width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: A Vona Gábort lebuzizó fideszes kampánystáb "minden mögött Orbán Viktor áll, ilyen országban élünk." Kajánul röhögni ezentúl csak a fidesznyik káderek ellen irányuló durván igaztalan személyes támadásokon! Mint a mandineres és a többi fideszes trollok teszik. Ennél már nincs lejjebb. Ez a fideszes "jobboldal" semminél sem jobb.

2016. november 12., szombat

A Vona Gábort lebuzizó fideszes kampánystáb "minden mögött Orbán Viktor áll, ilyen országban élünk." Kajánul röhögni ezentúl csak a fidesznyik káderek ellen irányuló durván igaztalan személyes támadásokon! Mint a mandineres és a többi fideszes trollok teszik. Ennél már nincs lejjebb. Ez a fideszes "jobboldal" semminél sem jobb.

Kajánul röhögni ezentúl csak a fidesznyik káderek ellen irányuló durván igaztalan személyes támadásokon! Mint a mandineres és a többi fideszes trollok teszik. Ennél már nincs lejjebb. Ez a fideszes "jobboldal" oldal semminél sem jobb.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=UKfAIl3eJaw

Már buzulással is vádolja a Fidesz sajtója Vonát - a felesége levelet írt Lévai Anikónak

Nyílt levelet írt Orbán Viktor feleségének Vona Gábor neje, miután a Tv2 Tények extra című műsorában csütörtök este buzi orgiákon való részvétellel vádolta meg a Terry Black nevű rém. A "hírt" persze terjeszti a Lokál, címlapon van az Origón, a Riposton stb.

A műsorban a közismert ratyi - aki egyébként mindig pénzhiányra panaszkodik a bulvársajtóban, innentől pedig nem nehéz továbbgondolni a dolgot - azt állítja, hogy több mint tíz éve ismeri Vona Gábort olyan találkozókról, ahol fiatal értelmiségi férfiak - köztük újságírók, színészek és politikusok - jöttek össze, hogy megvitassák a világ dolgait, majd "szórakoztak egymással". Azt állítja, hogy 2001 és 2003 között Vonának biztosan voltak "ilyen kapcsolatai", ezért is érthetetlennek tartja a politikus "szélsőséges gondolkodását". Arra szólította fel Vonát, hogy álljon ki, és valljon színt.

A Tv2 Vona Gábort is megszólaltatta, aki kijelentette, hogy soha nem találkozott Terry Blackkel, a magánéletében pedig nincs takargatnivalója.

A műsor után a Facebookon tett közzé nyílt levelet a politikus felesége, Vona-Szabó Krisztina, aki Orbán Viktor nejét szólította meg, segítséget kérve tőle.

Vona-Szabó azt írta, tisztában van azzal, hogy egy politikus feleségének osztoznia kell a párját érő politikai támadásokban, és el is kell tudnia viselni ezeket, ám ezúttal szerinte olyan mélyre süllyedt az Orbán Viktor emberei által irányított sajtó a család lejáratásában, ami messze túlmegy a hataloméhség és a politikai logika határain.

A politikus neje, mint írja, megérti, hogy most nagy a zavar, a sértődöttség és a bosszúvágy amiatt, hogy elbukott az alaptörvény-módosítás, szerinte azonban egyetlen politikai ügy sem lehet indok arra, hogy egy családot megalázzanak, férjét pedig minden alapot nélkülöző hazugságokkal, kitalált magánéleti karaktergyilkosságokkal igyekezzenek lejáratni. "Egyszerűen nem tudom elfogadni, hogy miért nem elég a politikáját támadni, miért kell ilyen eszközökhöz nyúlni" - írta. Hozzátette, hogy azért fordult éppen a miniszterelnök feleségéhez, mert más megoldást nem lát:

Frissítés: Havasi szerint Vona "az asszony mögé bújik"

(A Jobbik elnöke egyébként tegnap este hirdetett meg sajtótájékoztatót ma délre a témában.)

A HVG megkereste a miniszterelnök sajtófőnökét, hogy Lévai Anikó reagál-e a nyílt levélre, illetve mit szól a miniszterelnök a felesége megszólításához. Havasi Bertalan a következő választ küldte:

Orbán Viktor politikusként, Magyarország kormányfőjeként hozzá van szokva, hogy minden alapot nélkülöző hazugságokkal, kitalált magánéleti karaktergyilkosságokkal igyekeznek lejáratni, sokszor a családját is megalázzák; sajnos ez is a politikusi munka része.Van, aki ezt képes férfiasan kezelni, és van, aki inkább az asszony mögé bújik.Lévai Anikó - ellentétben a hazug és szélsőséges Jobbik-pártmédiát létrehozó Vona-Szabó Krisztinával - nem vesz részt pártpolitikai csatározásokban.

A lap megkereste Vona-Szabó Krisztinát is, aki azt mondta, levelére még nem kapott választ, és tart tőle, hogy nem is fog.

2. frissítés: Vona büszke heteroszexuális, Terry Black pedig áldozat

A Jobbik elnöke azt mondta: jogi lépéseket tesz a TV2 tegnapi riportja miatt, amiben Terry Black azzal vádolta: homokos orgiákon vett részt, miközben "homofób" megjegyzéseket tesz. Vona Gábor sajtótájékoztatón azt mondta: ő nem homoszexuális, és szerinte az ellene való támadások mögött az áll, hogy Orbán Viktor félti a hatalmát tőle és a pártjától.

Vona Gábor pénteken azt mondta: jogászával még egyeztet, de a jogi lépés nem marad el a lejárató riportban elhangzottak miatt.

"Büszke heteroszexuális vagyok", minden, amit Terry Black elmondott, hazugság – jelentette ki az ellenzéki politikus, hozzátéve: ezzel a riporttal újabb mélypontjára jutott "a karaktergyilkos kampányhadjárat".

Méltatlannak tartja, hogy ebben az ügyben a Jobbik elnökeként meg kell szólalnia, Terry Blacket pedig ebben a történetben "áldozatnak" tartja. Azt mondta, érti, hogy a miniszterelnököt frusztrálja az alaptörvény-módosítás kapcsán kialakult politikai helyzet, de ez nem indok, hogy "sértődékeny ovisként kezdjen vagdalkozni", az ámokfutást, amit indított, állítsa meg. Arra a kérdésre, hogy mire alapozza, hogy az egész mögött a miniszterelnök áll, Vona Gábor azt mondta, "minden mögött Orbán Viktor áll, ilyen országban élünk."

A sajtótájékoztatón újságírói kérdés hangzott el arról, hogy Zuschlag János nemrég kiírta a Facebookjára, hogy hosszú ideje nyílt titok, hogy miként él Vona, és hogy Terry Blacknek igaza van. Erre Vona azt reagálta: "Lehet, hogy ő járt ilyen partikon, és összekever valakivel."

Vona arról is beszélt, hogy személyesen nem ismeri Zuschlag Jánost. Az ő kijelentései kapcsán azt mondta, hogy "újabb ember, aki a bíróságon a családi költségvetést fogja gyarapítani.

Ha a Jobbik 2018-ban hatalomra kerül, akkor az ellenzéki politikusokkal szemben nem lesznek ilyen lejáratókampányok – mondta. Vona azt mondta, várja a keresztény értelmiség megszólalását az ügyben, Orbánt pedig vitára hívta.

https://kuruc.info/r/2/165990/
https://kuruc.info/r/6/122114/
https://kuruc.info/r/2/160180/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk