width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2015. jan. 18.

2015. január 18., vasárnap

Public RSS-Feed of Scall Fast



Public RSS-Feed of Scall Fast

Másnak is feltűnt mekkora bunkó szabó zoltán a zsindexes "újságíró" (EZ újság? Inkább zsidó bérkommentelők...
1/18/2015 1:01:09 PM
Másnak is feltűnt mekkora bunkó szabó zoltán a zsindexes "újságíró" (EZ újság? Inkább zsidó bérkommentelők és bérbloggerek szellemi szemete), ez az a seggarc aki soha jót nem bír írni a jobbról! Emlékszem valami zenekritikának álcázott liberális őrjöngésre, amit Kovács Ákosról írt. Ez a szabózé is egy libernyák tahó, mint mindenki aki ezek között klubtag. Nem tetszik a hipszter! 3:)
Lenéznek ezek a libernyákok minket, de mire fel. Hogy valami csodálatosan magas szellemi teljesítmény volna az, ha valaki megtanul pár polkorrekt vadliberális sablon brosúrát, aztán azokat ismételgeti! A valóságtól függetlenül. Ezeknél kötelező az aljaskodás, vagy maguktól ilyen elvetemültek? Mert a 444, cink, index, vs, hvg, origo félék ezt csinálják, de tévéfronton az rtl klub és az atv se különb.
Ha bármi lehetőség, pozíció, pénz kerül nem liberálisokhoz, vagy szerveződik némi nem neoliberális helyi, nemzeti érdekérvényesítés, a ballib horda rögtön szélsőségesez. Nem a rosszat akarják megőrizni a konzervatívok, hanem mindazt ami segít az egyénnek és a közösségnek kiteljesedni, az a szabadság ha saját hitük és értékrendjük szerint élhetnek a közösségek. Erre jönnek a liberrált percemberkék belepofázni és kötekedni, hogy hát ezt nem lehet mert akkor nácik vagytok. A libsik az élet ellenségei!
Gyűlölethét balliberáliséknál
http://www.flagmagazin.hu/politika/gyulolethet_balliberaliseknal
politika 2015. 01. 18.
Becsülendő, hogy egyes politikusok és újságírók változatlan hevességgel gyártják a „mucsai", „középkori", „baromarcú" jelzőket, de annyi kollegialitás azért szorult belém, hogy belesúgjam a fülükbe: az idő nem nekik dolgozik.
Volt egyszer egy '90-es évek, amikor az volt a szokás, hogy a balliberális értelmiség jelzőket aggatott minden olyan véleményre, amely gyökeresen eltért a sajátjától. Így születtek meg az olyan kifejezések, mint a „mucsai", a „faék egyszerűségű", a „középkori", a „szélsőjobboldali", az „idegenellenes", satöbbi.
Az elmúlt egy hétben valamiért reneszánszát éli a címkeosztás. Kezdte a 444 a „Csöppet homofób civil szervezetek támogatására büszke az államtitkár" című cikkével, amelyben majd' minden szereplőt szélsőjobboldalinak és valamely „gyűlöletcsoport" tagjának bélyegeznek. Hogy mennyire volt elfogulatlan az „oknyomozás", arra tegnap Szilvay Gergely adott mesteri választ a Mandineren.
http://mandiner.hu/cikk/20150113_szilvay_gergely_gyuloletlista_csodalkozik_a_444_hogy_jobbos_szervezetek_tamogatjak_a_jobbos_kormanyt
Aztán jött a Charlie Hebdo-merénylet, és a Szólásszabadság istenének áldozó pályatársak baromarcú-seggfejezni, szarzacskózni kezdték az épp szabadon szóló kollégánkat, Szőnyi Szilárdot. Nekik köszönhető, hogy sokan – amellett, hogy Charlie-k lettek a gyászban – mára lélekben a „Szilárd vagyok" kitűzőt is viselik.
http://valasz.hu/itthon/a-gyulolet-es-a-szolasszabadsag-tiszta-tukre-108378
Következett az Index szerzője „Az új középkort hirdette meg Orbán Párizsban" című publicisztikával, melyben úgy tesz, mintha kultúrkörökben fel sem lehetne vetni a bevándorlás szigorítását. Csakhogy azok a kultúrkörök, ahol ezt tényleg nem lehet felvetni, bizony egyre szűkebb átmérőjűek. Az Index-cikket aztán ezer másik, gyengébb kivitelű írás követte, hogy aztán megérkezzünk a 444 bevándorlásügyi zsebsajtózásához, melynek logikai és egyéb bukfenceit Zsuppán András kollégám már kivesézte.
http://valasz.hu/itthon/444-zsebsajtozas-esz-nelkul-108455
Csakhogy. A balliberalizmus azért tart ott, ahol, mert szeret rögvest unortodoxnak stemplizni minden véleményt, cselekedetet, amely nem ideologikus, hanem a valóságból próbál kiindulni. Anno az egész kórus szörnyen antiszociálisnak festette le, hogy a Fidesz iskoláztatáshoz – majd újabban óvodáztatáshoz – kötötte a családi pótlék folyósítását, azt pedig egyenesen bűnként azonosítják, hogy a szociális ellátásokat egyre több feltételhez kötik, és az alanyi jogú segélyezettek helyén ma már közmunkástömegek látszanak.
Pedig Európa, s benne Magyarország az elmúlt évtizedekben kipróbált mindent, amit szocialista vagy szociálliberális szegénypolitikának szokás hívni. És ugyanez vonatkozik a bevándorlás-politikára is. Ám, sajna, egyre kevesebb sikerről tudunk beszámolni, a balliberális szakértők receptjei nemigen működnek – a halálos áldozatok száma viszont drámaian nő. Becsülendő, hogy egyes politikusok és újságírók ennek ellenére is hisznek az eszmében, és változatlan hevességgel gyártják a „mucsai", „középkori", „baromarcú" jelzőket, de annyi kollegialitás azért szorult belém, hogy belesúgjam a fülükbe: az idő nem nekik dolgozik. És nem azért, mert a világ butul. Hanem, mert van életösztöne.

Spicliskedés, jogosulatlan adatgyűjtögetés, hackelés is alapja ilyen libsi listák írkálásának. Az egész...
1/18/2015 12:30:36 PM
Spicliskedés, jogosulatlan adatgyűjtögetés, hackelés is alapja ilyen libsi listák írkálásának. Az egész társaság egy bűnszövetkezet. És egyáltalán nem toleránsak, vagy szabadságpártiak! Büntetnék ha nem hisszük el a hivatalos verzióikat - mind hamisítvány és hazugság természetesen, és kirekesztenének amiért nem vagyunk mi is neolibsik. Minek is lennénk, mikor ez a nemzetközi kifosztó mechanizmus ellenünk van, és azért népszerűtlen mert népellenes.
"Abban semmi meglepő, azzal semmi gond nincs, ha egy szél/bal/lib szennylap, mint amilyen pld. a 444 vagy a HVG, listázgatja azokat a szervezeteket és személyeket, amik, akik szerinte pld. vallási kötődéseik miatt alkalmatlanok a közalkalmazotti státuszra vagy pld. családvédő és abortuszellenes voltuk miatt szélsőségesek, homofóbok, fasiszták, azok, amik. Ezek a szél/bal/libbantak ennyit tudnak. A probléma az, hogy ez a szél/bal/lib szemlélet/ethosz kezd mainstreammé (mi több, uralkodóvá) válni a liberális demokráciákban: lásd pld. a francia gúnylap elleni terrortámadással kapcsolatos hivatalos megnyilatkozásokat."
„Gyűlöletlista": csodálkozik a 444, hogy jobbos szervezetek támogatják a jobbos kormányt
http://mandiner.blog.hu/2015/01/13/_gyuloletlista_csodalkozik_a_444_hogy_jobbos_szervezetek_tamogatjak_a_jobbos_kormanyt?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201501

Nem érdemes nato tagnak lenni, cionistákkal közösséget vállalni. Nem csak Palesztinában, Libanonban ...
1/18/2015 11:17:12 AM
Nem érdemes nato tagnak lenni, cionistákkal közösséget vállalni. Nem csak Palesztinában, Libanonban és és Szíriában de az egész világon ugyanaz a zsidó kegyetlenség jellemző az atlanti katonai szövetségre. Ezek csak rombolni tudnak, és nem szolgálja a biztonságunkat se, ha az egész világ által jogosan megutált cionisták mellé állunk!
South Front Hu : Vanya nem Charlie!
Pár nappal ezelőtt adtunk hírt arról, hogy az egyik ukrán bombázás következtében egy 8 éves donyecki kisfiú, Vagya végtagjait elvesztette, és belső sérüléseket is szenvedett.
Érdekes, hogy ezt a tragédiát nem karolta fel a nyugati média, de az is igaz, hogy Vanya nem istengyalázó!
#IAmVanya

KETTŐS MÉRCE ÉS GYŰLÖLET SAJTÓSZABADSÁG KONTRA BÉKE http://www.flagmagazin.hu/nagyvilag/lovas_istva...
1/17/2015 8:13:58 PM

KETTŐS MÉRCE ÉS GYŰLÖLET
SAJTÓSZABADSÁG KONTRA BÉKE
http://www.flagmagazin.hu/nagyvilag/lovas_istvan_kettos_merce_es_gyulolet
A békétlenséget, a vallások, etnikumok és civilizációk békétlenségét szítja, aki a kettős mércét támogatja, tapsol neki, vagy akár cinkosként vigyorogva élvezi. Obama amerikai elnök és John Kerry amerikai külügyminiszter globális felelősségük tudatában nyilván ezért sem akartak részt venni azon a vasárnapi párizsi meneten, amelyet az iszlámgúnyoló Charlie Hebdo ellen elkövetett halálos támadás nyomán rendeztek Párizsban. És nyilván ezért nem reprodukálta a New York Times sem a most öt millió példányban megjelent Charlie Hebdo címlapján látható újabb provokatív, iszlámgúnyoló blaszfémiát. A sajtószabadság alapvető emberi jog, de nem jogosít fel senkit mások vallásának a megsértésére - mondta csütörtökön a békepárti Ferenc pápa. Hozzátette, ha az anyját szidnák, az illető ütésre számíthatna.
Az „egységmenet" kapcsán Jimmy Carter volt amerikai kijelentette, hogy a párizsi merényletekhez vezető okok egyike Palesztina izraeli megszállása, mely izzó felháborodás tárgya az iszlám világban. Recep Tayyip Erdogan török elnök pedig hétfőn azt kifogásolta, hogy Netanjahu izraeli miniszterelnök személyében egy olyan kormányfő „merészelt menetelni Párizsban a terrorizmus ellen és a szólásszabadság mellett, akinek inkább arról kellene végre beszámolnia, hogy miként mészároltak le Gázában nyáron gyerekeket és asszonyokat". Az afganisztáni tálibok január 15-én ítélték el a Charlie Hebdo címlapgúnyrajzát, készítőit „az emberiség ellenségeinek" bélyegezve, és megígérve, hogy igazságot szolgáltatnak. (A francia rendőrség állományát kéretik megkettőzni.) Irán hivatalosan ítélte el a hetilap új számát.
Ezekről itthon nem igen olvashattunk. Arról is csak egy-két helyen, hogy január 14-én a nemzetközileg is legismertebb francia humoristát, a kameruni apától és francia anyától származó Dieudonné M'bala M'balát egy facebookos bejegyzéséért letartóztatták, hogy cellájában várja a vizsgálatot, vajon nem mentegeti-e a terrorizmust. Színpadi bemondásai miatt vagy tucatszor agyonbüntetett Dieudonné azt posztolta ki, hogy Charlie Coulibalyként érzi magát. Vagyis egyszerre szimpatizált a hetilappal (Charlie), de a párizsi kóser szupermarketben gyilkoló Adamo Coulibalyval is. Letartóztatása bizonyítja, hogy a francia hatóságok csak Coulibalynak tekintik. Dieudonné kijelentésétől persze hirtelen agonizálni kezdenek azok, akik oly nagy szeretettel csüngtek az ukrán Jana Zsdanova (Femen) fedetlen keblein és a hátára festett „Öld meg Kirillt!" feliraton, amikor 2012 július 26-án fizikailag megtámadta a Kijevet látogató moszkvai pátriárkát.
A szólásszabadság védelmi lázában égő Franciaországban január 9-én az Államtanács megerősítette azt a bírói tilalmat, hogy Dieudonné bárhol felléphessen a korábban a színpadon elhangzott, antiszemitának ítélt megjegyzései és az általa kitalált „quenelle" (bal vállra helyezett jobbkéz, föld felé nyújtott balkar) miatt. A kormány „az antiszemitizmus fölötti győzelemként" ünnepelte a bírósági döntést. Ez két és fél órával azelőtt történt, hogy a színész Nantes városában megkezdte volna országos turnéját, miután egy nappal korábban egy nantes-i bíróság a fellebbviteli tiltással ellentétes döntést hozott azzal az indoklással, hogy „a közrend megzavarásának kockázata" nem elegendő ok egy előadás előzetes betiltására, vagyis akkor, amikor még nem is lehet tudni, mi hangzik el a színpadon.
A szólás szabadságára oly érzékeny sajtónk azt sem tartja fontosnak megemlíteni, hogy Párizs a világ egyetlen városa, ahol tilos a palesztinok melletti szolidaritási tüntetés. Természetesen a szólásszabadság jegyében. De az sem volt nagyon olvasható, hogy 2008-ban a Charlie Hebdo menesztette a nagyhírű karikaturistát, Maurice Sinet-t („Siné") „antiszemita" rajzaiért és Sarkozy fiát gúnyoló cikkéért. Talán nem véletlen, hogy a 80 éves Henrie Roussel, a CH egyik alapítója most a Nouvel Obs lapban azt írta, a meggyilkolt Stéphane Charbonnier túlzásba vitte a muzulmán ellenes provokációt és cionista lappá tette a Charlie Hebdót.
A brit BBC globális tévéadó egyenesben közvetítette a párizsi felvonulást. Akik tisztában vannak e közszolgálati adónak a 2013 májusa (ekkor vette át az igazgatást Danny Cohen évi 320 ezer font fizetésért) óta megtapasztalt műsorpolitikai változásával, megdöbbenve látták, amint a tüntetés egyik, Izraelből jött résztvevőjével a terrormerénylet zsidó áldozatairól beszélve, a riporter közbevetette: nem gondolja-e, hogy van olyan nézőpont is, mely szerint a palesztinokat sem lenne szabad gyilkolni. Hétfőre már a BBC-t felelőssé tevő mozgalmak alakultak, egyebek között a halált megvető szakmai bátorságot mutató, a sorból kilógó riporter azonnal eltávolítását követelve.
A Kaliforniában és Svédországban közel-keleti történelmet oktató Mark Levine professzor az Al-Dzsazíra televíziós állomásnak azt nyilatkozta, hogy a Charlie Hebdónál a gyilkosságokat elkövetők algériaiak voltak és hogy Franciaország felelős „1 millió" algériai haláláért, az észak-afrikai ország gyarmati korában. Valamint, mondta Levine, a francia és több nyugati kormány fegyverekkel támogatta azt az öldöklést, amelyet az algériai kormány rendelte el – százezer áldozatot követelve - a kilencvenes években, miután a választásokon az iszlamisták legyőzték. Demokratikusan. Kettős nyugati mérce, amely jövőbeni merényleteknek is lehet az egyik fő felbujtó ereje.
A párizsi kettős mérce parádéból nekünk is kijutott. Élén a France24 globális tévé honlapjával, a francia, majd az angol nyelvű sajtó kezdte el a magyar miniszterelnöknek a vasárnapi emlékmenetben való részvétele elleni támadást. Azzal, hogy miként merészel Orbán Viktor ott gyalogolni, amikor a magyar sajtó a Tudósítók Határok Nélkül nevű szervezet sajtószabadság indexén a 64-ik. Az állandó viszály szításában és a civilizációs konfrontációk tüzelésében érdekelt nyugati cselédsajtó arról egyöntetűen hallgatott, hogy az első sorban menetelő Netanjahu miniszterelnök országának sajtója ugyanezen a listán a 96-ik. Arról is, hogy Izraelben tilos Mózes, Mohamed és Jézus gúnyolása.
Mint ahogyan nálunk „Je suis Charlie" körökben kötelező lapunk bojkottálása egyetlen cikk egyetlen mondata miatt.
(Magyar Hírlap, 2015-01-17)

Ombudsmanhoz fordul az lmp. Az oktatási hivatal által felkért szakértő "nemi egyenlőséget sértő sztereotípiák...
1/17/2015 7:07:01 PM
Ombudsmanhoz fordul az lmp. Az oktatási hivatal által felkért szakértő "nemi egyenlőséget sértő sztereotípiák" miatt emelt kifogást, társadalmi nemi sztereotípiák tényként kezelése miatt.
Lmp = szdsz, újabb bizonyíték! Ezért kell földkörüli pályára állítani a liberrált hazugokat, akiknek már maga a pártelnevezésük is átverés : NEM lehet más a politika velük, ugyanaz a baloldali - liberális normalitásellenes 68-as trockista zsidó agybaj, mint a néhai szadesz volt. Íme az lmp : gender terrorért és más liberális dogmáik véldelmében hazánkat a judEU-ban feljelentgető patkányok, na meg a teljesen felesleges sőt kártékony liberális komisszárok, azaz ombudsmanók !
Egy férfi a nemi sztereotípiák szerinti módon volt egy nővel, sajnos így születhettek a bolsilibsi bibsi lmp népellenes politikusai. Bár sose találkoztak volna a szüleik!
Nem kell bántani az elempéseket, csak addig kell őket üldözni - ellehetetleníteni míg a világon vannak. Ők is így tesznek a normális emberekkel, folyamatosan!
Kútmérgező társadalomromboló patkány az összes liberális, nincs kivétel. legfeljebb némelyeknek még nem volt módjuk ártani. De a lmp-nek már adódott lehetősége rá, sajnos! Gyanús az is, hogy kerülhettek be hajszálnyival a Parlamentbe -> választási csalás, tömeges körzet - átjelentkezésekkel. Jellemzően a zsidó, ballib kerületekben tarolt az álzöld, belül vörös párt, tehát a szavazóik is ugyanazok mint a szadeszéi voltak.
Mi ez a gender ideológia? Idegbeteg, frusztrált, érzelmileg és értelmileg diszfunkcionális, nemtelen, családtalan, és gyermektelen embereket kinevelő terv, a fehér Európát kiirtani szándékozó háttérhatalom gonoszságának szellemi terméke.
Abszurdum! A nemi sztereotípiák tiltása a teljes magyar népmesekincs mellőzését jelenti, többek közt. Ez így, és még sok más ártalmas baromság ami mellett a liberráltak kiállnak. Ki kell irtani a liberalizmus írmagját is, az egész világon. Ha kell erőszakkal, azért hogy élni lehessen a világban, azért néhány tudatosan értékromboló patkány egyéni sérelme nem nagy ár. Ezt kell, nagyon úgy tűnik, másból úgysem értenek a szél bernadett féle karrierista zsidók. Betiltani, börtönbe vetni kell ezeket, és pedig MINDET, antiliberális diktatúrát most! A libernyákok is jogi szankcionálásra fenekednek - szervezkednek a normális emberek ellen!
A kommunista ideológia hirdetői IS a liberálisokhoz hasonlóan mesterien bomlasztották szét a „szabadság kis köreit", amelyekre nem volt rálátásuk, s amelyek útjában álltak a közgondolkodás, a közbeszéd általuk való, céljaiknak megfelelő tematizálásának. Ahol szükségét érezték, ott persze a direkt terror eszközeit is felhasználták ehhez. Se család, se haza, se nemzet, se kis közösségek, se hagyomány, se Isten, semmit nem tűrtek meg ami az egyén menedéke lehetett volna a totális hatalommal, az óvodáskortól át-nevelő és elnyomó gépezettel szemben. A szabadság ideológiája, mi?
A megvalósult kommunizmus nem valósítptt meg minden rosszat ezekből mindenhol, leginkább a párizsi liberális egyetemen kiképzett véreskezű pol pot félék, és eszmei mentoraik, LEW azaz löwy trockij kulturális marxista ideológiája a totális és fundamentális világpusztító eszme. Amikor a 68-asokat emlegetik, hát azok is trockisták, a korlátlan liberalizmus és a permanens forradalom hívei. A szintén zsidaj marcuse szerint liberál - balra maximális töleranciát, míg a jobboldalra a zéró tolerancia elvét kell alkalmazni. Tényleg így tesznek a libsik, véleményért is börtönnel büntetnek vagy büntetnének. Viszonozni kell nekik ezt a szívességet!
Európa jövőjéből jelenet : rögtönítélő bíróság előtt magyarázzák a keresztes lovagoknak a vadliberális sületlenségeiket a kultúrmarxista söpredékek, jellegzetes lombroso-i arcok : lófejűek, kampós orrúak és egyéb torzpofák, majd egyenlő bánásmódban részesülnek: egy fejjel alacsonyabbak lesznek. Valahogy véget kell vetni az ámokfutásuknak, az a legkevesebb hogy csípőből elutasítjuk megmondóembereiket és pártjaikat. Most még hízelegnek a hatalomért, de kimutatnák goj-gyűlöletüket kormányon bizony az lmp-sek is! Különben nem lesz Európa, ha hagyjuk őket szabadon garázdálkodni! Az unió a mi adónkból pénzeli a gender mainstreaminget : már óvodásoknak buzipropaganda, fiúknak tilos labdázni lányoknak babázni, gyerek jelentse az iskolában a szülő esetleges illiberális véleményét - hát hol élnek ezek? Amint egy kicsi hatalma és befolyása van a libsinek, rögtön tönkre akar tenni vele mindent, ami szép és ép ezen a világon! A norvég "civil" alap is ilyeneket töm pénzzel, szintén uniós és más adókból, de ha máshonnan akkor is : minden pénzért megdolgozott valaki, és nem kéne ilyenekre költeni.
A gonoszt elpusztítani vagy másként ellehetetleníteni nem bűn, nem gonoszság, és nem szélsőség védekezni a szélsőségesek ellen, intoleránsnak lenni a természet törvényeit sem toleráló liberális intoleránsokkal szemben.
Aki erőszakkal akarja átnevelni a természetük ellen az embereket, az tekintélyelvű, és így egyik szava vágja agyon a másikat. A liberális azért tekintélyellenes mert ő maga akar lenni az abszolút tekintély, Isten tagadását is azért művelik hogy ne legyen abszolút idealista.iránymutatás, kiirtsák a jóra való törekvést, hisz szerintük minden mindegy. Minden egy, egy minden, secko jedno.
3 régebbi cikk jól kifejti, mi a gender terror, és miért rossz az. A kormány 2010 után hatályon kívül helyezte azt az óvodai nevelésről szóló széllibbant törvényt, amit állítólag maga a bolgárzsidó kommunista felmenőkkel rendelkező dobrev klára IS segített megszövegezni. Gyurcsány felesége amúgy, és szintén szocionista.
Ha nem a semmi az értékrended, és nem a zsidók szabják meg a véleményed bármiről, fundamentalista terrorista vagy - legalábbis nekik. Az ateista neoliberális "szabad" gondolkodóknak, akik szabadon gondolnak arra, amerre szabad.
Leszbikus és homoszexuális szadomazochizmus óvodákban, iskolákban, utcákon: ez a gendermozgalom
2010. augusztus 10. 14:35 Ifj. Tompó László - HunHir.info
Egyre több tanárt és szülőt kerget a szó szoros értelmében az idegösszeomlás szélére az Amerikából elindult, Németországban elterjedt és már nálunk sem teljesen ismeretlen gendermozgalom, amelynek igazi arcáról Katharina Becker és Gabriele Kuby összefoglalása rántja le a leplet.
„Az emberkebel / Korlátot kíván, fél a végtelentől, / Belterjében veszt, hogyha szétterül" – fogalmaz Madách a Tragédiában, felismerve, hogy végső soron az emberi nem kihalásához vezet az isteni teremtettségből eredő rend liberálisok általi felborítása az etnikai-biológiai tulajdonságok feladásával vagy keverésével, a „másság" erőszakolásával. Nemcsak a hazaszeretet fogalma, a szakrális és nemzeti szimbólumok szálkák szemükben, hanem hovatovább az is, ha a fiú fiú, a leány leány, a férfi férfi, a nő nő akar maradni. A gendermozgalom (gender maistreaming) ugyanis a „szabad nem-választást" hirdeti, már az óvodákban is, mondván, nem kell gyermekkorban kiemelten kezelni a fiú és a leány szexuális és szellemi sajátosságait, mert ezzel csak megzavarnánk szegényt: majd ha felnő, elválik, mi lesz belőle!
Ám senki ne gondolja, hogy a másság-pártiak beérik a csak a saját berkeikben való porhintéssel, nem: kötelezik a nevelőket és a tanárokat a gender elfogadására, és ha ellenszegülnek, megbüntetik őket, diszkriminációnak minősítve magatartásukat, amiért a gyermek „személyiségi jogait megsértik"! Legalábbis Németországban, ahol a közélet képviselői nyugodtan hirdethetik, hogy természetesnek tartják, ha egy férfi vagy nő a saját neme iránt érez vonzalmat, így – amint Gabriele Kuby könyvéből (A nemek forradalma.(A gender forradalma. A nevelés államosítása.) Bp. 2008. Kairosz Kiadó, 110-111. old.) kiderül – Berlin főpolgármestere ennélfogva büszkén hirdeti másságát: „Csak rajta, kergessétek csak bele az ifjúságot gyermekkortól kezdve a szexuális élvezetkielégítésbe, hogy olyanok legyenek, mint mi, és a jövőben ne kelljen magunkat többé különcnek érezni, hogy meg ne szólaljon a lelkiismeretünk hangja, főleg pedig el ne kezdjen furdalni minket." Nem is halasztja el ezért, hogy a „homoszexuális szadomazochisták utcai ünnepségét személyesen üdvözölje".
A „szexuális demokráciá"
t követelő németországi bevándorlók felvonulásai egész városokra kiterjednek: büntetlenül leszólíthatják a leányokat, hatásukra óvodákban, iskolákban minisztériumi utasításra népszerűsíttethetik a perverz praktikákat, a szexuális promiszkuitást és a serdülők közötti szexualitást minden akadály nélkül, hiszen, amint Kuby írja, a gender „a német politika irányelvévé és mindent átfogó feladatává vált. Ez a fogalom feltételezi, hogy minden szexuális irányultság egyenértékű, és hogy ezeket a társadalomnak el kell fogadnia. A gender ideológiája lopva beszüremkedett az Európai Unió szervezeteibe és számos országban az állami intézményekbe, az egyetemekre és egyéb képzési központokba, sőt még az iskolákba és az óvodákba is. De mire is nevel az állam? Az új gender-embert kell megalkotni, aki saját maga dönti el, hogy férfi vagy nő akar-e lenni, hogy heteroszexuális, leszbikus, meleg, bivagy transzszexuális."
A „gender" elfogadásából következik a házasság szükségtelenségének, az abortusz pártolásával a család lerombolásának igenlése, olyannyira, hogy 2008. április 16-án az Európa Parlament gyűlésén eldöntötték a 47 tagállam abortuszhoz való jogának biztosítását. Nálunk pedig a Gyurcsány-Bajnai kettős alatt a Család és Szociális Minisztérium ingyenes szóróanyagokat terjesztett a gyermekek és serdülők rendszeres szexuális élethez szoktatásáról, tanácsokat adva bennük a szülőknek gyermekük egy és három éves kora közötti „szexuális neveléséhez", kimerítő részletességgel ismertetve a „stimuláció"-kat, miként ingereljék a szülők (beleértve a nagyszülőket is!) szexuálisan gyermeküket fürdéskor, tisztába tevéskor, és hogyan „tökéletesítsék" a módszereket, ha már négy évesek lesznek.
A mai Németországban, amint Katharina Becker világhálón keringő összefoglalásából is kiderül, tanóra-sorozatokat tartanak állami utasításra a „védekezés"-ről már az óvodában, és ha otthon nem nézhetnek pornográf filmeket, megkapják az iskolában kilenc éves kortól a kondommal együtt. Van aztán „homoszexualizálás-tanóra" is tíz éves kortól (leginkább Berlinben, Hamburgban és Münchenben), ahol reklámfilmeket láthatnak a leszbikus és homoszexuális életmódról, megteremtve a lehetőséget számukra, hogy kapcsolatba lépjenek homokos és leszbikus klubokkal.
A cél a család megszüntetésével a nemzetek, az árja emberiség elpusztítása, hirdetve, hogy a világnak kevesebb emberre van szüksége, ám annál több szexuális szórakozásra, amelyhez a férfiak és nők közötti különbségeket és az anyaságot meg kell szüntetni: mivel azonban a több szexuális szórakozás több gyermeket eredményez, szabad utat kell biztosítani a védekezéshez és abortuszhoz, támogatni a homoszexuális irányzatokat, mert ezáltal nem következik be fogamzás.
Kuby – aki társadalomkutató, író, három gyermek édesanyja, és az ezotéria, a pszichológia területén való húszéves tapasztalataival háta mögött 1997-ben katolikussá lett – végkövetkeztetése vigasztalhat csak: „Ha egy kultúra megállapodik abban, hogy nem lehetséges a jót és igazat megismerni, és az emberek cselekvését ahhoz szabni, akkor bukása elkerülhetetlen."
Politikai és közéleti abszurditások - Nemtelen forradalmárok
2012-04-18 09:48:10
Új világ nem születhet új elméletek nélkül. Az emberiség lassan kétszáz éve él együtt a forradalmi munkásmozgalmakban gyökerező különböző baloldali elméletekkel és gyakorlatokkal. Ez nem megy könnyen, mert a kommunisták, a maoisták, a pol-potisták és a hozzájuk hasonlók nem nagyon szeretik az élő embereket, mert azok többnyire csak zavarják társadalomátalakító tevékenységüket.
A liberálisok sem szeretnének lemaradni: ők a devianciákat, a szokásostól eltérő normákat és életmódokat igyekeznek népszerűsíteni. Nem véletlen, hogy a baloldaliak és a liberálisok világszerte egymásra találtak, és informálisan létrehoztak egy új szubkultúrát, egy nekik tetsző szellemi-kulturális irányzatot. Politikai képviselőik mindenütt ott vannak, és az emberi és kisebbségi jogok védelmére hivatkozva végzik kártékony tevékenységüket. Akinek ez nem tetszik, azt nem tartják politikailag korrektnek.
Nemrégiben a gender-ideológiáról közölt érdekes híreket a Magyar Kurír katolikus hírportál.
A gender-elmélet szerint a „társadalmi nemek" – egyébként hamis – egyenlőségét hirdetve azért kell küzdeni, hogy már gyermekkorban megszabaduljon mindenki a társadalmilag kialakított nemi sztereotípiáktól, hiszen nem férfinak és nőnek születünk, hanem később leszünk azzá. Ezt a felfogást jó néhány éve terjesztik a nyugat-európai liberálisok és szociáldemokraták, és próbálják beépíteni az állami és az európai uniós törvénykezésekbe, illetve becsempészni az oktatási-nevelési rendszerekbe. Számukra nincs apa és anya, csak 1-es és 2-es szülő. A legnagyobb aktivitást – aljas módon – az óvodák irányában fejtik ki. A gender-semlegesség (gender-equality) hívei szerint az államnak és a társadalomnak érzékenységet kell mutatnia azok iránt is, akik sem nőnek, sem férfinak nem érzik magukat. Ennek jegyében például mindenféle felállásban engedélyezni kell a házasságot, továbbá akármilyen nemű a gyerek, bármilyen név adható neki. Egy svéd ruhacég például megszüntette boltjaiban a külön fiú- és leányszekciót, egy játékgyár pedig traktorozó kislánnyal és babázó kisfiúval hirdeti magát. (Az előbbi talán még ismerős nekünk is az '50-es évekből.)
Svédországban most arról folyik a vita, hogy az óvodákban hogyan szólítsák a gyermekeket, hiszen küzdeni kell a „hagyományos nemi sztereotípiák" ellen; baloldali politikusok pedig kezdeményezték semleges nyilvános vécék felállítását, hogy az embereknek ne kelljen magukat férfiként és nőként definiálniuk.
Mindezek hallatán első reakciónk a csodálkozás. Utána átverésre gyanakszunk. De ha jobban belegondolunk a világban történtekre, be kell látnunk, hogy bármikor, bármi megtörténhet. Minden relatív, nincsenek fix pontok, kapaszkodók, mindent felül lehet vizsgálni és érvényteleníteni. Egyetlen dolog szent: a haladás. Aki ezt nem érti, az sosem lesz haladó, modern, kozmopolita világpolgár.
Valószínűleg felül kell vizsgálni a növény- és állatvilág természetes rendjét is, mert az mégiscsak képtelenség, hogy több ezer éve mindig, minden ugyanúgy ismétlődik. Mégiscsak tűrhetetlen, hogy a harmadik évezredben sérül az azonos nemű állatokhoz vonzódók joga. Az emberiség több ezer éves történelmét is újra kell írni, ideértve a magyarok történelmét is. Ezt már a szabadkőműves Jászi Oszkár is sürgette az 1900-as évek elején. A balliberálisoknak joguk van a parttalan szabadsághoz. De nem csak ők akarnak szabadok lenni, másokat is meg akarnak szabadítani minden kötöttségtől. Szabaddá kell tenni az embert, hadd szárnyaljon!
Persze ez sem megy könnyen. Miközben a svéd gyermekeket megszabadították a hagyományos normáktól és tabuktól, kénytelen voltak új normákat és tabukat rájuk erőltetni, mivel a magukra hagyott gyermekek rögtön visszatértek a hagyományos sztereotípiákhoz. Emiatt – a felszabadítás nevében – kénytelenek a gyermekeket állandóan szemmel tartani, mert csak így tudják biztosítani elméletük működőképességét.
Korunk nagy reformerei úgy látszik még mindig nem hisznek Orwellnek, és mindig a diktatúránál kötnek ki. De az igazán elgondolkodtató az egészben az, hogy a társadalmak józan, döntő többsége miért hagyja, hogy néhány idióta gyermekeken kísérletezgessen? Nem kellene egyszer s mindenkorra megszabadulni hétköznapjaink forradalmáraitól? Vagy legalább annyit elérni, hogy kizárólag egymáson, és/vagy a saját gyerekeiken kísérletezgessenek. Kerítésen belül.
Tóth Gy. László
politológus,
a miniszterelnök volt főtanácsadója
„Gender" - terror az óvodákban
2010-03-15 19:26:39
Amiről a következőkben írok, Németországban már folyamatban van. Amint körülnéztem a magyar honlapokon, azt kellett megállapítanom, hogy ott is jelen van e fertő. Ezért szükségesnek találom, hogy olvasóimat nyíltan informáljam jelenünk és jövőnk egyik legszörnyűbb fenyegetése felől.
A jövő generációját megrontani szándékozó kisebbség zsarnoksága
Semlegesnem: betört a gender az óvodákba
A Gender-őrület
Jaj azoknak, akik a rosszat/gonoszt jónak mondják, és a jót rossznak; a sötétséget fénnyé és a fényt sötétséggé, a keserűt édessé az édest keserűvé teszik! Ézsiás 5:20
Amiről a következőkben írok, Németországban már folyamatban van. Amint körülnéztem a magyar honlapokon, azt kellett megállapítanom, hogy ott is jelen van e fertő. Ezért szükségesnek találom, hogy olvasóimat nyíltan informáljam jelenünk és jövőnk egyik legszörnyűbb fenyegetése felől.
Mi az a Gender Mainstreaming?
Gender Mainstreaming/gender áramlat egy stratégia - egy alig átlátható fantomja a korszellemnek. Mit akar, mikor lép elő nyíltan a napvilágra? Kevesen tudják, milyen teória rejtőzik a Gender Mainstreaming mögött - mint pl. annak a tézise, hogy a férfiasság és a nőiesség kizárólag "társadalmi konstrukció". A gender-program védelmezői ezért azt állítják, nincsen természetes különbség férfi és nő között, ezért "nemiszerep" és minden, ami a nemek közötti különbségekre utal, eltörlendő. A gender-teória a nemek eltüntetése - egy kedvelt "konstrukció" érdekében - ez pedig a saját 'én'.
Ez egy kísértet ami rohamosan megy szét a világban. Alig ismerik nevét, jóllehet fölöttébb hatalmas úgyannyira, hogy nemzetközi és állami intézményeket befolyásol. Ez a kísértet a következőkön munkál: Új /gender/ embert teremteni, akinek szabadsága legyen arra, hogy saját nemét és szexuális orientáltságát megválassza, akaratlagosan eldöntse, férfi vagy nő akar-e lenni, heteroszexuális, homoszexuális, leszbikus, biszexuális vagy transzszexuális.
Ez a vélemény a szabadságról és szexualitásról az UN, az EU és az országok kormányai akaratából már a bölcsődétől kezdve kell hogy a gyerekeket befolyásolja.
A 'gender' szó a hetvenes évekig egy nyelvtani fogalom volt a genus/nem megkülönböztetésére. Ezt a radikális feministák a nemzetközi homo és leszbikus szervezetekkel népszerűsítették, hogy azt a felfogást terjesszék, mi szerint a "szociális nem" független a biológiai nemtől. Nincs két nem, hanem hat vagy több, a szexuális kedv szerint.
A "gender-perspektíva" nem ismeri el a lényeges vagy veleszületett különbségeket férfi és nő között. Ignorálja és elnyomja a kutatási eredményeket az agykutatás, gyógyszerek, pszichológia és szociológia terén, amik bizonyítják a férfi és nő különböző identitását az agyszerkezet, a hormonháztartás, a pszichológia és szociális viselkedés alapján -, jóllehet minden testsejt magában hordja az örökletes információt mi szerint férfi vagy nő.
Nők Világkonferenciája Peking 1995.
A "gender-perspektíva" áttörését a feminista és leszbikus képviselők harcolták ki a Nők Világkonferenciáján Pekingben az 1995-ös évben. Ők tudták, hogy társadalmi változás a nyelv megváltoztatása nélkül nem érhető el - közismert kifejezéseknek új értelmet kell adni. Elképesztő stratégikus széleslátással sikerült nekik, a szót - szex, ami a két neműség kifejezője, a hivatalos dokumentumokon a - gender kifejezéssel behelyettesíteni. Olyan, hogy pedofil, már nincs, hiszen azt már generációk közötti szexuális kapcsolatnak nevezik. Egy felnőtt férfi leszólíthat egy kislányt.
Ez a tény a mindennapok tapasztalatai alapján észrevehető azok számára, akiknek még van igényük a normalitásra.
A dokumentum semmiben nem respektálja az emberi méltóságot, igyekszik a család intézményét szétrombolni, ignorálja a házasságot, ledegradálja az anyaságot, támogatja a perverz praktikákat, szexuális promiszkuitást és tinédzserek közötti szexualitást.
Az abortusz a gender-perspektíva globális velejárója. 2008. ápr. 16-án az Európa Parlament gyűlésén eldöntötték, hogy a 47 tagállam az abortuszhoz való jogot biztosítsa.
Állami utasítás a kisgyermekek szexualizálásához
Bölcsődék, kötelező óvoda, egész napos iskola. De mire nevel az állam? Az új gender-embert kell megteremteni, aki maga határozza meg, férfi vagy nő akar-e lenni, hetero, leszbikus, biszexuális, homoszexuális vagy transzvesztita.
Abszurdnak hangzik? Igen, ez van folyamatban ez a vezérfonala a kormánynak. A Család és Szociális Minisztérium terjeszti az anyagot a gyerekek és tinédzserek szexualizálásához.
Az állami gyermeknevelésnek a bölcsődével kell kezdődnie. De mi a célja egyáltalán az állami nevelésnek a bölcsődékben és óvodákban? Milyen "értékeket" közvetítenek? Hogyan hajtják végre konkrétan a gender-programot?
Ingyenes 'felvilágosító' és 'tanácsadó' brosúrák milliós méretekben történő terjesztésével. Pl.: "Tanácsadó szülőknek a gyermek szexuális neveléséhez 1-3 éves korig" - egy részletes utasítás a kisgyermek szexualizálásához. Részletesen le van írva a skálája a stimulációknak miként ingereljék apák, anyák, nagyszülők szexuálisan a kisgyermeket a fürdetéskor, tisztába tevéskor, stb.
4-6 éveseknek folytatódik tovább a 'felvilágosítás' a szülők és nevelők részére, és a gyerekeket drasztikusan beleviszik a szexualitásba.
Tanóra a védekezésről
Az óvodából az iskolába, az állam kívánsága szerint egész napos legyen az. Ha a pornográfia otthon a családban nem található meg, megkapják az iskolában. 9 évesen megkezdődik a szexuális oktatás és a védekezés tanítása, műanyag tagon a kondommal.
Homoszexualizálás tanóra keretében
10 évtől az iskolákban (mint Berlin, Hamburg és München de máshol is, csak nem olyan drasztikusan) reklám és képzés a leszbikus és homoszexuális életmódról. Információs anyagok, összeköttetés a helyi homo és leszbi-klubbal, előadók meghívása e helyekről, filmvetítések stb.
Összefoglalás:
A Gender Mainstreaming/gender áramlat célja:
Egy új /gender/ ember teremtése a hagyományos nemi szerep (férfi és nő) szétrombolásával.
kulcsszereplők:
Feministák:
korábban harcoltak az egyenlő jogokért
jelenleg harcolnak az egyelőségért
Homo-mozgalom:
korábban harcoltak az antidiszkrimináció ellen
jelenleg harcolnak az egyenlőségért
A gender-perspektíva amit a nemzetekre kényszerítenek röviden:
1. A világnak kevesebb emberre van szüksége, de több szexuális szórakozásra. Ehhez szükséges a férfiak és nők közötti különbségeket megszüntetni, valamint a teljes idejű anyaságot.
2. A több szexuális szórakozás több gyermeket eredményez, szabad utat kell biztosítani a védekezéshez és abortuszhoz, támogatni a homoszexuális irányzatokat - mert ez által nem következik be fogamzás.
3. Szükség van szexuál-oktatásra gyermekek és tinédzserek számára, amelyben szexuális kísérletezésre bátorítanak; ehhez szükség van a szülők jogainak lerombolására.
4. A világnak 50/50 férfi/nő arányra van szüksége minden munka és életterületen. Minden asszonynak lehetőleg minden időben dolgoznia kell.
5. Vallások, amelyek nem akarnak ezzel menetrenddel haladni, nevetség tárgyaivá kell tenni őket.
A Gender Mainstreaming/gender áramlat története:
1985. Nők 3. Világkonferenciája USA/Nairobi - mint politikai stratégia lett bemutatva.
1995. Nők 4. Világkonferenciája Peking - a gender-elv kivitelezésének terve. Az UN átvette az elvet mint ami kötelező a tagállamok részére.
1996. Az EU az "egyenlőség javaslatát" kötelezővé tette.
2000. A Gender Mainstreaming az összes szövetségi minisztériumban helyet kell hogy kapjon.
2003. A gender kompetenciamutató beirányítása.
2005. A Családügyi Minisztérium felelős a Gender Mainstreaming megvalósításáért.
Gender Mainstreaming az UN stratégiája - az EU és az egyes államok, Németország a frontvonalban. A lakosság nem tud róla, még az intellektuális elitek sem. A médiákban csak a 'jaj' következményekről lehet hallani: A gyerekek teljesítményének visszaesése, érdektelenek lesznek a tanulás iránt, állandó Krawall (durva verekedés) az osztályokban és az iskola udvarokon; erőszak a tanulók között, erőszak a tanárok ellen, szexuális erőszak kiskorúak ellen.
Ja, még a születési arány...
A gender-program következménye a család összeomlása és a születések számának csökkenése amit nem lehet kivédeni. Nyilvánvalóan nem is akarják.
A kérdés: ki játssza a muzsikát, amire a politikusok táncolnak és a népet is táncoltatják? Akaratlagos megrontása a népnek beláthatatlan következményeket hordoz.
Az egyetlen megoldás, ha legalább a keresztények ellenállnak, felemelik tiltakozásra a hangjukat! Megtérni, Isten parancsolatait komolyan venni, és összefogni imádkozni és cselekedni!
A világ feministái és homoszexuálisai addig hajtanak, amíg elérik céljukat. A keresztény nők, anyák, és apák, gyülekezet vezetők, pásztorok, prédikátorok, papok hol vannak?! Miért nem tiltakoznak?!
Mit tehetünk?
Ez a probléma olyan horderejű, hogy kimondottan e dologra - azaz a gender-áramlatra - nézve csak összefogással lehet szembeszállni. A szülők figyeljék a fejleményeket az iskolai életben! Beszéljenek nyíltan a gyerekekkel mindig a koruknak megfelelően - a Biblia tanítása legyen az alap. Tanítsák őket, hogy nem kell a sokasággal futni, álljanak melléjük és harcoljanak értük és velük amíg lehet. Az Úr is az Ő utasításai alapján fogja számon kérni tőlünk a ránk bízott lelkeket.
A végidők kihívásainak idején élünk már - ébredjünk fel amíg nem késő - fogjunk össze és TILTAKOZZUNK!!
Nagyon rövid az idő! Németországban már a Biblia-hívő embereket fundamentalistának bélyegzik és egyre gyakrabban hallunk diszkriminációkról.
Végül ennek a mai elempés hírnek a kommentjei, legalábbis a Magyar Nemzet papír változatában most volt hír :
http://mandiner.hu/comments.php?order=1&nodeid=80315&viewall=1#comment3592988
"Most mi a baj?Hogy a kislányok főznek meg babáznak, a fiúk katonásdit játszanak? Vagy az, hogy buzikról nincs szó a tankönyvekben? Nemek esélyegyenlősége. Ez olyan, mint egyforma munkáért egyforma bért? Nem. Az egyforma munka azt feltételezi hogy egyformák az emberek. Gondolkodásban, kézügyességben, munkához való hozzáállásban. Nem vagyunk egyformák ezért nem is egyformán végezzük azokat a dolgokat amik látszólag egyformák."
"Szállj szembe a tudományos megállapításokkal.Tesztek sora bizonyítja hogy az emberi agy sok területen nem úgy működik egy férfinál mint a nőnél.És ez nem neveltetési kérdés..
Alapvető különbség, hogy a fiúk elsősorban a tárgyakba (mi mire használható, hogyan működik) és a mindenféle tevékenységekbe feledkeznek bele, míg a lányokat főleg az emberek érdeklik.
A férfiak számára a tárgyak, az elméletek és a hatalom a fontosak, a nők számára az emberek, az erkölcsi értékek és a kapcsolatok.
A férfiak szexet akarnak, a nők kapcsolatot, a férfiakat a test ejti rabul, a nőket a szerelem. A nő a kapcsolatot helyezi előtérbe, a férfi pedig a teljesítményt.
A férfiaknak a hatalom, a profit a függetlenség a fontos, a nők többre becsülik az érdekes tapasztalatokat és a társadalomnak nyújtott szolgálatokat. A férfiak szeretik a versenyt, a műszaki újdonságokat és elveket, a presztizst, a hatalmat, a dominanciát és az önállóságot, miközben a nők többre becsülik az emberi kapcsolatokat és a biztonságot. A férfiak többsége gyakorlatias, agyafúrt, ambiciózus, határozott, versenyképes, kritikus szellemű és hidegfejű akar lenni. Ugyanakkor a nők a kedvességet, gyengédséget, az inpluzivítást, az együttérzést és a nagylelkűséget tartották fontosnak.
Az agyműködésbeli különbségek a személyiségbeli különbségeket is meghatározzák. A nők jobb kommunikációs képességeiket úgy kamatoztatják, hogy szívesebben létesítenek személyes kapcsolatokat, érzékszerveik érzékenysége nagyobb fokú szociális nyitottságra készteti őket. A férfiak magabiztossága, függetlensége, önbizalma viszont meghaladja a nőkét. Ezek a jegyek kultúrafüggetlenek, ami azt jelentheti, hogy evolúciós hasznuk van. A nők nyíltabb, érzelmesebb, gyengédebb, gondoskodóbb személyiségének köszönhetjük az emberi faj egyedeinek túlélését, a faj fennmaradását. A férfiak határozottabb, magabiztosabb, agresszív, kevésbé érzelmes személyisége - és nagyobb testi ereje - viszont alkalmasabb a külvilággal való megküzdésre, a vadászatra, a fizikai védelemre. Mindezeket a személyiségbeli különbségeket tükrözik a kulturálisan kialakult férfias és nőies személyiségjegyek. A férfias jegyek az aktivitás, a dominancia, a versenyképesség, az agresszivitás, a hajlam a vezető szerep betöltésére. A nőies jegyek az alkalmazkodóképesség, érzelmi meghatározottság, gondoskodás, gyengédség, segítőkészség, rendszeretet, precizitás.
Egyszóval ne akarjon senki okosabb lenni mint az evolúció!"
Még néhány link, ha nem unalmas
http://hunhir.info/index.php?pid=ker&k=gender
http://www.ferfihang.hu/2011/10/23/a-nemek-forradalma/
http://www.ferfihang.hu/2013/01/30/a-feminizmus-a-kihalasunkhoz-vezet/
http://www.ferfihang.hu/2013/07/09/engem-nem-fogtok-dicserni/

Ez az ember a képen kiábrándult a liberalizmusból, szerinte is üres keret a liberális köztársasági d...
1/17/2015 3:42:46 PM
Ez az ember a képen kiábrándult a liberalizmusból, szerinte is üres keret a liberális köztársasági demokratásdi, írt egy könyvet Soumission – azaz Alávetettség címen, ami után neki is estek a szektás liberrált idióták azon nyomban, kiközösítés és lefasisztázás következett.
A francia himnusz is egy liberális, teljesen ünnepietlen, sláger szerű tudatosan nem nemes, és nemzeti hagyománytalan valami. Jaj de jó, elzavartuk a zsarnokot, mindenki boldog és örül. És semmi arról, mi lesz utána, vagyoni egyenlőség meg ugye nincs, sőt nőnek a társadalmi különbségek, esélyegyenlőtlenségek. Bevándorlók a legrosszabbul fizetett legnehezebb munkákra kellettek, az egyenlőbbeknek derogált utcát seperni. A zsidók irtóznak a fizikai munkától, mint az közismert. ;)
Addig van a nemzetnek szabadsága az önrendelkezésre, amíg be tudja lakni a területét. Koszovóban a szerbek kisebbségbe kerültek, el is vesztették azt a területet. Nemzetközi jóváhagyással! Ugyanezt a népakaratból történő elszakadást az ukrajnai oroszoknak nem nézte el a háttérhatalom. Az oroszországi oroszoknak sem, hiszen ezzel vannak a szankciók, legalábbis hivatalosan, megindolkolva.
Ha többségbe kerülnek majd az iszlámisták meg, és más, mondjuk hindu vagy buddhista bevándorlók, akkor helyre fogják rakni a liberális barmokat, még úgyabbul mint a csarlihebdót. Nem hülyék, ismerik a cionistákat jól, a zsidókkal kapcsolatos világtörténelemből is tájékozottak, le van fordítva a különféle arab nyelvekre még a Mein Kampf is. Törökországban bestseller az a könyv. :P
Mert a szélsőséges erőszakos igaztalan kisebbség, akik érdekből akarják sarkából kiforgatni a Földet a társadalmak akarata ellenére, tekintélyelvű alapon diktálva mindenkinek hogyan lehetnek szabadok különben börtönbe velük intolerancia - gyűlöletbeszéd - rasszizmus, terrorizmus stb kafka-i abszurd vádjaival - a liberálisok nem érdemelnek jobbat! Mint az iszlámállamos ninja-látogatás.
Más vallás is tiltja Isten képmásának elkészítését, vagy akár a szentjeinek ábrázolását. Bálványimádás lenne a dolog vége, esetleges szexuális vagy egyéb profán értelmezések, valamint az Isteni tökéletesség vs emberi ábrázolásmód tökéletlensége, egyáltalán hogy ne a formát hanem a tartalmat hangsúlyozzák.
A francia forradalom is népellenes liberális diktatúrához vezetett, azért szeretik ennyire a libsik mai napig azt. Egyáltalán nem egy békés, szerves társadalmi fejlődést elősegítő ideológia ez. Nem maradunk le semmilyen emberi szabadságról, ha nincs liberalizmus, sőt! Így ahogy most van, mindenki mindenki ellen "versenyez", így tehet meg a (tőke)erős és gátlástalan neolib-cionista banda a többséggel azt amit akar, és nem szégyellik ám magukat! A nép számára éppen az emberibb életet jelentené a neolib államtalanító agyrémmel szemben szociális és nemzeti állam, relativizmus helyett közösen tudott erkölcsiség alapján működőképes európai civilizáció.
Ebben a formában kár volt a francia felvilágosodásért, amiben vastagon benne volt a háttérhatalom keze : adam weishaupt és a többi illuminátus - szabadkőműves + zsidó, elég lett volna az egyházat megváltoztatni ha nem tetszett valami. Assisi Szent Ferenc is beszólt a korabeli vallási establishment-nek, utóbb mégis szentté avatták mert igaza volt. :)
Je suis kiábrándult értelmiségi
http://www.flagmagazin.hu/politika/je_suis_kiabrandult_ertelmisegi
politika 2015. 01. 16.
Michel Houellebecq-et a legtöbb fészbukkfüggő ismerheti, mert ő a „kiábrándult értelmiségi" nevű mém arca.
A legnagyobb poén most, hogy épp január 7-én, azaz a lövöldözés napján jelent meg Soumission – azaz Alávetettség című utópisztikus-szatíra regénye, amiben Franciaországot egy muzulmán elnök irányítja a saría alapján. A könyv már megjelenése előtt botrányt kavart: és miután Marine Le Pen konkrétan elismerően nyilatkozott róla, már kapta is az ívet. Aztán jött a lövöldözés, és nem kis esélye van Michel bácsinak arra, hogy újra, majd 20 évnyi intellektuális száműzetés után újfent a toplisták tetejére röppenhessen.
Michel Houellebecq karrierjét igazi francia csárlihebdóként kezdte: komcsi szélsőbalos sálashippi francia értelmiségi arc, aki a pornográfiát súroló, ultra-lehúzós agyhalál ateista-nihilista novelláival vívta ki a csárlihebdók rajongását. Az összes párizsi Foucault-függő, hatvannyolcas francia liberálkomcsi értelmiségi elmehagyott Michel Houellebecq mániában szenvedett a kilencvenes években, amikor ez a fajta posztmodern pornó-nihilizmus a toppon volt. De az öreg megirigyelhette Csurka István babérjait, és a hirtelen jött sztárság kapcsán publikált egy könyvet 2001-ben, Platform címmel, ami kb. olyan volt neki, mint Csurkának az a bizonyos tanulmány. Iszlamofób, szélsőjobboldali, nihilista, tabudöngető, saját fészkébe szaró, és sorolhatnánk azokat a vádakat, amiket azzal okozott, hogy saját „köztársaságpárti, liberális tabuival" szemben pont olyan nihilista módon volt bunkó, mint az összes többivel, és hát ugye ezt nem szabad.
Houellebecq ugyanis mint mondtuk, egy igazi 100% Charlie Hebdo, aki számára ez a bizonyos „köztársasági laicité és szabadságeszmény" pont annyira üres és semmitmondó dogma, mint az egyéb vallások elképzelései. Michel bácsi az iszlámot primitív vallásnak tartja, és néhol már-már azon lamentál, hogy Európa és azon belül Franciaország totális elidegenedése, gyökérvesztése, a kereszténység és az „Európai etika" végleges elmúlása azt eredményezi, hogy 2030-2040 környékére, pusztán biológiai alapon, az iszlám, mint virulens és erős ideológia végleg elsöpri a döglődő köztársaságot. Amelynek húsát zabálva aztán kinő a Francia Iszlám Kalifátus, a hozzá hasonló maradékokat úgy söpörve el, mint a frankok a gallokat, a gótok a rómaiakat, stb. Hát ez a gondolat nagyon nem fér bele a „balos kánonba", a sztárírót sikerült a kétezres évek elején először perbe fogni, hisz „uszít a vallások közt", másrészt a kétezres évek közepére egy marginalizált, csak az akadémiai irodalmár körök számára ismert szereplőjévé tenni az intellektuális életnek.
2006-ban a németek a sztárkorszak regényéből az 1998-as „Elemi részecskékből" csináltak egy közepes sikerű fesztiválfilmet, amiben aztán saját vállukat veregetve adtak is gyorsan rá egy Ezüst Maciot. De az is csak azért tudott futni, mert a regényben egyébiránt erősen jelen lévő tabudöngetések és metaforák amolyan szoftpornóvá puhítva feleltek meg a „PC-kódex" igényeinek, és kínosan kerülgették azt a témát, ami már a regényben is feltűnik: a '68-as hippik tulajdonképpen erkölcsi, emberi értékeiktől totálisan megfosztott zombik tömegét gyártották le, akik ok és cél nélkül lézengenek Európa díszletei között. Amíg ez csak egy lehúzós liberális toposz, addig oké. Amikor ebből a párizsi merényletek lesznek, rögtön tabuvá lesz.
A jól ismert kettős mérce.
Ha kicsit jobban benézünk ama bizonyos „köztársasági eszmény" mögé, láthatjuk, hogy a francia szekularizmus korántsem békés, kedves, szeretetre méltó, hanem már-már sátáni erő, amihez képest az inkvizíció egy cserkésztábor, az iszlám saría meg egy korrekt elképzelés. Már az „Trial verzió" amit 1789 után épp a franciák kezdtek el feltelepíteni Európa történetében, a „Guiottine" nevű nagyszerű találmánnyal gazdagította azt, ezzel megismertetve velünk az „osztály alapú népirtás" fogalmát, amit aztán sikerült is a Francia Forradalom eszméjébe belebolondult kommunistáknak egészen a szibériai GULAG rendszeréig fejleszteni. De a francia forradalomnak köszönhetjük az első szisztematikus népirtást is Vendeé-ban, amit aztán a nagyszerű amerikaiaknak sikerült az indiánokon kimaxolni szintén a Szabadság, Egyenlőség, Testvériség, emberi méltóság, felvilágosodás, fejlődés, haladás és hasonló ideológiai dogmák mentén.
Mert hát vannak szabadok, és picit szabadabbak, egyenlők, és akik náluk egyenlőbbek.
A vallásüldözés terén szintén nem kellene sokat ugrálnia pont a Francia Államnak, amelyik az első nyíltan ateista és erőszakos vallásüldöző formáció volt, amelyiknek eme „vívmányait" jelenleg a kommunista Kínában élvezhetik a jóformán pármilliós kisebbséggé irtott buddhisták, mint Kína „modernizációjának" egyik jeles eredményét. De a „nemzeti kisebbségek elnyomása" témáról is mesélhetnének a bretonok és baszkok például, vagy a „kisebbségi kollektív jogok" témakörről meg az elszászi németek, az occitánok, normannok, francia vallonok és sorolhatnánk tovább, arról nem beszélve, hogy Erdélyben is a „francia köztársasági eszmény" az, amire a románok hivatkozva asszimilációs prés alatt tartanak másfél millió magyart. Ha pedig az etikai-filozófiai és intellektuális romlást nézzük, azt a szemmel látható és mondjuk úgy a „felszínt ellepő" nyílt szexualitás, relativizmus, fogalmi zűrzavar jelent, szintén főt hajthatunk 1968 „szellemisége" és a Sartre és komcsi társulata illetve a posztmodern értelmiség áldásos tevékenységének, hogy aztán a Charlie Hebdo magazin, mint ennek az „értelmiségnek" egyfajta sajátos terméke egyáltalán létrejöhessen, eredetileg épp De Gaulle-ellenes szélsőbaloldali pamfletként. Nos, ezek után állíthatjuk azt, hogy a „szabadság egyenlőség és testvériség eszménye" amibe most a Kouachi fivérek beleeresztettek egy sorozatot lassan 300 éve konkrétan inkább számít Európában egyfajta lassú mételynek, semmint valami védendő, szolidaritást érdemlő, értékes dolognak.
A szolidaritás tehát kizárólag az áldozatokat és azok családját illeti meg, és ezzel a dolog végleg le is van zárva. Mert minden további lépés, ideológiai vagy bármilyen kiterjesztés, allegorikus értelmezés csak oda vezet, hogy ebben a meccsben korántsem ott húzódnak a valódi törésvonalak, hogy egy hanyag mozdulattal elintézhetnénk „a jóságos áldozatok és az ő tiszta eszméik, versus őrült terroristák és az ő elborult marhaságuk" értelmezés mentén, rakosgatva magunkra olyan jelzőket, amiket ha picit is átgondolunk, biztos nem vállalnánk. De hát Michel Houellebecq is kb. leszarja ezt, velünk együtt. „Nem gondolom, hogy provokálni akarnék bárkit is, egyszerűen azt hiszem, hogy alapjaiban hazug dolog az, ha valakinek az idegeivel játszanak. Azt hiszem, hogy van egy intellektuális fejlődés, egy történet, ami megy régóta, és hogy ennek véleményem szerint, reális következményei lesznek. Erről szól a regény" – nyilatkozta az Alávetettség kapcsán Michel Houellebecq.
Mi meg erre azt tudjuk mondani: egyetértünk.
Valóban van egy folyamat, ami a franciáknál most érik be az utóbbi két évtizedben. Szemmel látható, hogy ami olyan jól ment a bretonokkal, occitánokkal, normannokkal, elszásziakkal, megakadt az algériaiakon. Míg Napóleont tekinthetjük akár a franciák Klaus Johannisának, addig a „muzulmán szélsőségesek" kb. olyasmi srácok lehetnek iszlám szemszögből, mint voltak anno Asterix és Obelix a mocskos rómaiakkal szemben. Pont úgy van ez, hogy ami a rómaiaknak ment a hispánokkal, gallokkal, trákokkal, az a folyamat akadt meg a gótokon valamikor 400 körül, a következmények meg ismertek. „A barbárok a kapuk előtt vannak."
Ezt a gondolatot boncolgatja Michel Houellebecq is a könyvben. Michel Houellebecq vázolta forgatókönyvet mi magyarok pláne megértjük, hisz történelmi tapasztalatunk, hogy ami nekünk is olyan jól működött a kunokkal, palócokkal, besenyőkkel, az egyébként muzulmán böszörményekkel, később a svábokkal, részben a zsidókkal, tótokkal, az akadt meg a szerbeken és a románokon.
A következmények meg számunkra is elég jól ismertek.
www.tutiblog.com - B. Boogieman

Nem érdemes nato tagnak lenni, cionistákkal közösséget vállalni. Nem csak Palesztinában, Libanonban és és Szíriában de az egész világon ugyanaz a zsidó kegyetlenség jellemző az atlanti katonai szövetségre. Ezek csak rombolni tudnak, és nem szolgálja a biztonságunkat se, ha az egész világ által jogosan megutált cionisták mellé állunk!

Nem érdemes nato tagnak lenni, cionistákkal közösséget vállalni. Nem csak Palesztinában, Libanonban és és Szíriában de az egész világon ugyanaz a zsidó kegyetlenség jellemző az atlanti katonai szövetségre. Ezek csak rombolni tudnak, és nem szolgálja a biztonságunkat se, ha az egész világ által jogosan megutált cionisták mellé állunk!

South Front Hu : Vanya nem Charlie!

Pár nappal ezelőtt adtunk hírt arról, hogy az egyik ukrán bombázás következtében egy 8 éves donyecki kisfiú, Vagya végtagjait elvesztette, és belső sérüléseket is szenvedett.

Érdekes, hogy ezt a tragédiát nem karolta fel a nyugati média, de az is igaz, hogy Vanya nem istengyalázó!