width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2017. ápr. 12.

2017. április 12., szerda

A libsik kezdeményeznek, a Jobbik csatlakozik és védi meg a CEU-t a ballibbel Együtt. "Itt nem Orbán a fontos, s még csak nem is a Fidesz a képletben, hanem Budapest, Magyarország és a Kárpát medence birtoklása (ebben a sorrendben). Soros György a 20. és 21. századi magyar sorstragédia egyik legkártékonyabb figurája. Jobb lenne nekünk nélküle. " Más szerint sem nemzeti vagy jobboldali párt többé a Jobbik. A kuruc is kritizálja mondjuk van is miért, erre ok akad bőven, napról napra egyre több - mocskos hazaárulók.

Más szerint sem nemzeti vagy jobboldali párt többé a Jobbik. A kuruc is kritizálja mondjuk van is miért, erre ok akad bőven, napról napra egyre több - mocskos hazaárulók.

"A Jobbik védi meg a CEU-t, akkor végérvényesen ki lehet jelenteni : már nem nemzeti radikálisok."

Se nem nemzetiek egyáltalán, de még amúgy mérsékelt néppártosan se.

"A libsik kezdeményeznek, a Jobbik csatlakozik. Mindegy mi az, ma már a Jobbik is hozzájuk tartozik. Hebegős nagyon rossz politikát folytat.
A CEU-t nem a Fidesz engedte be, hanem azok, akikhez most csatlakozik a Gáborka is.
Fontos ügyeket elcseszni? Nem tudom ki hátráltatta a népszavazást is migric ügyben. Kik voltak azok, akik nem szavazták meg az alkotmánymódosítást?! Megvették Vonát. Ennyi. Hiába írsz itt bármit is. Ezek tények. nem kell ehhez egyetem, hogy az ember lássa mi folyik. 2018-ban nagy bukta lesz, de ezt ő is tudja. Ezért még előtte inkább a ballibekkel meg akarják puccsolni a legitim kormányt!"

"Törvénytelenül működött a ceu. Most rendbe lett téve. Kész. Arról nem is beszélve, hogy a kártékony baloldali liberálisok keltetője a hely ami senkinek sem jó."

"Meg kell állítanunk ennek az elmebeteg Vonának az ámokfutását. Minden utolsó cselekedete után azt gondoltam, ennél aljasabb már nem lehet, de tévedtem. Nézzétek meg kikkel állt össze. Csak megkell nézni ezeken a "tüntetéseken" azt az agymosott barom libsi hordát. Ezek a CEU végtermékei. Tényleg ezt képzeli el Vona Magyarország jövőjének? Olyan "demokráciát" akar ahol ilyen fazonok, ilyen elvekkel uralnák az országot? Aki ezek után a Jobbikra szavaz nagyobb hazaáruló mint az összes rohadt zsidóbérenc baloldal együtt."

"Ha 2014-ben valaki azt állítja, hogy a Jobbik 2017-ben a CEU mellett foglal állást, tuti mentőt hívtam volna hozzá :) Hát, változnak az idők, ez van."

"A Vona nevű erkölcsi hulla minden nap egyre töményebbet turházik a nemzeti érzelmű emberek képébe. Remélem, a választáson olyan ellencsapást fog elszenvedni ez a féreg, ami a politikai pályája végét jelenti."

"Amikor néhány éve leszeletelték a gárdát, a birkák bevették, hogy ez kell a választási győzelemhez, amikor kitették novákot, a birkák bevették, hogy ez kell a választási győzelemhez, amikor most a ceu mellé álltka, a birkák még mindig beveszik, hogy majd győzelem és utána visszaalakul a párt azzá a nemzeti erővé, akinek eredetileg megálmodtuk. Birkák ébresztő, ez a jobbik már nem az a jobbik."

"Kicsit kezd romános lenni a jobbik. Csak nem a szövetségeseket, a választókat árulja el."

A Jobbik az igazságkereső kamaszból felnőtt, azaz megélhetési politikusbűnöző lett!

A Jobbik így képviseli azokat, akik a parlamentbe juttatták:

"Mióta a néppártosodást egyértelművé tettem, folyamatosan magyarázom, mi a Jobbik, és mi nem. Aki megérti, annak örülök. Aki meg akarja érteni, annak segítek. Aki meg nem akarja megérteni, attól… hát attól meg elköszönök." Vona,

Mit jelent a néppártosodás?

-Állítólag elutasítják Sorosék balliberális politikáját, ami azt jelenti, viszont ez alatt azt értik, hogy korlátlanul eltűrik, sőt, segítik.

Soros György már nem valódi probléma..
.
-A felforgató Sorosszervezetekkel sincsen akkora problémájuk, hogy azt gondolnák, hogy fel kellene ellenük lépni.

-Már az RTL-hez se akarnak hozzányúlni, miközben korábban a helyét is felszórták volna sóval.

-Az EU-ból már nem akarnak kilépni, csak át akarják alakítani azt, amit mellékesen nem lehet jó célokra használni, hiszen a Kalergi tervre lett kitalálva, megtervezve, és felépítve. Egy géppisztolyt se tudsz lélegeztetőgéppé átalakítani.

"Kamaszkori tévedés volt, belátom (kilépni az Unióból), de a kritikánk nagy része akkor is igaz volt, és most is az." Vona

"A meghatározó folyamatokkal, például az európai integrációval szembeszállni ostobaság." Vona

-Simicskát már nem számoltatná el, már nincs vele semmi gond "ma nem Simicska Lajos Magyarország legnagyobb problémája":

-Nem akarnak változtatni a világon!

"Fontos tapasztalásom, hogy a világot nem kell megváltani, sőt igazából megváltoztatni is alig lehet. Pláne nem Magyarországról." Vona

A multikat már nem kritizálják, már velük kapcsolatban is nagy a csend. A "magyar" vállalkozóbűnözőkkel, a munkavállalói jogokkal régebben sem foglalkoztak.

Most már egyedül a fizetéseket akarják növelni, kérdés, mikor mondják ki ebben a kérdésben is, hogy a világot nem lehet megváltani:

-Az USA-val, és Izraellel sem akarnak konfrontálódni, hiszen.

idézet: "Szóval csak legyünk jóban az elefántokkal, és tartsunk tőlük egy-egy lépés távolságot."

-A Jobbiknak baloldali tanácsadóik, és programíróik vannak! Azért ez is jelent valamit, és nem is keveset! Akkor vajon mitől jobboldali? Ballibb név találóbb rájuk!

-A hazai zsidósággal sem akarnak konfrontálódni Soros György nem valódi probléma, így már vele se foglalkoznak. dni, sőt, zsidókkal az országot megosztanák, és közös hazává tennék a zsidókkal Magyarországot!

"Nem akarunk konfliktust a zsidó közösséggel"

"Amikor egy képviselőtársam valami antiszemita dolgot írt... leküldtem, hogy vigyen virágot a folyóparti emlékműhöz."

A zsidó Vona a zsidó rabbinak: "Ugyanazt az egy Istent imádjuk. Ön is, én is."

-A közös hazát akarnak építeni a zsidókkal a , a zsidó olimpiával kapcsolatban pedig nincs semmi ellenérzés:

-Konstruktív ellenzékből, miszerint mindent megszavazunk ami a magyarság ügyét előreviszi, destruktív ellenzék lett, miszerint mindent gányolunk, amit a kormány előterjeszt, akkor is, ha avval a magyarság ügyét sértjük. Pl. a kvótanépszavazás, CEU, felforgató civil szervezetek.

-És még egy-kettő... Radikális pártként ellenzékből is tökéletesen lehet befolyásolni a közéletet, és elérni a kívánt célokat, ugyanis bármilyen témát a közbeszéd részévé lehet tenni, és evvel ki lehet kényszeríteni a megoldását. A Jobbiknak már a kezdetektől csak néhány kérdést vitt be a közbeszédbe. Mára azonban nincs olyan tabu téma, amelyet feszeget! A cigánybűnözés is, már betiltott fogalom a Jobbikban. Valószínűleg az elcigányosodást, és a cigányságbűnözést is álproblémának tartják baloldali tanácsadóik, és programíróik, és bizonyosan ezért nem foglalkoznak már vele! Jobbik szerint a magyarság kihalása sem valódi probléma, így már evvel sem foglalkoznak. Tökéletesen polkorrektek, és balliberálisok lettek!"

"Egy olyan spekuláns, aki feljogosítva érzi magát, hogy demokratikusan megválasztott kormányokat megbuktasson, valutákat bedöntsön, polgárháborút szítson, és az anyagi-, kapcsolati tőkéje is megvan ehhez. Az ellene való nyílt szervezkedés viszont elég kockázatos."

"A Jobbiknak nem most kellene beállnia Soros és a CEU védelmezőinek a táborába. Mert azért azt látni kell, hogy Soros György magánalapítványain keresztül központi figurája volt annak a folyamatnak, melynek során Magyarország szocialista berendezkedésű államból egy erősen globalista és liberális berendezkedésű állammá vált. Ezen folyamat "eredményének" a mindenáron való fenntartásában pedig a CEU központi szerepet játszott évtizedeken keresztül. Oroszországhoz és Csehországhoz hasonlóan most hazánkban is lehetőség lenne kizsuppolni innen ezt a kártékony vonulatot, vagy legalábbis erősen meg lehetne szorongatni a töküket. Azonban, ha Soros marad, akkor fennáll a lehetősége annak, hogy az a civil és CEU-s hálózatán keresztül globalista hatalomátvételt fog abszolválni, pont olyan demokratikus úton, ahogy lezajlott az arab tavasz és a kijevi Majdanon zajló események. Ebben az esetben a Jobbikot a Soros libsik "bedarálják". Nem véletlenül szállt rá a kormányzat a CEU-ra és Sorosra Putyin Oroszországa után hazánkban is. Az üggyel kapcsolatban a prevenció fogalmát érdemes tanulmányozni. Meg kell végre érteni, hogy jelenleg zajlik egy geopolitikai háború az atlantista (globalista) hatalmi berendezkedésű hálózatok és az eurázsista (kontinentális) szerveződések között, melynek tétje hatalmas. Itt nem Orbán a fontos, s még csak nem is a Fidesz a képletben, hanem Budapest, Magyarország és a Kárpát medence birtoklása (ebben a sorrendben). Soros György a 20. és 21. századi magyar sorstragédia egyik legkártékonyabb figurája. Jobb lenne nekünk nélküle. Sok múlik a most helyzetben lévő, parlamenti politikai döntéshozókon. Vajon túl tudnak e lépni a pillanatnyi pártpolitikai érdekeken és megpróbálnak e globális léptékben gondolkodni? Ki tudja?"

"Választások : 2018. Nincs itt már annyi idő. Elég csak megnézni a globális politika alakulását (Szíria, Ukrajna, Eurábia). A glóbusz egy puskaporos hordón üldögél. Az atlantistáknak Magyarország kell. Mindenáron! Vonatkoztass el Orbántól. Ne mindent orbán szemüvegen keresztül szemlélj, mert ezek az események nem Orbánról szólnak.

Na jó. Segítek elvonatkoztatni. Kadhafi ezredes félig zsidó félig berber katonatisztként teljhatalmú államfője volt Líbiának. Ugye ez megvan. Megdöntése előtti években engedelmes kiszolgálója volt az EU nyugati tagállamainak, s azok vakoló hálózatainak. Együtt üzletelt a nyugati multikkal, s ha kedve tartotta volna éppenséggel alijázhatott volna Izraelbe is akár. Azonban az Usa politikacsinálóinak az érdekei, nomeg a Soroshoz hasonló pénzdinasztiák urainak és az Eurábia terv létrehozóinak a szemében a személye és az általa vezetett erős Líbia az útjában állt. El is takarították az emberbaráti Soros által finanszírozott arab tavasz folyamán.

Elmondom, hogy az Orbán vezette Magyarország is az útjában áll Eurábia tervének. Orbán kormánya fontos, de nem központi kérdése ennek a játszmának, ahol a Jobbik kormányra kerülés híján csak marginális tényező."

"Nos Líbia és Irak estében pusztán a pénz volt az indok. Biztos hallott már mindenki az olaj-dollár szimbiózusról. Az olajért az exportőr országok mindenütt dollárt kérnek és ez teszi világvalutává azt. Ha ez nem lenne, akkor összedőlne a dodó. Ezt tudja a fed is éppen ezért volt Irak és Líbia. Mindkettő bűne az volt hogy az volt a tervük, hogy euro-t kérnek az olajért. Sőt Kadhaffi odáig ment, hogy létre akart hozni egy közös afrikai konvertibilis valutát a dollár helyett. Ez volt a valós oka! Anno Berlusconi térden állva könyörgött az usának hogy ne támadják meg Líbiát, mert az olajimportja 70%-át onnan kapja. Irak estében még más tényezők is voltak, de azt most hosszú lenne itt taglalni.

Az viszont jó felvetés, hogy befenyítenek egy eu-s kizárással és majd csinálnak itt egy majdant, vagy hasonlót. Lehet jobb csírájában elfojtani az ilyesmit. No meg nem tudhatjuk mi folyik még ott, lehet a titkosszolgálatok révén tud olyasmit is a kormány, amit nyíltan nem mondhat ki, de meg kell lépniük! Ezt is vegyük számításba!"

Orbán pártcsaládja követelte: vizsgálatot indít az Európai Bizottság a "lex CEU" miatt

Vizsgálatot indít az Európai Bizottság a magyar felsőoktatási törvény előző heti módosításával kapcsolatban, amely sokak szerint bezárással fenyegeti a budapesti Közép-európai Egyetemet (CEU) – jelentette be szerdán Frans Timmermans, a brüsszeli testület első alelnöke.

Timmermans közlése szerint a szervezet azt fogja vizsgálni, hogy a törvénymódosítás összhangban áll-e az Európai Unió alapértékeivel. Mint mondta, a lépés érinthet uniós jogot, meg kell vizsgálni például, hogy a törvény sérti-e a szolgáltatásnyújtás és a letelepedés szabadságát. Hozzátette, az objektív, tényeken alapuló vizsgálatot a lehető leghamarabb le akarják zárni.

Az alelnök emellett arról is beszélt, hogy az Európai Bizottság saját válasszal fog előállni a magyar kormány Állítsuk meg Brüsszelt! nevű kampányára.

Timmermans azt is elmondta, hogy az Európai Bizottság minden lehetséges eszközzel fel fog lépni az uniós alapértékek magyarországi védelme érdekében, még áprilisban döntés várható a következő lépésekről, de a testület szerint az unió alapértékei továbbra sincsenek veszélyben Magyarországon.

Közölte: az Európai Bizottság szerint aggodalomra ad okot a magyarországi helyzet, értékelni kell, hogy a magyar hatóságok közelmúltbeli lépései összhangban vannak-e az uniós joggal. Mint mondta, a bizottság igyekszik reagálni a Magyarországgal kapcsolatban felmerült jogi aggályokra április végéig, és ezt követően meg kell vizsgálni, milyen eszközök vannak az uniós értékek betartatásához. Timmermans aláhúzta: időszerű, hogy a bizottság politikai párbeszédet kezdjen a magyar kormánnyal. Többször is hangsúlyozta a holland politikus, hogy a magyar kormány eddig mindig nyitott volt a párbeszédre és az együttműködésre.

Timmermans a sajtótájékoztatón kitért arra is: Orbán Viktor miniszterelnök várhatóan részt fog venni az Európai Parlament április végi plenáris ülésén Brüsszelben, hogy elmondja az álláspontját a Magyarországgal kapcsolatban megfogalmazott aggodalmakról.

Mint mondta, a tapasztalat azt mutatja, hogy a magyar hatóságok a nézetkülönbségek ellenére is mindig készek a párbeszédre, és ebben a tekintetben más a helyzet, mint Lengyelország esetében, amely elutasítja a dialógust a jogállamisági kérdésekben. A bizottság egy átfogó vizsgálattal képet szeretne kapni arról, hogy Orbán Viktor milyen irányba kormányozza Magyarországot. Hozzátette, véleménye szerint ez mindenki számára hasznos lenne – emelte ki.

Timmermans kiemelte, úgy gondolja, hogy megoldást tudnak majd találni a vitás kérdésekre, ha nem, akkor pedig az Európai Unió Bírósága fog dönteni az egyes ügyekben.

Frissítés: a lengyelek kiállnak mellettünk, Szijjártó szánalmas vádaskodásnak minősítette Timmermans fellépését

Lengyelország elutasítja az Európai Bizottság (EB) mindenfajta zsarolását, a testület messzemenően túllép hatáskörén - jelentette ki az MTI-nek nyilatkozva Witold Waszczykowski lengyel külügyminiszter szerdán Varsóban annak kapcsán, hogy Frans Timmermans, a bizottság első alelnöke a nap folyamán Brüsszelben lépéseket helyezett kilátásba az uniós alapértékek magyarországi védelme érdekében.

"Lengyelország sokszor hangsúlyozta, hogy nem egyezik bele az ilyen típusú zsarolásokba az EB részéről" – mondta el Waszczykowski. Úgy fogalmazott: az EB-nek őrködnie kellene az alapszerződésekben rögzített négy uniós szabadságelv felett, "de nem kellene olyan széles hatáskörrel rendelkeznie, mely révén a tagállamok minden történését felügyeli".

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter az MTI-nek "szánalmas vádaskodásnak" minősítette Timmermans fellépését. Az EB alelnöke – mint a miniszter fogalmazott - "az elmúlt két évben azért támadta Magyarországot, mert a bizottság és az ő személyes álláspontja ellenére is képesek voltunk eredményes választ adni az illegális bevándorlásra".

https://kuruc.info/r/2/171619/

Az Európai Néppárt a "szövetséges" Orbán helyett Soros mellé állt - EB-vizsgálatot követelnek

https://kuruc.info/r/2/171376/

Megszavazták a "lex CEU"-t - a jobbikosok és a jelen sem lévő gyurcsányisták nem nyomtak gombot

https://kuruc.info/r/2/171318/

Ugyanaz a gazdi : soros, és emiatt!!!!!

Vona7: Toroczkai László teljesen egyedül maradt az elnökségben és a frakcióban a CEU-ról írt véleményével

https://kuruc.info/r/34/171375/

Egyetlen egy embert akár meg lehet zsarolni, félemlíteni, vásárolni, vagy bármilyen módon rávenni az együttműködlésre. Színházz az egész. Azért marad ott hogy "nemzetiként" hitelesítse a sorospárti liberális jobbikot!? Kevés ahhoz egyedül.

"Ezek az eu komisszárok azt képzelik, hogy a tagsággal gúsbakötött láb és kéz, valamint szájkosár jár. Be kell állni a sorba! Alapértéknek hazudják a maguk libsi világképét."

Juncker és hűséges szolgája, Frans Timmermans a képen

"Fényképhez: Mivel timmermansnak seggig érő homloka van, némi fan-szőrzettel a tarkóján, juncker tulajdonképp a seggét csókolgatja. Jó étvágyat !"

Néppártosodás = szdsz-esedés. "A Jobbik-frakció minden tagja aláírja a felsőoktatási törvénnyel kapcsolatos alkotmánybírósági beadványt" A jobbiknak gazdái vannak, nem csak simicska de soros is. De miért kell e vadliberális ceu ügynökképző a jobbiknak ÉS a balliberálisoknak?!?! Megbízóik ezt adták nekik parancsba, azért, Tekintélyelvű és hierarchikus a liberális oldal is, mert a partalanul liberális demokrácia mint rendszer működésképtelen...

De miért kell e vadliberális ceu ügynökképző a jobbiknak ÉS a balliberálisoknak?!?! Megbízóik ezt adták nekik parancsba, azért, Tekintélyelvű és hierarchikus a liberális oldal is, mert a partalanul liberális demokrácia mint rendszer működésképtelen...

A jobbiknak gazdái vannak, nem csak simicska de soros is. Néppártosodás = szdsz-esedés.

Pedig megtettétek, szávay! Sorosra ment a jobbikos voks. A liberálissá vált párt meg 5% alá fog benézni, a bányász béka feneke alája. Ez már nem holmi ésszerű nemzeti érdekűen néppártosan mérsékeltté válás, hanem pál azaz inkább saul fordulás!!! Fordított damaszkuszi út.

"A Jobbik-frakció minden tagja aláírja a felsőoktatási törvénnyel kapcsolatos alkotmánybírósági beadványt - közölte Szávay István, az ellenzéki párt országgyűlési képviselője szerdai budapesti sajtótájékoztatóján. A politikus azzal indokolta a Jobbik országos elnökségének döntését, hogy a jogállamiság pártján állnak, és azt szeretnék, hogy az Alkotmánybíróságnak legyen lehetősége állást foglalni a kérdésben. Szávay István értékelése szerint Magyarországon diktatúra épül, ennek egy állomása, hogy a Fidesz egy nap alatt megpróbál ellehetetleníteni egy felsőoktatási intézményt. Kiemelte azt is, hogy a Jobbik nem akar választani Orbán Viktor és Soros György között, elutasítja "azt a szélsőliberális szemléletet", amelyet Soros György és a hozzá köthető intézmények képviselnek, és elutasítja a Fidesz hatalmi arroganciáját is."

Akikkel a jobbik akár összefogna választásokon is együttműködve, mondták idén már, a belpesti "hipszter" olimpiaölő "momo" momemtum mozgalom.

Ja igen, úgy humanista a momentum párt, mint egy mai tipikus, liberális de eszmeileg kommunista gyökér. Nem emberséges meg tisztességes, hanem CSAK humanista, ami a legnagyobb gazemberséget jelenti. Nyegle libernyák cinikus pökhendiek. Mert azt hiszik, a nemzetközi libsi hatalmi hálózat és érdekkör pénzével + támogatásával ezt is megtehetik. Ilyen "demokrata" a liberális, mikor hatalmat érez. Ávós nagyapa szelleme befigyel, miközben mszp-s és szdsz-es szülő momentumos párt - karriert egyenget kádert gyerekének.

http://magyaridok.hu/cimke/momentum/

Lehet informálódni, például...

http://magyaridok.hu/belfold/ujabb-sulyos-momentumos-titokrol-lebbent-fel-fatyol-1535998/

"Tóth Csaba, volt SZDSZ-es tanácsadó a Republikon Intézet egyik alapítója és stratégiai igazgatója"

http://magyaridok.hu/paca/soproni-bemutatkozas-1483102/
http://magyaridok.hu/belfold/feltorolte-padlot-momentumossal-musorvezeto-1479313/

Soproni beégett az Echóban is már, ez egy igazi tahó. Szerinte amit a vidékiekről mondott a 2010-es évekig szdsz-es, aztán mostmár mszp-s mécs imre momentumos fia, az mind nem komoly, hanem csak "irónia, paródia, morbid, groteszk, abszurd, bizarr, hangulati elem", mert "Örkény országában" meg "Karinthy Frigyes költészete".

Én meg tudom, lásd fórumok és blogok na meg a libsi közbeszéd, hogy de igen, a baloldali liberálisok tényleg ezt gondolják a vidékiekről, mert mi itt nem őrájuk szavazunk. (és ha blogolunk akkor is ilyet, mint például ez itt)

Fővárosi jobboldaliakat szintén utálják a libsik, nyilvánvaló.

Na meg amiért nem fontos nekik a vidék, az hogy demográfiailag sem igen van jelen a vidéken a nemzetközi diaszpórát alkotó nemzetidegen népcsoport. Nem az írekre gondolok. xD

Vérükben van a tiszteletlenség, és igen az alig leplezett megvetés sőt gyűlölet a saját liberális törzsükön kívüliekkel szemben.

Mélyen Humanista Momentum

2017. április 10. 22:13

Bár a magyar olimpiai álom „meggyilkolása" sem volt éppen jótékony cselekedet a Momentum Mozgalom elnökétől, arra legalább lehetett azt mondani, hogy nem egyedül követte el. Amit viszont a Hír TV stúdiójában művelt vasárnap este Fekete-Győr András, azt nem foghatja másokra – olvasható a PestiSrácok.hu-n.

Hozzáteszik: ennél aljasabb megnyilvánulást eddig talán még nem hallhattunk tőle, igaz, még csak pár hónapja tapodja lába a hazai közéletet. A Hír Televízió Newsroom című műsorában Bodacz Balázs műsorvezető azt kérdezte tőle, mi a véleménye arról, hogy a Parlamentnél a CEU mellett tüntetők megtámadták az M1 stábját, mikrofonjukat elvették, majd a rohamrendőrök közé dobták.

Erre Fekete-Győrből a következő szavak estek ki: Most mondanám, hogy mindenki azt kapja, amit megérdemel. Lehet, hogy ez már túllőtt talán a célon, de azért a propaganda-televízió munkatársait érhetik ilyen atrocitások egy ilyen tüntetésen, főleg ami a kormány ellen szól, illetve a hatalom ellen szól, úgyhogy én ezen annyira nem lepődöm meg.

Ezután a műsorvezető együttérzését fejezte ki megtámadott kollégái iránt, mire Fekete-Győr vállat vonva, gúnyos mosollyal csak annyit mondott: Igen, hát előfordulnak ilyenek.

https://gondola.hu/cikkek/105081-Melyen_Humanista_Momentum.html

Anarchista liberális bűnözők, bizony. Polkorrekt momentum párt mellettük kiáll. Meg a jobbik is. Aminek ezek után még a neve is hazugság.

"Azt nem értem, hogy a rendőrség miért nem kezd itt is gumibotozni és könnygázt használni, mint németben, franciában, olaszban, spanyolban szokás. Minek ennek a csőcseléknek szemét bandának kisasszonyoskodni, mert nekünk nem szabad csak ezeknek a jól fejlett országoknak. Úgy látszik, Magyarország egy másik alsó kategoriában van. Szemét kétkulacsos EU. Komolyan már érik a kilépés, és utána kapják be. Megélünk most már a saját lábunkon."

Őrizetbe vették Gulyás Mártont – Anarchista társai a Gyorskocsi utcában nekirontottak a rendőröknek

2017-04-11

Gulyás Márton anarchista aktivistát csoportosan elkövetett garázdaság miatt hétfő éjszaka őrizetbe vette a rendőrség a Sándor-palotánál, miután társaival össze akarta festékezni az épületet. Társai az interneten hirdettek tüntetést, hogy a kiengedését követelják. Megszületett tehát az anarchoballib oldal Budaházy Györgye, mostantól készülhetnek a Szabadságot Gulyásnak! pólók… A délutáni-esti tüntetésen végül pár százan gyűltek össze az ügyészség Belgrád rakparti épületénél, ahonnan átvonultak a Gyorskocsi utcába, ahol Gulyást fogva tartják. Itt megint elkezdték lökdösni, tuszakolni a rendőröket, akik ezúttal is óriási türelemmel reagáltak, nem kezdték el föloszlatni a Gulyás-fanokat, pedig a Gyurcsány-Gergényi-érában ennek a töredékéért is kapták volna a paprikasprayt…
20:10: Elkezdett hazaszállingózni a Gulyás Fan Club, de néhányan még lökdösődnek. Előzőleg Misetics Bálint szólt az emberekhez megafonon.
19:55: A körülbelül kétszáz tüntető a Gyorskocsi utca fogda épülete előtt azt skandálja, „Orbánt be, Marcit ki!", „Demokráciát!" Közben időnként nekifeszülnek a rendőröknek. Néhány agresszív tüntető hergeli a társait, hogy nyomják erősebben az épület bejáratát védő rendőrsorfalat.
18:30: a pár száz tüntető átért a Gyorskocsi utcai fogdához, ahol elkezdték a rendőröket nyomni, szuszakolni.
17:30: elkezdődött a tüntetés a Budapesti Nyomozó Ügyészség Belgrád rakparti épületénél. Mivel Gulyást nem itt tartják fogva, ezért a tüntetők átvonultak a Gyorskocsi utcába. (Bár azt, hogy Gulyás nem itt van, előzőleg is lehetett tudni.)

A garázdasággal gyanúsított Gulyás Márton egyelőre a Gyorskocsi utcában várja "sorsa jobbra fordulását"

Ez történt hétfőn

Hétfőn este azután kezdtek tüntetni néhány tucatnyian a Sándor-palotánál, hogy Áder János köztársasági elnök aláírta a felsőoktatási törvény módosítását. Egy grúz aktivista, bizonyos Maria Koosh, aki részt vett a „spontán" tüntetésen, a 444.hu-nak így elevenítette föl a történteket: a tömegben valaki elővett néhány narancssárga festékkel megtöltött kis műanyag palackot. Pár tüntetőnek az volt a terve, hogy megdobják velük a palotát, de nem sikerült eldobniuk az épületig, így csak a kövezetet, illetve néhány, éppen feléjük futó rendőrt sikerült lefröcskölniük. A rendőrök az akció közben elkapták és előállították a nő Marci nevű magyar ismerősét (Gulyás Mártont), Koosh barátját pedig, aki szintén eldobott egy festékes palackot, a tüntetés után, a nő lakásáról vitték el.

A Facebookon kedd délután fél hatra tüntetést hirdettek a Budapesti Nyomozó Ügyészség Belgrád rakparti épületéhez, tiltakozásul Gulyás 72 órás őrizetbe vétele ellen. A csoport falán azt írták: Gulyás „csupán" narancssárgára akarta festeni a Sándor-palotát, hogy így tiltakozzon a „CEU működését ellehetetlenítő törvény" aláírása ellen. A szervezők így buzdították a Gulyás mellett kiálló tüntetőket:

mutassuk meg, hogy politikai vélemény nyilvánításért még Orbán Viktor Magyarországán sem tartóztathatnak le senkit. Ne hagyjuk, hogy Áder után az ügyészség is Orbán bábjává váljon!

Hogy egy épület megrongálása, rendőrök festékes patronokkal való megtámadása mitől férne bele a vélemény-nyilvánítás szabadságába, teljes rejtély…

Gulyás Mártont elvezetik a Sándor-palota elől hétfő éjszaka; Fotó: Index/Huszti István
Egy balhés anarchista

Gulyás Mártonnak nem ez volt az első gerillaakciója. A Fővárosi Törvényszék idén januárban garázdaság miatt ítélte el őt, amiért tavaly leszerelte a Nemzeti Választási Bizottság épületéről a névtáblát. Gulyást közveszélyes garázdának minősítette a bíróság. Mint a PestiSrácok.hu megírta, 2015-ben ugyancsak ő szervezte a Velencei Biennálé magyar pavilonjának blokádját. Gulyásék a magyar kormány kerítésépítése és a migránsokkal kapcsolatos kampánya ellen tiltakoztak, NATO-szögesdróttal és a Fidesz-kormány plakátjaival vették körbe és zárták el az épületet, de az olasz rendőrség végül leszedette és elkobozta a szögesdrótot. Gulyás Márton korábban a Lázár János elleni tüntetések vezéralakja is volt, de a PestiSrácok.hu azt is kiderítette, hogy a Gulyás Márton-féle ellenzéki kör az internetadó elleni tüntetés szervezői között is feltűnt. Február végén egy internetes bejegyzésével kavart vihart, amelyből kiderül: ha rajta múlna, munkatáborba küldené a „NER-bűnözőket".

