width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2016.11.12.

2016. november 12., szombat

Kvótaellenes alaptörvény módosítás amit a fidesz nem fog megszavazni? Beterjesztik tehát Orbán alkotmánymódosítását, csak éppen bele teszik a letelepedési kötvények tiltását. fideszék hazaárulók, nemcsak úgy viccből mondjuk rájuk. A lopás fontosabb nekik mint a haza védelme, ezért ragaszkodnak rogán letelepedési kötvényeihez.

Kvótaellenes alaptörvény módosítás amit a fidesz nem fog megszavazni? Elvégre hazaárulók, nemcsak úgy viccből mondjuk rájuk. A lopás fontosabb nekik mint a haza védelme, ezért ragaszkodnak rogán letelepedési kötvényeihez.

A Jobbik zseniális húzása: Csúnyán kínos helyzetbe hozná a Fideszt

Saját fegyverét igyekszik a Fidesz ellen fordítani a Jobbik – írja a Magyar Nemzet. A lap úgy tudja, az ellenzéki párt napokon belül benyújtja az Országgyűlésnek ugyanazt az alaptörvény-módosító javaslatot, amelyet Orbán Viktor jegyzett, ám kedden ellenzéki, így jobbikos támogatás hiányában elbukott a parlamentben. Beterjesztik tehát Orbán alkotmánymódosítását, csak éppen bele teszik a letelepedési kötvények tiltását.

A szöveg szó szerint megegyezik majd a kormányfő indítványával – pontosabban az egyeztetéseken a Fidesz és a KDNP egyetértésével némileg módosult szöveggel –, csak egyetlen mondattal egészül ki, amely a teljes ellenzék által kritizált letelepedési kötvények megszüntetésére utal. Úgy tudjuk, hogy azzal adnának alaptörvényi garanciát a Rogán Antal nevéhez fűződő, offshore cégeken keresztül zajló konstrukció kivezetésére, hogy „anyagi ellenszolgáltatásért nem szerezhető" be olyan kérelem, amely idegen állampolgár itt-tartózkodására ad lehetőséget.

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=98865

NAPI AKTUÁLIS - Vona: Azért támadnak, mert félnek tőlünk!

Vona: Azért támadnak, mert félnek tőlünk!

Vona Gábor szerint, a Fidesz nemtelen támadásai mögött a Jobbikkal szembeni félelme áll, ahhoz viszont nincs mersze, hogy tisztességesen küzdjön. A Jobbik viszont nem léphet ilyen útra akkor sem, ha már kormányzati pozícióba került. A Jobbik elnöke, a Magyar Önkormányzati Képviselők Közösségének közgyűlésén fejtette ki gondolatait.

https://www.youtube.com/watch?v=a6M-q8DunjM

N1Tv

A Vona Gábor ellen indított karaktergyilkossági kampány Orbán Viktor immorális mélyrepülésének eddigi mélypontja. (Lesznek még újabbak, efelől nincs kétségem.) Arról az Orbánról beszélek, aki fiatal politikusként egy egész nemzedék reménye volt, az antalli hazaárulás, a horni-szdsz-es haza-kiárusítás nemzetvesztő politikái után. Karaktergyilkosság cionista receptúra szerint

Habony árpád zsidó, andy vajna is az. Fideszes médiagépezet pénzemberei. Rogán meg az egyetlen fideszes aki részt vett az "együtt jeruzsálemért" címzetű Kossuth téri cionista őrjöngésen.

Orbán felesége is az, így a gyerekei szintén.

Vajna hörcsögnek köszönhetjük azt is, hogy normális ismeretterjesztő tv adók helyett nézhetünk 40 iq feletti polgárt le nem kötő ócska celeb gagyit a kábelszolgáltatók népszerű csomagjain. Romániában adózik ráadásul a disznaja, médiacége ott van bejegyezve. Offshore cég tulajdonolta szerencsejáték cég és kaszinói. Meg amiről nem tudunk mert annyira durva. Alvilági szponzor!

Orbán sose volt nemzeti, csak megtanították szerepelni, színészkedni VALAKIK. Ellenünk!

Ezeknek már csak a hazug rágalmakkal személyeskedésre telik érvek híján, kizárólag jelszavak szintjén "polgári, keresztény" a fidesz, tettekben szdsz 2.0 !!!

Karaktergyilkosság cionista receptúra szerint

A Vona Gábor ellen indított karaktergyilkossági kampány Orbán Viktor immorális mélyrepülésének eddigi mélypontja. (Lesznek még újabbak, efelől nincs kétségem.) Arról az Orbánról beszélek, aki fiatal politikusként egy egész nemzedék reménye volt, az antalli hazaárulás, a horni-szdsz-es haza-kiárusítás nemzetvesztő politikái után.

Most ugyanez az Orbán, aki már régen kiérdemelte a legkorruptabb magyar miniszterelnök címét (Hozzáteszem, hogy nem akármilyen mezőnyben lett "aranyérmes"!), ma a Nemzetvesztés levezénylését diktátori módon irányító első embere jobb sorsra érdemes szerencsétlen hazánknak.

Érdekes új elem a Zuschlag nevű hajdani MSZP-s liebling felbukkanása a rágalomhadjáratban. Az, hogy a fickó a börtönben elbuzult, nem lehet kétséges. Hogy pénzért megvehető politikai prostituált, az sem. Eredetileg is az volt. („Von Haus aus" – ahogy Újlipótvárosban mondanák.) Aminek hírértéke van, az, hogy ő is benne van a Fidesz eszköztárában.

