width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: A Vona Gábor ellen indított karaktergyilkossági kampány Orbán Viktor immorális mélyrepülésének eddigi mélypontja. (Lesznek még újabbak, efelől nincs kétségem.) Arról az Orbánról beszélek, aki fiatal politikusként egy egész nemzedék reménye volt, az antalli hazaárulás, a horni-szdsz-es haza-kiárusítás nemzetvesztő politikái után. Karaktergyilkosság cionista receptúra szerint

2016. november 12., szombat

A Vona Gábor ellen indított karaktergyilkossági kampány Orbán Viktor immorális mélyrepülésének eddigi mélypontja. (Lesznek még újabbak, efelől nincs kétségem.) Arról az Orbánról beszélek, aki fiatal politikusként egy egész nemzedék reménye volt, az antalli hazaárulás, a horni-szdsz-es haza-kiárusítás nemzetvesztő politikái után. Karaktergyilkosság cionista receptúra szerint

Habony árpád zsidó, andy vajna is az. Fideszes médiagépezet pénzemberei. Rogán meg az egyetlen fideszes aki részt vett az "együtt jeruzsálemért" címzetű Kossuth téri cionista őrjöngésen.

Orbán felesége is az, így a gyerekei szintén.

Vajna hörcsögnek köszönhetjük azt is, hogy normális ismeretterjesztő tv adók helyett nézhetünk 40 iq feletti polgárt le nem kötő ócska celeb gagyit a kábelszolgáltatók népszerű csomagjain. Romániában adózik ráadásul a disznaja, médiacége ott van bejegyezve. Offshore cég tulajdonolta szerencsejáték cég és kaszinói. Meg amiről nem tudunk mert annyira durva. Alvilági szponzor!

Orbán sose volt nemzeti, csak megtanították szerepelni, színészkedni VALAKIK. Ellenünk!

Ezeknek már csak a hazug rágalmakkal személyeskedésre telik érvek híján, kizárólag jelszavak szintjén "polgári, keresztény" a fidesz, tettekben szdsz 2.0 !!!

Karaktergyilkosság cionista receptúra szerint

A Vona Gábor ellen indított karaktergyilkossági kampány Orbán Viktor immorális mélyrepülésének eddigi mélypontja. (Lesznek még újabbak, efelől nincs kétségem.) Arról az Orbánról beszélek, aki fiatal politikusként egy egész nemzedék reménye volt, az antalli hazaárulás, a horni-szdsz-es haza-kiárusítás nemzetvesztő politikái után.

Most ugyanez az Orbán, aki már régen kiérdemelte a legkorruptabb magyar miniszterelnök címét (Hozzáteszem, hogy nem akármilyen mezőnyben lett "aranyérmes"!), ma a Nemzetvesztés levezénylését diktátori módon irányító első embere jobb sorsra érdemes szerencsétlen hazánknak.

Érdekes új elem a Zuschlag nevű hajdani MSZP-s liebling felbukkanása a rágalomhadjáratban. Az, hogy a fickó a börtönben elbuzult, nem lehet kétséges. Hogy pénzért megvehető politikai prostituált, az sem. Eredetileg is az volt. („Von Haus aus" – ahogy Újlipótvárosban mondanák.) Aminek hírértéke van, az, hogy ő is benne van a Fidesz eszköztárában.

Van szerencsém személyesen ismerni Vona Gábort 2006 óta. Egy buzi nem úgy néz ki, nem úgy viselkedik, mint ő. Normális heteroszexuális magyar férfi, mint a magyar férfiak túlnyomó többsége. S bár hűséges férj, ő is megfordul egy szép nő után. Mint a magyar férfiak túlnyomó többsége.

Én megengedhetem magamnak azt a luxust, hogy nevükön nevezzek olyan tényeket, amelyeket egy aktív politikus nem tehet meg anélkül, hogy saját fejére ne zúdítaná az antiszemitizmus vádját. Előre bocsátom: nem vagyok antiszemita, s különben sem vágytam soha politikai pályára lépni, bár lett volna rá lehetőségem. Továbbá számtalan zsidó barátom van. ÉN ANTICIONISTA VAGYOK. Nézzük tehát a felszín alatt megbúvó tényeket! A buzerancia a talmudisták egyik erkölcstelensége. (A sok közül. Ld. még: kamatos kamat.) Társadalompolitikai rangra emelése része annak a cionista politikai eszköztárnak, amely a hagyományos keresztény társadalmak szétverését tűzte ki céljául. (Szivárvány-homokos provokatív önmutogatásaik, a buzik jogainak kodifikáltatása stb. – Normális embernek forog tőlük a gyomra.)

Nem hiszem, hogy Orbán ne lenne tudatában annak, hogy Vona Gábor "lebuzizásával" cionista érdekeket szolgál! MERT NINCS ANNÁL FONTOSABB CIONISTA ÉRDEK A MAI MAGYARORSZÁGON MINT HOGY AZ EGYETLEN VALÓBAN MAGYAR, VALÓBAN NEMZETI, VALÓBAN RADIKÁLIS PÁRT ELSŐ EMBERÉT ERKÖLCSILEG KIVÉGEZZÉK!!! Ezt Orbán, mint a cionista, már régóta nem háttér-, hanem Előtér-Hatalom hazai helytartója nagyon is jól tudja. Ha nem tudta volna, parancsba adták neki. (Hapták!: – Jelentem, Soros elvtárs, a parancs teljesítve.) Csak azzal ne jöjjön valaki, hogy szegény Orbán nem tudta, hogy bértollnok-sajtója MIT FOG ÍRNI!!! (Nem szeretnék röhögő görcsben idő előtt kimúlni.) Hiszen ő adta ki az ukázt.

Független magyar értelmiségiként úgy érzem, erkölcsi kötelességem, hogy ezt leírjam és a lehető legszélesebb nyilvánosság elé tárjam.

ÉLETBIZTOSÍTÁSOM: Itt, a nagy nyilvánosság előtt kijelentem: orvosi leleteim alapján arra számíthatok, hogy aggkori végelgyengülésben fogok kimúlni az árnyékvilágból. Továbbá mindig óvatosan és körültekintően közlekedem. Gyalogosan és autóval is. Ha tehát valami váratlan betegségben vagy balesetben elhaláloznék, abban a cionisták mocskos keze nyomát kell majd keresni.

Dr. Krasznai Zoltán,

a Magyar Nemzet volt főszerkesztője, több külföldi egyetem vendégprofesszora, a 2006-os Forradalmi Nemzeti Bizottmány társelnöke.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

https://internetfigyelo.wordpress.com/2016/11/12/karaktergyilkossag-cionista-receptura-szerint/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk