width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: A libsik kezdeményeznek, a Jobbik csatlakozik és védi meg a CEU-t a ballibbel Együtt. "Itt nem Orbán a fontos, s még csak nem is a Fidesz a képletben, hanem Budapest, Magyarország és a Kárpát medence birtoklása (ebben a sorrendben). Soros György a 20. és 21. századi magyar sorstragédia egyik legkártékonyabb figurája. Jobb lenne nekünk nélküle. " Más szerint sem nemzeti vagy jobboldali párt többé a Jobbik. A kuruc is kritizálja mondjuk van is miért, erre ok akad bőven, napról napra egyre több - mocskos hazaárulók.

2017. április 12., szerda

A libsik kezdeményeznek, a Jobbik csatlakozik és védi meg a CEU-t a ballibbel Együtt. "Itt nem Orbán a fontos, s még csak nem is a Fidesz a képletben, hanem Budapest, Magyarország és a Kárpát medence birtoklása (ebben a sorrendben). Soros György a 20. és 21. századi magyar sorstragédia egyik legkártékonyabb figurája. Jobb lenne nekünk nélküle. " Más szerint sem nemzeti vagy jobboldali párt többé a Jobbik. A kuruc is kritizálja mondjuk van is miért, erre ok akad bőven, napról napra egyre több - mocskos hazaárulók.

Más szerint sem nemzeti vagy jobboldali párt többé a Jobbik. A kuruc is kritizálja mondjuk van is miért, erre ok akad bőven, napról napra egyre több - mocskos hazaárulók.

"A Jobbik védi meg a CEU-t, akkor végérvényesen ki lehet jelenteni : már nem nemzeti radikálisok."

Se nem nemzetiek egyáltalán, de még amúgy mérsékelt néppártosan se.

"A libsik kezdeményeznek, a Jobbik csatlakozik. Mindegy mi az, ma már a Jobbik is hozzájuk tartozik. Hebegős nagyon rossz politikát folytat.
A CEU-t nem a Fidesz engedte be, hanem azok, akikhez most csatlakozik a Gáborka is.
Fontos ügyeket elcseszni? Nem tudom ki hátráltatta a népszavazást is migric ügyben. Kik voltak azok, akik nem szavazták meg az alkotmánymódosítást?! Megvették Vonát. Ennyi. Hiába írsz itt bármit is. Ezek tények. nem kell ehhez egyetem, hogy az ember lássa mi folyik. 2018-ban nagy bukta lesz, de ezt ő is tudja. Ezért még előtte inkább a ballibekkel meg akarják puccsolni a legitim kormányt!"

"Törvénytelenül működött a ceu. Most rendbe lett téve. Kész. Arról nem is beszélve, hogy a kártékony baloldali liberálisok keltetője a hely ami senkinek sem jó."

"Meg kell állítanunk ennek az elmebeteg Vonának az ámokfutását. Minden utolsó cselekedete után azt gondoltam, ennél aljasabb már nem lehet, de tévedtem. Nézzétek meg kikkel állt össze. Csak megkell nézni ezeken a "tüntetéseken" azt az agymosott barom libsi hordát. Ezek a CEU végtermékei. Tényleg ezt képzeli el Vona Magyarország jövőjének? Olyan "demokráciát" akar ahol ilyen fazonok, ilyen elvekkel uralnák az országot? Aki ezek után a Jobbikra szavaz nagyobb hazaáruló mint az összes rohadt zsidóbérenc baloldal együtt."

"Ha 2014-ben valaki azt állítja, hogy a Jobbik 2017-ben a CEU mellett foglal állást, tuti mentőt hívtam volna hozzá :) Hát, változnak az idők, ez van."

"A Vona nevű erkölcsi hulla minden nap egyre töményebbet turházik a nemzeti érzelmű emberek képébe. Remélem, a választáson olyan ellencsapást fog elszenvedni ez a féreg, ami a politikai pályája végét jelenti."

"Amikor néhány éve leszeletelték a gárdát, a birkák bevették, hogy ez kell a választási győzelemhez, amikor kitették novákot, a birkák bevették, hogy ez kell a választási győzelemhez, amikor most a ceu mellé álltka, a birkák még mindig beveszik, hogy majd győzelem és utána visszaalakul a párt azzá a nemzeti erővé, akinek eredetileg megálmodtuk. Birkák ébresztő, ez a jobbik már nem az a jobbik."

"Kicsit kezd romános lenni a jobbik. Csak nem a szövetségeseket, a választókat árulja el."

A Jobbik az igazságkereső kamaszból felnőtt, azaz megélhetési politikusbűnöző lett!

A Jobbik így képviseli azokat, akik a parlamentbe juttatták:

"Mióta a néppártosodást egyértelművé tettem, folyamatosan magyarázom, mi a Jobbik, és mi nem. Aki megérti, annak örülök. Aki meg akarja érteni, annak segítek. Aki meg nem akarja megérteni, attól… hát attól meg elköszönök." Vona,

Mit jelent a néppártosodás?

-Állítólag elutasítják Sorosék balliberális politikáját, ami azt jelenti, viszont ez alatt azt értik, hogy korlátlanul eltűrik, sőt, segítik.

Soros György már nem valódi probléma..
.
-A felforgató Sorosszervezetekkel sincsen akkora problémájuk, hogy azt gondolnák, hogy fel kellene ellenük lépni.

-Már az RTL-hez se akarnak hozzányúlni, miközben korábban a helyét is felszórták volna sóval.

-Az EU-ból már nem akarnak kilépni, csak át akarják alakítani azt, amit mellékesen nem lehet jó célokra használni, hiszen a Kalergi tervre lett kitalálva, megtervezve, és felépítve. Egy géppisztolyt se tudsz lélegeztetőgéppé átalakítani.

"Kamaszkori tévedés volt, belátom (kilépni az Unióból), de a kritikánk nagy része akkor is igaz volt, és most is az." Vona

"A meghatározó folyamatokkal, például az európai integrációval szembeszállni ostobaság." Vona

-Simicskát már nem számoltatná el, már nincs vele semmi gond "ma nem Simicska Lajos Magyarország legnagyobb problémája":

-Nem akarnak változtatni a világon!

"Fontos tapasztalásom, hogy a világot nem kell megváltani, sőt igazából megváltoztatni is alig lehet. Pláne nem Magyarországról." Vona

A multikat már nem kritizálják, már velük kapcsolatban is nagy a csend. A "magyar" vállalkozóbűnözőkkel, a munkavállalói jogokkal régebben sem foglalkoztak.

Most már egyedül a fizetéseket akarják növelni, kérdés, mikor mondják ki ebben a kérdésben is, hogy a világot nem lehet megváltani:

-Az USA-val, és Izraellel sem akarnak konfrontálódni, hiszen.

idézet: "Szóval csak legyünk jóban az elefántokkal, és tartsunk tőlük egy-egy lépés távolságot."

-A Jobbiknak baloldali tanácsadóik, és programíróik vannak! Azért ez is jelent valamit, és nem is keveset! Akkor vajon mitől jobboldali? Ballibb név találóbb rájuk!

-A hazai zsidósággal sem akarnak konfrontálódni Soros György nem valódi probléma, így már vele se foglalkoznak. dni, sőt, zsidókkal az országot megosztanák, és közös hazává tennék a zsidókkal Magyarországot!

"Nem akarunk konfliktust a zsidó közösséggel"

"Amikor egy képviselőtársam valami antiszemita dolgot írt... leküldtem, hogy vigyen virágot a folyóparti emlékműhöz."

A zsidó Vona a zsidó rabbinak: "Ugyanazt az egy Istent imádjuk. Ön is, én is."

-A közös hazát akarnak építeni a zsidókkal a , a zsidó olimpiával kapcsolatban pedig nincs semmi ellenérzés:

-Konstruktív ellenzékből, miszerint mindent megszavazunk ami a magyarság ügyét előreviszi, destruktív ellenzék lett, miszerint mindent gányolunk, amit a kormány előterjeszt, akkor is, ha avval a magyarság ügyét sértjük. Pl. a kvótanépszavazás, CEU, felforgató civil szervezetek.

-És még egy-kettő... Radikális pártként ellenzékből is tökéletesen lehet befolyásolni a közéletet, és elérni a kívánt célokat, ugyanis bármilyen témát a közbeszéd részévé lehet tenni, és evvel ki lehet kényszeríteni a megoldását. A Jobbiknak már a kezdetektől csak néhány kérdést vitt be a közbeszédbe. Mára azonban nincs olyan tabu téma, amelyet feszeget! A cigánybűnözés is, már betiltott fogalom a Jobbikban. Valószínűleg az elcigányosodást, és a cigányságbűnözést is álproblémának tartják baloldali tanácsadóik, és programíróik, és bizonyosan ezért nem foglalkoznak már vele! Jobbik szerint a magyarság kihalása sem valódi probléma, így már evvel sem foglalkoznak. Tökéletesen polkorrektek, és balliberálisok lettek!"

"Egy olyan spekuláns, aki feljogosítva érzi magát, hogy demokratikusan megválasztott kormányokat megbuktasson, valutákat bedöntsön, polgárháborút szítson, és az anyagi-, kapcsolati tőkéje is megvan ehhez. Az ellene való nyílt szervezkedés viszont elég kockázatos."

"A Jobbiknak nem most kellene beállnia Soros és a CEU védelmezőinek a táborába. Mert azért azt látni kell, hogy Soros György magánalapítványain keresztül központi figurája volt annak a folyamatnak, melynek során Magyarország szocialista berendezkedésű államból egy erősen globalista és liberális berendezkedésű állammá vált. Ezen folyamat "eredményének" a mindenáron való fenntartásában pedig a CEU központi szerepet játszott évtizedeken keresztül. Oroszországhoz és Csehországhoz hasonlóan most hazánkban is lehetőség lenne kizsuppolni innen ezt a kártékony vonulatot, vagy legalábbis erősen meg lehetne szorongatni a töküket. Azonban, ha Soros marad, akkor fennáll a lehetősége annak, hogy az a civil és CEU-s hálózatán keresztül globalista hatalomátvételt fog abszolválni, pont olyan demokratikus úton, ahogy lezajlott az arab tavasz és a kijevi Majdanon zajló események. Ebben az esetben a Jobbikot a Soros libsik "bedarálják". Nem véletlenül szállt rá a kormányzat a CEU-ra és Sorosra Putyin Oroszországa után hazánkban is. Az üggyel kapcsolatban a prevenció fogalmát érdemes tanulmányozni. Meg kell végre érteni, hogy jelenleg zajlik egy geopolitikai háború az atlantista (globalista) hatalmi berendezkedésű hálózatok és az eurázsista (kontinentális) szerveződések között, melynek tétje hatalmas. Itt nem Orbán a fontos, s még csak nem is a Fidesz a képletben, hanem Budapest, Magyarország és a Kárpát medence birtoklása (ebben a sorrendben). Soros György a 20. és 21. századi magyar sorstragédia egyik legkártékonyabb figurája. Jobb lenne nekünk nélküle. Sok múlik a most helyzetben lévő, parlamenti politikai döntéshozókon. Vajon túl tudnak e lépni a pillanatnyi pártpolitikai érdekeken és megpróbálnak e globális léptékben gondolkodni? Ki tudja?"

"Választások : 2018. Nincs itt már annyi idő. Elég csak megnézni a globális politika alakulását (Szíria, Ukrajna, Eurábia). A glóbusz egy puskaporos hordón üldögél. Az atlantistáknak Magyarország kell. Mindenáron! Vonatkoztass el Orbántól. Ne mindent orbán szemüvegen keresztül szemlélj, mert ezek az események nem Orbánról szólnak.

Na jó. Segítek elvonatkoztatni. Kadhafi ezredes félig zsidó félig berber katonatisztként teljhatalmú államfője volt Líbiának. Ugye ez megvan. Megdöntése előtti években engedelmes kiszolgálója volt az EU nyugati tagállamainak, s azok vakoló hálózatainak. Együtt üzletelt a nyugati multikkal, s ha kedve tartotta volna éppenséggel alijázhatott volna Izraelbe is akár. Azonban az Usa politikacsinálóinak az érdekei, nomeg a Soroshoz hasonló pénzdinasztiák urainak és az Eurábia terv létrehozóinak a szemében a személye és az általa vezetett erős Líbia az útjában állt. El is takarították az emberbaráti Soros által finanszírozott arab tavasz folyamán.

Elmondom, hogy az Orbán vezette Magyarország is az útjában áll Eurábia tervének. Orbán kormánya fontos, de nem központi kérdése ennek a játszmának, ahol a Jobbik kormányra kerülés híján csak marginális tényező."

"Nos Líbia és Irak estében pusztán a pénz volt az indok. Biztos hallott már mindenki az olaj-dollár szimbiózusról. Az olajért az exportőr országok mindenütt dollárt kérnek és ez teszi világvalutává azt. Ha ez nem lenne, akkor összedőlne a dodó. Ezt tudja a fed is éppen ezért volt Irak és Líbia. Mindkettő bűne az volt hogy az volt a tervük, hogy euro-t kérnek az olajért. Sőt Kadhaffi odáig ment, hogy létre akart hozni egy közös afrikai konvertibilis valutát a dollár helyett. Ez volt a valós oka! Anno Berlusconi térden állva könyörgött az usának hogy ne támadják meg Líbiát, mert az olajimportja 70%-át onnan kapja. Irak estében még más tényezők is voltak, de azt most hosszú lenne itt taglalni.

Az viszont jó felvetés, hogy befenyítenek egy eu-s kizárással és majd csinálnak itt egy majdant, vagy hasonlót. Lehet jobb csírájában elfojtani az ilyesmit. No meg nem tudhatjuk mi folyik még ott, lehet a titkosszolgálatok révén tud olyasmit is a kormány, amit nyíltan nem mondhat ki, de meg kell lépniük! Ezt is vegyük számításba!"

Orbán pártcsaládja követelte: vizsgálatot indít az Európai Bizottság a "lex CEU" miatt

Vizsgálatot indít az Európai Bizottság a magyar felsőoktatási törvény előző heti módosításával kapcsolatban, amely sokak szerint bezárással fenyegeti a budapesti Közép-európai Egyetemet (CEU) – jelentette be szerdán Frans Timmermans, a brüsszeli testület első alelnöke.

Timmermans közlése szerint a szervezet azt fogja vizsgálni, hogy a törvénymódosítás összhangban áll-e az Európai Unió alapértékeivel. Mint mondta, a lépés érinthet uniós jogot, meg kell vizsgálni például, hogy a törvény sérti-e a szolgáltatásnyújtás és a letelepedés szabadságát. Hozzátette, az objektív, tényeken alapuló vizsgálatot a lehető leghamarabb le akarják zárni.

Az alelnök emellett arról is beszélt, hogy az Európai Bizottság saját válasszal fog előállni a magyar kormány Állítsuk meg Brüsszelt! nevű kampányára.

Timmermans azt is elmondta, hogy az Európai Bizottság minden lehetséges eszközzel fel fog lépni az uniós alapértékek magyarországi védelme érdekében, még áprilisban döntés várható a következő lépésekről, de a testület szerint az unió alapértékei továbbra sincsenek veszélyben Magyarországon.

Közölte: az Európai Bizottság szerint aggodalomra ad okot a magyarországi helyzet, értékelni kell, hogy a magyar hatóságok közelmúltbeli lépései összhangban vannak-e az uniós joggal. Mint mondta, a bizottság igyekszik reagálni a Magyarországgal kapcsolatban felmerült jogi aggályokra április végéig, és ezt követően meg kell vizsgálni, milyen eszközök vannak az uniós értékek betartatásához. Timmermans aláhúzta: időszerű, hogy a bizottság politikai párbeszédet kezdjen a magyar kormánnyal. Többször is hangsúlyozta a holland politikus, hogy a magyar kormány eddig mindig nyitott volt a párbeszédre és az együttműködésre.

Timmermans a sajtótájékoztatón kitért arra is: Orbán Viktor miniszterelnök várhatóan részt fog venni az Európai Parlament április végi plenáris ülésén Brüsszelben, hogy elmondja az álláspontját a Magyarországgal kapcsolatban megfogalmazott aggodalmakról.

Mint mondta, a tapasztalat azt mutatja, hogy a magyar hatóságok a nézetkülönbségek ellenére is mindig készek a párbeszédre, és ebben a tekintetben más a helyzet, mint Lengyelország esetében, amely elutasítja a dialógust a jogállamisági kérdésekben. A bizottság egy átfogó vizsgálattal képet szeretne kapni arról, hogy Orbán Viktor milyen irányba kormányozza Magyarországot. Hozzátette, véleménye szerint ez mindenki számára hasznos lenne – emelte ki.

Timmermans kiemelte, úgy gondolja, hogy megoldást tudnak majd találni a vitás kérdésekre, ha nem, akkor pedig az Európai Unió Bírósága fog dönteni az egyes ügyekben.

Frissítés: a lengyelek kiállnak mellettünk, Szijjártó szánalmas vádaskodásnak minősítette Timmermans fellépését

Lengyelország elutasítja az Európai Bizottság (EB) mindenfajta zsarolását, a testület messzemenően túllép hatáskörén - jelentette ki az MTI-nek nyilatkozva Witold Waszczykowski lengyel külügyminiszter szerdán Varsóban annak kapcsán, hogy Frans Timmermans, a bizottság első alelnöke a nap folyamán Brüsszelben lépéseket helyezett kilátásba az uniós alapértékek magyarországi védelme érdekében.

"Lengyelország sokszor hangsúlyozta, hogy nem egyezik bele az ilyen típusú zsarolásokba az EB részéről" – mondta el Waszczykowski. Úgy fogalmazott: az EB-nek őrködnie kellene az alapszerződésekben rögzített négy uniós szabadságelv felett, "de nem kellene olyan széles hatáskörrel rendelkeznie, mely révén a tagállamok minden történését felügyeli".

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter az MTI-nek "szánalmas vádaskodásnak" minősítette Timmermans fellépését. Az EB alelnöke – mint a miniszter fogalmazott - "az elmúlt két évben azért támadta Magyarországot, mert a bizottság és az ő személyes álláspontja ellenére is képesek voltunk eredményes választ adni az illegális bevándorlásra".

https://kuruc.info/r/2/171619/

Az Európai Néppárt a "szövetséges" Orbán helyett Soros mellé állt - EB-vizsgálatot követelnek

https://kuruc.info/r/2/171376/

Megszavazták a "lex CEU"-t - a jobbikosok és a jelen sem lévő gyurcsányisták nem nyomtak gombot

https://kuruc.info/r/2/171318/

Ugyanaz a gazdi : soros, és emiatt!!!!!

Vona7: Toroczkai László teljesen egyedül maradt az elnökségben és a frakcióban a CEU-ról írt véleményével

https://kuruc.info/r/34/171375/

Egyetlen egy embert akár meg lehet zsarolni, félemlíteni, vásárolni, vagy bármilyen módon rávenni az együttműködlésre. Színházz az egész. Azért marad ott hogy "nemzetiként" hitelesítse a sorospárti liberális jobbikot!? Kevés ahhoz egyedül.

"Ezek az eu komisszárok azt képzelik, hogy a tagsággal gúsbakötött láb és kéz, valamint szájkosár jár. Be kell állni a sorba! Alapértéknek hazudják a maguk libsi világképét."

Juncker és hűséges szolgája, Frans Timmermans a képen

"Fényképhez: Mivel timmermansnak seggig érő homloka van, némi fan-szőrzettel a tarkóján, juncker tulajdonképp a seggét csókolgatja. Jó étvágyat !"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk