden alkalommal kielégítő válaszokat adott a hazug vádakra, míg megsemmisítő vereséget szenvedtek a külföldi bérenc-képviselők a parlamentben, akik fontos multinacionális, pénzügyi, másságorientált érdekcsoportokat képviseltek.

A magyar balos értelmiség, a megmondó embereik egy része, mintha elvesztették volna józan ítélő képességüket. Olyan képtelenségeket terjesztenek hazánkról- amit a nyugati, balliberális sajtó (főként német) egy része minden kritika nélkül átvesz -, és ami teljesen lejáratja nemzetünket. Ujhelyi István szocialista képviselő legutóbb a strasbourgi Európai Parlamentben (miközben Orbán Viktor miniszterelnök megvédte hazánkat az igaztalan támadásoktól) úgy fogalmazott, hogy a bevándorlókkal kapcsolatos nemzeti konzultáció valójában a ,,goebbelsi tudatmódosítás" eszköze. Ezt mondja egy magyar, európai parlamenti képviselő a plénum, magyarán egész Európa előtt. Ujhelyi saját fajtáját köpte szembe agyament túlzásával. Mit tud ez a fiatalember a valódi goebbelsi módszerekről, amely Rákosi és Kádár diktatórikus, félelmetes kommunikációját is jellemezte? Vajon miért csinálja? Az MSZP diktál neki, külföldi érdekcsoportok irányítják, feltűnési viszketegség betegségében szenved, vagy valóban nem tudja mit csinál?

Aztán Konrád György író, a volt SZDSZ egyik szellemi atyja a Fidesz 2010-es kétharmados győzelmét a nácik 1933-as győzelméhez hasonlította. Hát van komoly politikus Európában, aki ezt beveszi? Sajnos vannak jó néhányan. Képesek elhinni a szolgalelkű, külföldön és itthon lefizetett nyugati újságírókkal együtt, hogy egy parlamentáris demokráciában, jogállamban náci uralom van. Arra oda sem hederítenek, hogy a magyar választók döntő többsége, kétszer kétharmaddal a konzervatív, keresztény jobboldali Fidesz-KDNP pártszövetségre szavazott? Ennyi hülye nem lehet Európában és a hazánkban! Vagy Konrád mindenkit hülyének néz? Nem szabad kifelejtenünk Heller Ágnes kivételes hazugságát sem, vagy idősödő feledékenységét. Ő azt állította egy külföldi lapnak, hogy 2006-ban a Gyurcsány-féle rendőrség nem lőtt meg senkit, nem alkalmaztak erőszakot. Még a CNN is filmet forgatott a békés tömeg elleni durva rendőri atrocitásokról, a lőtt sebekről, a vérző arcokról és erre Heller egy jó nagyot hazudott. Ezek a lelkükben mélyen gyökerező komcsik, hiába járhatták meg anno Nyugatot az MSZMP-s Aczél György engedélyével, maradtak akik: bolsevista mozgalmárok.

Labanckodásukra azonban egyre gyakrabban fény derül és a nagy nyilvánosság előtt is lelepleződnek. Lázár János miniszter legutóbb arról tájékoztatta a közvéleményt, hogy a magyar hírszerzés már feltérképezte azokat az érdekcsoportokat, amelyek folyamatosan lejáratják az országot. Nevezetesen az Információs Hivatalnak bel-és külföldön is tudomása van magyarellenes fellépésekről. A német külügyi intézet tanulmánya feltárta, hogy a német sajtó, amerikai összeköttetésekkel miként torzította el a Magyarországról kialakult képet, természetesen a hazájukat elárulni kész magyar segítséggel. Eklatáns példája volt az un. Tavares jelentés Magyarországról. Maguk a szocialisták, köztük Herczog Edit vallotta be, hogy a nyersanyagot a portugál Tavaresnek ők szolgáltatták. De mivel valótlanságokat tartalmazott a jelentés, így nem tudták elmarasztalni hazánkat. Arra persze jó volt, hogy ébren tartsák a magyarok elleni gyűlöletet. Lázár az IH jelentésére utalva kifejtette: ,,Egyértrelmű információink vannak arra, hogy mely magyarországi gazdasági csoportok teszik a kormány által okozott gazdasági sérelmeiket uniós kötelezettségszegési eljárások tárgyává". Most a multinacionális dohánylobbi támadja Magyarországot az adótörvények miatt, a Philips Morrisal az élen. Itt pénzről van szó és gazdasági érdekekről, amely minden erőt megmozgat, hogy érvényesítse akaratát. S mindezt a magyarság kárára. Holott nem történik más, minthogy a jobboldali Fidesz kormány megvédte a magyarok elementáris érdekeit: ez történt, amikor az étkezési és üdültetési utalványokat francia kézből magyar kézbe adta.

A Szép kártya, az Erzsébet utalvány haszna a magyar családoké és az államé lett. A francia elnökig, Sárközyig, sőt az Európai Unióig futottak panaszkodni a franciák. Hiába. Orbán Viktor visszavásárolta az MSZP-SZDSZ által eladott stratégiai ágazatokat (vízművek, elektromos művek, gázművek, MOL…). Az ügy Merkel német kancellárhoz is eljutott, a feljelentések végig futották a szokott kört. De nekünk lett igazunk, így jöhetett létre a rezsicsökkentés. A bankadó is nemzetközi felháborodást keltett. De jogos volt, hiszen részt vettek a devizahitelezésben, amely százezrek teljes anyagi csődjét okozta, okozhatta volna. Végül sikerült ebből a csapdahelyzetből is kijönni.

Számtalan ilyen példát lehetne sorolni, amely az elmúlt öt év alatt kihúzta az országot a csődhelyzetből. Mi az oka tehát az itt-ott fellelhető magyarellenességnek? Csak pénzügyi, multinacionális érdekek súlyos ellentéteiről lehet szó, avagy hogy kell az országunk másoknak? Ennél sokkal bonyolultabb a helyzet, így csak néhány magyarázatra van lehetőség. Először is az ideológiai különbözőségekről van szó. Az élet-halál harcát vívó liberális Európának nem jól jött egy erős, jobboldali, keresztény kormányzat Közép-Kelet Európában.

Másrészt Európa, sőt a világ nem volt hozzá szokva ahhoz, hogy egy kis állam, ilyen erősen, következetesen képviselje hazája érdekeit. Ahhoz voltak hozzászokva, hogy a balliberális vezetés mindig szolgaian alkalmazkodik a nagyobb hatalmak kéréseinek, s ahhoz hogy Magyarország engedélyt ad folyamatosan saját nemzete kifosztásának. Ennek vége lett. Az Orbán-kormány keményen képviseli Magyarország érdekeit- lásd most a bevándorlási kvóta ügyében- és nem is eredmény nélkül. Ez tiszteletet is ébreszt jó néhány európai államban, máshol elutasítottságot. Aztán a magyarellenesség táplálkozhat abból is, hogy a Kárpát-medencében csaknem ezerötszáz éve a magyar kultúrával, a kereszténység felvételével, törvénykezésével, államalkotó, egy-egy háború utáni újrakezdési képességével megkerülhetetlenné vált a magyar jelenlét. S ehhez hozzá járul nyelvünk, a magyar nyelv különlegessége, egyedülállósága. Kommunikációnk a világgal sokkal nehezebb, mint más országoké.

Egy biztos. Eddig is akkor jutottunk előre, amikor saját utunkat jártuk. Ez persze nem lehet akadálya, hogy más nemzetekkel szövetkezve a közös európai utat is járjuk.

Stefka István

 

http://1.bp.blogspot.com/-M_OykgltaVQ/VZJ0kt_W7kI/AAAAAAAABSs/CaILPwKsRzI/s1600/buzilobbista-837x628...
6/30/2015 6:12:22 AM

http://1.bp.blogspot.com/-M_OykgltaVQ/VZJ0kt_W7kI/AAAAAAAABSs/CaILPwKsRzI/s1600/buzilobbista-837x628-757925.jpg

Képen a tipikus tumblis libsizsidaj :D

Azok után, hogy az LMPatkány feljelentést tesz "gyűlöletbűn" miatt a kormány plakátkampányára, annak hovatartozása is egyértelmű kell hogy legyen. Ugyanazt csinálják mint a többi balliberális nemzetromboló pártok : árulkodnak, feljelentik az országot, nemzetközi zsé tulajdonú médiában igyekeznek lejáratni a magyar nemzeti oldal pártjait és politikusait, na meg a valódi civil magyar szervezeteket. Mindezt teszik idegenek pénzén, a zöldség csak ürügy, lehetmásék belül bizony vörösek azaz szocionisták.

Abban a háttérhatalomban sincs semmi együttérzés aki ránk szabadította a menekültáradatot. Miből telik nekik az ideútra, sőt még pénzt is hoznak magukkal, sokat.

Már támadnak, zavarognak az illegális bevándorlók és mégis helyeseli a ballib hogy jönnek, sőt akit nyugatról visszab*sznak ide azt is "befogadnák" helyesebben eltartatnák őket a magyar emberekkel - mert a nemmagyar politikai - gazdasági - média "elit" úgyse fizet adót. Van egy pont ahonnét már nem vitatkozni kell hanem pofánvágni. Amit a ballib művel, már rég túl van azon a ponton. A nyomorult libernyák átlátszós, vastagbőrös, kettősmércés bloggerek akik 30 milliót áldoznak bevándorláspárti nemzettelenség - eszméiket hirdető plakátokra, mert a magyarság kárára lenni ennyire fontos nekik. A határon túli magyaroknak bezzeg nem adnák meg a magyar állampolgárságot, visszavennék tőlük azt ha visszajönnének.

Új proletariátus szükségességéről a 'frankfurti iskola' azaz az újbalos 68-as marxista agyrém manifesztózott, szerintük a különféle deviánsok és harmadik világból érkező bevándorlók jók lesznek ballib szavazónak és az európai fehér civilizáció leváltására. És még meri kérdezni a baloldal, hogy miért tartják nemzetellenesnek.

Amúgy persze libsák zsidajék szarnak magasról az arabok és a négerek életére - sorsára, hiszen helyeselnek minden civilgyilkoló usraeli katonai beavatkozást, anarchiát eredményező arab tavaszos felforgatást.

http://www.flagmagazin.hu/politika/kedves_elhulyult_liberalis_baratom

Kedves elhülyült liberális barátom!

Líbia, Szíria, Afganisztán, Észak-Afrika humanitárius katasztrófája azonban nem a mi ügyünk, és nem is a te dolgod. Számolj le az illúzióiddal, a "we are the world" egy naiv hazugság, szósz a jointod mellé. Azért találták ki neked, hogy konzumidióta módjára zabáld az eléd tedd globálfost.

OIZO OITO

Mivel csak a képernyő előtt léteztek már, leülök ide, és elmondom neked, mit gondolok a legújabb agymenésedről.

Röviden: hagyd a faszba ezt a bevándorlóimádatot, míg szépen mondjuk.

Ezeket az embereket senki nem akarja Európában, csak ti. Ezektől az emberektől mindenki irtózik. Ne gondold, hogy a holland multis felsővezető imádja a feketét. Megveti. Hidd el, csak az Erasmusos jointszívó szereti ennyire a bevándorlót mint te, de ő is kinő majd belőle. Hagyjuk a libsi dumát is, hogy ezek itt középosztálybeliek, felsőközéposztálybeliek, nem is ide jönnek. Tényleg ez látszik az öltözetükön meg a viselkedésükön. Ránézésre képzetlenek, írástudatlanok, fogalmuk sincs a világról. Kérdezz meg egy Görögörszágban hosszabb időt lehúzó embert, elmeséli neked, hogy sok afrobevándorló azt gondolja az elemlámpáról, abba beköltözött a Hold, azért világít. Ennyit erről.

Ami most zajlik, az tényleg dráma.

Emberek étlen-szomjan vándorolnak egy olyan világ felé, amelynek felépítésében nem vettek részt, amit nem ismernek, és amivel olykor élesen szemben állnak.