Van szerencsém személyesen ismerni Vona Gábort 2006 óta. Egy buzi nem úgy néz ki, nem úgy viselkedik, mint ő. Normális heteroszexuális magyar férfi, mint a magyar férfiak túlnyomó többsége. S bár hűséges férj, ő is megfordul egy szép nő után. Mint a magyar férfiak túlnyomó többsége.

Én megengedhetem magamnak azt a luxust, hogy nevükön nevezzek olyan tényeket, amelyeket egy aktív politikus nem tehet meg anélkül, hogy saját fejére ne zúdítaná az antiszemitizmus vádját. Előre bocsátom: nem vagyok antiszemita, s különben sem vágytam soha politikai pályára lépni, bár lett volna rá lehetőségem. Továbbá számtalan zsidó barátom van. ÉN ANTICIONISTA VAGYOK. Nézzük tehát a felszín alatt megbúvó tényeket! A buzerancia a talmudisták egyik erkölcstelensége. (A sok közül. Ld. még: kamatos kamat.) Társadalompolitikai rangra emelése része annak a cionista politikai eszköztárnak, amely a hagyományos keresztény társadalmak szétverését tűzte ki céljául. (Szivárvány-homokos provokatív önmutogatásaik, a buzik jogainak kodifikáltatása stb. – Normális embernek forog tőlük a gyomra.)

Nem hiszem, hogy Orbán ne lenne tudatában annak, hogy Vona Gábor "lebuzizásával" cionista érdekeket szolgál! MERT NINCS ANNÁL FONTOSABB CIONISTA ÉRDEK A MAI MAGYARORSZÁGON MINT HOGY AZ EGYETLEN VALÓBAN MAGYAR, VALÓBAN NEMZETI, VALÓBAN RADIKÁLIS PÁRT ELSŐ EMBERÉT ERKÖLCSILEG KIVÉGEZZÉK!!! Ezt Orbán, mint a cionista, már régóta nem háttér-, hanem Előtér-Hatalom hazai helytartója nagyon is jól tudja. Ha nem tudta volna, parancsba adták neki. (Hapták!: – Jelentem, Soros elvtárs, a parancs teljesítve.) Csak azzal ne jöjjön valaki, hogy szegény Orbán nem tudta, hogy bértollnok-sajtója MIT FOG ÍRNI!!! (Nem szeretnék röhögő görcsben idő előtt kimúlni.) Hiszen ő adta ki az ukázt.

Független magyar értelmiségiként úgy érzem, erkölcsi kötelességem, hogy ezt leírjam és a lehető legszélesebb nyilvánosság elé tárjam.

ÉLETBIZTOSÍTÁSOM: Itt, a nagy nyilvánosság előtt kijelentem: orvosi leleteim alapján arra számíthatok, hogy aggkori végelgyengülésben fogok kimúlni az árnyékvilágból. Továbbá mindig óvatosan és körültekintően közlekedem. Gyalogosan és autóval is. Ha tehát valami váratlan betegségben vagy balesetben elhaláloznék, abban a cionisták mocskos keze nyomát kell majd keresni.

Dr. Krasznai Zoltán,

a Magyar Nemzet volt főszerkesztője, több külföldi egyetem vendégprofesszora, a 2006-os Forradalmi Nemzeti Bizottmány társelnöke.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

https://internetfigyelo.wordpress.com/2016/11/12/karaktergyilkossag-cionista-receptura-szerint/

A mandineren Vonát mocskolják, buzizzák. Egyetértenek a szélsőségesen liberális terry blackkel a cikkre adott szavazatok állása alapján. Fene a polgári, keresztény értékrendjüket! A mandiner fideszes de liberális volt mindig is, voltak ők már reakció blog (hihihi) ufi, meg ilyesmik. Aki ezt a mocskolódást bevédi, csak mert a fidesztől jön, abban nincs semmi emberség. Családellenes is. A Fidesz már soha sem fog megtisztulni! Magától, vagy a saját akaratából biztosan nem. "Kinek nincsen semmije, az annyit is ér"! mondta ki a szentenciát az egyik főfideszes, a Fidesz értékrendjéről. NINCS már eben az értékrendben semmi emberi!

Aki ezt a fideszes mocskolódást bevédi abban nincs semmi emberség. Családellenes is.

A mandineren Vonát mocskolják, buzizzák. Egyetértenek a szélsőségesen liberális terry blackkel a cikkre adott szavazatok állása alapján. Fene a polgári, keresztény értékrendjüket! A mandiner.hu fideszes de liberális volt mindig is, voltak ők már reakció blog (hihihi) ufi, meg ilyesmik. Aki ezt a mocskolódást bevédi, csak mert a fidesztől jön, abban nincs semmi emberség. Családellenes is.

Jól van, hát amilyen a fideszes adjon Isten ... csakazértis lesz magyar szebb jövő !!!!

Szavazz zöld kézzel, és 2018-ban meg ne a fideszre, nem érdemlik meg. Hogy helyette mire, az gondolom evidens. ;)

http://mandiner.hu/cikk/20161111_vona_szabo_krisztina_nyilt_level_levai_anikonak_allitsa_le_a_ferjet#comments

http://mno.hu/belfold/vona-gabor-felesege-megirta-levelet-levai-anikonak-1370840

"A fidesz média kezdte csúcsrajáratni a Jobbik démonizálását. Máshol kifejtettem már, azért nem tartom helyesnek, mert jelenleg ők a fiatalok gyűjtőpártja. Sok hülyeséget csinálnak, de próbálkoznak és fejlődnek...ha nem kapják meg az esélyt, hogy megfogalmazzák a saját karakterüket, hitvallásukat, akkor a fidesz az utánpótlását fogja kinyírni, ami nem tesz jót az országnak...abban kell őket segíteni, hogy a "radikális" üzenetet egy valódi szegényeket, periférián lévő rétegeket felemelő programmá tudják transzformálni...ha 50-60 év lenne az átlagéletkor, azt mondanám, hagyjuk, már ők úgysem fognak változni...de aki nevelt már gyereket valaha az életben, az tudja, hogy a fiatalok nagy ideológiai változásokon mennek keresztül 18 és 40 év között...ne öljük már meg őket azzal, hogy a próbálkozásaikat demonizáljuk, ráadásul olyan társadalmi kérdéseket illetően, amire a maistream pc politikának nincs válasza..."

"A Fidesz már soha sem fog megtisztulni! Magától, vagy a saját akaratából biztosan nem. "Kinek nincsen semmije, az annyit is ér"!- mondta ki a szentenciát az egyik főfideszes, a Fidesz értékrendjéről. NINCS már eben az értékrendben semmi emberi!"

"Jó ideje már az ilyen típusú történetekből az jön le, hogy a fidesz 1.generációja kezd gyengülni és a második sorból előre kívánkozik a Gucci táskás generáció. A bibi az, hogy semmi közük ahhoz, hogy 2010-ben összejött a kétharmad, nem rájuk szavazott a polgári oldal és most mégis ők tematizálják a közbeszédet. Szépen felkapaszkodtak a nagy öregek hátán és tehetségén, hozzák magukkal a Clinton-Trump féle sárdobálós szisztémát és zilálják szét a polgári gondolkodást. Na ezért nem tartom helyesnek, hogy ki akarják lőni a Jobbikot. Inkább a fideszt kellene megtisztítani ettől a szélsőliberális haszonleső mentalitástól."

"Undorító. Tényleg jó lenne, ha Orbán visszafogná a kutyáit. Ilyen polgári Magyarországot teljesen felesleges felépíteni."

"Én is írok már valaki nevében levelet, utána el lehet kezdeni a mocskolódást, mások bemártását."

"Jól bevált komcsi módszerek. Nem tetszik, nem ide való ez, az ilyen undorító karaktergyilkosságoktól forog a konzervatív ember gyomra. Ha így folytatják, 18-ban a Fideszt fogja lehányni a választó."

A nyílt levél azért nyílt levél, mert nem csak a címzettnek szól.

Vona Gábor felesége megírta levelét Lévai Anikónak

MNO, 2016. november 10., csütörtök 23:20, frissítve: péntek 08:16

A Jobbik elnöke rendszeresen járt olyan rendezvényekre, amelyek végén meleg férfiak szórakoztak egymással – állítja Terry Black.

Az ismert transzvesztita előadóművész a csütörtök esti TV2 Tények Extra riporterének adott exkluzív interjút, amelyben azt állította, hogy Vona Gáborral több mint tíz évvel ezelőtt hetente többször is találkozott egy budapesti, VIII. kerületi lakásban, ahol értelmiségi fiatalok vitatták meg az élet nagy dolgait. A beszélgetések után következett a szórakozás. Így biztosan tudja, hogy a Jobbik elnökének 2001 és 2003 között voltak „ilyen kapcsolatai" – írja az Origó.

„Itt nem az a probléma, hogy ki milyen szexuális hovatartozással rendelkezik, de egy közéleti embernek, főleg, hogyha ilyen emberek ellen akar propagandát tenni, akkor bizony be kell vallania, ő is csinálta" – mondta Terry Black.

„Vona Gábor titkos élete" 49,53-tól

A Tények megkereste Vona Gábort, aki tagadta, hogy személyesen ismerné Terry Blacket: „Sohasem találkoztam vele."

A riport után, csütörtök este Vona Gábor felesége, Vona-Szabó Krisztina nyílt levelet tett közzé Facebook-oldalán, amelyet Lévai Anikónak, Orbán Viktor feleségének címzett. A levelet betűhíven közöljük:

„Tisztelt Asszonyom! Kedves Anikó!

Személyesen nem ismerjük egymást, ráadásul Önhöz hasonlóan én is igyekszem távol tartani magamat a napi politikai csatáktól. Kérem, ne vegye rossz néven, hogy ezúttal mégis Önt szólítom meg a levelemmel, a döbbenettel vegyes kétségbeesés íratja velem ezeket a sorokat.

Tisztában vagyok azzal, hogy egy politikus feleségének osztoznia kell a párját érő politikai támadásokban, és alapvetően el is kell tudnia viselni ezeket. Ezúttal azonban olyan mélyre süllyedt az Orbán Viktor emberei által irányított sajtó a férjem és a családom lejáratásában, ami szerintem messze túlmegy a hataloméhség és a politikai logika határain. A jó ízlésről már nem is beszélve.

A kormánypárti sajtóban tálalt legfrissebb „hír" szerint Gábor homoszexuális orgiák rendszeres résztvevője volt egyetemista korában. Abban az időben, amikor már javában jegyben jártunk.

Természetesen megértem, hogy most nagy a zavar, a sértődöttség és a bosszúvágy, mert elbukott az Orbán Viktor által beterjesztett alaptörvény-módosítás. De bárhogyan is vélekedjenek a felek erről, egyetlen politikai ügy sem lehet indok arra, hogy egy családot megalázzanak, és minden alapot nélkülöző hazugságokkal, kitalált magánéleti karaktergyilkosságokkal igyekezzenek lejáratni a férjemet. Egyszerűen nem tudom elfogadni, hogy miért nem elég a politikáját támadni, miért kell ilyen eszközökhöz nyúlni.

Miután más megoldást nem látok, feleségként, anyaként Önt kérem arra, hogy állítsa le a férjét. Nyilvánvaló, hogy a politikai színtereken nem lehet Orbán Viktorra hatni. Azt feltételezem, hogy Ön lehet az utolsó, akire talán még hallgat.

Biztos vagyok abban, hogy egyikünk sem szeretne egy ilyen országban élni, gyerekeket nevelni és unokázni. Ez nem lehet a polgári Magyarország. Ez egész egyszerűen méltatlan.

Nem csupán magunk miatt, hanem egy egész ország érdekében kérem Önt mint Magyarország jelenlegi miniszterelnökének feleségét, segítsen megállítani ezt az ámokfutást.

Tisztelettel,
Vona-Szabó Krisztina"

A Jobbik pártelnöke péntek délben sajtótájékoztatót tart a riporttal kapcsolatban „Coming out. Gyarló ember vagyok" címmel.

Szeptember végén már reflektorfénybe került Vona Gábor magánélete, amikor rövid időn belül kétszer is észrevette, hogy lesifotósok követik.

Érdekes, egyből hitelessé válik nekik bárki ha a Jobbikot mocskolja. Biztos a narancsköd elborítja az elméjüket.

Orbán felesége amúgy zsidó. Így a gyerekei is azok. Nekik pedig egészen mások az érdekeik mint a többségi társadalomnak, ők egy tőlünk önszántukból elkülönülő klikk vagy klub. Ennek fényében érthetőbbé válnak a fidesz nemzeti érdekekkel összeegyeztethetelen lépései, például a ceta és a ttip feltétlen támogatása... ^^

Védik az álnemzeti neoliberális "karizmatikus" orbánukat a buta megvezetett fideszbirka baromemberek, az ő vezetőjük - a szakadékba. Csak a többieket sajnálom na meg magunkat.

És akkor ezennel ki van adva a kilövési engedély mindenkire aki fideszes, lehet családot és magánéletet támadni, magánnyomozni és adatokat gyűjteni, bármivel kompromittálni még igaz se kell hogy legyen csak nagyot szóljon a suttogó propagandában és a médiában : már nincsenek határok.

Debreceni gimnázium: kizárták az Identiteszt! fideszes város, de ez semmit sem jelent, mint látható Általában is álságos a politika tiltása, miközben a liberális ellenértékrend szabadon terjeszthető. Annyira is tilos konzervatívnak lenni , mint a 80-as években Magyarországon jellemző társadalomkép, a nem különösebben vallásos ám házas és családos - gyerekes polgár + az erre törekvő átlag magyar emberek. Nem igaz, hogy a fidesz ne tudna ráhatni az oktatás világára. Ami egyre vadliberálisabbá bír csak válni. Hülye ötletekkel rombolás és KLIK klikk volt csak, de az oktatásban fennmaradt a liberális uralom!

Nemcsak Budaházy Edda szerint öngyilkos a feminizmus. Például bevándorláspárti, aztán azok meg nagyon nem nőpártiak!

Általában is álságos a politika tiltása, miközben a liberális ellenértékrend szabadon terjeszthető.

Annyira is tilos konzervatívnak lenni , mint a 80-as években Magyarországon jellemző társadalomkép, a nem különösebben vallásos ám házas és családos - gyerekes polgár + az erre törekvő átlag magyar emberek. Nem igaz, hogy a fidesz ne tudna ráhatni az oktatás világára. Ami egyre vadliberálisabbá bír csak válni. Hülye ötletekkel rombolás és KLIK klikk volt csak, de az oktatásban fennmaradt a liberális uralom!

Debrecen fideszes város, de ez semmit sem jelent, mint látható.

http://identitesz.blog.hu/2016/11/10/debreceni_gimnazium_kizartak_az_identiteszt?token=f2f7cb7bebeaa5308b4a578aff95e717

Debreceni gimnázium: kizárták az Identiteszt!

2016. november 10. 18:03 - Identit

Ismét tanúbizonyságot nyert az a megállapítás, miszerint a politikai korrektség a liberalizmust szolgálva mára a szabadság, de leginkább a véleménynyilvánítás első számú ellenségévé vált. Debrecenben ugyanis - miután nem engedték az egyetemi karokon, hogy az integrációs problémákról beszéljünk http://identitesz.blog.hu/2016/09/28/identitarius_muhely_zagyva_gyorgy_gyula_tartott_eloadast arra hivatkozva, hogy az előadásunk nem tűnik politika- és ideológiamentesnek - most ismét próbálják elnyomni a hangunkat.

Budaházy Edda Az öngyilkos feminizmus című előadásához – mint ahogy az eddigi rendezvényeinkhez is – a Tóth Árpád Gimnáziumban (TÁG) foglaltunk termet. Azonban ma délelőtt kaptuk az értesítést, hogy ezt az előadást nem hogy a TÁG-ban, de semmilyen középiskolai oktatási intézményben nem tarthatjuk meg (!) - ergo megakarva hiúsítani az előadást - mivel az Öngyilkos feminizmushoz, mint témához, nem adják a nevüket (bezzeg Gulyás Márton szélsőliberális politikai aktivista meghívása a Debreceni Egyetemre https://www.facebook.com/events/329799650705043/ már nem számít "politika- és ideológiamentesnek", ami az oktatási rendszer semlegességét illeti - a szerkesztő).

Nos, lássuk a tényeket: Gyakorlatilag nincsen olyan oktatási intézményrendszer Debrecenben, ahol megtarthatnánk az előadást. Feltenném tehát a kérdést: addig tart a szólás- és véleményszabadság, amíg a liberális korszellem uralkodó dogmáit meg nem kérdőjelezzük? Amíg liberális hallgatótársaink a véleményszabadság nevében gyűlölködőnek, intoleránsnak, szexistának, fasisztának stb. bélyegeznek minket, addig a valóságban ők azok akik nem tűrnek meg semmilyen ellenvéleményt és kizárnak mindennemű párbeszédet!

Napjainkban a liberális demokrácia szellemi és erkölcsi alapjait nem lehet megkérdőjelezni, különben te magad válsz a "szabadság" első számú ellenségévé ("nincs szabadság, a szabadság ellenségeinek"). A tolerancia és a szólásszabadság eszménye nekik addig tart, amíg az elhangzott vélemények a saját ideológiájukat támasztják alá és azok a liberalizmus szolgálatában állnak. Voltaire "nem egyezem veled semmiben, de meghalnék azért, hogy elmondhasd a véleményed" elve már a múlté (bár már maga Voltaire sem volt következetes ehhez - a szerk.).

Nos, a mi álláspontunkat a feminizmusról az oktatásban teret nyerő liberális véleménydiktatúrának köszönhetően már nem mondhatjuk el. De egy biztos:

A mi hangunkat nem lehet elnyomni!

Hamarosan reagálni fogunk.

Kis Árpád, debreceni területi vezető - Identitárius Egyetemisták Szövetsége

A Vona Gábort lebuzizó fideszes kampánystáb "minden mögött Orbán Viktor áll, ilyen országban élünk." Kajánul röhögni ezentúl csak a fidesznyik káderek ellen irányuló durván igaztalan személyes támadásokon! Mint a mandineres és a többi fideszes trollok teszik. Ennél már nincs lejjebb. Ez a fideszes "jobboldal" semminél sem jobb.

Kajánul röhögni ezentúl csak a fidesznyik káderek ellen irányuló durván igaztalan személyes támadásokon! Mint a mandineres és a többi fideszes trollok teszik. Ennél már nincs lejjebb. Ez a fideszes "jobboldal" oldal semminél sem jobb.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=UKfAIl3eJaw

Már buzulással is vádolja a Fidesz sajtója Vonát - a felesége levelet írt Lévai Anikónak

Nyílt levelet írt Orbán Viktor feleségének Vona Gábor neje, miután a Tv2 Tények extra című műsorában csütörtök este buzi orgiákon való részvétellel vádolta meg a Terry Black nevű rém. A "hírt" persze terjeszti a Lokál, címlapon van az Origón, a Riposton stb.

A műsorban a közismert ratyi - aki egyébként mindig pénzhiányra panaszkodik a bulvársajtóban, innentől pedig nem nehéz továbbgondolni a dolgot - azt állítja, hogy több mint tíz éve ismeri Vona Gábort olyan találkozókról, ahol fiatal értelmiségi férfiak - köztük újságírók, színészek és politikusok - jöttek össze, hogy megvitassák a világ dolgait, majd "szórakoztak egymással". Azt állítja, hogy 2001 és 2003 között Vonának biztosan voltak "ilyen kapcsolatai", ezért is érthetetlennek tartja a politikus "szélsőséges gondolkodását". Arra szólította fel Vonát, hogy álljon ki, és valljon színt.

A Tv2 Vona Gábort is megszólaltatta, aki kijelentette, hogy soha nem találkozott Terry Blackkel, a magánéletében pedig nincs takargatnivalója.

A műsor után a Facebookon tett közzé nyílt levelet a politikus felesége, Vona-Szabó Krisztina, aki Orbán Viktor nejét szólította meg, segítséget kérve tőle.

Vona-Szabó azt írta, tisztában van azzal, hogy egy politikus feleségének osztoznia kell a párját érő politikai támadásokban, és el is kell tudnia viselni ezeket, ám ezúttal szerinte olyan mélyre süllyedt az Orbán Viktor emberei által irányított sajtó a család lejáratásában, ami messze túlmegy a hataloméhség és a politikai logika határain.

A politikus neje, mint írja, megérti, hogy most nagy a zavar, a sértődöttség és a bosszúvágy amiatt, hogy elbukott az alaptörvény-módosítás, szerinte azonban egyetlen politikai ügy sem lehet indok arra, hogy egy családot megalázzanak, férjét pedig minden alapot nélkülöző hazugságokkal, kitalált magánéleti karaktergyilkosságokkal igyekezzenek lejáratni. "Egyszerűen nem tudom elfogadni, hogy miért nem elég a politikáját támadni, miért kell ilyen eszközökhöz nyúlni" - írta. Hozzátette, hogy azért fordult éppen a miniszterelnök feleségéhez, mert más megoldást nem lát:

Frissítés: Havasi szerint Vona "az asszony mögé bújik"

(A Jobbik elnöke egyébként tegnap este hirdetett meg sajtótájékoztatót ma délre a témában.)

A HVG megkereste a miniszterelnök sajtófőnökét, hogy Lévai Anikó reagál-e a nyílt levélre, illetve mit szól a miniszterelnök a felesége megszólításához. Havasi Bertalan a következő választ küldte:

Orbán Viktor politikusként, Magyarország kormányfőjeként hozzá van szokva, hogy minden alapot nélkülöző hazugságokkal, kitalált magánéleti karaktergyilkosságokkal igyekeznek lejáratni, sokszor a családját is megalázzák; sajnos ez is a politikusi munka része.Van, aki ezt képes férfiasan kezelni, és van, aki inkább az asszony mögé bújik.Lévai Anikó - ellentétben a hazug és szélsőséges Jobbik-pártmédiát létrehozó Vona-Szabó Krisztinával - nem vesz részt pártpolitikai csatározásokban.

A lap megkereste Vona-Szabó Krisztinát is, aki azt mondta, levelére még nem kapott választ, és tart tőle, hogy nem is fog.

2. frissítés: Vona büszke heteroszexuális, Terry Black pedig áldozat

A Jobbik elnöke azt mondta: jogi lépéseket tesz a TV2 tegnapi riportja miatt, amiben Terry Black azzal vádolta: homokos orgiákon vett részt, miközben "homofób" megjegyzéseket tesz. Vona Gábor sajtótájékoztatón azt mondta: ő nem homoszexuális, és szerinte az ellene való támadások mögött az áll, hogy Orbán Viktor félti a hatalmát tőle és a pártjától.

Vona Gábor pénteken azt mondta: jogászával még egyeztet, de a jogi lépés nem marad el a lejárató riportban elhangzottak miatt.

"Büszke heteroszexuális vagyok", minden, amit Terry Black elmondott, hazugság – jelentette ki az ellenzéki politikus, hozzátéve: ezzel a riporttal újabb mélypontjára jutott "a karaktergyilkos kampányhadjárat".

Méltatlannak tartja, hogy ebben az ügyben a Jobbik elnökeként meg kell szólalnia, Terry Blacket pedig ebben a történetben "áldozatnak" tartja. Azt mondta, érti, hogy a miniszterelnököt frusztrálja az alaptörvény-módosítás kapcsán kialakult politikai helyzet, de ez nem indok, hogy "sértődékeny ovisként kezdjen vagdalkozni", az ámokfutást, amit indított, állítsa meg. Arra a kérdésre, hogy mire alapozza, hogy az egész mögött a miniszterelnök áll, Vona Gábor azt mondta, "minden mögött Orbán Viktor áll, ilyen országban élünk."

A sajtótájékoztatón újságírói kérdés hangzott el arról, hogy Zuschlag János nemrég kiírta a Facebookjára, hogy hosszú ideje nyílt titok, hogy miként él Vona, és hogy Terry Blacknek igaza van. Erre Vona azt reagálta: "Lehet, hogy ő járt ilyen partikon, és összekever valakivel."

Vona arról is beszélt, hogy személyesen nem ismeri Zuschlag Jánost. Az ő kijelentései kapcsán azt mondta, hogy "újabb ember, aki a bíróságon a családi költségvetést fogja gyarapítani.

Ha a Jobbik 2018-ban hatalomra kerül, akkor az ellenzéki politikusokkal szemben nem lesznek ilyen lejáratókampányok – mondta. Vona azt mondta, várja a keresztény értelmiség megszólalását az ügyben, Orbánt pedig vitára hívta.

https://kuruc.info/r/2/165990/
https://kuruc.info/r/6/122114/
https://kuruc.info/r/2/160180/

A CETA veszélyezteti hazánk GMO-mentességét, a magyar igazságszolgáltatás integritását, a hazai munkajogi és természetvédelmi szabályozásokat és egy nemzeti érdekkel ellentétes neoliberális gazdaságpolitikai irányt erősít meg. Azért vonta Orbán saját hatáskörbe a CETA aláírását, mert a frakció nem akarta megszavazni! Ezek semmiből sem tanulnak. Nemzetiek sose voltak, munkavállaló vagy kisvállalkozó pártiak se, egészség és környezet védelméről pedig még beszélni se szoktak.

Azért vonta Orbán saját hatáskörbe a CETA aláírását, mert a frakció nem akarta megszavazni! Ezek semmiből sem tanulnak. Nemzetiek sose voltak, munkavállaló vagy kisvállalkozó pártiak se, egészség és környezet védelméről pedig még beszélni se szoktak..

A CETA veszélyezteti hazánk GMO-mentességét, a magyar igazságszolgáltatás integritását, a hazai munkajogi és természetvédelmi szabályozásokat és egy nemzeti érdekkel ellentétes neoliberális gazdaságpolitikai irányt erősít meg.

Az állandó rágalomkampány és szélsőségesezés visszahull a fideszre ÉS a ballibre egyaránt. Észre kell venni, ezek ketten együtt dolgoznak a valódi nemzeti oldal ellen. Nagyon hasznos gyurcsány a fidesznek, lehet rá mutogatni elrettentő példaként. False dichotomy, azaz hamis kettősség. Hogy csak ezek közül lehet választani.

Vadkapitalista mindkettő. Annyit mondanak "megvédjük az embereket". Na ja, csak ki számít embernek nekik? A magyar munkavállaló, önhibáján kívül dolgozói szegénységben élő, kivándorolni kényszerült külföldön dolgozó munkavállaló "annyit is ér"?!?! Pöfeteg arrogancia, oligarchák öügynökei. A nagy fideszes szabadságharc csak üres beszéd. A neoliberalizmussal szemben orbán csak csicskulni tud. Mert az ő emberük!!!!

A fidesz export-vezérelt gazdaságpolitikájára jellemző az alacsony munkabérek tartósítása és a forint ócsítása, tudatos gyengítése!!!!!! Ezzel a magyar emberek szándékos szegényítése. A kevesek, elsősorban az agyon támogatott, 5-10 évig adómentes !!! multik hasznáért a többség megkárosítása. De hát miről beszélünk, orbáni munkahelyteremtés úgy néz ki, ajándékba adnak az autógyárnak emberek száma szorozva 5 évi munkabért.

Szabad verseny helyett még tovább segítik a mi adóforintjainkból a már alapból aránytalanul nagyhatalmú nemzetközi nagytőkét.

Ezt akarjuk? Orbánnal ezt kapjuk! Így kampányolj a Jobbik ellen fészbúkon és másutt fideszes hülyeségekkel, bencsik csicskák és bádog tutiblogok mocskolódásaival!

A Jobbik ellenzi a ttip-et és a ceta-t. Lmp detto, de az ugye nem jobboldali. :)

A Thürmer Gyula féle Munkáspárt is ellenzi mind a TTIP mind a CETA aláírását, és egyáltalán a neoliberális szabadkereskedelmi egyezményeket.

http://alfahir.hu/cimkek/ceta és http://hand.org.hu/media/files/1442324870.pdf

TTIP/CETA
dr. Hossó Andrea
MKIK, 2016.04.29.

http://www.pmkik.hu/documents/20181/1416135/2016-04-29+-+MKIK+ülés+-+Hossó+Andrea+előadása/7059ff94-4f48-4c94-a968-eb1e7508322d?version=1.0

SZEMPONTOK

1) „Újgenerációs" szabadkereskedelmi egyezmények – amelyek nem a
kereskedelemről szólnak
2) Mi (nem) a TTIP és a CETA?
3) A CETA/TTIP elvi pillérei
4) Az élő példa: NAFTA
5) TTIP és a KKV szektor
6) A magyar érdek

A CETA még megállítható

http://mno.hu/velemeny/a-ceta-meg-megallithato-1369470

Je suis Wallon. Eredetileg ezt a címet szerettem volna adni ennek az írásnak. Azok előtt tisztelegve, akik az európai politikai elittel szembeszegülve a múlt héten megakasztani látszottak az EU és Kanada között kötendő szabadkereskedelmi és beruházásvédelmi egyezményt (CETA). Bár Belgiumban élve inkább a flamandokkal rokonszenveztem, az évek során egyre jobban megértettem Vallónia problémáit is. És biztos vagyok benne, hogy alapvetően ezek a strukturális gondok vezettek a néhány napig élő vallon vétóhoz – és talán a kényszerű visszavonulásukhoz is. Az elmúlt évtizedekben Vallónia bányáit, nehéz- és vegyiparát, egész termelési kultúráját feleslegessé tette a posztindusztriális folyamat. A globalizáció, a nemzetközi nagytőke kegyetlen logikája írta le őket, ugyanúgy, mint annyi más egykor prosperáló iparvidéket és vele például Ózd, Miskolc, Salgótarján lakosságát.

Belgium persze gazdag ország, így ott segélyekkel elkerülhető a szociális katasztrófa. De a szétvert nehézipari kultúra helyébe csak lassan, cseppenként jelennek meg új munkahelyek, korszerű beruházások. Márpedig a segélyekből meg lehet élni, de büszke, öntudatos jövőképet nem lehet alapozni rájuk. Így érthető, hogy a vallonok eleve gyanakvással fogadnak minden olyan lépést, amely még jobban kiszolgáltatja a helyi gazdaságot a globális nagytőkének.

Ahogy az lenni szokott, a tiltakozók elsősorban a baloldaliak, a zöldek, a szakszervezetek és a civilek soraiból kerültek ki. A mainstream média és a vezető politikai erők azzal szerelték le ezeket a tiltakozásokat, hogy a globális gazdasági versenynek amúgy sem lehet ellenállni, a tőke szabad mozgása mindenekfelett való érték, s aki túl sokat vacakol szociális és környezeti érvekkel, az lemarad a versenyben. És mivel az amerikai elnökválasztás miatt a TTIP (az Egyesült Államok és az EU között kötendő szabadkereskedelmi egyezmény) ügye lelassult, célszerűnek látták előbb a kanadai szerződést átverni az európai döntéshozatali fórumokon. Amely persze eleve kaput nyitott volna az amerikai cégek kanadai leányvállalatainak is. A „ius murmurandit", a morgás jogát egy ideig meghagyták az idealistáknak, volt némi vita a szerződésről, aztán Brüsszelből kijött a napiparancs: minden uniós kormánynak és nemzeti parlamentnek jóvá kell hagynia a megállapodást október közepéig. Az európai politikai elit a tőle megszokott szolgalelkűséggel engedelmeskedett a napiparancsnak. A szerződést egyformán megszavazta a „szélsőbaloldali, marxista" pártnak nevezett görög Sziriza és a „nemzeti érdekekről" szövegelő Fidesz. Sokan nem értik, miért ábrándulnak ki Európában egyre többen a parlamenti demokráciából.

Pedig ha egy sorsdöntő, gazdasági és társadalmi jövőnket nagymértékben meghatározó kérdésben a Sziriza és a Fidesz kormánya egyformán dönt, ha a görög szélsőbaloldal és a magyar „nemzeti erő" közti különbség csak üres retorika, akkor joggal merül fel a kérdés: mi értelme van még a választásoknak? Ha a döntő a pillanatban a Sziriza és a Fidesz kormánya is csak annyit tehet, hogy szó nélkül engedelmeskedik a brüsszeli és berlini napiparancsnak, akkor érdemes még baloldalról, jobboldalról, nemzeti érdekekről beszélni Európában? Ilyen körülmények között sokan lelkesen fogadtuk a hírt, hogy a Vallóniát (és nem mellesleg a kétnyelvű brüsszeli régiót) kormányzó szocialisták és kereszténydemokrata szövetségeseik az elképesztő nyomásgyakorlás ellenére első körben vétót emeltek a szerződés aláírása ellen. Ha végül beadták is a derekukat, politikailag a középpontba sikerült állítaniuk a közbeszédben azt a kereskedelmi szerződést, amelyet a brüsszeli bürokraták fű alatt, minél kisebb feltűnés mellett szerettek volna elfogadtatni. Az pedig különösen fontos, hogy elérték: az úgynevezett választott bíróságokról szóló megállapodás jogszerűségét a luxemburgi székhelyű uniós bíróságnak felül kell vizsgálnia. Maga a szabadkereskedelmi egyezmény ugyanis kisebb veszélyt jelent ránk, mint az, ha a kanadai cégek választott bíróságon kényszeríthetik ki az európai és nemzeti törvényeink megváltoztatását, a szociális és környezeti normák fellazítását. Így többek között a GMO tilalmát, amely mögött hazánkban többpárti és lényegében össztársadalmi konszenzus van. És ne feledjük azt se, hogy a verespataki szörnyberuházást is kanadai cég akarja megvalósítani!

A szerződés csak akkor léphet hatályba, ha a következő években az Európai Unió 38 nemzeti és regionális parlamentjének mindegyike ratifikálja. A vallon példa remélhetőleg másokat is arra inspirál, hogy kritikus szemmel döntsék el: segít-e vagy árt országuknak, régiójuknak a szabadkereskedelmi szerződés.

Bár a vallonok ellenállása csak néhány napig tartott, Paul Magnetta vallon miniszterelnök bebizonyította, hogy a brüsszeli és berlini Góliátok nem is olyan hatalmasak, mint gondoljuk. Csak a legtöbb európai politikus már az árnyékuktól is megijed. Magnetta nem ijedt meg, nem hagyta magát vita nélkül legyőzni a brüsszeli döntéshozatalt uraló hatalmi gépezettől. A Libérationnak adott interjújában helyesen mondta, hogy mostani lépéseinkkel húsz-harminc évre előre meghatározzuk, hogy milyen globalizációt akarunk. Ha valamit, annyit máris elért, hogy nagyon sokan megértették: több évtizedre kiható dolgokról döntenek majd a CETA ratifikációs folyamatában a választott politikusaink. A még megmaradt független média, az ellenzéki pártok és a civil szervezetek közös feladata, hogy erre a felelősségre hangsúlyosan emlékeztessék a közvéleményt.

A vallon szocialisták az identitásválsággal küzdő európai baloldalnak is üzentek azzal, hogy nyilvánosan kérdőjelezték meg a CETA-szerződést. Gyakran vádolják őket azzal, hogy „ódivatúak", „dogmatikusok", mert nem követik az európai szociáldemokrácia Blair, Schröder, Hollande és persze Gyurcsány fémjelezte útját, nem „áramvonalasítják" neoliberális irányba a politikájukat. Arról viszont nem szokás beszélni, hogy Vallóniában nincsen számottevő szélsőjobboldal, nincs helyi Le Pen, UKIP, Trump, flamand NVA. Az „ódivatú" baloldali politikával sikerült megtartani a táborukban azokat a munkásembereket, munkanélkülieket, a többségi médiában lenézően „fehér, képzetlen férfiak" néven emlegetett szavazókat, akiket az európai szociáldemokrácia magukra hagyott.

A magyar parlamentben a Fidesz a CETA elfogadásakor egy bokacsattogtató yes vagy inkább jawohl szavazattal üzent Brüsszelnek. Ez a Fidesz és Orbán Viktor igazi üzenete Brüsszelnek, jó, ha mindenki megérti. Minden más csak mellébeszélés, parasztvakítás. De azt is nyugtáznunk kell, hogy sem az MSZP, sem a Jobbik nem szavazta meg a CETA elfogadását. Lehet, kormányzati helyzetben rákényszerültek volna. Az MSZP hosszas belső vita után ráadásul csak a tartózkodásig jutott el. De akármi lesz a CETA sorsa, akárhogy alakuljon a vallonok meggyőzése, az mégis tény, hogy a magyar ellenzék két vezető pártja nem támogatta a szerződést. Ha más okból tették is, ha ellenzékből döntöttek is így, mai közéletünkben olyan ritka a jó hír, hogy ennek a szerény eredménynek is örülnünk kell.

A szerző publicista, volt EP-képviselő

A cetáról "in english" : más is ellenzi mivel több jogot és vívmányt veszélyeztet a CETA, nem csak nemzeti érdek megakadályozni - szóval semmi szélsőségesezés ! :P

http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/sociopol_globalization_eu225.htm

fidesz = szdsz