(képünkön a Gyorskocsi utcai csata egyik jelenete)

http://pestisracok.hu/orizetbe-vettek-gulyas-martont-anarchista-tarsai-kiszabadulasaert-tuntetnek-az-ugyeszseg-elott/
http://pestisracok.hu/az-ex-kretakoros-gulyas-marton-szervezte-a-velencei-gerillaakciot-minden-migranst-befogadnanak/
http://pestisracok.hu/norveg-penzbol-demonstralo-uj-ellenzekiek-feltuntek-netado-elleni-tuntetes-szervezoi-kozott-videoval/
http://pestisracok.hu/munkataborba-zarna-neki-nem-tetszoket-duhongo-gulyas-marton/
http://pestisracok.hu/alairta-ader-janos-felsooktatasi-torveny-modositasat/

Nyitott társadalom, avagy az önvédelem feladása

A nyitott társadalmat tehát a hit, a világnézet, az életfelfogás és kultúra nem fogja egyetlen közösségbe.

2017. április 10. 23:53

Nézem a stockholmi tragédia biztonsági kamerával rögzített képét, a jeges félelmet, és a száguldó teherautót, ami után kő kövön nem marad. Az életösztön sprinterré teszi a komótos sétálókat.

Tegnapelőtt Szentpétervár, tegnap Stockholm, ma Oslo. Előtte London, Párizs, Nizza és Moszkva. Nem, ez nem a klasszikussá vált hajlakk-reklám, hanem a mindennapjaink részévé váló rettenet. Nézem a stockholmi tragédia biztonsági kamerával rögzített képét, a jeges félelmet, és a száguldó teherautót, ami után kő kövön nem marad. Az életösztön sprinterré teszi a komótos sétálókat. Ott és akkor. De mi lesz holnap? Meddig adunk felmentést a józan ész gyakorlásából az öreg kontinensen?

Rátévedtem a szabadságharcát vívó CEU honlapjára, majd a szellemi műhely vezéreszméje, a nyitott társadalom nyomába szegődtem. Mit is értünk ez alatt a kifejezés alatt, melyet a mai európai szellemi, politikai és gazdasági elit anyatejként szívott magába, és amelynek sérelme esetén hadba száll Amerikától Németországig mindenki? Teszik ezt, miközben egy agresszív vallásirányzat nevében mindenre elszánt terroristák indítanak egészen más játékszabályok szerint hódító háborút Európa ellen – eredményesen. Mintha ez kevésbé verné ki a biztosítékot. De vajon miért?

Kis János a Soros Alapítvány 20 éves évfordulóján, 2004-ben beszélt a nyitott társadalomról, amelynek legfontosabb jellemzője, hogy „egyetlen vallás, egyetlen világnézet, életfelfogás, egyetlen kultúra sem törekedhet kizárólagosságra". (Kivéve talán a nyitott társadalom modelljét, amelyet a lehetséges társadalmi formációk legtökéletesebbjeként definiál, önmagával is ellentétbe keveredve – „Semmilyen más társadalom nem tud nagyobb jólétet és biztonságot nyújtani tagjainak.")

A nyitott társadalmat tehát „a hit, a világnézet, az életfelfogás és kultúra nem fogja egyetlen közösségbe", Kis János szerint azonban ez nem probléma, mert „a közös alkotmányhoz való lojalitás elegendő közösségteremtő erő". Ezen a ponton bicsaklik meg a szépnek tetsző társadalmi idea. Mert az ember szív és ész egyszerre, kibontakozni is csak ezek egyensúlyában tud igazán, társadalmi szinten pedig nem létezhet közösség prioritást élvező hit és kultúra nélkül. Ennek mesterséges kigyomlálása pedig nem erős, hanem éppen hogy sérülékeny társadalmat eredményez. Nézzünk szét magunk körül! London keresztény templomaiból mecsetek lesznek, a legnépszerűbb fiúnév ma már a Mohamed, a belvárosban sétálni pedig nem életbiztosítás. A nyitott társadalom csődje.

Kis János (szdsz) még a 2001. szeptember 11-i amerikai merényletek kapcsán beszél a terrorizmus elleni védekezés áráról, leszögezve, hogy „nem kellene minden árat megfizetni", ugyanis „az alapvető jogok csorbítása jogcsorbítás marad akkor is, ha a szükség kényszerít rá."Ez a logika érvényesül azóta is Európa-szerte – láthatjuk a következményeit.A nyitott társadalom körömszakadtáig való védelme, az ebből táplált finnyásság minden jogkorlátozás fölött, azonban mit sem jelent azoknak, akik hozzátartozóikat veszítették el e társadalmi idea önpusztító szabályrendszerének következtében. A hit, a világnézet, az életfelfogás, a kultúra pedig igenis a társadalom immunitásának legfontosabb alkotóelemei. Ha a nyitott társadalom eszméjével mint egy ok nélkül alkalmazott antibiotikummal elsorvasztjuk ezeket, az áldozatok és veszteségek száma exponenciálisan fog növekedni.

Aki túléli, azért éli túl, mert a száguldó teherautó, a kultúránk elleni nyílt attak a komótos sétálókban is aktiválja a sprintereket, felébreszti az életösztönt. Kis János pedig ott állhat a CEU ablakában, és vakarhatja a szakállát…

https://gondola.hu/cikkek/105082-Nyitott_tarsadalom__avagy_az_onvedelem_feladasa.html

A civilizációt az SZDSZ kezdte tönkretenni

Újabban a migránsokat vádolják azzal, hogy tönkreteszik a nyugati civilizációt. Lépcsőházi gondolat.

2017. március 16. 18:35

A nyugati – és egyáltalán bármiféle – civilizációt az SZDSZ nevű politikai szörnyeteg kezdte tönkretenni már 1989-től.

„Tele van korrupciós ügyekkel."

Ezt a bátor bejelentést Medgyessy Péter miniszterelnök tette 2004 augusztusában. Meg is semmisült politikailag pár napon belül. Az SZDSZ többek között mérhetetlen korrupciójával is rombolta a civilizációt: annak erkölcsi alapjait.

Medgyessyt is meglakoltatta bátorságáért.

Az akkori SZDSZ-vezetőségnek esze ágában sem volt kivizsgálni, mire célzott a miniszterelnök – ahogyan ezt egy civilizált párt tette volna. Ehelyett barbár módon lekaszabolta a bejelentőt, és egy erkölcsi szörnyszülöttet ültetett a helyére.

Húsz évig rombolta a civilizációt az SZDSZ.

A magyar történelem egyik mélypontja, hogy ez a civilizációellenes, bőszülten barbár párt 12 évig kormánykoalíció tagjaként rombolhatott. Kiheverhetetlen, gyógyíthatatlan mindaz, amit ez az erkölcsi, politikai rém művelt a magyar társadalommal.

Bevezették a liberális inkvizíciót.

Szélsőséges nyomásgyakorló csoportjaik a liberális cenzúra erőltetésével lehetetlenné tették a társadalom elemi önvédelmét. Így lendítették előre az erkölcsi züllést, így intézményesíthették a korrupciót, a populista hazudozást.

Verbális lincselésnek vetették alá az igazmondókat.

Budapestet egyfajta átnevelő tábornak tekintették, elindították a maoista kulturális forradalmat, megpróbálták kialakítani azt a proletár réteget – csőcseléket -, amely választói bázist jelenthetett nekik; ez jelentős részben sikerült.

Közpénzből vakolták körbe a liberális fundamentalizmust.

Szerették volna lezárni a történelmet, természetesen csak a magyart. Úgy táplálkoztak az általuk szított konfliktusokból, ahogyan a sakál a tetemekből. Irtóztak a társadalmi békétől, kiképezték a forradalmasító osztályt, fortyogtatták a permanens forradalmat.

„Szociálfasiszták" – ezt a szót állítólag Sztálin alkotta.

A XX. század legnagyobb tömeggyilkosa sok mindenben szellemi vezérük volt. Fegyelmük a kommunista egységfrontot idézte, testhezálló volt nekik a baloldali blokk. Megszállta őket köztársasági elnökük vallásos imádata.

Önkényuralmi államot hoztak létre.

Ellenfeleiket ellenségnek tekintették, és rájuk küldték a jogszolgáltatást. Még odatelefonálni sem kellett, sorra születtek a javukat szolgáló határozatok. Mindenki meglakolt, aki nem követte híven a liberális ortodoxiát: még lelkesedni is kellett.

Politbürójuk kényszerzubbony-politikát húzott az országra.

A vidéket egyes körzetekben állati barbárságba süllyesztették, törvényesíteni próbálták a szodómiát, újságírók helyett médiaproletárokkal vette körbe magát a csalhatatlan vezér, hivatásos forradalmárok szolgáltak nekik, politikai kivégzőosztagokat állítottak fel.

2006. október 23-án véressé vált a forradalmi erőszak.

Ez utóbbiért egy (volt?) maoista kitüntette azokat az osztagparancsnokokat, akiket később bíróság ítélt el gaztetteik miatt. Liberális őskövületeik tettestársak lettek a kiárusító privatizációban. A politikai salakot tekintették forradalmi elitnek.

Az SZDSZ egyfajta „iszlám állam" volt az államban.

https://gondola.hu/cikkek/104698-A_civilizaciot_az_SZDSZ_kezdte_tonkretenni.html

Jobbik a legrosszabbik

Gyűlölet és politika

A kis párt elnöke utóbb bebújt egy pénzember hóna alá, olyan milliárdos hajlatába, amely figura korábban a nagy párt elnökének bizalmasa, diáktársa volt.

2017. április 6. 15:34

Szembeötlő, hogy egy uniós tagállamban az egyik kis ellenzéki párt elnöke nagyon nem szereti, sőt valósággal gyűlöli a nagy kormánypárt elnökét. Valamilyen oka bizonyosan van erre, ezt találgathatjuk, végül is a politikában nem követelmény a személyes szimpátia.

Itt azonban a gyűlölet politikai stratégiává emelkedett.

Ez akkor vált nyilvánvalóvá, amikor a kis párt nem szavazta meg azt az alkotmánymódosítást, amely a társadalmat megvédte volna a terrormigránsok tömegétől. Ez a fordulat mindenkit meglepett, az indulatosabbak hazaárulást emlegettek.

Valóban történelmi bűn volt.

A kis párt elnökének infantilizmusa akkor vált egyértelművé, amikor a blőd szavazás indokait feltárta. Eszerint ő megleckéztetni akarta azt a kormányfőt, aki bizonyos kérdésekben nem úgy cselekedett, ahogyan a kis párt vezetője elvárta.

„Leszokott a demokráciáról" – ez is elhangzott.

Sajnos napvilágra derült, hogy alkalmatlan emberek ülnek az adott tagállam törvényhozásában. Nem tudnak különbséget tenni személyes indulatok és elemi nemzeti érdekek között. Pitiáner bosszúvágyukat úgy elégítik ki, hogy ártanak az egész társadalomnak.

Jóvátehetetlen kárt zúdítanak a családokra.

A butaságot lehet fokozni, az emberi dőreség – mint mondják – határtalan. A kis párt elnöke utóbb bebújt egy pénzember hóna alá, olyan milliárdos hajlatába, amely figura korábban a nagy párt elnökének bizalmasa, diáktársa volt.

Az innen csent pletykákból politikai kartácstüzet kreáltak.

Még egyfajta fenyegetés is füstölni kezdett: kampányt építenek az egykori diákcsínyek fundamentumára, egyre és egyre több régi pajkosságot hoznak nyilvánosságra, ezzel szennyezik majd a közéletet a voksolás közeledtével.

Mintha a kis párt elnöke bűntelen lenne.

Gyenge pont: róla már kiderítettek vállalhatatlan sorsrészleteket. Olyanokat, amelyek nem voltak harmóniában a párt által büszkén képviselt értékrenddel. Mi több: annak homlokegyenest ellentmondtak. El is ismerte a pártelnök a súlyos diszharmóniát.

Most mégis fölállna arra az erkölcsi alapzatra, amely roskatag.

De a ki tudja, kik által – és milyen mögöttes célból – feltüzelt pártelnököt, és immár pártját nem lehet megállítani. A propaganda nehéztüzérségével ágyúzzák a miniszterelnököt, egyes jogértelmezések már egyenesen a becsületsértésen túli jogi fogalmat is emlegetnek.

Pedig az egy jogállamban rizikós.

Az ámokfutásban begőzölt elme nem veszi észre, hogy bőszült vágtatása egyértelműen a szélsőbaloldalnak kedvez. Nem véletlen, hogy sokan feltételezik: a szélsőbaloldal forgatókönyvét hajtja végre az önmagát a túlsó oldalinak beállító párt.

A hazugságrém is elégedetten dörzsöli tenyerét.

Ők, akik végighazudtak másfél-két évet, tudták, hogy amit mondanak az nem igaz, ők képtelenek voltak fogást találni az irányító kurzuson. Ám váratlanul egy általuk szélsőségesnek címkézett csoport most megteszi nekik a szívességet: gyűlöletkampányt indít…

Pedig a gyűlölködésbe már belebukott egy párt.

Igaz, 20 év kellett hozzá, hogy a társadalomellenes, államromboló szélsőség a féktelen korrupcióba belebukjon, és kitakarodjon a törvényhozásból, elfoglalja helyét a történelem szagló szemétdombján, s onnan kukorékoljon, még a térfigyelő kameráknak is hangoskodva.

A begőzölés újabb jóvátehetetlen hiba.

Gondoljunk csak bele: De Gaulle vagy Churchill összetévesztette-e a személyes indulatot az ország, a haza, a nemzeti közösség érdekeivel. Ezek a politikusok, akik egyértelműen voltak európaiak és nemzetiek egyszerre, ne tudtak volna felülemelkedni sértéseken.

Ha a hazájuk érdekeit kellett védeni, képviselni.

A nagy minták nem hatnak a kicsiny kevélykedőkre. Belelovalják magukat a bosszúba – vélhetően piti előzményeket megtorolni próbáló haragvásba -, és tüzelnek feszt, lövik a kartácsot, bárkit is talál.

Van-e józan elme a holdudvarban, amely fényt gyújt, világosságot lobbant?

https://gondola.hu/cikkek/105014-Gyulolet_es_politika.html

A Soros-egyetem a kötelező kvóták és a bevándorlás pártján „A CEU Közpolitikai Iskolája egyedülálló, mert egyesíti a Nyílt Társadalom Alapítvány hálózatának gyakorlati tapasztalatait a közpolitikai iskola elméleti ismereteivel. Abban reménykedem, hogy néhány eszme, amely ebben az iskolában fejlődött ki, áthatja majd az egész társadalmat.” Nix tudomány, nulla darab gazdaságilag hasznosítható mondjuk mérnöki vagy egyéb reál ismeret, mind mind csupa liberális büfészakok : neoliberális agymosoda ez, nem egy egyetem. Átnevelőtábor a "közép európai egyetem", amiért még fizetnek is diákjai. Sőt, tüntiznek és toporzékolnak is érte. Fasza mi? NEM.

A Soros-egyetem a kötelező kvóták és a bevándorlás pártján

„A CEU Közpolitikai Iskolája egyedülálló, mert egyesíti a Nyílt Társadalom Alapítvány hálózatának gyakorlati tapasztalatait a közpolitikai iskola elméleti ismereteivel. Abban reménykedem, hogy néhány eszme, amely ebben az iskolában fejlődött ki, áthatja majd az egész társadalmat."

Agitátor libernyák képző, ez a "fényes szelek" soros egyeteme.

Nix tudomány, nulla darab gazdaságilag hasznosítható mondjuk mérnöki vagy egyéb reál ismeret, mind mind csupa liberális büfészakok : neoliberális agymosoda ez, nem egy egyetem.

Nem fejlődés ez, hanem fejlövés, ez a ceu nyíltan ártani van itt. Trockista, kulturális marxista, feminista genderes mély liberális fos.

Átnevelőtábor a "közép európai egyetem", amiért még fizetnek is diákjai. Sőt, tüntiznek és toporzékolnak is érte. Fasza mi? NEM.

http://spiler.blog.hu/2017/04/12/a_soros-egyetem_a_kotelezo_kvotak_es_a_bevandorlas_partjan

Közzétéve: 2017. április 12.

A Soros György által alapított CEU oktatói és diákjai is osztják az alapító bevándorlással kapcsolatos nézeteit, miszerint támogatni és ösztönözni kell a korlátlan bevándorlást. Az egyetem rektora, Michael Ignatieff szerint katasztrófa, hogy az országok lezárják határaikat. A hallgatók szerint pedig szükség van a kötelező elosztási kvótákra.

Soros György többször is lerántotta már a leplet írásaiban a bevándorlással kapcsolatos nézeteiről. Ezek egyike 2015 végén jelent meg a Project Syndicate nevű oldalon, amelyben hat pontba foglalta migrációs javaslatait.

https://www.project-syndicate.org/print/rebuilding-refugee-asylum-system-by-george-soros-2015-09

Ebben írt többek között arról, hogy Európának évente legalább egymillió menekültet kellene befogadnia, melynek költségeit a tagállamokkal fizettetné meg. Egy másik, a Financial Timesban megjelent cikkében pedig arról írt, hogy bevándorlók nélkül Európa összeomlik. Szerinte ostobaság, hogy a kontinens nem a lehetőségét látja a bevándorlókban.

http://spiler.blog.hu/2015/07/29/soros_europa_osszeomlik_bevandorlok_nelkul

Soros a bevándorlást kézzel fogható eszközökkel is támogatja. Mint az mi is megírtuk, egy a Soros-alapítványhoz köthető szervezet útikönyveket osztott a migránsoknak minden olyan útvonalon, amelyen az EU-ba juthatnak.

http://spiler.blog.hu/2015/09/24/a_magyarorszagra_tarto_utvonalon_is_oszt_utikonyvet_a_soroshoz_kotheto_szervezet

A CEU alapító Soros nézeteit az egyetem rektora, Michael Ignatieff is osztja. Mindez persze nem meglepő, hiszen Ignatieff korábban a kanadai Liberális Párt vezetője volt 2009 és 2011 között. A rektor a CEU YouTube csatornájára feltöltött videóban a következőket mondja:

https://www.youtube.com/watch?v=KiQ_Vv3P_qU

„(…) a párizsi terrortámadás miatt az országok egyszerűen lezárják a határaikat és ez katasztrófa." (…) emberek milliói égen a vágytól, hogy a fáradt, öreg Európába jöjjenek, mert Európa szabad, dinamikus és itt alkotmányos szabadság van. Ezek olyan dolgok, amiért ezek az emberek hajlandóak lennének meghalni. A menekültek ezen a furcsa módon adják tudatunkra, hogy miről is szól ez a kontinens. Szerintem a menekültek sokkal melegebb fogadtatást érdemelnének."

A CEU hallgatói is osztják az alapító bevándorláspárti nézeteit. Mindez a témában írt szakdolgozatokból is jól kiolvasható. „Az Európai Unió felelősség-megosztása a menekültvédelemben: egy üres üveg?" című 2015-ös szakdolgozat szerzője egyenesen a bevándorlók kötelező kvóta-alapú elosztása mellett érvel. Mint írja:

https://sierra.ceu.edu/search/?searchtype=X&searcharg=empty+bottle&sortdropdown=-&SORT=AZ&extended=0&SUBMIT=Search&searchlimits=&searchorigarg=Xwin-win-win%26SORT%3DAZ

„A szakdolgozat a kötelező kvóta alapú elosztás mellett foglal állást, hogy a menekültek letelepítése a méltányos, megfelelő és tényleges felelősségmegosztás szerint történjen meg, ami következésképpen növeli az Európai Unió cselekvését globális szinten is."

Egy másik migrációval foglalkozó dolgozat konklúziójában pedig a jelenlegi menekültáborok kapcsán a szerző párhuzamokat vél felfedezni a náci koncentrációs táborokkal.

https://sierra.ceu.edu/search?/Xhomies+sacri&SORT=AZ/Xhomies+sacri&SORT=AZ&extended=0&SUBKEY=homies+sacri/1%2C10%2C10%2CB/frameset&FF=Xhomies+sacri&SORT=AZ&1%2C1%2C

A CEU egy 2016-os előadásán https://youtu.be/cBYwO0_yFzY?t=31m48s a Migration Aid Egyesület és annak vezetői ismertették, hogy milyen szerepet vállaltak a bevándorlók befogadásában. A „Félelem nélkül élni egy sokszínű társadalomban: Magyarország" című panelbeszélgetésen Zsohár Zsuzsa, a szervezet szóvivője is felszólalt. Ő volt az, aki korábban azt állította, hogy a bevándorlók általában képzettek, hazánkba pedig elsősorban a középosztályba tartozó, sok esetben felsőfokú végzettséggel rendelkező migránsok érkeznek, akik szívesen dolgoznának is. Zsohár azonban akkor kapta a hazai sajtóban a legnagyobb figyelmet, amikor kiderült, hogy beleszeretett egy szír menekült férfibe, aki gumicsónakkal érkezett a görögországi Leszbosz szigetére. http://mandiner.hu/cikk/20151203_soros_nem_a_ferfi_zsohar_zsuzsanna_interju_migransok

A fenti példák is jól mutatják, hogy a bevándorlást és a nyitott társadalmakat támogató fiatal mozgalmárok kinevelése is a CEU egyik büszkén hirdetett célja. Ezek után teljesen világossá válik, hogy mire is gondolhatott Soros György, amikor 2013-ban a következőket mondta a CEU-ról:

http://www.youtube.com/watch?v=ZqNnqmgMNwM

„A CEU Közpolitikai Iskolája egyedülálló, mert egyesíti a Nyílt Társadalom Alapítvány hálózatának gyakorlati tapasztalatait a közpolitikai iskola elméleti ismereteivel. Abban reménykedem, hogy néhány eszme, amely ebben az iskolában fejlődött ki, áthatja majd az egész társadalmat."

Soros: Európa összeomlik. Bevándorlók nélkül.

Közzétéve: 2015. július 29.

Soros megszólalt bevándorlásügyben. Szerinte Európa összeomlik, ha nem fogad be minden bevándorlót. Sőt, szerinte még több bevándorló Európába érkezését kellene segíteni. A Soros által pénzelt hazai civilek és médiákok is hasonló álláspontot tolnak, talán nem véletlenül…

Soros György is kiterítette lapjait bevándorlás ügyben, szerinte Európa össze fog omlani. Mármint akkor, ha nem segít a bevándorlókon. A magyar származású amerikai milliárdos a Financial Times vasárnapi cikkében (nem is értjük miért nem a méltán híres saját lapjába írt !44!4!) többek között arról értekezik, hogy mennyire ostoba és szerencsétlen Európa, amiért nem a lehetőséget látja a bevándorlókban. Példaként szíriaiak ezreit említi, akik közül szerinte sok orvos, nővér és mérnök jelenleg munka nélkül tengődik libanoni és jordániai táborokban.

http://www.ft.com/intl/cms/s/0/b6108088-3212-11e5-91ac-a5e17d9b4cff.html#axzz3h5xhJXZg

Nem elég tehát, hogy minden rekordot megdöntött idén az Európába és Magyarországra érkező bevándorlók száma, Soros azokat is elhozná, akik még el sem indultak. Sőt, a megoldás szerinte az lehetne, ha már ezekben a közel-keleti állomásokon benyújthatnák a kérelmeiket. Gyuribá' szerint összeurópai megoldás kell, mert a külön utak, mint például a magyar–szerb határra tervezett kerítés nem segítenek. Szerinte meg kell szüntetni a 28 tagállam önálló menekültügyi hivatalait, ehelyett egy egységes és központi uniós hivatal (értsd: egy újabb brüsszeli testület) felállítása lehetne a megoldás.

Soros előhúzza többek között a hazai libsik kedvenc érvét is miszerint az 1956 után emigrálni kényszerült magyarokat is befogadta a világ. Jó lenne végre világosan látni, hogy ocsmány hazugság a két esetet párhuzamba állítani. De legalább most már látszik, hogy talán maga Soros szállította a hazai „független civileknek" ezt az ostoba hasonlatot. Ahogyan az összes egyéb mantrát, amit bevándorlásügyben böfögnek, legutóbb például a Helsinki Bizottság társelnöke azt, hogy minden megyében (!) „nyílt, szolgáltatásokkal jól ellátott táborokat" kellene építeni, „lehetőleg olyan településeken, ahol láttak már külföldi embert".

http://helsinkifigyelo.blog.hu/2015/07/27/aki_bujt_aki_nem_nincs_mire_varni

Mi ez, ha nem a vidéki Magyarország teljes lenézése? Ők a kényelmes ötödik kerületi irodájukból leosztják, hogy minden megyében nyitni kellene egy menekülttábort, persze olyan helyeken ahol azért a vidéki magyarok már életükbe legalább egyszer láttak külföldi embert. Bizonyára nem véletlen, hogy az összes Magyarországon működő bevándorláspárti civil szervezet, mint amilyen a Helsinki Bizottság, az Amnesty International vagy épp a MigSzol, mind a Soros-féle Open Society Alapítványon keresztül kapnak támogatást.

Mellesleg azokról a szervezetekről van szó, akik a Kárpátalján nehéz helyzetbe került magyarok mellett egyszer sem álltak ki, ellenben minden bevándorlót örömmel befogadnának. Soros rajtuk keresztül, a kétes tőzsdei ügyleteivel összezsákmányolt milliárdjaiból telepítene embereket hazánkba és Európába. Egy olyan ember osztja a tutit, akinek a Forbes adatai szerint több pénze van, mint amennyi a 31 milliós Afganisztán tavalyi GDP-je. Miért nem a saját országába, Amerikába viszi a bevándorlókat? Talán azért, mert Amerika sem akar illegális bevándorlókat, hiszen ott egy több mint ezer kilométeres és hat méter magas acélfal fogja fel a Mexikó felől érkező határsértőket.

Aki bújt, aki nem: nincs mire várni

2015. július 27.

Sokan nem értik a kormány magatartását, miért élezi a menekültügyi helyzetet, miért igyekszik ott is konfliktust gerjeszteni, ahol esély mutatkozna emberséges megoldásra. Ennek hatalompolitikai oka lehet. De egyre többen teszik fel azt a kérdést is, miért tétlenkednek a nagy hazai, sok esetben keresztény karitatív szervezetek, amelyeket politikai megfontolások nem korlátoznak, és máskor napok alatt megszerveznek költséges mentőakciót Nepálba vagy Dél-Amerikába.

Menekültügyi szükséghelyzettel állunk szemben. A Magyarországra menekülők döntő többségének ma két kihívással is meg kell küzdeni: a származási országukban és a menekülési út során elszenvedett borzalmakkal, valamint a magyar ellátórendszer elégtelenségével. A több száz önkéntes éppen ezt az állami hiányt próbálja meg holtfáradtan, de újra és újra orvosolni, mikor például polgármestereket győzködnek, hogy megfelelő vízszolgáltatás és illemhely várja a menekülőket, amikor ételt és ruhát osztanak a déli határ rendőrségi fogdáin kiéheztetett külföldieknek, amikor pszichológus és orvostanhallgatóként lelki és testi sebeket gyógyítanak éjjel egy pályaudvar mellett, amikor gyerekekkel rajzolgatnak, hogy a szüleik egy kis lélegzethez juthassanak, s amikor házi süteményt visznek az üldözötteknek.

Nagy szükség van az önkéntesekre, és nagy szükség lenne a hivatásszerű karitatív szervezetekre is. Mégis pontosan a legtekintélyesebbek, legnagyobbak eddig feltűnően távol tartották magukat a „tűzvonaltól".

Szenczy Sándor, a Baptista Szeretetszolgálat vezetője elmondta, ők miért is nem „pesztrálják feleslegesen" a menedékkérőket. A helyzetet mi másképpen látjuk. Ahogyan egy rádióinterjúban is elmondtam már, Szenczy Sándor szerintem téved. (Az interjú 15:05-kor kezdődik.) Nagyra becsülöm munkáját, szervezete megkerülhetetlen szereplője a menekültellátásnak, így fontosnak tartom, hogy újra, egy másik fórumon is kifejtsem, miben és mennyiben téved.

Ő is megismétli azt a rövidlátó vádat, miszerint a menekülők pénzzel és kommunikációs eszközzel jól fel vannak szerelve. Ehhez képest a menekülők legfontosabb tárgya érhetően a telefon: az, amivel kapcsolatot tud tartani az otthon rekedt vagy egy európai országban, biztonságban élő családtagjaival. Az embercsempész sem galambokkal üzen, és a menekülés útvonalát is egyszerűbb áttekinteni, ha nem egy spirálos autósatlasz van velük. Sokszor elmondták már nekünk a menedékkérők, ahhoz, hogy érvényes útlevél és vízum nélkül biztonságos országba tudjanak menekülni, pénz kell: az embercsempész ugyanis többnyire nem önkéntes humanitárius segítő, hanem szükségletekből él, és kihasználja a szolgálatait kereső üldözötteket. A menekülőnek pedig kevés választása marad: vagy elfogadja az önfeláldozó családtagjai adományát, akik pénzüket annak adják, aki a leginkább veszélyben van, s aki a leginkább képes kibírni az út retteneteit, vagy otthon marad és ott hal a többiekkel együtt. Választhat, hogy áron alul adja-e el értékeit a helyi uzsorásoknak, és áron felül fogad-e „segítőt", embercsempészt, hogy a legfontosabb értékét megőrizhesse: a vágyát, hogy életben maradjon, vagy pedig otthon marad és azzal mindennek vége.

A menekülőkről azt is állítják, hogy olyan fiatalemberek, akiknek nincsen szüksége segítségre. Igen, sok a fiatal. Ez nem kell, hogy meglepjen bennünket, hiszen Szíriában a diktátor, vagy Afganisztánban és Irakban a terroristák nem az ötéves gyermekeket és az idős asszonyokat akarják ölésre kényszeríteni, hanem azt, aki fel tud emelni egy fegyvert. Akikkel a Nyugati pályaudvarnál találkozunk, ők nem szerették volna felemelni azt a fegyvert. '56 után a legtöbb menekülő is fiatal felnőtt volt. Úgy sejtem, ha akkor lett volna mobil, bizonyosan ők sem hagyták volna otthon. A menekült elsősorban üldözött, tehát nem szükségszerűen szegény vagy volt szegény. Adott helyzetben egykori vezető politikus vagy üzletember is szorulhat menedékjogi védelemre, ahogyan írástudatlan pásztor is.

Téves megközelítés az is, hogy turistákhoz (!) hasonlítják a menekülőket, s azzal nyugtatnak minket, hogy „a hatóságok nagyon jól képesek kezelni a kialakult helyzetet, ha még többen érkeznek, lehet ebből nagyobb probléma, de most még nincs". Az, hogy 2012-ben alig több mint kétezer ember menekült Magyarországon keresztül a biztonságosabb élet felé, s egyedül 2015 első félévében már több mint hetvenezer, nem elég nagy növekedés? Hány embernek kellene érkezni ahhoz, hogy Magyarország legnagyobb tapasztalattal rendelkező segélyszervezeteit a helyzet optimizmus helyett tettekre sarkallja? Hány szabad ég alatt alvó gyereket és anyát kell látnunk még a pályaudvarok környékén ahhoz, hogy ne álltassuk tovább magunkat azzal, a hatóságok kezelni tudják a kialakult helyzetet? Egyébként pedig ha tudnák, vajon miért nem teszik? Naponta találkozunk menedékkérőkkel, akik adni szeretnének maguknak egy esélyt Magyarországon, de nem bírták a zsúfoltságot a felelőtlenül felduzzasztott táborokban, nem bírták a sötét, forró és levegőtlen sátrakat, a feszültséget. Ehhez képest a kormány még rosszabbra készül, és minden menekülőt száműzni akar a semmi közepébe.

A helyes irány pedig nem ez, éppen az ellenkezője. Nyílt, szolgáltatásokkal jól ellátott táborokat kell építeni, többet és a mostaniaknál kisebbeket. Arányosan minden régióban és akár megyében, ha szükséges. Lehetőleg olyan településeken, ahol láttak már külföldi embert, és olyan helyeken, ahol a kormány felkészíti az embereket arra, hogy kik lesznek az új szomszédjaik.

Nálunk „minden másképpen van". Kezdünk hozzászokni. Magyarország szomszédjainak szeretetszolgái már felkészültek arra, kik is azok a menekültek. A legtöbb európai országban a keresztény egyházak nem válogatnak „igazi" és hamis menekültek között, mint nálunk szokás. Nem kifogásokkal, hanem nyílt táborok seregével segítenek annak, aki jön. Nálunk meg várnak az „igazi" menekültekre, akik némely szociális munkás legbizarrabb elvárása szerint „együttműködő gondozottak".

Itt az idő, hogy a menekültekről ne úgy beszéljünk, mint alacsonyabb rendű emberekről, akiktől még a pénzüket és a telefonjukat is irigyeljük. Ne nézzük hülyének se őket, s ne várjuk, hogy tisztelettudóan esedezzenek a kegyeinkért. Hasonlóak hozzánk, magyarokhoz. Vannak köztük, akik hallották, hogy más európai országban nagyobb esélyük van kiteljesíteni a bennük rejlő lehetőségeket, ezért inkább oda tartanak. Ők a többség. Vannak köztük, akik ezt az intézményesített üldözést még Magyarországon is saját bőrükön érzik, mégis maradnak. Ők vannak kevesebben.

De még így is éppen elegen vannak ahhoz, hogy kinyissuk végre a szemünket: az ő nyomorúságuk a mi nyomorúságunk, izzadságszaguk, bokor alatti ürülékük, éhségük, szomjuk, epegörcsük, elcsigázottságuk és tanácstalanságuk a miénk is. Ezek mind a mi országunkról tudósítanak. Török gyerek megvágta, magyar gyerek gyógyítja? Nem, most ez nem igaz. Nem kellene ennek így lenni. Nem akarnánk hát tenni valamit a saját magunk érdekében? A mobilvécé, az ivóvíz, a vetett ágy vagy az idegen nyelvű tájékoztató nem elérhetetlen szükségletek. És ha mindezek a menedékkérők rendelkezésére állnának, attól még az „agyonpesztrálásuktól" sem kell tartani.

A Magyarországra tartó útvonalon is oszt útikönyvet a Soroshoz köthető szervezet

Közzétéve: 2015. szeptember 24.

Nemrég kiderült, hogy egy Soroshoz köthető egyesület ingyenes útikönyvet oszt Törökországban a bevándorlóknak. Rábukkantunk, hogy a Magyarországra tartó bevándorlóknak is külön kiadványt készítettek. Cikkünkből kiderül, hogyan okosítják ki a soros katonák a bevándorlókat, illetve az is, hány magyar civil szervezet része ennek az egyre kiterjedtebb hálózatnak.

A Soros György érdekeltségében álló Nyílt Társadalom Alapítványhoz köthető w2eu (Welcome to Europe) valószínűleg nem csak Törökországban oszt ingyenes útikönyveket a migránsoknak, hanem minden olyan útvonalon, amelyen az Európai Unióba juthatnak.

http://www.w2eu.info/pritings.en.html

A w2eu.info honlapon PDF formátumban elérhető az összes kiadványuk, többek között az is, amelyet a Sky News riportere talált a görög partoknál, amelyet nem csak arab, de dari (a perzsa nyelv Afganisztánban beszélt változata) és angol nyelven is elkészítettek.

http://news.sky.com/story/1551853/sky-finds-handbook-for-eu-bound-migrants

Új részlet viszont az, hogy nem ez az egyetlen kiadványuk, amelyet a bevándorlóknak oszthatnak. Külön útikönyvet készítettek a Marokkóból Spanyolországba, a közép-mediterrán útvonalon Olaszországba, és az Égei-tengeren nekivágó bevándorlók számára is. Mivel ezek mind tengeri útvonalak, így a kiadványok neve „Risks, Rights & Safety at Sea", vagyis „Kockázatok, jogok és biztonság a tengeren". A bevezetőben ugyan felhívják a figyelmet arra, hogy sok halálos áldozatot követelt már a tengeri átkelés, de ahogy írják, az általuk nyújtott tanácsok akár meg is menthetik a migránsok életét.

Az útikönyvekben írt tanácsok között szerepel, hogy szerezzenek be egyebek mellett mentőövet, meleg ruhát, vízhatlan kabátot, viseljenek sapkát és napszemüveget, legyen náluk tengeribetegségre bevehető gyógyszer, teljesen feltöltött és GPS vételre képes mobiltelefon. Arra is felhívják a figyelmüket, hogy ellenőrizzék, hogy a hajó fedélzetén megfelelően működnek-e a vészhelyzet esetén használható eszközök és jelzések. Előttünk van a kép, ahogy az embercsempészek éppen terelik fel a már kikötőben is félig elsüllyedt hajóra a bevándorlókat, amikor az egyikük a kis könyvet lobogtatva megkérdezi, hogy a morze jeladó a szabványoknak megfelelően képes-e a vészjelzés leadására.

Azt is javasolják az embercsempészek lélekvesztőivel és halászhajóival útra kelő bevándorlóknak, hogy az indulás előtt figyeljék a három napos időjárás-előrejelzést, és csak jó idő esetén vágjanak neki az Európába tartó útnak. De felhívják a figyelmet arra is, hogy túlzsúfolt vagy sérült hajóra ne szálljanak fel. Persze a civilek egy eldugott mondatban megjegyzik, hogy a biztonsági szabályok betartása az embercsempészek miatt néha lehetetlen.

Az útikönyvben a partraszállás utáni menedékkérelemhez való jogukról is kiokosítják a migránsokat. Ebben szerepel többek között az is, hogy azok a menedékkérők, akik még nem töltötték be a 18. életévüket, jelezzék ezt a hatóságoknak, mert így külön elbírálásban részesülhetnek. Vagyis kiderül, hogy a menekülteket segítő fizetett civilek még a kiskorúakat sem próbálják meg lebeszélni az idén már közel 3000 vízbefulladást okozó tengeri átkelésről.

http://lesvos.w2eu.net/info-for-refugees/dublin-iii-greece-balkans/dublin-iii-greece-balkans-eng/

A Magyarországra nézve legmeglepőbb részlet, hogy külön kiadványt készítettek arab, perzsa és angol nyelveken a balkáni útvonalat használó, tehát hazánk felé tartó bevándorlók számára is. Ez az útikönyv azzal indul, hogy az Európai Bíróság 2011-es döntése értelmében Görögország megsérti a menekültek emberi jogait, ezért a Dublin III miatti visszautasításokat a legtöbb uniós tag felfüggesztette. Majd még egyértelműbben adják a migránsok tudtára: a fenti döntés miatt, akik elhagyják Görögországot nyugodtak lehetnek afelől, hogy újra beadhatják menedékkérelmüket egy másik uniós országban, anélkül, hogy visszaküldenék őket a görögökhöz. Az esetleges jövőbeni változások miatt ugyanakkor arra ösztönzik a migránsokat, hogy készítsenek fotókat a görögországi bánásmódjukról, és elszállásolásuk rossz körülményeiről. Igazi házmester tempóra ösztönözik tehát a migránsokat, nevezetesen arra, hogy jelentsék fel az első, őket fogadó uniós országot. Minden jogukat ismertetik tehát velük, de a kötelezettségeikről távolról sem lehet hallani.

Az útikönyv felhívja a figyelmüket arra is, hogy más uniós országokra nem érvényes a visszaküldés tilalma, példaként említik Magyarországot és Bulgáriát. Vagyis felvilágosítják őket arról, hogy amennyiben ezekben az országokban adnak ujjlenyomatot, akkor a dublini egyezmény miatt könnyen visszaküldhetik őket oda. Hogy a visszaküldést elkerüljék, azt javasolják a migránsoknak, hogy fogadjanak ügyvédet. Leírják, hogy az ügyvédek pénzt kérnek ezért, de azt javasolják a migránsoknak, hogy inkább fizessenek érte. Sőt tippet is adnak arra, hogy miből: a szociális támogatásból, amelyet attól az országtól kapnak, ahol beadták menedékkérelmüket. Felvetődik tehát, hogy maguk az ügyvédek is részei a hálózatnak. Feladatuk, hogy segítsék a migránsokat az uniós jog kijátszására, és mindezt az uniós adófizetők pénzéből teszik. Nesze neked embercsempészet!

„Vigyázz: a Magyarországon vagy más országban levett ujjlenyomatot nem lehet törölni vagy eltüntetni, de néhány országban harcolhatsz a visszaküldés ellene egy ügyvéd segítségével, és különösképpen szolidaritási csoportok segítségével (…)" – szerepel kiemelt bekezdésben. Így már talán érthető, miért az az első angol mondat, amit megtanulnak a migránsok, hogy „no fingerprint!".

A balkáni útvonalon osztott útikönyvben térkép mutatja, hogyan juthatnak el Magyarországra

A balkáni útvonalról szóló tájékoztatóban ezen felül külön fejezet is foglalkozik Magyarországgal. Ebben már szó esik a határra épülő kerítésről is. Leírják, hogyan zajlik a menedékjogi kérelem benyújtásának folyamata, de rögtön ezt követően megemlítik, hogy a menedékkérelmet benyújtott emberek 90 százaléka még a kérelmük elbírálása előtt elhagyja az országot. Mint írják, jó esély van arra, hogy miután folytatták útjukat nem fogják őket visszaküldeni Magyarországra, még akkor sem, ha leadták ott ujjlenyomatukat.

A Magyarországról szóló rész azzal zárul, hogy a Magyar Helsinki Bizottság honlapját ajánlják, ahol több nyelven elérhető tájékoztatót kaphatnak az aktuális magyarországi helyzetről. A Magyar Helsinki Bizottság címét, telefonszámát, honlapcímét is megosztják a migránsokkal. Mint ismert a Magyar Helsinki Bizottság 2014-ben 55 millió forintot kapott Soros György, Nyílt Társadalom Alapítványától. Szintén érdekes, hogy a w2eu honlapján a Szlovákiáról szóló résznél elsőként egy szintén Soros által támogatott szervezet, a Human Rights League (HRL) szerepel. Magyarország esetében pedig a Helsinki mellett a szintén Soros által pénzelt Menedék Egyesület.

Felmerül a kérdés, hogy az érintett „civilek" nem érzik-e hazaárulásnak a tevékenységüket? G. Soros pedig jobban tenné, ha inkább a szintén általa pénzelt Obama haverjával közösen fogadnának be embereket, ahelyett, hogy Európára zúdítják őket.

Zombipárt Jobbik a szocionistákkal EGYÜTT szavazta meg a soros egyetem ceu elleni törvény alkotmánybírósági vizsgálatát !!! libsik azért olyan nagyon bátrak, mert TÉNYLEG soros és más nyugati liberális hálózatok támogatják őket. A Barikád hetilap nem is ment csődbe, no nem a Fidesz tiltatta be, hanem jobboldalisága miatt vállalhatatlanná vált a liberálissá vált jobbik számára. Van helyette liberálbulvár tucatfos zsúrpubi, meg egy másik gagyiélet módmagazin is. A ballib oldalról mindent elmond, hogy a Jobbik az új vezetője.

Zombipárt Jobbik a szocionistákkal EGYÜTT szavazta meg a soros egyetem ceu elleni törvény alkotmánybírósági vizsgálatának kezdeményezését. Kamugép álnemzeti eladott lelkű szarháziak.

Így menj ki tüntetni sorosért : vagy leginkább SEHOGY. Szarért - bajért ne harcolj, van az magától is.

"A külföldről finanszírozott szervezetekkel zajló kormánydöntés során rendszerint nem a hangosan agitáló és forradalomról szónokló aktivisták vesztik életüket; ők előzetes letartóztatásukat töltve egy biztonságos, nyugodt cellában szoktak ülni, ameddig odakint megtévesztett tüntetők és rendőrök halnak meg."

A felbujtók meg még előzetesben se, hanem valahol a harcoktól távol. Enyhébb esetben priuszuk a megtévesztett balhézóknak lesz, a hierarchiában felül levő liberális helytartók, pradacipősök és milliós táskások "eközben a Rózsadombon"... és nem például fodor gábor vagy demszky gábor hajigál rendőröket, azok legfeljebb a biztonságban sétálnak egyet (megtették, van itt kép róla) a retekklubos vágókép meg a sajtófotó kedvéért, a libsi a háttérből uszít mert amúgy gyáva és aljas.

Megtévesztett tüntetők. Köztük olyanok akik NEM tudták miről van szó, csak kimentek egy "jót" balhézni. Lesz mit mutatni a híradóban, miért kell betiltani a soros álcivileket : még a nemzetbiztonságra is veszélyesek. Egyébként azok is!!!!! De az igazságnak is kell egy kis segítség, hogy meg lehessen mutatni minél több embernek, mi a helyzet. A világ valódi helyzete, nem a liberális szerkesztésű hamis azaz álhírek.

Viszont a valódi beszervezett libsik azért olyan nagyon bátrak, mert TÉNYLEG soros és más nyugati liberális hálózatok támogatják őket. A nemzetbiztonság dolgozik rájuk, ennyit még a hírekből is tudni.

Egy ilyen blog mindig gerilla meg gonzo, de úgy alakult a mai világ hogy a hatalom valódi birtokosa a szervezett magánhatalom : nemzetközi kapcsolatok, szinte korlátlan pénz szinte bármire, sok médiafelület, technikailag kiváló és rengeteg propaganda - más kérdés hogy zömmel hamisítványok és hazugságok, dehát uszítani az is megfelel. Bíznak az emberi butaságban a libsik. Hogy nincs aki emlékezzen rá, milyen ha nemcsak hatalmon hanem még kormányon is vannak, mint 2010 előtt a maszopszadesz.

A magukat függetlennek, szakértőnek, civilnek, újnak jobbnak és hitelesnek stb. hazudó ám valójában idegen zsoldban álló régi rossz posztkomcsi hátterű liberálisok inkább fizessék vissza az "ügyesen" (mint a Hajdú-BÉT) csődbevitt szadesz adósságát a magyar állam felé. Morálisan is, azzal hogy kussolnak ééés eltakarodnak a jó édes... amíg még szépen vagyunk.

Mi mellett NEM állunk ki jobboldaliként?! Ehhez a hitelesítő a libsik blogjai és fórumai, melyet egymásnak és saját maguknak írnak, hogy ott ők mi mellett állnak ki és mit támadnak. Azt nem nagy nyilvánosságnak szánják elvileg, aztán mégis eladja a valódi szándékaikat. Főleg a blog.hu és a tumblr, ahol a balliberális állatkert véleménye megtekinthető, amiken már csak azért nem döbbenek le, mert a legaljánál már nincs lejjebb, és azt a pontot már elérték régen a libsik.

"Ilyen karcos véleményt csak ballibsik alkothatnak. Ők nyugodtan felszólíthatnak mások kibelezésére, felnégyelésére stb. Mindenki más, aki ezt teszi, náci. Jó nézni a tehetetlen vergődésüket. Ők is érzik a szűk 1 év múlva bekövetkező vesztüket. Ezért kalimpálnak olyan dühösen..:))" ez

Valami ilyesmi jön le nekem is az ugyanazon tumblis, blogos, twitteres 50 - 100 nick által produkált kontent nézegetésekor. Ezek akik ott álneveken vagy valódi néven őrjöngenek, civilben újságot írnak, tévéműsort szerkesztenek, pl házon kívül mű - sorvezető libuska "egyszerűen senkik vagytok" hát, kapásból nem tudom a nevét tehát akkor alap hogy muszáj neki magának egy nagy büdös senkinek lennie, gyárilag tipikus érdekből ballib szemita liba, aki az erősebb mellé áll mert nincs semmi emberi tartása. Érdekes jelenség amúgy, melyik nemet hogy győzik meg (és ezzel le) a libsik, a férfiaknál lázítanak, fizikai erőszakra is buzdítva, és vadul káromolnak jobbosokat, míg a nőknél a jobboldaltól való félelemre = ballib konformizmusra és a tőlük kapott (hamis) biztonságra építenek propagandát. "jaj mi lesz ha kilépünk az euból" "mit fognak szólni más országok" "ezt nem lehet megcsinálni" stb.

Miért ez az eltérés?! A libsik se hisznek saját genderes - feministás baromságaikban, azt csak ártani találták ki, a társadalom ellen.

A balliberális tróllújságírás jelensége elkezdte érdekelni a jobboldali "profi" médiát is. Panyi szabolcs twitterét már megnézték maguknak. Az egy indexes, olyan is. Magyarellenes, migránssimogató.

http://www.echotv.hu/musor/2879/Troll

http://www.echotv.hu/video/119976/20170411_Troll

"Nagyot ment az elmúlt egy hétben a Soros-propaganda. A 444 a CEU melletti tüntetésről az elmúlt pár napban 37 cikket közölt, míg a stockholmi iszlám terrorról mindössze négyet, az egyiptomi keresztények elleni támadásról pedig hármat. Ne felejtsük: hírportálnak látszó felületről beszélünk. Ezen kívül szóba került a balos kommentezők pincemély színvonala és Simicska Lajos legújabb dühöngője, a Zsúrpubi is."

http://www.youtube.com/watch?v=6Jk82CF6o9I

A Barikád hetilap nem is ment csődbe, no nem a Fidesz tiltatta be, hanem jobboldalisága miatt vállalhatatlanná vált a liberálissá vált jobbik számára. Van helyette liberálbulvár tucatfos zsúrpubi, meg egy másik gagyiélet módmagazin is.

Veszélyes az intelligens, tanult aljas ember. Az igazi csaló modora kifogástalan, jó a meggyőző képessége. Nem hibázik, nem inog meg érzelmileg ha rombolnia kell társadalmi értékeket és vívmányokat, mert szociopaták ezek, teljes nihil és cinizmus.

Ha már van kialakult véleményed, és úgy nézegeted az ellenség propagandáját, akkor tudod hogy mit találsz ott és kik ezek, mire számíthatsz tőlük, mit tettek eddig, ki kivel van ismeretségben stb, felismered a markereket és a triggereket meg minden P akkor nincs hatása. Ha full tájékozatlanként a hávégét és benne nyüzsit meg tóta weisz árpádot olvasod, akkor "milyen jól odamondogatnak ezek az Orbánnak, hát biztos van benne valami" igen, ártó szándékú neolibbant hatalomvágy, az van benne.

A "jobbegyenes" nevű jobbikos blog is soros ceu-ját pártolja és Bayer Zsoltot ekézi, hát akkor tényleg ennyi volt a Jóbik - jobbik legrosszabbik sztori. Elmennek a francba, ezek nem néppárt hanem újszadesz. És nem balog, hanem BALOs gábor a szerző se. Ja, "Bemutatjuk Bayer Zsoltot, Vásárhelyi Miklós legjobb tanítványát" erről van szó, szemetet nem linkelünk még zugblogon se.

"A ballib oldalról mindent elmond, hogy a Jobbik az új vezetője."

Erőszakos kormánydöntésben gondolkozik az SZDSZ

A kormány erőszakos úton eltávolítását támogató nyilatkozatot tett egy volt SZDSZ-es vezető, aki egyúttal azt is elismerte, hogy a balliberális pártok soha nem tudnak többé demokratikus úton kormányra jutni.

„Narancsos forradalom általi kormánybuktatást emlegetett a CEU ürügyén Magyar Bálint, aki szerint Magyarország egy posztkommunista autokratikus rezsim." – írja a Magyar Idők konzervatív napilap. A lap beszámolójában az áll, hogy a liberális politikus hibrid háborús forgatókönyvvel akarná elmozdítani a kormányt, hogy így egy alig 1-2 százezer választó által támogatott politikai gárda jusson hatalomra.

„Nem véletlen, hogy ezekben a posztkommunista autokráciákban, ahol ilyen rendszerek kialakulnak, narancsos forradalmakkal szoktak ebből kimászni" – mondta.

A volt SZDSZ-es vezető által hivatkozott „színes forradalom" beindulására már a nagyobb liberális sajtóorgánumok is tettek utalást. A 24.hu tegnap „fehértulipános forradalomnak" nevezte a Budapesten zajló, külföldről finanszírozott civil szervezetek és átláthatatlan hátterű Facebook-csoportok által szervezett tömegdemonstrációkat.

A korábbi színes forradalmak során is gyakran alkalmaztak ehhez hasonló megnevezést; Grúziában „rózsás forradalomnak" nevezték a kormány erőszakos megdöntését 2003 novemberében. 2005-ben Kirgizisztánban egy hasonló műveletet „tulipános forradalomnak" neveztek. Szintén 2005-ben Libanonban „cédrus forradalom" zajlott, a 2010-es tunéziai felforgatást pedig „jázmin forradalomnak" nevezték. 2011-ben az Egyiptomban zajló „arab tavaszt" a nyugati sajtóorgánumok „lótusz forradalomnak" nevezték, a Kínában zajló 2011-es megmozdulásokat pedig újra „jázmin forradalomnak".

A "fehértulipános forradalom" elnevezés nem véletlen, mert amikor egy ilyen specifikus név megjelenik a nyugatbarát sajtóban, az egyértelmű jelzést jelent arra vonatkozóan, hogy a hibrid háború első fázisa beindult, és megkezdődött egy újabb „színes forradalom" kísérlet.

Andrej Koribko orosz geopolitikai szakértő magyarul is elérhető könyvében olvasható részletesen, hogyan indítják be a külföldi titkosszolgálatok az ilyen „civil" tüntetési hullámokat; Koribko részletesen kifejti, hogyan intézik ezeknek a szervezeteknek az anyagi támogatását, hogyan zajlik a Facebook-csoportok és civil szervezetek belső magjának kiképzése.

Koribko „Hibrid Háborúk: a rezsimváltás indirekt adaptív megközelítése" című könyvéből kiderül, hogy a „színes forradalom" az USA hibrid háborús stratégiájának első felvonását jelenti. Ez az első fázis még főként politikai nyomásgyakorlást jelent, aminek célja, hogy a kormány megadja magát a külföldi nyomásgyakorlásnak. Amennyiben a kormány határozott ellenállást mutat a színes forradalommal és külföldi nyomásgyakorlással szemben, külföldi titkosszolgálatok által beszervezett belföldi extrémista csoportok – szélsőbaloldali vagy szélsőjobboldali szervezetek, radikális környezetvédők, stb. – bevonásával kezdődik meg az úgynevezett nemkonvencionális hadviselés, melynek részeként a behódolni nem hajlandó kormányt erőszakos úton távolítják el.

A színes forradalom során olyan politikusokat juttatnak hatalomra, akiket korábban a nemzetközi érdekközösség erre a célra kiképzett. Ilyen képzési tevékenység pl. a Soros-féle CEU keretén belül is zajlik, a magyar kormány ellenállása így nem csak Magyarországot védelmezi a színes forradalmakkal szemben, hanem számos más országot is megvédene a hibrid háborús fenyegetéstől, amennyiben a külföldi ügynökök képzését sikerülne ellehetetleníteni, és visszaterelni egy normális egyetemi munka keretei közé. Főként ezzel Magyarázható az amerikai külügy éles ellenállása is: a színes forradalom amerikai privilégium, és nem akarják megengedni, hogy egy kelet-európai ország kormánya akadályt állítson pl. közép-ázsiai kormányok megdöntése elé.

http://www.hidfo.ru/2017/04/eroszakos-kormanydontesben-gondolkozik-az-szdsz/

Kísérleti teleppé tették Magyarországot Soros György kitartottjai

Miközben a kormány a civil szervezetek átláthatóvá tételével van elfoglalva, Soros György alapítványhálózata a nemzethatárok lebontásán dolgozik, és kísérleti teleppé tette Magyarországot. Nincs megfelelő törvényi szabályozás arra, hogy mit lehet kezdeni azzal a technikával, amit a Soros-féle ügynökhálózat alkalmaz Magyarország ellen.

Soros György alapítványhálózata kísérleti teleppé tette Magyarországot a CEU melletti tüntetés megszervezésével. Miközben a kormánypártok azzal vannak elfoglalva, hogy a nemzetközi ellenállással szemben sikerüljön törvényes mederbe szorítani a CEU működését, Soros alapítványhálózata egy egészen új jelenséget próbál meghonosítani Európában, amihez ezúttal Magyarország jelenti a kísérleti telepet.

Transznacionális tüntetések

Magyarországon nincsen megfelelő törvényi szabályozás arra, hogy mi a teendő akkor, ha több ezer külföldi állampolgár tüntet a magyar országgyűlés egy törvénymódosítása ellen, mert mindezidáig ismeretlen volt a transznacionális tüntetés jelensége.

A transznacionális tüntetés az a kategória, amikor nemzetközi szervezetek a rendelkezésre álló eszközrendszerek segítségével sok különböző országból toboroznak tüntetőket egy lokális megmozdulásra, ami az adott ország helyi sajátosságaihoz képest egy egészen nagy tömegnek számít.

A CEU melletti kiállást hirdető tüntetésen nem-hivatalos becslések szerint 80 ezer ember jelent meg, mások 15-20 ezres tömegről is beszélnek; annyi azonban egyértelmű, hogy a tömeg tekintélyes hányada külföldi állampolgárokból állt, hiszen
a rendezvényt szervező Facebook-csoportok angol nyelven is folytatták a koordinációt,
a tüntetésen rengeteg angol nyelvű transzparenst lehetett látni,
emellett a CEU-n végzett diákok mintegy 80%-a külföldi állampolgár.

A transznacionális tüntetés mint lehetőség az okostelefonok elterjedésével és a közösségi média használatának általánossá válásával jelent meg. A transznacionális tüntetés jelensége azt jelenti, hogy kiterjedt nemzetközi kapcsolathálóval rendelkező szervezetek – pl. nemzetközi egyetemi közösségek, nemzetközi civil mozgalmak, titkosszolgálatok –, a XXI. század infrastrukturális lehetőségeit kihasználva sok különböző országból szerveznek össze tüntetőket egyetlen helyre, ahol lokális ügyek mentén demonstrációt tartanak.

A transznacionális tüntetés alkalmas eszköz arra, hogy a szervezést biztosító nemzetközi közösség a többség látszatát keltse egy lokális politikai akció során. Ha egy adott országban egy belügyben nem lehet több ezer embert összegyűjteni egy tömegdemonstrációra, ezt könnyedén meg lehet tenni határon átívelő módon: a Facebook határoktól független toborzóeszköz, és a XXI. században már nem jelent különösebb gondot Németországból vagy Angliából Budapestre utazni egy tüntetésre, majd egy néhány órával későbbi járattal hazamenni.

Soros György ezáltal próbálja végleg lebontani a nemzeti határokat, hiszen a tüntetők nem kell előzetesen vízumot igényeljenek, így nem pusztán a Magyarországon elérhető célközönséggel számolnak a rezsimváltásra törekvő erők, hanem az Európai Unió 28 tagállamából tudnak tüntetőket toborozni, emellett az átmenetileg itt tartózkodó harmadik ország béli állampolgárokat is akár órák alatt meg tudják hívni egy újabb tüntetésre.

A Soros-féle szervezeteknek ez egy stratégiai fegyver, amivel egyszerre tudnak gyorsan, egyik napról a másikra tüntetőket mozgósítani – 28-30 országból némileg könnyebb összecsődíteni tízezer embert, mint a magyar választók kegyeit elnyerni –, és ezáltal a nemzeti határok lebontásán is dolgozni. A transznacionális tüntetések bevezetésével Soros György a nemzetállamok lebontásán dolgozik, mert a nemzetállamok valóban jelentéktelenné válnak, amikor egy helyi ügy kapcsán bármely ország fővárosában lehet százezres tömegdemonstrációt csinálni külföldi tüntetőkkel.

A magyar hatóságok pedig egyelőre csapdahelyzetben vannak: nincs semmilyen jogi iránymutatás arra vonatkozóan, hogy mit lehet kezdeni azzal, ha tízezer külföldi állampolgár tüntet Budapest utcáin egy magyar belüggyel kapcsolatban. Ezeket a megmozdulásokat – bár nem a magyar civil szféra szervezi, hanem a több ezer külföldi állampolgár megjelenése miatt egyértelműen külföldi beavatkozás – jelenlegi feltételek mellett szinte lehetetlen megakadályozni, mert egy ilyen transznacionális flashmob elgáncsolásához a határok teljes lezárása lenne szükséges, kiegészítve vízumkényszer bevezetésével.

Soros György ezzel a gyakorlattal épp válaszút elé állítja Magyarországot és az Európai Uniót:

vagy behódolunk és tovább haladunk az európai integráció mélyítésével, azáltal, hogy engedjük a tüntetéseket nemzetközi jellegűvé tenni,

vagy még most megálljt parancsolunk ennek a folyamatnak,

utóbbi azonban egy határozott izolacionista politikát jelent, amit Magyarország talán meg tudna lépni, de ehhez a visegrádi országok még szorosabb együttműködésére lenne szükség.

Annyi bizonyos: ha a törvényhozók rekord gyorsasággal nem kezdenek valamit ezzel a szabályozatlan helyzettel, a jövőben nem csak Magyarországon válnak általánossá a több ezer külföldi állampolgár bevonásával zajló tüntetések, hanem Soros György az Európai Unió egészében sikerrel meghonosítja a transznacionális tüntetést mint jelenséget. Magyarország kísérleti teleppé vált, és a kormányellenes demonstrációra mozgósított bölcsész fiatalok láthatóan még arra is képtelenek, hogy felismerjék, miben vesznek részt. A CEU melletti tüntetéssel minden megváltozott. Innen már nincs visszaút; teljes nemzetközivé válás és a nemzetállamok végleges feloldódása vár ránk, vagy a térségi izoláció, és a liberális demokrácia utolsó maradványainak felszámolása.

http://www.hidfo.ru/2017/04/kiserleti-teleppe-tettek-magyarorszagot-soros-gyorgy-kitartottjai/

Az USA szerint a szövetségi kormány hatáskörébe tartozik a magyar oktatásügy

Mark Toner, az amerikai külügyminisztérium szóvivője keddi sajtótájékoztatóján ismét megfogalmazta elvárásait azzal kapcsolatban, hogy a magyar országgyűlés milyen törvényeket hozzon. Szerinte Magyarország egyszerűen vissza kell vonja a felsőoktatási törvény módosítását.

Mark Toner, az Egyesült Államok külügyminisztériumának szóvivője kedden megismételte az amerikai diplomaták korábbi követeléseit, miszerint Magyarország vissza kell vonja a felsőoktatási törvény április 4-i módosítását.

Korábban az Amerikai Egyesült Államok budapesti nagykövetsége, és az amerikai külügyminisztérium is határozott elvárásokat fogalmazott meg azzal kapcsolatban, hogy Magyarország kormánya milyen törvényt hozzon vagy ne hozzon a felsőoktatás terén „Nyomatékosan kérjük Magyarország kormányát, hogy tartózkodjon minden olyan jogalkotói lépéstől, amely a CEU működését és függetlenségét veszélyeztetné." – írták a külügyminisztérium honlapján megjelent közleményben.

Nem ez az első alkalom, hogy amerikai diplomaták nyíltan megpróbálják megszabni a magyar törvényhozóknak, hogy milyen törvényeket fogadjanak el. Az amerikai diplomaták az utóbbi évek során immár trendszerűen foglalnak nyíltan állást magyar belügyek kapcsán: 2014 október végén az amerikai nagykövetség akkori ideiglenes ügyvivője, André Goodfriend is csatlakozott a Fidesz székházát megrongáló tüntetőkhöz. A Mandiner.hu nem sokkal a tüntetések előtt hozott nyilvánosságra olyan dokumentumokat, melyeket 2013 novemberében az USA nagykövete adott át a magyar kormánynak, és konkrét törvénymódosításokkal kapcsolatos követeléseket tartalmazott.

Az országgyűlés április 4-én fogadta el a felsőoktatási törvény módosítását, ami előírja, hogy nem-európai felsőoktatási intézmény csak akkor működhet tovább Magyarországon, ha annak elvi támogatásáról a két érintett nemzetállam megállapodást köt. Ennek értelmében a magyar kormány és az amerikai szövetségi kormány kellene megállapodjon a CEU továbbműködéséről, de az amerikai törvények szerint nem a szövetségi kormány hatókörébe tartozik az ehhez hasonló oktatásügyi megállapodások megkötése. A magyar országgyűlés tevékenysége azonban szerintük az ő hatáskörükbe tartozik, ez az utóbbi napok során elhangzó nyilatkozataikból egyértelműen látható.

http://www.hidfo.ru/2017/04/az-usa-szerint-a-szovetsegi-kormany-hataskorebe-tartozik-a-magyar-oktatasugy/

Keményebb fellépést követelnek az álcivilekkel szemben

Keményebb fellépést követel a külföldi pénzből működő civil szervezetekkel szemben a Civil Összefogás Fórum. A közlemény felhívja a figyelmet arra, hogy ezek a szervezetek nem önkéntes jelleggel működnek, hiszen külföldi forrásokból finanszírozzák aktivistáikat.

„A külföldi szervezetektől az úgynevezett NGO-knak juttatott adományok elfogadása csak úgy, mint a Magyarországról érkezett támogatások, kizárólag írásban megkötött szerződések formájában válhatnak érvényessé. […] A külföldről érkező támogatások eleve megkérdőjelezik az önkéntesen végzett civil munka jelenlétét az NGO-kban, hiszen ezen szervezetek vezetőit a kapott adományokból fizetik. Nemzetbiztonsági szempontból nem engedhető meg, hogy a külföldről küldött támogatások feladója és címzettje anonim maradjon." – áll a szervezet weboldalán megjelent közleményben.

A CÖF közleménye emellett felhívja a figyelmet arra, hogy Budapest utcáin immár rendszeres jelleggel külföldi pénzből működő szervezetek folytatnak kormányellenes demonstrációkat, így gyakorlatilag letagadhatatlan, hogy külföldi nyomásgyakorlás történik ezeken a tüntetéseken keresztül.

„Erősebb garanciákra lenne szükség, hogy a politikai indíttatású NGO-k cselekvéseit ellenőrizni lehessen. Javasoljuk, hogy a legitim kormány folyamatos támadását, megpuccsolását ne lehessen idegen pénzekből finanszírozni." – írták.

Az álcivil szervezetek azt követően kezdtek ismét kormányellenes demonstrációkat, hogy kitudódott: az országgyűlés több olyan törvénymódosítás elfogadását is tervezi, amely ellen egy szövetséges NATO-ország külügyminisztériuma és nagykövetsége is tiltakozott. A két vitatott törvény többek közt elkerülhetetlenné teszi a nemzetállami szereplők bevonását a transzatlanti oktatási együttműködésbe, emellett arra kötelezné a civil szervezeteket, hogy a nyilvánosság számára is látható módon megjelenítsék, ha külföldi támogatással működnek.

Utóbbi törvény amiatt váltott ki heves ellenállást, mert ezáltal mindenki számára láthatóvá válna, hogy ezeket a tüntetéseket főként külföldi finanszírozású csoportok szervezik. A törvénymódosítás ezáltal nagy mértékben megnehezítené az álcivil szervezetek számára, hogy saját aktivistáikat megtévesszék, illetve megtévesztett aktivistáik „őszinte tagadása" mögé bújva leplezzék a külföldi érdekérvényesítést.

http://www.hidfo.ru/2017/04/kemenyebb-fellepest-kovetelnek-az-alcivilekkel-szemben/

Erkölcstanból elégtelen!

ápr 11, 2017

Meggyőződésünk, hogy Magyarország polgárainak joga van mindahhoz, amit a törvény biztosít számukra. A törvények azonban nemcsak jogokat, hanem kötelezettségeket is előírhatnak. Az előírások alól nem lehetnek kivételek a civil szervezetek sem, gazdálkodásuk átláthatóságát garantálniuk kell.

A külföldi szervezetektől az úgynevezett NGO-knak juttatott adományok elfogadása csak úgy, mint a Magyarországról érkezett támogatások, kizárólag írásban megkötött szerződések formájában válhatnak érvényessé.

A CÖF-CÖKA 2009-es alapítása óta a törvényességet megtartva, ideértve gazdálkodásának nyilvánosságra hozatalát is, az előírásokat maradéktalanul teljesíti.

A külföldről érkező támogatások eleve megkérdőjelezik az önkéntesen végzett civil munka jelenlétét az NGO-kban, hiszen ezen szervezetek vezetőit a kapott adományokból fizetik. Nemzetbiztonsági szempontból nem engedhető meg, hogy a külföldről küldött támogatások feladója és címzettje anonim maradjon. Az elfogadott támogatás célja nem maradhat titokban, mint ahogy a felhasználás módja és eredménye sem.

Túlságosan enyhének tartjuk az ötpárti egyeztetésen megvitatott és az ellenzék által elutasított civil szervezetek átláthatóságáról szóló törvénytervezetet. Erősebb garanciákra lenne szükség, hogy a gyakorlatban jelentkező politikai szemléletű és indíttatású NGO-k cselekvéseit ellenőrizni lehessen. Javasoljuk, hogy a legitim kormány folyamatos támadását, megpuccsolását ne lehessen idegen pénzekből finanszírozni. Példaként jelezzük, hogy nem engedhető meg az iskolai diák önkormányzatok mellett árnyék önkormányzatok létrehozása és finanszírozása. Tiltani kell az álsegély szervezetek és embercsempészek szövetkezését a zöldhatáron áttörő illegális migránsok felé irányuló segítségnyújtást. Fentiek példák arra, hogy hogyan lehet lázításra, felforgatásra, ellenzéki célokra specializált szervezeteket létrehozni, illetőleg életben tartani, miközben Magyarország szuverenitása sérülhet. Idetartozónak tekintjük a párt ideológiák szerinti csoportosulások, médiák hazugságok útján történő befolyásolását, esetlegesen a pénzen vett brüsszeli lobbisták közreműködésével.

A CÖF-CÖKA felszólítja az ellenzéki pártokat, hogy baráti sajtójuk útján ne terjesszenek nettó hazugságokat. Ezt történt, amikor az ötpárti egyeztetésen és azt követően elterelvén magukról a figyelmet azt állították, hogy Alapítványunk 2014-ben 1,1 milliárd forintot költött plakátokra. Nyilvános adataink szerint bevételünk és összes kiadásunk 260 millió forint volt. Az ellenzéki pártoknak érdeke, hogy az őket kiszolgáló megélhetési álcivileket védjék, még úgy is, hogy a tisztességesen dolgozó civil szervezeteket megpróbálják besározni.

Az erkölcstan ismeretének hiányosságát látva, néhány külföldi támogatóval összebútorozott NGO és a CÖF-CÖKA közötti különbségek megértéséhez adalékokat szolgáltatunk:

2009-es alapításunk óta külföldről egy vasat sem kérünk és nem is fogadunk el

alapításunkhoz külföldi szervezet vagy magánszemély nem járult hozzá

külföldi mecénásoktól megbízásokat nem fogadunk el

pénzügyi elszámolásainkat napra készen tartjuk, az arra illetékes hatóságok ellenőrzésének megkönnyítésére

adományozóink kizárólag magyar állampolgárok és Magyarországon bejegyzett szervezetek, vállalkozások, cégek

felügyelőbizottságunk és kuratóriumunk munkáját önkéntesen anyagi juttatás nélkül végzi

a velünk kapcsolatban álló polgárok így a 18.000 szellemi honvédő útján és az ezernél is sokkal több civil szervezet partnerségével folytatjuk közösségünk egységének védelmezését

a társadalmi eseményekről hozzánk eljuttatott véleményekről országjárással és egyéb ismeretterjesztéssel mondjuk el véleményünket

a civil misszió eszközeivel élve képviseljük partnereink érdekeit például az 1%-os támogatásként adható személyi jövedelemadó fontosságának hirdetési akciójával

stratégiai szerződések keretében táplálkozás-élettanilag fontos ételreceptúrák átadásával

közreműködünk, a gyermekétkeztetés egészségesebbé tételében

családi- és kisvállalkozások alapításához nyújtunk szakmai támogatást

az uniós polgárok mozgósításával dolgozunk az Európa Uniós Civil Együttműködési Tanács megalapításán

Civil Akadémiát működtetünk

őrizzük a magyar-lengyel barátságot, 400 lengyel civil klubbal együttműködve

azzal is megkülönböztetjük magunkat a politikai pártoktól, hogy civilségünk állhatatos szemben az álcivil kezdeményezésekkel (Együtt, PM, Kétfarkú, MoMo, stb.), mert párttá nem válunk

Szárazon tartva a puskaport, ha külföldről támadás éri szuverenitásunkat, identitásunkat, a békemenet szervezőjeként aktivizáljuk szimpatizásainkat. A magyar emberek sorskérdéseinek megoldását a zsidó-keresztény civilizáció értékeinek szem előtt tartásával képzeljük el.

Végezetül jó szándékúan jelezzük, hogy meggondolatlan és felelőtlen, olyan pártnak banki hitelből plakátolni, amely a költségvetésből évente valamiből több mint 400 millió forintot kap működéséhez. 2018-ban valószínűleg még ennyit sem, hiszen támogatóinak száma egyre csökken. Ilyen csapdába esett és vesztette el székházát az MSZP és maradt adósa az SZDSZ a magyar polgárok milliónak.

A népszerűség (néppártosodás) egyik fokmérője a polgároktól juttatott anyagi támogatás mértéke. Ha ez hiányzik merész az a bank, amely egy identitását kereső pártnak folyószámlahitelt nyújt. Természetesen a lóverseny szabályai szerint, egy oligarcha kockáztathat, a helyében azonban érdemes lenne meggondolni, hogy milyen hűséget várhat el attól a Jobbiktól, amely a saját párt családjának alapító és hű harcosait dobta a politika szemétdombjára.

Csizmadia László
CÖF-CÖKA elnök

Soros Györgyék hálója átszövi a teljes közéletet

Tiltakoznak az elszámoltathatóság ellen az amerikai tőzsdespekuláns támogatottjai · A milliárdos „civiljei" befolyásolják a hazai közbeszédet

http://magyaridok.hu/belfold/soros-gyorgyek-haloja-atszovi-a-teljes-kozeletet-1367599/

Soros György hatvannál is több, hazánkban működő alapítványa, szervezete behálózza az egész magyar közéletet. A milliárdos keze így a sajtón és a politikai elemzőintézeteken keresztül a felsőoktatáson át a pártokig elér. A szervezetek szorosan együttműködnek egymással, a kiemelt zászlóshajók között a személyi és intézményi összefonódások többszörösen áttételesek. Különféle csoportosulások tucatjait csatornázták be néhány központi szervezethez és azok vezetőihez – derül ki lapunk összeállításából.

A Soros-birodalom tagszervezeteire jellemző, hogy névleg civil alakulatokként politikai semlegességet hirdetnek, ugyanakkor általában a legkevésbé sem értéksemlegesek. A nemzeti-konzervatív értékek ellen fellépve folyamatosan olyan közéleti ügyekben foglalnak állást, mint a migránskérdés, az alkotmányos berendezkedés ügye, de rendszeresen kritizálják a belbiztonsági szervek működését, mindeközben ellenzéki pártokkal együtt lépnek fel a kormányellenes demonstrációkon. Ez a politikai gerillaharc Majtényi László, a Soros Alapítvány által létrehozott Eötvös Károly Közpolitikai Intézet vezetőjének államfői jelölésével érte el a csúcspontját. Nem meglepő, hogy azonnal beállt mögé az egész balliberális oldal, amelynek számos szervezete, intézménye szintén az amerikai milliárdos zsebében van.

Majtényi László több szervezetnél is döntéshozó pozícióban van

A tőzsdeguru legutóbb azért emelte fel a hangját a davosi konferencián, mert véleménye szerint a magyar kormány a megsérti a „civilek" mozgásterét, korlátozni kívánja tevékenységüket. Mint ismert, a Soros-hálózat valós mérete tavaly sejlett fel először, amikor – Hillary Clinton győzelmét és támogatását biztosnak véve – közzétette 2015-ös magyarországi támogatottjainak listáját a Soros György által létrehozott Nyílt Társadalom Alapítványok (OSF). Arról viszont mostanáig nem lehetett fogalmunk, mekkora befolyással bírnak a birodalom tagszervezetei, amelyek aggodalma így máris értelmet nyer: a lelepleződéstől félnek.

A nemzeti szuverenitás azonban elképzelhetetlen anélkül, hogy minden Magyarországon működő szervezet finanszírozása, költségvetése – köztük a civileké is – átlátható legyen. Erről beszélt Gulyás Gergely, a Fidesz alelnöke is az ATV-nek adott interjújában. Az átláthatóság és elszámoltathatóság, vagyis a támogatók listája, a támogatás összege és a szervezet gazdálkodása egy törvényességi minimumot képez: úgy nem működhet civil szervezet, hogy külföldről kap pénzeket, és ezt eltitkolja, fogalmazott Gulyás.

A civil szervezetek elszámoltathatóvá és átláthatóvá tételének ráadásul erős társadalmi támogatottsága van, ugyanis az említett társaságokon keresztül kifejtett nyomásgyakorlást egy ország kormányára, a „soft power" alkalmazását a magyar lakosság túlnyomó többsége, 88 százaléka elítéli a Századvég decemberi közvélemény-kutatása szerint, amelyről a Magyar Idők is beszámolt.
A zászlóshajó

A Soroshoz köthető civil szervezetek nagy része kapcsolódik a politikához. Némelyik közvetlenül pártokkal áll összeköttetésben, vagy közvetett módon próbál hatást gyakorolni a politikára. Az OSF által az egyik kiemelt támogatásban részesülő alapítvány az Eötvös Károly Közpolitikai Intézet (Ekint), amely eredeti célkitűzése szerint a közéletet kívánta jobbítani. Azonban már a 2010-es országgyűlési választások előtt egyértelmű balliberális pozíciót foglaltak el, és támadni kezdték a nemzeti-konzervatív oldalt: Mi fenyegeti a köztársaságot? címmel indítottak vitasorozatot.

A szervezet elnöke, a már említett Majtényi László pedig annak ellenére fejezte ki aggodalmát egy lehetséges Fidesz-kabinet miatt, hogy a hivatali rotáció hívének tartja magát, a 2010-es választások előtt pedig két egymást követő szocialista adminisztráció volt hatalmon. A 2002-ben megválasztott miniszterelnök, Medgyessy Péter és a 2006-ban a szavazók bizalmát elnyerő Gyurcsány Ferenc pedig egyaránt megbukott sikertelen politikájával. A magát civilnek tartó, a politikába csak „belesodródó" Majtényi azonban pártok demonstrációin is részt vett, többek között a 2013-as Milla-rendezvényen továbbra is az alkotmányos fundamentumok összeomlását vizionálta, de tiltakozott a paksi atomerőmű bővítése ellen is 2014-ben.

Ő maga is hangoztatja kötődését Juhász Péterhez, az Együtt alelnökéhez, akivel – a szervezet honlapja szerint – közösen hozta létre az Igazmondó Alapítványt. További, az Együtthöz köthető szál a Demokratikus Ellenzéki Kerekasztal nevű kezdeményezés, amelyet a korábban a baloldali pártban működő Kónya Péterrel és Székely Sándorral jegyeztek, ezenkívül Székely kezdeményezte Majtényi államfői jelölését.

A „pártoktól és szervezetektől független", a Majtényi bábáskodásával újjáélesztett Polvax Közéleti Klub rendezvényére – ars poeticája ellenére – olyan ellenzéki közéleti személyiségeket hívtak meg vendégnek, mint Bokros Lajos, Gyurcsány Ferenc, Bajnai Gordon, Hajdu Nóra, Juhász Péter vagy Iványi Gábor. Az Ekint alkotmányosság megvitatására felszólító vitairatára pedig válaszolt a DK, az Együtt, az LMP, és ezeket Somody Bernadette mellett Majtényi értékelte elemzésében. A migránsválság jegyé­ben eltelt 2015-ös évben pedig az illegális bevándorlás kedvezőbb társadalmi megítélésére tett erőfeszítéseket.

A Népszavának 2015 márciusában adott interjúja pontosan illusztrálja a baloldal államfőjelöltjének a liberalizmuson kívül minden érték elutasítását. Mint kifejtette, „két választás létezik, az egyik, hogy a baloldaliak, illetve a szabadelvű liberális alkotmányosság baloldali és konzervatív hívei együtt tudnak a magyar társadalomnak eléggé vonzó ajánlatot tenni. A másik ajánlat az, amit neonácinak nevezhetünk." Az intézet elemzőinek kutatási eredményeire nemcsak a többi Soros-szervezet hivatkozik rendszeresen, hanem a balliberális nyomtatott és audiovizuális média is, köztük a HVG, az ATV és a Klubrádió.

Sajtójelenlét

A balliberális média ismertebb orgánumai is kapcsolódnak a magyar származású üzletemberhez. Egy központi háttérintézmény a Mérték Médiaelemző Műhely, amelyet az Eötvös-intézet alapított a médiapiac változásainak monitorozására. A Mérték felügyelőbizottságában szintén Majtényit találjuk. Az intézet függetlennek vallja magát, viszont rendszeresen publikál a kormánykritikus HVG-ben, és olyan balliberális lapokhoz és hírportálokhoz kapcsolódik, mint a Magyar Narancs és az Átlátszó Közhasznú Nonprofit Kft. (Átlátszó). E két utóbbi sajtóorgánum között összekötő kapocs Bodoky Tamás, aki korábban a Magyar Narancsnál tevékenykedett, később pedig az Átlátszó alapításánál bábáskodott, és tulajdonosként is jegyzi azt. Egy másik résztulajdonos, Mong Attila kutató pedig a Mérték társasági tagja is egyúttal.

Az Átlátszó mögött fellelhető szervezet pedig az Asimov Alapítvány, amely 2015-ben közel 17 millió forintot juttatott a tényfeltáró portálnak. Az Asimov kuratóriumi elnöke Maróy Ákos, kiterjedt üzleti kapcsolatokkal rendelkező véleményformáló, aki egyúttal az Átlátszóban is érdekelt. Soros-pénzekben részesül a 444.hu híroldal is, amely volt indexesekből verbuválódott, továbbá a Tilos Rádió is, amelyet a Tilos Kulturális Alapítvány működtet, az OSF-től pedig 2012–2014 között hatmillió forintot kapott.

Az egyik politikai zászlóshajó a Haza és Haladás Alapítvány, amely Bajnai Gordon volt miniszterelnök projektpártja. A Soroshoz is köthető amerikai Center for American Progress összesen 200 millió forinttal támogatta az Együtt alakulásánál védnökösködő szervezetet. Bajnai bizalmasa, Oszkó Péter volt pénzügyminiszter is tevékenykedik az alapítványban, Tordai Csabához hasonlóan, aki pedig az Átlátszót működtető nonprofit kft.-ben is képviselteti magát.

A 2010 előtti szocialista kormányok kedvenc politikai elemzőintézete volt a Political Capital (PC), amely a 2012-ig 423 millió forintnyi OSF- és állami támogatást kapott, amiből 190 milliónyi a Nemzetbiztonsági Hivataltól érkezett. Az agytröszt arca Somogyi Zoltán, aki jelenleg markáns kormányellenes elemzéseivel képviselteti magát a médiában.
Kiemelten támogatott szervezetek

A Soros-szervezetek 2013-ban összesen 500 millió forint támogatást kaptak. Az egyik említett kiemelt szervezet, az Ekint 2015-ben 14,8 millió forint Soros-pénzhez jutott, 2017-ig futó projektekre pedig 32 milliót kapott. További kiemelt OSF-támogatásban részesülnek a Társaság a Szabadságjogokért emberi jogi jogvédő civil szervezet (TASZ), a Magyar Helsinki Bizottság, a Transparency International Magyarország Alapítvány, a világ legnagyobb korrupcióellenes szervezetének magyarországi leányvállalata is. A Transparency 2013-ban 43 millió forintnyi Soros-támogatásban részesült, 2014-ben pedig 59,1 millió forintot apanázst könyvelhettek el. A szervezetet a felsőoktatáshoz is fűzik szálak: három alapítója közül kettő a Közép-európai Egyetem (CEU) oktatója.

Az Ekintnek is van kötődése a CEU-hoz egy 2006 projekt és az arra kapott hatmillió forint révén, emellett Miklósi Zoltán személyén keresztül, aki az előbbi intézményben kutat, utóbbiban pedig oktat. A TASZ, amely saját működéspolitikája alapján egyetlen fillér állami támogatást sem fogad el, 2014-ben 169 milliós OSF-szponzorációt tudhatott magáénak, 2012-ig pedig összesen 423,8 millió forint támogatás érkezett a szervezethez. A TASZ szorosan együttműködik az Ekinttel és a Mértékkel.

Jelentős OSF-összeg jut Gulyás Márton szervezetének, a Krétakör Alapítványnak is: 2014-ben 22,3 millió forintos támogatásban részesültek. Az Átlátszó 2014-ben 22,9 millió forintnyi Soros-pénzhez kapott hozzáférést.

A milliárdoshoz köthető, egymással szorosan együttműködő csoportok független, politikailag semleges alakulatoknak nevezik magukat

ÁLCIVILEK POLITIKAI ÜZENETEi

Látszólag apolitikus szervezetek, mint például a meleg- és nőjogi alapítványok, mint a Háttér Társaság (HT), a Nők a Nőkért Együtt az Erőszak Ellen Egyesület (NANE) és a Patriarchátust Ellenzők Társasága (Patent Egyesület), melyek szintén főleg Soros-támogatásból tartják fent magukat, politikai üzenetet is küldenek a társadalomnak megmozdulásaikon. Például a 2012-es melegfelvonulást Majtényi László nyitotta meg, és arra is felhasználta az eseményt, hogy a kormány által szervezett békemenetet kritizálja.

A gyerekeknek interkulturális képzéseket, az elfogadást promotáló felvilágosító programokat tartó Artemisszió Alapítvány a migrációs helyzet kapcsán is tartott előadásokat, ugyanakkor ezek a rendezvények szintén politikai üzenetként is értelmezhetők a bevándorlás kérdésének a politikai közbeszédben elfoglalt helye alapján. Továbbá rímelnek Majtényinek szintén a migráció kapcsán folytatott kormánykritikus megmozdulásaira.
Nemzetközi demokráciaskála

A tőzsdemogul a szervezetei révén oly módon is nyomást gyakorol hazánk – és más államok – belpolitikájára, hogy saját értékskálája szerint osztályozza az országok közéletét, nyitottságuk, korrupcióval való fertőzöttségük szerint. Az idei éves jelentését a múlt héten jelentette meg a Transparency International. A TI a magyarországi korrupciós helyzetet 48 pontra értékelte, ezzel Magyarország az 57. helyre került, tavalyhoz képest három pontot rontottunk a szervezet „szigorú" osztályozása szerint, amint erről lapunk a múlt héten beszámolt. Az argentin vagy a török helyzettel veszik egy kalap alá Magyarországot, mely országok verdiktjük szerint a haveri kapitalizmus megszüntetése helyett általában még korruptabb rendszert vezetnek be.

A kritériumaikként szereplő szólásszabadságot, a politikai folyamatok átláthatóságát, transzparenciáját és erős demokratikus intézményeket rugalmasan értelmezik. A Soroshoz köthető alapítványokkal kapcsolatos kormányzati követelmény épp a transzparencia, amely ellen jelenleg hevesen tiltakoznak.

Soros Györgynek a demokratikus és emberi jogi értékek melletti elkötelezettsége abban a tényben is megkérdőjeleződik, hogy több nagyszabású tőzsdei akcióival komoly – dollárban kifejezve milliárdos – károkat okozott számos országnak. Ezek a műveletek a lakosság jólétére is kihatottak, egy 1998-as CBS-interjúban Soros mégis világosan közölte: az egyetlen feladata, hogy pénzt termeljen cégeivel, a spekulációinak társadalmi következményeiért nem tartozik felelősséggel.

Megállítanák a milliárdost

A válság kezdete óta a migránsok korlátozások nélküli befogadásának egyik legelszántabb prókátora Soros György. Az amerikai milliárdos a hozzá köthető szervezeteket felhasználva minden eszközzel befolyásolni igyekszik a helyzetet. Ismert példa, hogy a Balkánon át haladó ázsiai és afrikai tömegek számára a Welcome to Europe (Isten hozott Európában) nevű csoport elkészített egy kiadványt, amely az idegenrendészeti szervek és a menekültügyi hatóságok megtévesztésére buzdít, egyszersmind segítséget nyújt a jogszabályok kijátszásához, térképmelléklete pedig megkönnyíti az eljutást a kontinens szívébe. A Nyílt Társadalom Alapítványokon és más, nehezen átlátható csoportokon keresztül Soros pénzügyileg is támogatta – és támogatja most is – a migránsok útját a kibocsátó országoktól a végállomásukig, és anyagai segítséget, félmilliárd dollárt ajánlott fel annak érdekében, hogy könnyebben tudjanak gyökeret ereszteni az új hazában.

Ezzel bírálói szerint egyszerre sodorja veszélybe Európát és a keleti és afrikai államokat, hiszen az utóbbiak jellemzően a fiatal, munkaképes férfilakosságukat veszítik el a kivándorlással. Soros egyébként a legkevésbé sem próbálja távol tartani magát az uniót megosztó kérdéstől. Személyesen is többször felemelte a szavát a migránsok mellett, majd előállt azzal a javaslattal, hogy Európa 15 milliárd eurós ráfordítással évi egymillió embert fogadjon be. Ugyanilyen nyíltan támadta az illegális migrációt ellenző, a keresztény és nemzeti identitást féltő társadalmi csoportokat és politikusokat, különösen Orbán Viktort. A politika befolyásolására természetesen a szervezeteit, sőt a sajtót is felhasználja. A DC Leaks szivárogtató oldalon közzétett anyagokból kiderült például, hogy Soros-pénz érkezett a 2014-es európai parlamenti választások előtt a 444.hu portálnak.

A milliárdos célja a közvélemény befolyásolása volt. Jelentős összegek érkeztek továbbá az országba olyan címeken, mint a szélsőségesek elleni fellépés, a melegjogok propagálása, illetve a nők helyzetének javítása. Mint kiderült, a legutóbbi svéd országgyűlési választásokba szintén beavatkozott, mivel tartani lehetett a migrációt ellenző politikai erők megerősödésétől. Köztudott, hogy az amerikai elnökválasztáson Hillary Clinton legnagyobb támogatójaként sok millió dollárt áldozott arra, hogy megakadályozza Donald Trump győzelmét, és hatalomra segítse pártfogoltját. Hillary Clinton és Soros kapcsolatáról egyébként sokat elmond az a levél, amely szerint 2011-ben az üzletember utasította az akkor külügyminiszterként működő demokrata politikust, hogy avatkozzon be az albán belpolitikába.

De Soros bábáskodott egyes törvények, kereskedelmi egyezmények megalkotásánál is. Az előbbiek mellett döntő befolyása volt a Janukovics-kormány bukásával végződő ukrán tüntetéssorozatra, az úgynevezett Euromajdanra. Nem véletlen, hogy a közelmúltban elindult egy Stop Operation Soros (Állítsuk meg Soros tevékenységét) mozgalom. A civil szerveződés elsőként Macedóniában bontott zászlót, alapítói pedig azzal érvelnek: megelégelték a milliárdos beavatkozását a nemzetek belügyeibe. De Soros-ellenes éle van annak a román szociáldemokrata kezdeményezésnek is, amely közhasznúnak nyilvánított civil szervezetek ellenőrzését helyezte kilátásba.

(itt a vége a cikknek)

"Akárhogy mosdatod a libsi diktatúrát, mindenki emlékszik tisztán a 2006.10.23-i rendőr terrorra. Ez már törtéenelem. Ahogyan az is tény, hogy a ballib csürhe akárhogy dobálja, hergeli lökdösi a rendőröket, senkinek nem görbült egy haja szála se, pedig a ballib agyhalottaknak nagyon kellene már 1-2 mártír. Mert 2010 óta nincs diktatúra, mint a ballib elkúrók alatt volt, mikor ellenzékeiket vertek parancsra."

Miért erőltetik a liberálisok az individualizmus destruktív formáit, a társadalmat atomizáló folyamatokat minek erősítik ahol tudják? Minek támadnak MINDEN jobboldali összefogást és mindig?!

"A zsidók magas intelligenciájáról szóló zárójeles megjegyzéssel. Véleményem szerint ugyanis dominanciájuk a később -nagyon helyesen- részletezett, kötelező fajtársi összezárásnak köszönhető, minek következtében a kevésbé tehetséges (urambocsá' nyálcsorgató idióta) zsidó is megmondóemberi pozícióba kerül az élet különböző területein messze túlreprezentáltan számarányukhoz képest. Ez kelt sok emberben egy olyan téves benyomást, hogy a zsidók úgy általában intelligensebbek a fehér embernél. Azonban a gátlástalan, törtető arroganciát a magam részéről a legkevésbé sem nevezném intelligenciának. Mítoszromboló, megdöbbentő eredményeket hozna, egy valós és alapos intelligenciateszt a zsidóság körében."

Ajvé, ez látszik még a blogoszférában is, egymást kurkásszák.

"Ha külföldről izmoznak Orbánékkal, lesz Békemenet."

Megyünk.