width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: A mandineren Vonát mocskolják, buzizzák. Egyetértenek a szélsőségesen liberális terry blackkel a cikkre adott szavazatok állása alapján. Fene a polgári, keresztény értékrendjüket! A mandiner fideszes de liberális volt mindig is, voltak ők már reakció blog (hihihi) ufi, meg ilyesmik. Aki ezt a mocskolódást bevédi, csak mert a fidesztől jön, abban nincs semmi emberség. Családellenes is. A Fidesz már soha sem fog megtisztulni! Magától, vagy a saját akaratából biztosan nem. "Kinek nincsen semmije, az annyit is ér"! mondta ki a szentenciát az egyik főfideszes, a Fidesz értékrendjéről. NINCS már eben az értékrendben semmi emberi!

2016. november 12., szombat

A mandineren Vonát mocskolják, buzizzák. Egyetértenek a szélsőségesen liberális terry blackkel a cikkre adott szavazatok állása alapján. Fene a polgári, keresztény értékrendjüket! A mandiner fideszes de liberális volt mindig is, voltak ők már reakció blog (hihihi) ufi, meg ilyesmik. Aki ezt a mocskolódást bevédi, csak mert a fidesztől jön, abban nincs semmi emberség. Családellenes is. A Fidesz már soha sem fog megtisztulni! Magától, vagy a saját akaratából biztosan nem. "Kinek nincsen semmije, az annyit is ér"! mondta ki a szentenciát az egyik főfideszes, a Fidesz értékrendjéről. NINCS már eben az értékrendben semmi emberi!

Aki ezt a fideszes mocskolódást bevédi abban nincs semmi emberség. Családellenes is.

A mandineren Vonát mocskolják, buzizzák. Egyetértenek a szélsőségesen liberális terry blackkel a cikkre adott szavazatok állása alapján. Fene a polgári, keresztény értékrendjüket! A mandiner.hu fideszes de liberális volt mindig is, voltak ők már reakció blog (hihihi) ufi, meg ilyesmik. Aki ezt a mocskolódást bevédi, csak mert a fidesztől jön, abban nincs semmi emberség. Családellenes is.

Jól van, hát amilyen a fideszes adjon Isten ... csakazértis lesz magyar szebb jövő !!!!

Szavazz zöld kézzel, és 2018-ban meg ne a fideszre, nem érdemlik meg. Hogy helyette mire, az gondolom evidens. ;)

http://mandiner.hu/cikk/20161111_vona_szabo_krisztina_nyilt_level_levai_anikonak_allitsa_le_a_ferjet#comments

http://mno.hu/belfold/vona-gabor-felesege-megirta-levelet-levai-anikonak-1370840

"A fidesz média kezdte csúcsrajáratni a Jobbik démonizálását. Máshol kifejtettem már, azért nem tartom helyesnek, mert jelenleg ők a fiatalok gyűjtőpártja. Sok hülyeséget csinálnak, de próbálkoznak és fejlődnek...ha nem kapják meg az esélyt, hogy megfogalmazzák a saját karakterüket, hitvallásukat, akkor a fidesz az utánpótlását fogja kinyírni, ami nem tesz jót az országnak...abban kell őket segíteni, hogy a "radikális" üzenetet egy valódi szegényeket, periférián lévő rétegeket felemelő programmá tudják transzformálni...ha 50-60 év lenne az átlagéletkor, azt mondanám, hagyjuk, már ők úgysem fognak változni...de aki nevelt már gyereket valaha az életben, az tudja, hogy a fiatalok nagy ideológiai változásokon mennek keresztül 18 és 40 év között...ne öljük már meg őket azzal, hogy a próbálkozásaikat demonizáljuk, ráadásul olyan társadalmi kérdéseket illetően, amire a maistream pc politikának nincs válasza..."

"A Fidesz már soha sem fog megtisztulni! Magától, vagy a saját akaratából biztosan nem. "Kinek nincsen semmije, az annyit is ér"!- mondta ki a szentenciát az egyik főfideszes, a Fidesz értékrendjéről. NINCS már eben az értékrendben semmi emberi!"

"Jó ideje már az ilyen típusú történetekből az jön le, hogy a fidesz 1.generációja kezd gyengülni és a második sorból előre kívánkozik a Gucci táskás generáció. A bibi az, hogy semmi közük ahhoz, hogy 2010-ben összejött a kétharmad, nem rájuk szavazott a polgári oldal és most mégis ők tematizálják a közbeszédet. Szépen felkapaszkodtak a nagy öregek hátán és tehetségén, hozzák magukkal a Clinton-Trump féle sárdobálós szisztémát és zilálják szét a polgári gondolkodást. Na ezért nem tartom helyesnek, hogy ki akarják lőni a Jobbikot. Inkább a fideszt kellene megtisztítani ettől a szélsőliberális haszonleső mentalitástól."

"Undorító. Tényleg jó lenne, ha Orbán visszafogná a kutyáit. Ilyen polgári Magyarországot teljesen felesleges felépíteni."

"Én is írok már valaki nevében levelet, utána el lehet kezdeni a mocskolódást, mások bemártását."

"Jól bevált komcsi módszerek. Nem tetszik, nem ide való ez, az ilyen undorító karaktergyilkosságoktól forog a konzervatív ember gyomra. Ha így folytatják, 18-ban a Fideszt fogja lehányni a választó."

A nyílt levél azért nyílt levél, mert nem csak a címzettnek szól.

Vona Gábor felesége megírta levelét Lévai Anikónak

MNO, 2016. november 10., csütörtök 23:20, frissítve: péntek 08:16

A Jobbik elnöke rendszeresen járt olyan rendezvényekre, amelyek végén meleg férfiak szórakoztak egymással – állítja Terry Black.

Az ismert transzvesztita előadóművész a csütörtök esti TV2 Tények Extra riporterének adott exkluzív interjút, amelyben azt állította, hogy Vona Gáborral több mint tíz évvel ezelőtt hetente többször is találkozott egy budapesti, VIII. kerületi lakásban, ahol értelmiségi fiatalok vitatták meg az élet nagy dolgait. A beszélgetések után következett a szórakozás. Így biztosan tudja, hogy a Jobbik elnökének 2001 és 2003 között voltak „ilyen kapcsolatai" – írja az Origó.

„Itt nem az a probléma, hogy ki milyen szexuális hovatartozással rendelkezik, de egy közéleti embernek, főleg, hogyha ilyen emberek ellen akar propagandát tenni, akkor bizony be kell vallania, ő is csinálta" – mondta Terry Black.

„Vona Gábor titkos élete" 49,53-tól

A Tények megkereste Vona Gábort, aki tagadta, hogy személyesen ismerné Terry Blacket: „Sohasem találkoztam vele."

A riport után, csütörtök este Vona Gábor felesége, Vona-Szabó Krisztina nyílt levelet tett közzé Facebook-oldalán, amelyet Lévai Anikónak, Orbán Viktor feleségének címzett. A levelet betűhíven közöljük:

„Tisztelt Asszonyom! Kedves Anikó!

Személyesen nem ismerjük egymást, ráadásul Önhöz hasonlóan én is igyekszem távol tartani magamat a napi politikai csatáktól. Kérem, ne vegye rossz néven, hogy ezúttal mégis Önt szólítom meg a levelemmel, a döbbenettel vegyes kétségbeesés íratja velem ezeket a sorokat.

Tisztában vagyok azzal, hogy egy politikus feleségének osztoznia kell a párját érő politikai támadásokban, és alapvetően el is kell tudnia viselni ezeket. Ezúttal azonban olyan mélyre süllyedt az Orbán Viktor emberei által irányított sajtó a férjem és a családom lejáratásában, ami szerintem messze túlmegy a hataloméhség és a politikai logika határain. A jó ízlésről már nem is beszélve.

A kormánypárti sajtóban tálalt legfrissebb „hír" szerint Gábor homoszexuális orgiák rendszeres résztvevője volt egyetemista korában. Abban az időben, amikor már javában jegyben jártunk.

Természetesen megértem, hogy most nagy a zavar, a sértődöttség és a bosszúvágy, mert elbukott az Orbán Viktor által beterjesztett alaptörvény-módosítás. De bárhogyan is vélekedjenek a felek erről, egyetlen politikai ügy sem lehet indok arra, hogy egy családot megalázzanak, és minden alapot nélkülöző hazugságokkal, kitalált magánéleti karaktergyilkosságokkal igyekezzenek lejáratni a férjemet. Egyszerűen nem tudom elfogadni, hogy miért nem elég a politikáját támadni, miért kell ilyen eszközökhöz nyúlni.

Miután más megoldást nem látok, feleségként, anyaként Önt kérem arra, hogy állítsa le a férjét. Nyilvánvaló, hogy a politikai színtereken nem lehet Orbán Viktorra hatni. Azt feltételezem, hogy Ön lehet az utolsó, akire talán még hallgat.

Biztos vagyok abban, hogy egyikünk sem szeretne egy ilyen országban élni, gyerekeket nevelni és unokázni. Ez nem lehet a polgári Magyarország. Ez egész egyszerűen méltatlan.

Nem csupán magunk miatt, hanem egy egész ország érdekében kérem Önt mint Magyarország jelenlegi miniszterelnökének feleségét, segítsen megállítani ezt az ámokfutást.

Tisztelettel,
Vona-Szabó Krisztina"

A Jobbik pártelnöke péntek délben sajtótájékoztatót tart a riporttal kapcsolatban „Coming out. Gyarló ember vagyok" címmel.

Szeptember végén már reflektorfénybe került Vona Gábor magánélete, amikor rövid időn belül kétszer is észrevette, hogy lesifotósok követik.

Érdekes, egyből hitelessé válik nekik bárki ha a Jobbikot mocskolja. Biztos a narancsköd elborítja az elméjüket.

Orbán felesége amúgy zsidó. Így a gyerekei is azok. Nekik pedig egészen mások az érdekeik mint a többségi társadalomnak, ők egy tőlünk önszántukból elkülönülő klikk vagy klub. Ennek fényében érthetőbbé válnak a fidesz nemzeti érdekekkel összeegyeztethetelen lépései, például a ceta és a ttip feltétlen támogatása... ^^

Védik az álnemzeti neoliberális "karizmatikus" orbánukat a buta megvezetett fideszbirka baromemberek, az ő vezetőjük - a szakadékba. Csak a többieket sajnálom na meg magunkat.

És akkor ezennel ki van adva a kilövési engedély mindenkire aki fideszes, lehet családot és magánéletet támadni, magánnyomozni és adatokat gyűjteni, bármivel kompromittálni még igaz se kell hogy legyen csak nagyot szóljon a suttogó propagandában és a médiában : már nincsenek határok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk