width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Debreceni gimnázium: kizárták az Identiteszt! fideszes város, de ez semmit sem jelent, mint látható Általában is álságos a politika tiltása, miközben a liberális ellenértékrend szabadon terjeszthető. Annyira is tilos konzervatívnak lenni , mint a 80-as években Magyarországon jellemző társadalomkép, a nem különösebben vallásos ám házas és családos - gyerekes polgár + az erre törekvő átlag magyar emberek. Nem igaz, hogy a fidesz ne tudna ráhatni az oktatás világára. Ami egyre vadliberálisabbá bír csak válni. Hülye ötletekkel rombolás és KLIK klikk volt csak, de az oktatásban fennmaradt a liberális uralom!

2016. november 12., szombat

Debreceni gimnázium: kizárták az Identiteszt! fideszes város, de ez semmit sem jelent, mint látható Általában is álságos a politika tiltása, miközben a liberális ellenértékrend szabadon terjeszthető. Annyira is tilos konzervatívnak lenni , mint a 80-as években Magyarországon jellemző társadalomkép, a nem különösebben vallásos ám házas és családos - gyerekes polgár + az erre törekvő átlag magyar emberek. Nem igaz, hogy a fidesz ne tudna ráhatni az oktatás világára. Ami egyre vadliberálisabbá bír csak válni. Hülye ötletekkel rombolás és KLIK klikk volt csak, de az oktatásban fennmaradt a liberális uralom!

Nemcsak Budaházy Edda szerint öngyilkos a feminizmus. Például bevándorláspárti, aztán azok meg nagyon nem nőpártiak!

Általában is álságos a politika tiltása, miközben a liberális ellenértékrend szabadon terjeszthető.

Annyira is tilos konzervatívnak lenni , mint a 80-as években Magyarországon jellemző társadalomkép, a nem különösebben vallásos ám házas és családos - gyerekes polgár + az erre törekvő átlag magyar emberek. Nem igaz, hogy a fidesz ne tudna ráhatni az oktatás világára. Ami egyre vadliberálisabbá bír csak válni. Hülye ötletekkel rombolás és KLIK klikk volt csak, de az oktatásban fennmaradt a liberális uralom!

Debrecen fideszes város, de ez semmit sem jelent, mint látható.

http://identitesz.blog.hu/2016/11/10/debreceni_gimnazium_kizartak_az_identiteszt?token=f2f7cb7bebeaa5308b4a578aff95e717

Debreceni gimnázium: kizárták az Identiteszt!

2016. november 10. 18:03 - Identit

Ismét tanúbizonyságot nyert az a megállapítás, miszerint a politikai korrektség a liberalizmust szolgálva mára a szabadság, de leginkább a véleménynyilvánítás első számú ellenségévé vált. Debrecenben ugyanis - miután nem engedték az egyetemi karokon, hogy az integrációs problémákról beszéljünk http://identitesz.blog.hu/2016/09/28/identitarius_muhely_zagyva_gyorgy_gyula_tartott_eloadast arra hivatkozva, hogy az előadásunk nem tűnik politika- és ideológiamentesnek - most ismét próbálják elnyomni a hangunkat.

Budaházy Edda Az öngyilkos feminizmus című előadásához – mint ahogy az eddigi rendezvényeinkhez is – a Tóth Árpád Gimnáziumban (TÁG) foglaltunk termet. Azonban ma délelőtt kaptuk az értesítést, hogy ezt az előadást nem hogy a TÁG-ban, de semmilyen középiskolai oktatási intézményben nem tarthatjuk meg (!) - ergo megakarva hiúsítani az előadást - mivel az Öngyilkos feminizmushoz, mint témához, nem adják a nevüket (bezzeg Gulyás Márton szélsőliberális politikai aktivista meghívása a Debreceni Egyetemre https://www.facebook.com/events/329799650705043/ már nem számít "politika- és ideológiamentesnek", ami az oktatási rendszer semlegességét illeti - a szerkesztő).

Nos, lássuk a tényeket: Gyakorlatilag nincsen olyan oktatási intézményrendszer Debrecenben, ahol megtarthatnánk az előadást. Feltenném tehát a kérdést: addig tart a szólás- és véleményszabadság, amíg a liberális korszellem uralkodó dogmáit meg nem kérdőjelezzük? Amíg liberális hallgatótársaink a véleményszabadság nevében gyűlölködőnek, intoleránsnak, szexistának, fasisztának stb. bélyegeznek minket, addig a valóságban ők azok akik nem tűrnek meg semmilyen ellenvéleményt és kizárnak mindennemű párbeszédet!

Napjainkban a liberális demokrácia szellemi és erkölcsi alapjait nem lehet megkérdőjelezni, különben te magad válsz a "szabadság" első számú ellenségévé ("nincs szabadság, a szabadság ellenségeinek"). A tolerancia és a szólásszabadság eszménye nekik addig tart, amíg az elhangzott vélemények a saját ideológiájukat támasztják alá és azok a liberalizmus szolgálatában állnak. Voltaire "nem egyezem veled semmiben, de meghalnék azért, hogy elmondhasd a véleményed" elve már a múlté (bár már maga Voltaire sem volt következetes ehhez - a szerk.).

Nos, a mi álláspontunkat a feminizmusról az oktatásban teret nyerő liberális véleménydiktatúrának köszönhetően már nem mondhatjuk el. De egy biztos:

A mi hangunkat nem lehet elnyomni!

Hamarosan reagálni fogunk.

Kis Árpád, debreceni területi vezető - Identitárius Egyetemisták Szövetsége

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk