width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2008. febr. 8.

2008. február 8., péntek

Ez nem párbeszéd

Ez nem párbeszéd

Az alábbi szórólapot a Deák téri katolikus templomban osztogatták! Ami egyébként a MAZSIKE nevű szervezettől származik. Zsike azaz zsidókeresztény, nyilván az "idősebb testvérek" és a fán ülő majmok cionrasszista elképzelésében így néz ki a keresztény-zsidó "párbeszéd"! (A zsidó somló tamás mondta egyszer, hogy mi még a fán voltunk mikor ők már...)

Értsd : ők maximális beleavatkozásra tartanak fenn jogot maguknak a kereszténység belügyeibe, míg az ő undorító, soviniszta, ókori babonákra és véráldozatra épülő vallásuk bírálhatatlan. Legalábbis szerintük.

Keresztény-Zsidó Társaság HÚSVÉT - SZÉDER A SZÉDER-ESTI HAGGÁDA MAGYARÁZATA HAGYOMÁNYOS SZÉDER-ESTI VACSORÁVAL 2000. április 16. vasárnap d.u. 17.00 h. vacsorajegy rendelés április 7-ig HOTEL SUNLIGHT 1121 Budapest, Eötvös u. 41. t: 395-65-83/-84,-85 - Pálvölgyi Rita

Tanuljunk héberül olvasni! Talmud: A 18 aldas (foima) szerkezete, zsidó történelem (Oberlander Baruch rabbi előadása) : Héber nyelvtanfolyam Kabalat Sabat - szombatfogadás a zsinagógában. Feliratkozás a vacsorára: : Ima, Tóra olvasás a zsinagógában, utána kidus. Ejn Jakov - történetek a Talmudból

[Washington Jewish Week, 1999.11.25] -“Mindegy, hogy a Jézus-hívők mit mondanak, a judaizmus Jézust nem ismeri el Messiásnak. És mondhatnak amit akarnak, de lehetetlenség egyszerre zsidónak és kereszténynek lenni.” - Szóval, akkor miért ez a nagy zsidósítási-igyekezet…?

IZRAEL - A “David’s Sling” (Dávid parittyája) nevű titkos terv szerint Izrael atom-aknamezőket akar felállítani a Golán fennsík közelében - jelentette a londoni Sunday Times.
“Izrael alapító ideológiája a cionizmus, nem egyéb, mint goj-ellenes népirtó mozgalom, amelynek célja az arab világ kolonizálása az Eufrátesztol a Nilus folyóig. Izrael, ez a rosszindulatú rákbetegség kicsírázott az arab nemzet szívében és rasszista hódításokkal terjed tovább. Az utálatos, sátáni Izrael ellenség, mert arab területeket sajátított ki, a térség minden bajáért okolható.”
A történelem során a zsidók ezerféle módon kinyilatkoztatták gyűlöletüket minden ellen, ami a kereszténységet képviseli. A zsidó Talmud telve van a leggonoszabb, gyakran trágár keresztényellenes rágalmakkal, és a keresztényellenes megkülönböztető bánásmód mellett, amit Izraelben gyakorolnak, a Nürnbergi Törvények nemes elgondolássá törpülnek.
Bőséges bizonyíték van arra, hogy a keresztények ellen elkövetett zsidó bűncselekmények messze túlszárnyalják a zsidók által elszenvedett állítólagos szörnyűségeket, még akkor is, ha elfogadjuk a holocaust legrémesebb változatát. Zsidó komisszárok kezei között vagy közvetve nemzsidók tízmilliói pusztultak el a Szovjetúnióban - figyelembe véve, hogy a kommunizmus gyakorlatilag kizárólag zsidó vállalkozás volt. A zsidók titkos cselszövései és felforgató tevékenykedései legalább részben okai Anglia és Franciaország háborús hadüzenetének 1939-ben a keresztény Németország (természetes szövetségesük volt) ellen, az ateista Szovjetúnió (természetes ellenségük) helyett. A zsidók tehát bűnrészesek : a felforgatás, a beszűrődés és a pénzhatalom ereje által. A zsidók ma a nyugati civilizáció kormányait annyira a hatalmukban tartják, hogy azokkal természetszerűen még a bűncselekményeiket is elfogadtatják, (pl. palesztín keresztény gyermekek legyilkolása az Intifáda idején, és iraki gyermekek lassú halála gyógyszer és élelmiszerhiány miatt. Hogy a zsidóknál a kereszténygyilkosság mennyire elfogadott, bizonyítja számos zsidó szakértői forrás. Israel Shahak “Jewish History, Jewish Religion” c. könyvében az Israeli Soldier’s Handbook-ból azaz "Az Izraeli Katona Zsebkönyvéből" idézi a főhadászati rabbi üzenetét, miszerint: ... amikor haderőink megrohanják az ellenséget, megengedett, sőt a Halakah (halakah, más írásmóddal halácha = a zsidó jog, ami a Tórában van leírva) előírja még a példásan viselkedő polgári személyek legyilkolását is.”Nem meglepő, hogy amikor az izraeli haderő elfoglalta Jeruzsálem keresztény negyedét, a legelső lépése volt dr. Mattar (a Szent Sír őre) meggyilkolása. Bár a Szent Sír a keresztények egyik legfontosabb zarándokhelye, a gyilkosságot elhallgatták a sajtó és a hírközloszervek, csak a United Church Observer nevű kiadvány írt róla. E lap bátor szerkesztoje Al Forrest, miután (a saját szavaival) “három zsidó üzletembertől” fenyegető üzenetet kapott, állítólagos “szívrohamban” hirtelen meghalt. A megfélemlített és társnak beválasztott keresztény vezetőség továbbra is magára vállalja a keresztény erkölcs vészes hanyatlását, mialatt a haszonleső politikusok és a média lelkesen és szolgalelkűen vesznek részt ebben a megtévesztésben. Talán eljött az idő, amikor a kufárokat újra ki kell kergetni a templomból.