width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2007. dec. 4.

2007. december 4., kedd

Ez a hücpe

A magyarországi egyetemisták jelentős része kifejezetten szélsőjobboldali nézeteket vall - akik nem "nulla gondolkodással", hanem éppen ellenkezőleg, alapos tanulmányozás során jutottak a zsidólobbi létezését, vagy a holokauszt-dogma tagadását kifejező véleményükre.

A magyarországi egyetemisták nagy része pedig egyrészt nyomorúságban kénytelen tanulmányait folytatni, (diákhitel uzsorakamatra van csak, magas a tandíj, drága a kolesz, stb.) másrészt látja, hogy mi folyik a(z ismét zsidók uralta) gazdasági életben, meg hogy az állam rajtuk spórol, úgyhogy tulajdonképpen igazuk van hogy sokan zsidóellenes érzelműek.

No ezért nem lesz nálunk harcos "afa" mozgalom. A saját érdekei ellen az értelmes ember nem fog fellépni. Az egyetemisták nagyrésze pedig értelmes ember. Pedig sok hivatalos hazugságot tanítanak nekik de azt csuklóból ignorálják már... :-)

A kérdés nem is annyira az, van-e zsidó világösszeesküvés, hanem, hogy ha van rá bizonyíték (van), akkor éppen azért nem lehet beszélni róla mert van, és a téma őszinte megtárgyalása túl sok érdeket sértene.

A liberális (nem)gondolkodó azzal a leegyszerűsítő, általánosító, mindent egy okra visszavezető magyarázattal tálal, hogy mindenki hülye aki nem liberális. És ha tehetik, törvényeket is hoznak a másként gondolkodók verbális megnyilvánulásainak üldözésére. Tehát egyáltalán nincs az a híres liberális tolerancia.

Csak a deviancia, és a káros trendek az, aminek ezek a gonosz lelkek örvendenek.

A posztmodern tömegember legnagyobb baja, hogy készpénznek veszi bizonyos cikkek állításait. De korántsem a kurucinfós írásokat, hanem a zömmel zsidó tulajdonú mainstream média által sulykolt, kérdéses igazságtartalmú, egalitárius, multikulturális, pozitív diszkriminációs vacakot.

Én nem osztom a liberálisok véleményét, én igenis a genetikai különbségekben látom a legtöbb problémát. Mindenki tudja, hogy rengeteg dolog a genetika által meghatározott, csak ezt nem lehet hivatalosan kimondani. Igen, a buzik genetikai rendellenességgel születtek (de ez még csak hajlam, a manifesztáció másik 50%-át a szocializáció adja), ahogy a gyengébb értelmi képességűek, a feketék IQ-ja is ezért alacsonyabb, mint a fehéreké, a cigányok is genetikailag képtelenek a rendezett körülmények között élésre (oka volt, hogy mindig is vándorolniuk kellett!) és a zsidók is genetikailag programozva vannak az erőszakosságra "könyöklésre", a másokon való átgázolással érvényesülésre, a másokon élősködésre és a pökhendi pimasz viselkedésre, mások lenézésére.

Namost van egy zsindexes arabellenes álblog, ahol ma olvastam egy blogtársunknak írt nyílt fenyegetést, egy régebbi postban. Bagó Zoltán volt az a blogger akit fenyegettek.

Egyenesen a hatóságokkal fenyegették meg őt. Mire fel, hisz az úgynevezett "holótagadás"-t nem tiltja a törvény. Egyébként a postnak annyi utóélete volt, hogy Zoli blogját "elhallgattatták".

Ez a neokon cionista héják valódi arca : fenyegetőzés, és erőszak. Még ilyen kicsiben is, mint a blogoszféra.

Vannak egyéb példák is erőszakosságukra.

Ariel Saron volt izraeli miniszterelnök:

"Nem ismerek el semmilyen nemzetközi alapelvet. Megesküszöm, hogy elégetek minden palesztin gyermeket, aki ebben a térségben születik. A palesztin nő és gyermek sokkal veszélyesebb, mint a férfi, mivel a palesztin gyermek létezése biztosítja a generációk továbbélését, éppen ezért a férfiak kevesebb veszélyt jelentenek. Ha csak egyszerű izraeli emberként találkoznék is egy palesztinnal, esküszöm, hogy akkor is kiirtanám, de mielőtt megölném, fájdalmas szenvedést okoznék neki. Egy rajtaütés során 750 palesztint öltem meg. (itt az 1956-ban elkövetett Rafah-i tömegmészárlásra utal, a ford.). Mivel a palesztin nők a zsidók rabszolgái, ezért katonáimat az arab lányok megerőszakolására buzdítottam. Senki sem mondhatja meg, hogy mit szabad, illetve, hogy mit nem szabad tennünk. Azonban annak eldöntése, hogy másokkal mit tegyünk, a mi jogunk." (Ouze Merham tábornokkal történt megbeszélése 1956-ban).

David Ben-Gurion: (a zsidó indexes álblogger kedvenc szélsőcionista tömeggyilkosa)

"Terrort kell alkalmaznunk, gyilkosságokat, megfélemlítést, földelkobzást. Minden szociális ellátást meg kell szüntetnünk, mert csak így tudjuk megtisztítani Galileát az arab lakosságtól." (a katonai vezérkar számára tartott eligazítása, 1948. májusában. Ezek a kijelentések megtalálhatóak még az Israel Koenig nevével fémjelzett "Koenig memorandum"-ban is.)

Benjamin Netanyahu:

"Izraelnek ki kellett volna használnia a lehetőséget az arabok tömeges kitelepítésére a Kínában történt tüntetések elfojtásakor, hiszen akkor az egész világ Kínára figyelt." (A Bar-Ilan Egyetemen 1989-ben mondott beszéde.)

Slomo Lahat tábornok, a Heilbrun Újraválasztási Tanács elnöke, Tel-Aviv polgármestere:

"Meg kell ölnünk a palesztinokat, kivéve, ha beletörődnek abba, hogy rabszolgaként éljenek." (1983. október)

Ehud Barak volt miniszterelnök:

"A palesztinok olyanok, mint a krokodilok. Minél több húst adsz nekik, annál többet követelnek". (Jerusalem Post, 2000. augusztus 30.)

Menachim Begin miniszterelnök:

"A palesztinokat mint a szöcskéket, el kell taposni. Fejüket szikladarabokon és házfalakon kell szétloccsantani." (részlet a zsidó telepesek számára tartott beszédéből, New York Times 1988. áprilisi száma).
A fent említett emberek semmiben sem különböznek egymástól. Sok kis Menachim Begin. Ugyanolyan gonoszok, mint azok, akik fedezik, és tisztára mossák őket minden gyalázatos tetteikből, és akik mindig találnak valami magyarázatot az elkövetett rémtettek igazolására.
A gázai kivonulást követően a zsidótelepesek már négy palesztin civilt gyilkoltak meg, és több százra tehető a februárban megkötött tűzszünet (hudna) óta az izraeli katonák rajtaütései során meghalt áldozatok száma.
Ez az igazi terrorizmus, és nem a szavak, amelyeknek a jelenlegi helyzetben semmi jelentőségük sincs."

Egyébként a matulások igenis zsidók. Ha nem azok lennének, már lecsukták volna őket. Tudod, amit szabad Jupiternek, azt nem szabad... a gojnak. Legalábbis szerintük.