width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2016.11.17.

2016. november 17., csütörtök

"Milyen arányban viszonyuljon hazánk kelet és nyugat felé? Megoldást jelent, ha Európa színes halait színtelen halászlévé főzzük össze? Kérdező: Puzsér Róbert, kritikus."

"Milyen arányban viszonyuljon hazánk kelet és nyugat felé? Megoldást jelent, ha Európa színes halait színtelen halászlévé főzzük össze? Kérdező: Puzsér Róbert, kritikus."

A fideszes következetesség : oroszoznak, vizionálnak, aztán Paks 2 ami amúgy teljesen rendben van - de akkor nem kell a ruszofób cionista propagandájuk. Hogy az oroszok itt 10 (vélt) MNA-s emberrel mekkora befolyást szereznek, meg ők irányítják a nemzeti radikálisokat. A "szélsőségesek és a Jobbik kapcsolata" amit hallunk kósától meg semjéntől, nevetséges összeesküvés elmélet.

2010 előtt a fidesz amúgy sinofób is volt. Egységben a szadesszel.

https://kuruc.info/r/34/166223/
https://jobbik.hu/videoink/vona7-nyugat-vs-oroszorszag-7030

Így képes Németh Szilárd egy mondatba sûríteni az MNA kapcsán Vonát, a Jobbikot, a Gárdát, Patát és a rendõrgyilkosságot. És ezáltal persze ügyesen és hatékonyan összekapcsolni õket a nézõ agyában. Szép hosszú, Ripost- és 888-díjas mondat, figyeljék csak: Más is tud ilyet, csak nem jóra használja. Valóságalap híján levő sárdobálás.

Más is tud ilyet, csak nem jóra használja. Valóságalap híján levő sárdobálás.

"Így képes Németh Szilárd egy mondatba sûríteni az MNA kapcsán Vonát, a Jobbikot, a Gárdát, Patát és a rendõrgyilkosságot. És ezáltal persze ügyesen és hatékonyan összekapcsolni õket a nézõ agyában. Szép hosszú, Ripost- és 888-díjas mondat, figyeljék csak:"

https://kuruc.info/r/6/166206/

A Magyar Idõk valótlanul állította Vona Gáborról, a Jobbik elnökérõl, hogy a Szürke Farkasok nevû török szervezettel ápol kapcsolatot, valamint annak tiszteletbeli tagja. Valótlanul állították továbbá, hogy a nemzeti néppárt és a török szervezet között bármilyen kapcsolat alakult volna ki

Napi Habony-hírek: hazudott a Magyar Idõk

A Fõvárosi Törvényszék elsõ fokon megállapította, a kormánysajtó egyik nehezen eladható terméke, a Magyar Idõk valótlanul állította Vona Gáborról, a Jobbik elnökérõl, hogy a Szürke Farkasok nevû török szervezettel ápol kapcsolatot, valamint annak tiszteletbeli tagja. Valótlanul állították továbbá, hogy a nemzeti néppárt és a török szervezet között bármilyen kapcsolat alakult volna ki.

Mivel a Habony Mûvek lapja nem tudta bizonyítani a bíróságon állításait, így a bíróság helyreigazításra, valamint illeték és perköltség megfizetésére kötelezte õket.

Jobbik Sajtóosztály

https://kuruc.info/r/2/166219/
http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=99019

A Fidesz kitart a letelepedési kötvény mellett - Leszavazta a kormánytöbbség az Országgyűlés Gazdasági bizottságában a Jobbik letelepedési kötvény megszüntetésére tett javaslatát. Aha, "év végén megszűnik" hazudta lázár kovács a kormányinfón. Az óév, max. :D Különben minek ragaszkodnak hozzá fideszék arra a másfél hónapra? Mirkóczki Ádám sajtótájékoztatója, a Pharaon ügy fejleményeiről

Aha, "év végén megszűnik" hazudta lázár kovács a kormányinfón. Az óév, max. :D Különben minek ragaszkodnak hozzá fideszék arra a másfél hónapra?

A Fidesz kitart a letelepedési kötvény mellett - Leszavazta a kormánytöbbség az Országgyűlés Gazdasági bizottságában a Jobbik letelepedési kötvény megszüntetésére tett javaslatát.

https://www.youtube.com/watch?v=Bp80e_qfBRQ

Mirkóczki Ádám sajtótájékoztatója, a Pharaon ügy fejleményeiről

https://www.youtube.com/watch?v=JlGIeLge_Qw

Biztos, hogy sok esetben ára is van a részrehajló ítéletnek, mint minden szolgáltatásnak - korrupció!

Miközben a Vona fóbiások bekajálják a kamu mémeket, a fidesz az ami engedi a fartúrófesztivált. Ami Moszkvában be van tiltva. Az a legegyszerűbb, hiszen ez magánügy. :)

A 6 év után változatlanul liberális irányban elfogult bíróság jogot szolgáltat minden deviánsnak és politikusbűnözőnek. Ezek ketten kettő az egyben, "Derdák Tibor és Orsós János, a sikkasztó SZDSZ-es és a buzi buddhista cigány - az ő szavuk csakis kétségbevonhatatlan lehet"

Biztos, hogy sok esetben ára is van a részrehajló ítéletnek, mint minden szolgáltatásnak - korrupció!

"Két év letöltendő, s a kaján vigyor a sértetti védő és a bíró pofáján" - vonulgató buzik miatt börtönre ítélt olvasónk levele.

https://kuruc.info/r/20/166180/