width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2014. febr. 1.

2014. február 1., szombat

Putyin szerint az usa elfordult a keresztény értékektől, és Istentelen nemzetté vált.

Putyin szerint az usa elfordult a keresztény értékektől, és Istentelen nemzetté vált.

http://idokjelei.hu/2014/02/putyin-szerint-amerika-elfordult-a-kereszteny-ertekektol-es-egy-istentelen-nemzette-valt/

„Mi az ateizmus egy egész korszakát tudhatjuk magunk mögött, így jól tudjuk milyen Isten nélkül élni,” mondta Kirill. „Szét akarjuk kürtölni a világnak, hogy „Álljanak meg!”” „Ez a folyamat most csak a nyugatra jellemző és mind politikailag mind pedig erkölcsileg el fogja pusztítani.”

Lehet másban is hinni, mint a "hivatalos" kereszténység, ami amúgy egy sokkal régebbi vallásra épül. De aki semmit sem tisztel, akinek nincs hagyománya, az a civilizáció nem marad fenn. Az emberek együttműködése a becsületességre alapul, ha az nincs, akkor van az ami most. Az árubemutatók, mlm-ek, egyéb szervezett féllegális szélhámosságok a működő gazdaság helyett vannak, hogy egymás becsapásából éljenek az emberek, ezzel is zülleszthető egy társadalom, hisz meg kell élni valamiből, és mindig lesz aki vállalja ezt is. Ezért csap be a politikus is, mert megteheti, tudják a szavazói hogy gazember, tán úgy vélik pont ezért képes segíteni rajtuk.

Paksi erőmű nélkül drágább lenne az áram, jelentősen, liberális kettős mérce arról hogy ki miért tüntet HET.

Paksi erőmű nélkül drágább lenne az áram, jelentősen, liberális kettős mérce arról hogy ki miért tüntet HET.

Akadályozzák a forgalmat Libajnai hataloméhes ifjútörök, azaz neoliberális zsidó követői. Akik szerint, lásd netes fórumok, ha a JOBB oldal tüntet, devizahitel károsultak a kilakoltatások ellen, vagy akár a Békemenetek, akkor mindjárt BAJ az útlezárás, sőt még az sem kell hozzá, autós felvonulás vagy sima úttest-mentes köztéren gyülekezős demonstráció is elég a libsi hisztihez. :P Ja és a 2006 őszi demszkynhead rendelet is ide illik, az akkor a belvárosba politikai okokból kitett kresz táblák : "traktorral behajtani tilos".

Mert ha nem hahások, millások, buzifelvonulók, 40 éves makkegészséges nyugdíjasok, meg dópmenek tüntetnek, hanem mi, akkor azt széjjel veretnék, ezek ilyenek, lásd 2006 október 23.

"Ideiglenes forgalomkorlátozás lesz február 2-án a Belvárosban, mert liberálisok meg csatolt részeik tüntetnek a paksi bővítés oroszok általi elvégzése ellen."


Minden afelé lejt, hogy ha a jobboldal politizál, akkor azt ne, mert "nem illik", és hogy mi jobbosok csak megosztunk. Ja persze, mennyivel jobb volt NEKIK az egypártrendszer, ha így értik a hatalom megosztását, akkor meg mégse akkora "bázis"demokraták!

http://www.mars3696.hu/new/index.php?tk=8ez9sa&fo=humorok_ees_anekdotaak&mellek=szdsz_szootaar

Háttér-Kép, kedvenc műsorom, bár nem Jobbikos, de viszont több forrásból érdemes tájékozódni ;Đ

Háttér-Kép, kedvenc műsorom, bár nem Jobbikos, de viszont több forrásból érdemes tájékozódni ;Đ

Eu, nagytőkés lobbiérdekek bürokrata csicskásai. Kötelezettségszegési eljárás jár szinte mindenért, azért is ha merünk egyáltalán saját gazdaságot építeni! Nehogy már a magyar utat építhessen saját magának, célszerűen 50 km-en belüli - mert így olcsóbb - telephelyről. Majd a távoli cég leszerződik, aztán kiadja alvállalkozónak, akit majd szépen nem fizet ki. Így ment ez 2010 előtt, és részben még most is sajnos nem csak az építőiparban, Vállalkozások Érdekvédelmi Szövetsége szerint se. Ezek a hírhedt offshore, és izraeli székhelyű cégek. Épült is sok alagút a sík vidéken, meg monstrum - viadukt a lapályon.

A kamatemeléssel, általában a neolib jegybank politikával pedig mindenki zsebéből kihúznának a bankárok, azért IS támadják a forintot. Szóval a bősz Matolcsy szidó ?netán zsidó? blog.hu-s bérbloggereknek, neoliberális okostojásoknak nem kell hinni, vagy legalábbis nem érdemes, mivel nem érdekünk. ;)

"A nemzetközi sajtó attól hangos, hogy beszakadt a forint, és kárhoztatja Matolcsy György jegybankelnököt, valamint az Orbán-kormány gazdaságpolitikáját. Mi áll valójában a forint gyengülése mögött? Miként függ ez össze a közelgő magyarországi választásokkal? Mit jelent az, hogy spekuláció áll a forint gyengülése hátterében?"

http://www.echotv.hu/hatter-kep-2014-01-30-hatter-kep-1-resz

"Ahogy közelednek a magyarországi választások a nemzetközi pénzügyi körök úgy fogják folyamatosan támadni a hazai fizetőeszközt, a gazdaságunkat? Az OECD legújabb jelentése és javaslatai Magyarország számára. A Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet eltörölné a különadókat, ingatlanadót javasol. Egyik ajánlása: Le kellene mondani arról, hogy az inflációt és a termelékenység növekedését meghaladó mértékben emeljék a minimálbért, sőt fontolóra kellene venni az átmeneti időre való befagyasztását."

http://www.echotv.hu/hatter-kep-2014-01-30-hatter-kep-2-resz

háttér-kép, paks, forint árfolyama, rezsicsökkentés, strabag, vész, útépítés, közbeszerzés, pályázat, izraeli, offshore, nemfizető, kivitelező, korrupció, mszp, autópálya építés

Eredetileg azt hazudták a 68-s szélsőlibsik, hogy tilos tiltani, ehhez képest az egyéni vagy egyházi vallás- és lelkiismereti szabadságnak megfelelő gyereknevelést se hagynák, totálissá téve a deviancia kultuszt.

Eredetileg azt hazudták a 68-s szélsőlibsik, hogy tilos tiltani, ehhez képest az egyéni vagy egyházi vallás- és lelkiismereti szabadságnak megfelelő gyereknevelést se hagynák, totálissá téve a deviancia kultuszt.

Budaházy György

"E mellé a tiltakozó akció mellé oda kellene állni minél többünknek!

Február 3-án fog szavazni az Európai Parlament a Lunacek jelentésről, ami az LGBT* (magyarul: Leszbikusok, Melegek, Biszexuálisok és Transzneműek, rövidítve LMBT) lobbi újabb próbálkozása arra vonatkozóan, hogy különleges jogokat harcoljanak ki maguknak, és céljaikat minél szélesebbre terjesszék, ill. minél több helyen jobban napirendi ponttá tegyék a tagállamokban. Azt állítják, hogy csak egyenlő jogokat akarnak, de ez nem igaz. Amennyiben elfogadásra kerül ez a javaslat, az EU intézmények és a tagállamok kötelesek lesznek részt venni egy átfogó homoszexuális mainstreaming (~érvényesítés) megvalósításában a közpolitika valamennyi területére vonatkozóan, beleértve nemcsak az egészségügy és az oktatás alapvető nemzeti kompetenciáit, de a foglalkoztatási, menekültügyi, és külkapcsolatok területét is. Ez a tervezett ütemterv azért is veszélyes, mert arra is felhasználható lesz a jövőben, hogy a tagállamokkal elismertesse az egynemű párok "házasságát". Minderre nagyon alattomos és burkolt módon kerülne sor: pl. "minden hivatalos anyakönyvi dokumentum automatikus elfogadtatása és érvényesítése" kérvénye révén. A gyakorlatban ez azt jelentené, hogy azok a tagállamok, melyek az egynemű párok "házasságát" a maguk törvénykezése alapján nem ismerik el, tehát nem elfogadott az adott országban, az EU jog által mégis arra lennének kényszerítve, hogy elfogadják egy másik tagállamban kötött azonos nemű pár "házasságát".
A jelentés egy olyan jövőképet tár elénk ahol:

- a tagállamokat lehetne arra kötelezni, hogy "engedélyezzék az azonos neműek házasságát" a jelentésre való (téves politikai) hivatkozással.

- az egynemű párok valamennyi tagállamban teljes hozzáféréssel bírnának az örökbefogadások, a mesterséges megtermékenyítések és a béranyaság területén is.

- garantálva lenne a gyülekezés és önkifejezés szabadsága a meleg aktivisták számára, és megnyílna az út a "gyűlöletbeszéd" és "gyűlölet-bűncselekmény" jogi fogalmak alkalmazásának lehetőségére is, melyet kimondottan az evangélium hirdetői, és más, homoszexualitást ill. meleg lobbit ellenzők kritikáinak elhallgattatására használnának fel.

Ezzel, az Európai Parlament az EU-t és a tagállamokat egy kettős mérce alkalmazására kényszerítené: korlátlan szólásszabadságot a meleg közösségnek, de korlátozott szabadságot a lehetséges kritikusok számára.

A legriasztóbb azonban az, ami hiányzik a jelentésből. A javaslat nem rendelkezik a szülők gyermekeik nevelésére és oktatására vonatkozó jogainak védelméről, valamint arról, hogy megvédhessék gyermekeiket a helytelen/nem megfelelő homoszexuális propagandától, vagy lelkiismereti okokból tiltakozhassanak ezek ellen."

http://www.citizengo.org/en/2882-european-parliament-will-vote-roadmap-special-lgbt-rights-lunacekno

Joachim Peipert IS zsidók által felheccelt vörös terroristák lincselték meg, nem ő az egyetlen. Antifas*izmus = brutális, gyáva erőszak, szadizmus, cinizmus, és igazságtalanság.

Joachim Peipert IS zsidók által felheccelt vörös terroristák lincselték meg, nem ő az egyetlen.

Antifas*izmus = brutális, gyáva erőszak, szadizmus, cinizmus, és igazságtalanság.

"Ez volna hát az antifasizmus igazi arca, rajtaütni idős, a világtól elvonult embereken, akiknek bűnösségét egyetlen befolyásolt bíróság sem volt képes igazolni. És így van ez napjainkban is, a halál tornácáról rángatnak bíróság elé idős aggastyánokat, miközben a kommunizmus véreskezű zsarnokai, akik még büszkén be is vallják bűneiket, köztisztelettől övezve élik békésen életüket. "

A rezsi ára. Ezért kaptak a szocionisták fontos emberei francia becsületrendeket. Velünk szembeni becstelenségükért.

Sok kis párt lett most, nagyon sokfélét ígérnek, 1989 újra - hova lettek az akkori pártkezdemények? Amelyik párt nincs még 5%-on sem, és ráadásul léte és neve sem közismert, az még akkor sem tud labdába rúgni, ha valahogy mégis összeszedik az ajánlóikat a választásokon való induláshoz. De a Jobbik biztos bejut. :)

Sok kis párt lett most, nagyon sokfélét ígérnek, 1989 újra - hova lettek az akkori pártkezdemények? Amelyik párt nincs még 5%-on sem, és ráadásul léte és neve sem közismert, az még akkor sem tud labdába rúgni, ha valahogy mégis összeszedik az ajánlóikat a választásokon való induláshoz.

De a Jobbik biztos bejut. :)

http://www.hidfo.net/2014/01/30/demokracia-illuzioja

"Szilágyi György az SZDSZ elleni feljelentésről az Echo TV-ben" szadesz. Ők azok, akik a devizahitel károsultak baján még kárörvendenek is egymás közt - a saját, megszüntetett pártjuk által felhalmozott adósságukat viszont nem fizetik ki! Mint a sáskajárás.

"Szilágyi György az SZDSZ elleni feljelentésről az Echo TV-ben"

Ők azok, akik a devizahitel károsultak baján még kárörvendenek is egymás közt - a saját, megszüntetett pártjuk által felhalmozott adósságukat viszont nem fizetik ki! Mint a sáskajárás.

Ha valahol, bárhol nemzeti érzelműek rendezvényének adnak otthont. Szocionista zaklatás és mószerolás várható a saját magukon kívül senkit és semmit sem toleráló falkától. Csinálták ezt rengetegszer, még magántulajdonban levő találkozóhelyek esetében is. Mert ők ennyire liberálisak, hogy véleményükért börtönbe vitetnék a Jobbikosokat, és betiltanák magát a Jobbikot is, sőt az összes nemzeti radikálisokhoz köthető civil és kulturális egyesületet. Adták ennek már egyértelmű jelét, többször is. A "párizsi békeszerződés" a keresőszó erre. :P Mindig ők rontanak miránk. Akkor lesz itt rend, ha magyargyűlölő cionista szoclibek nem kapnak (köz)teret. "Az esztergomi komcsik a "holokauszt áldozatai emlékét, a túlélők érzelmeit" oltalmazzák a Jobbiktól"

Ha valahol, bárhol nemzeti érzelműek rendezvényének adnak otthont. Szocionista zaklatás és mószerolás várható a saját magukon kívül senkit és semmit sem toleráló falkától. Csinálták ezt rengetegszer, még magántulajdonban levő találkozóhelyek esetében is. Mert ők ennyire liberálisak, hogy véleményükért börtönbe vitetnék a Jobbikosokat, és betiltanák magát a Jobbikot is, sőt az összes nemzeti radikálisokhoz köthető civil és kulturális egyesületet. Adták ennek már egyértelmű jelét, többször is. A "párizsi békeszerződés" a keresőszó erre. :P

Mindig ők rontanak miránk. Akkor lesz itt rend, ha magyargyűlölő cionista szoclibek nem kapnak (köz)teret.

"Az esztergomi komcsik a "holokauszt áldozatai emlékét, a túlélők érzelmeit" oltalmazzák a Jobbiktól"

Áram ára, rezsicsökkentés, ha saját az előállítási lánc csak akkor lehet ezt

Áram ára, rezsicsökkentés, ha saját az előállítási lánc csak akkor lehet ezt

A saját megtermelt áram, ezzel az áramárak nagyobb állami kontrollja is elfogadhatatlan a valahonnan mégis csak finanszírozott hisz' globálisan megszervezett álcivil lobbibérenc grínpíszí szerint. Szerintük vegyünk inkább áramot nyugatról drágábban, azoktól akik a greenpeace-t pénzelik, mint ahogy a négy mancsot is!

"környezetvédelmi és gazdasági szempontból is elfogadhatatlan"

"A háttérhatalom környezetvédő köntösű rohamosztaga Budán akciózott"

"Greenpeace-aktivisták hatalmas atomjellé változtatták reggel a Clark Ádám téri körforgalom közepén található virágágyás. "

Virágokat taposni, az megy mi, hataloméhes, álzöld belpesti, lófejű libernyák zsidógyerekek? Arról nem is beszélve, hogy a maszopszadesz idején is volt erőmű fejlesztés, és akkor csendben voltak

abortusz propaganda : "csak az fontos, ha a kismamát befolyásolni próbálnák döntése kapcsán, azaz az abortusztól bárki, bármilyen módon eltéríteni akarná, akkor jöhessen, büntethessen." "aki pedig ellenvéleményt fogalmazna meg, az szégyellje magát, ha pedig ki is mondja azt, lehessen őt jól megbüntetni. "

" A jogvédő aktivisták ugyanis még csak utalást sem tesznek arra, hogy miképp előzz meg egy nem kívánt terhességet, vagy hová fordulhatsz segítségért, ha anyagi vagy más okok miatt nem a legjobbkor kopogtatna az a kisbaba, mégis szeretnéd megszülni, és eluralkodik rajtad a kétségbeesés. Mert lehet ilyen nehéz pillanata az életnek, bizony lehet! De mindenkinek, aki a lelkébe néz, tudnia kell, hogy ez a döntés nem egy egyszerű beavatkozás, hanem a testi következmények mellett komoly lelki vonatkozásai is vannak."

Nem is! Mert a háttérhatalmi CÉL tönkretenni a nőket és férfiakat, amellett hogy teljesen elidegenítsék, és általában is egymásra uszítsák a két nemet. Többek közt a http://ferfihang.hu oldalt figyelemmel kísérve látni lehet a liberális érték és társadalomrombolók szándékait!

http://blogleany.blogspot.hu/2014/01/forditva-jogon.html

Elmebeteg, emberellenes liberalizmus : még a lelki segítséget is megtiltanák a háttérhatalom feminista felforgatói! Halálkultusz ez, de akkor miért nem kezdik magukkal a veszett vadlibsik, kik szintén megsültettek valahogy - csak aztán sajnos emberi szörnyeteggé váltak. Mint például a femen gusztustalan aktivistái.

"csak az fontos, ha a kismamát befolyásolni próbálnák döntése kapcsán, azaz az abortusztól bárki, bármilyen módon eltéríteni akarná, akkor jöhessen, büntethessen." "aki pedig ellenvéleményt fogalmazna meg, az szégyellje magát, ha pedig ki is mondja azt, lehessen őt jól megbüntetni. " - az abszurd, hülye gyűlöletbeszéd törvények kiötlői szintén liberálisok, akik ebben IS trockij nyomán járnak!

"A közgondolkodás ilyetén befolyásolása azonban az egyéni felelősség elmosására és az érdekérvényesítési lehetőségekkel nem rendelkező leggyengébbek (magzat) jogainak semmibevételére irányul."

Ezért kellett a szoclibekkel együtt olvasatlanul aláírni a lisszaboni szerződést, fidesz?

Ezért kellett a szoclibekkel együtt olvasatlanul aláírni a lisszaboni szerződést, fidesz? Hogy viviane reding féle ideg- és elmebeteg libernyák feminácik parancsolgassanak nekünk?

"Reding lesújtana azon tagállamokra, melyek nem küzdenek elég lelkesen a "gyűlöletbeszéd" ellen"