Líbia, Szíria, Afganisztán, Észak-Afrika humanitárius katasztrófája azonban nem a mi ügyünk, és nem is a te dolgod. Számolj le az illúzióiddal, a "we are the world" egy naiv hazugság, szósz a jointod mellé. Azért találták ki neked, hogy konzumidióta módjára zabáld az eléd tedd globálfost. Megoldani ezt a krízist nem tudod, derpegned meg fölösleges az orbánfasisztán. Hagyjuk az integrációt is, ritkább a sikeres integráció mint a fehér holló! Egyedül a németeknél működik úgy-ahogy. Tudod, ott a török gyerek németül beszél az óvodában, az iskolában, és nincs apelláta. És ha annyira integrálni akarsz, nézz szét a cigánysoron bárhol, ami nem Budapest. Először őket, aztán bárki mást. Van még velük, velük együtt is tennivaló bőven.

Tudod, mi, rendes melót végző, munkavállaló, vállalkozó, gyereket nevelő, tulajdonos magyarok aggódunk a jövőnk miatt. Nekünk van miért aggódni, egyetlen értéktárgyunk nem a muter által vásárolt MacBook Air Retina Pro 2013™, amit anyánk belvárosi lakásában nyomkodunk 35 évesen naphosszat támblerezve.

Látjuk, hogy Európa nyugati felét éppen tönkrebassza az ottani elvtársaid által erőltetett bevándorlás.

Ha mi is beállunk a sorba, és beengedjük őket ide, akkor leshetünk. Te, a fotelliberális is nézhetsz, ugyanis ezek szét fognak baszni mindent, ami Európát naggyá tette, ezek szembefordulnak azzal az Európával,ahol te is derpeghetsz az orbánfasisztán, és zokszó nélkül ölik a zsidó gyerekeket Malmőben és francia iskolákban. Ehhez ajánlott olvasmány neked Pim Fortyn élete és munkássága. Buzi is, liberális is, szabadságszerető is, és érteni is fogod, hiszen sokkal okosabbnak és humánusabbnak képzeled magad a fasisztamagyarnál.

Amit nem engedünk meg neked a továbbiakban, az az, hogy ezzel a naiv humanitárius picsogásoddal teleszórd a közéletet, és szembemenetelj a valósággal, és ezzel lázítsd azokat, akik hozzád hasonlóan bevették reggelire a naivtablettát. Leszarjuk a naivitásodat, leszarjuk a tinédzserdacodat, kurvára itt az ideje kimászni anyád picsája mellől, elköltözni tőle, befizetni a rezsit, és felnőni végre. Elfelejteni ezt az egyenhipszter-bozontot, ezt a kibaszott netes derpegést azorbánon, szerezni egy rendes csajt, rendesen levarrni, gyereket csinálni neki, és befejezni ezt a kibaszott picsogást az írástudatlan afgán muszlim fantasztikus értékeiről. Európai szempontból nézve azok ugyanis nincsenek neki.

Nekünk azonban van. Van egy kultúránk, ami még biztosítja az alapokat egymás meghallgatására. Vannak közös ügyeink, amik annak ellenére is összedrótoznak bennünket, téged, meg engem, hogy te éppen nagyon meg vagy hülyülve, nem akarsz kinőni a tinédzserek dackorszakából, és miközben orbánfasisztázol naphosszat ostobán, aközben gyűlöletmentes világról érzelgősködsz nagyokat.

És tudod az a helyzet, hogy nekünk nőnk is van egy jó ideje, őérte is aggódunk. Itt szuszog mellettünk éjszaka, velünk van jóban-rosszban, együtt toljuk az életet szeretetben, és nem mellesleg az ágy mellett meg ott szuszog a legkisebb csaj is, kettőnk gyereke. Te pedig egy undorító világot erőltetsz ide a bevándorlóimádatoddal, ahol ha az ösztönállat a fejébe veszi, hogy neki bestiális erőszakoláshoz van éppen kedve, akkor azt szerintetek akár meg is teheti. (Lásd Szelestey Klubrádiós őrületét.) Pedig minden egyes meggyalázott magyar nő a te lelkeden fog száradni, és hidd el, bevasaljuk majd rajtad az ostobaságodat…

Úgyhogy ésszel toljad az írástudatlan jövevények imádatát kedves elhülyült liberális barátom, míg szépen mondjuk.

 

You are receiving this email because you subscribed to this feed at feedmyinbox.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions