width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2016. nov. 14.

2016. november 14., hétfő

Valahogy egyik fideszes kádergörény se adjá a saját fattyait szakmunkásnak. Vagy közmunkásnak, pár hetes hír hogy csökkentené az 52 ezres közmunkabért a VOSZ, a demjánok és egyéb pártfüggetlenül népnyúzó privatizációból lopással gazdagodott oligarchák népellenes szövetsége. Ezért utáltuk a szocikat, de most a fidesztől elfogadjuk ugyanazt a "lószerszámot"? :D

Valahogy egyik fideszes kádergörény se adjá a saját fattyait szakmunkásnak. Vagy közmunkásnak, pár hetes hír hogy csökkentené az 52 ezres közmunkabért a VOSZ, a demjánok és egyéb pártfüggetlenül népnyúzó privatizációból lopással gazdagodott oligarchák népellenes szövetsége.

Ezért utáltuk a szocikat, de most a fidesztől elfogadjuk ugyanazt a "lószerszámot"? :D

http://alfahir.hu/elveszithetik_a_kafeteriat_nyolcvanezerert_kell_takaritaniuk_az_iskolakat

Elveszíthetik a kafetériát, nyolcvanezerért kell takarítaniuk az iskolákat

Hiába alakítják át, a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (Klik) további áldozatokat követel az alkalmazottaktól. Most például az derült ki, hogy egyes tankerületekben elveszítik majd a dolgozók a béren felüli juttatásukat.

A Magyar Nemzet birtokába jutottak olyan információk, amelyek arról szóltak, már volt olyan budapesti tankerület, ahol bejelentették: a dolgozók nem számíthatnak kafetériára a jövőben. S ez főleg az alacsony keresetű, jelenleg még önkormányzati dolgozók (portások, karbantartók, takarítók) esetében jön rosszul: az egyik érintett iskolában például a takarítók nettó nyolcvanezer forintot kerestek, ami mellé jól jött a havi nyolcezer forint értékű Erzsébet-utalvány. Utóbbitól viszont januártól, tehát a működtetői feladatok állami kézbe kerülésétől kénytelenek lesznek megválni, írta az mno.hu.

A lapot a Klik sajtóosztálya arról tájékoztatta, hogy az üzemeltetés átadás-átvételről szóló megállapodásokat a tankerületi központok helyi szinten kötik meg az önkormányzatokkal december 15-ig. Az egyeztetések jelenleg is folyamatban vannak. Miután a tankerületi központok önállóan gazdálkodó költségvetési szervek lesznek, ennek következtében a munkavállalóknak nyújtott juttatásokról ők maguk dönthetnek költségvetésük függvényében.

Ezek alapján kijelenthető, hogy a különböző tankerületekben más és más szerződéseket fognak a dolgozók elé tenni.

A Klik szerint így a megállapodások véglegesítéséig nem lehet meghatározni a jövőbeni átlagfizetések, illetve egyéb béren kívüli juttatások pontos összegét.
Hiányszakma

Ide tartozik, hogy a magyarországi munkaerőhiány az alacsonyan képzett szakmákban is komoly problémát okoz: hivatalosan mintegy 8500 betöltetlen takarítói álláshely van hazánkban. Az ilyen intézkedések után ez a szám tovább fog nőni.

A Jobbik azzal adna alaptörvényi garanciát a Rogán Antal nevéhez fűződő, offshore cégeken keresztül zajló letelepedési kötvény konstrukció kivezetésére, hogy az alaptörvényben rögzítené, „anyagi ellenszolgáltatásért nem szerezhető” be olyan kérelem, amely idegen állampolgár itt-tartózkodására ad lehetőséget.

Eredetileg a Jobbik is alaptörvény módosítást akart a népszavazás helyett. Igazuk volt, érvénytelen lett, egy csomó pénzbe került.

Tavasszal a kormánypártoknak még nem volt olyan sürgős, hogy Magyarország alaptörvény szintű védelmét biztosítsák, olyannyira nem, hogy Rubovszky György, az Országgyűlés Igazságügyi bizottságának KDNP-s elnöke még szándékosan húzta is az időt, és nem engedte napirendre venni a Jobbik javaslatát.

"Az nem kérdés, hogy a fidesz ezt nem fogja megszavazni. A kérdés csak az, hogy lesz-e akkora média visszhangja, mint annak, hogy a Jobbik nem szavazta meg a fidesz kezdeményezését. Egyébként csinálni kell neki. Ha a fidesz ezt nem szavazza meg, és ez mindenkihez el is jut, azzal nagyot buknak."

"7 hónappal ezelőtt sem szavazták meg. A fidesznek az a lényeg, hogy ők adják be, ők terjesszék be a törvénymódosítást, hogy a lebutított magyar nép lássa ki a megmentője. Csak orbán és a fidesz akire a magyarok számíthatnak, így adják elő. Ha a fidesz nem szavazza meg, akkor annak a saját szavazói fel sem fognak háborodni, mert fanatikus orbánviktor rajongók. Amit a viktor mond, az úgy van jól, az úgy helyes, az úgy igaz. A fideszes szavazók torkán bármit le lehet nyomni!"

"1. Soros ma is fogja Orbán kezét. Miért is engedte volna el? Nagyon is ínyére van, hogy minden vonatkozásban legyengül az ország, amit a végén egy halom pénzzel lehet majd megmenteni.
2. Vona éppen ennyit mondott.
3. Vonáné megválaszolatlan levele megteremti az erkölcsi alapot Jobbiknak a hasonló támadásokhoz. Tehát nem a gyengeség, hanem az előrelátás jele.
4. Pharaon és a vele üzletelő Orbán-család nemzetbiztonsági kockázat. A kockázat addig áll fenn, amíg fennáll a lehetősége, hogy ez a Pharaon az a Pharaon.
A Fidesz azt akarja elhitetni, hogy a kockázat akkor kezdődik, ha bebizonyosodik, hogy ez a Pharaon az a Pharaon. Ekkor viszont a kockázat éppenséggel megszűnik, innentől fogva veszélyről beszélünk."

http://alfahir.hu/a_viktor_most_engedi_a_jobbik_ismet_megprobalja_modositani_az_alaptorvenyt

A Viktor most engedi? A Jobbik ismét megpróbálja módosítani az alaptörvényt

Napra pontosan hét hónappal ezelőtt, 2016. április 12-én próbálkozott meg a Jobbik először http://alfahir.hu/sites/default/files/kepek/2016_11/10191.pdf hogy a kötelező betelepítéssel szembeni védelmet a magyar alaptörvénybe foglalja. Akkor a kezdeményezésüket 125 hazaáruló fideszes leszavazta az Országgyűlésben. http://www.parlament.hu/web/igazsagugyi-bizottsag/a-bizottsag-altal-targyalt-iromanyok?p_auth=d7N3BKUg&p_p_id=pairproxy_WAR_pairproxyportlet_INSTANCE_9xd2Wc9jP4z8&p_p_lifecycle=1&p_p_state=normal&p_p_mode=view&p_p_col_id=column-1&p_p_col_count=1&_pairproxy_WAR_pairproxyportlet_INSTANCE_9xd2Wc9jP4z8_pairAction=%2Finternet%2Fcplsql%2Fogy_irom.irom_adat%3Fp_ckl%3D40%26p_izon%3D10191 Úgy tudni, hogy a jobboldali ellenzéki párt most újra megpróbálja a kormánypárti többséget jobb belátásra bírni, és a Ház elé terjeszti a módosító javaslatát.

„Anyagi ellenszolgáltatásért nem szerezhető"

A Magyar Nemzet információi szerint a jobboldali ellenzéki párt napokon belül benyújtja az Országgyűlésnek ugyanazt az alaptörvény-módosító javaslatot, amelyet Orbán Viktor jegyzett, egyetlen plusz mondattal megtoldva. A Jobbik azzal adna alaptörvényi garanciát a Rogán Antal nevéhez fűződő, offshore cégeken keresztül zajló letelepedési kötvény konstrukció kivezetésére, hogy az alaptörvényben rögzítené,

„anyagi ellenszolgáltatásért nem szerezhető"

be olyan kérelem, amely idegen állampolgár itt-tartózkodására ad lehetőséget.

A Viktor nem engedi

Tavasszal a kormánypártoknak még nem volt olyan sürgős, hogy Magyarország alaptörvény szintű védelmét biztosítsák, olyannyira nem, hogy Rubovszky György, az Országgyűlés Igazságügyi bizottságának KDNP-s elnöke még szándékosan húzta is az időt, és nem engedte napirendre venni a Jobbik javaslatát. http://alfahir.hu/lebukott_a_kormanyparti_bizottsagi_elnok_hazszabalysertesre_keszult_de_a_fidesz_szerint_ez_nem_gaz
A Jobbik alaptörvény-módosítással akadályozná meg a bevándorlók kötelező betelepítését

A legnagyobb ellenzéki párt politikusa szerint a referendum felett eljárt az idő, "erősebb impulzust kell küldeni" Brüsszelnek, mert a kvóták veszélye "folyamatosan itt lappang". Az alaptörvény-módosítást jogi értelemben is magasabb kategóriaként jelölte meg. Vona Gábor több érvet is felsorolt arra vonatkozóan, hogy mi a problémájuk a népszavazással.

Tette mindezt annak tudatában, hogy tisztában volt azzal, cselekedete házszabályt sért. Bár az is igaz, hogy áprilisban ez még egyáltalán nem zavarta Kósa Lajost; a Fidesz frakcióvezetője nem hazaárulózta le a hazánk biztonságát párt érdekből veszélyeztető Rubovszkyt.

Több mint egy hónappal később - miközben a kormányzat már Rogán Antal szomszédjának óriásplakátjain kampányolt a bevándorlás ellen , május 24én szavazhatott a Tisztelt Ház a Jobbik alaptörvény-módosításáról. Az eredmény megrendítő lett.

A 125 fideszes és kereszténydemokrata képviselő Vadai Ágnessel (DK), Fodor Gáborral (Liberálisok), Szabó Tímeával (Párbeszéd) együtt közös platformon lesöpörte az asztalról a bevándorlással szembeni alaptörvényi védelmet.

Valószínűleg pártpolitikai célból veszélyeztetve hazánk biztonságát.

Azóta kiderült, hogy a piszkos pénzek is legalább olyan fontosak a Fidesz számára, mint a hatalomhoz való ragaszkodás http://alfahir.hu/nem_fogadta_el_a_parlament_az_alaptorveny_modositast így Orbán Viktor miniszterelnök nem volt képes feláldozni a letelepedésikötvény-programot annak érdekében, hogy a bevándorlás minden formájával szemben képes legyen az alaptörvény védelmet nyújtani.

Vajon novemberben ismét lesz 125 olyan kormánypárti politikus, aki nem támogatja majd az alaptörvény-módosítást?

"Az a hazaáruló, aki pénzért árulja a hazáját – mondta Vona Gábor, a Jobbik frakcióvezetője ma napirend előtt. Szerinte a Fidesz sértett óvodásként viselkedett, miután az ellenzéki pártok nem támogatták az alaptörvény-módosítást."

Csak a lényeget : "Az a hazaáruló, aki pénzért árulja a hazáját – mondta Vona Gábor, a Jobbik frakcióvezetője ma napirend előtt. Szerinte a Fidesz sértett óvodásként viselkedett, miután az ellenzéki pártok nem támogatták az alaptörvény-módosítást."

A fidesz gulyása és a többi akolban élő birkák, akik gyurcsánnyal egy vályúból esznek.

Mindig van lejjebb, a fideszes ripost olyan képpel próbálja mocskolni Vona Gábort, amit egy fotópályázatra SZERKESZTETTEK. Fotosopp. Fideszre bekorlátolt agyhalottaknak Jobbik - gyűlölethez persze elég az. Ennyit is érnek!

Vona: a Jobbik szeretné az alaptörvény-módosítást

Az a hazaáruló, aki pénzért árulja a hazáját – mondta Vona Gábor, a Jobbik frakcióvezetője ma napirend előtt. Szerinte a Fidesz sértett óvodásként viselkedett, miután az ellenzéki pártok nem támogatták az alaptörvény-módosítást.

A múlt heti lejárató Terry Black-interjú https://kuruc.info/r/2/165990/ kapcsán elmondta, a Fidesz a kommunikációs atomháborúban elővett még egy fegyvert. "Amíg Önök Terry Blackkel voltak elfoglalva, mi a letelepedési kötvények kivezetésével" – fogalmazott. Vona elmondta, a Jobbik szeretné az alaptörvény-módosítást, ezért szóról szóra ugyanazt a javaslatot nyújtják be, mint Orbán Viktor, kiegészítve a letelepedési kötvények kivezetésével.

A Jobbik nem támogatta az alaptörvény-módosítást, annak ellenére, hogy Vona azt mondta a Parlamentben, hogy aki ezt nem szavazza meg, az a hazaárulással felérő tett – emlékeztetett válaszában Dömötör Csaba. Miért nem szavazták meg a módosítást? – tette fel a kérdést. A Jobbik Gyurcsány Ferenccel került egy platformra, ami egy nemzeti párttól nagyon furcsa – tette hozzá. Milyen érzés a baloldallal egy vályúból enni? – tette fel a kérdést a politikus. Dömötör szerint fontosabbnak tartja a Jobbik a pártpolitikát, mint az ország nemzeti ügyét.

(MNO nyomán)

Korábban írtuk: A Jobbik is benyújt egy alaptörvény-módosítást - ezt most a Fidesz nem támogatja

https://kuruc.info/r/2/166075/

Gratulálunk Terry Blacknek, a Fidesz új szóvivőjének, az MSZP egykori képviselőjelöltjének! Mai, digitalizált világunkban a Google segítségével valódi „férfimunka” lehetett számára megtalálni a XXVIII. Mag yar Sajtófotó Pályázat humor kategóriájának 2009-ben készült képét: Mindent elmond Terry Black, a Habony Művek és az őket pénzelő Fidesz szellemi színvonaláról, hogy egy humor kategóriába nevezett képet komolynak, újnak és megcáfolhatatlan bizonyítéknak kívánnak beállítani.

Mindig van lejjebb, a fideszes ripost olyan képpel próbálja mocskolni Vona Gábort, amit egy fotópályázatra SZERKESZTETTEK. Fotosopp. Fideszre bekorlátolt agyhalottaknak Jobbik - gyűlölethez persze elég az. Ennyit is érnek!

A fidesznek nincsenek érvei arra, miért nem szavazza meg a saját !!! alaptörvénymódosítását, ami egy elemmel több az a letelepedési kötvény kiveezetése : nagyon kellemetlen a lopást védeni eszköztelenül. Amúgy tárgysorba se engedték venni a Jobbikos javaslatot gulyás gergelyék.

Hamisítanak hát valami "botrányt", mint a soros média. 444 = 888, ez nem matematika.

Ilyen húzások után ne csodálkozzon vagy sajnálkozzon senki, ha elpicsáznak egy-egy fideszes hazugsággyárost. Az jár nekik, nem a Pulitzer díj.

Jobbik: új szóvivője, Terry Black szoknyája mögé bújt a Fidesz - a párt sajtóosztályának közleménye

Gratulálunk Terry Blacknek, a Fidesz új szóvivőjének, az MSZP egykori képviselőjelöltjének! Mai, digitalizált világunkban a Google segítségével valódi „férfimunka" lehetett számára megtalálni a XXVIII. Magyar Sajtófotó Pályázat humor kategóriájának 2009-ben készült képét: http://www.fotoklikk.hu/kozvetites/kep?nid=113946&event=20527

Mindent elmond Terry Black, a Habony Művek és az őket pénzelő Fidesz szellemi színvonaláról, hogy egy humor kategóriába nevezett képet komolynak, újnak és megcáfolhatatlan bizonyítéknak kívánnak beállítani. A „leleplező" kép a 2009-es európai parlamenti választások eredményváróján készült, és az elmúlt 7 évben már többször is felbukkant. Természetesen elküldtük a pártutasításra hazudozó Habony Művek tagjainak is a helyreigazítást/pontosítást, de szokásukhoz híven azt nem osztották meg olvasóikkal, hiszen akkor besavanyodott humortalanságuk bizonyosodna be…

Korábban írtuk: Már buzulással is vádolja a Fidesz sajtója Vonát - a felesége levelet írt Lévai Anikónak

https://kuruc.info/r/2/165990/
https://kuruc.info/r/2/166119/

Attól nem jön létre a Jobbik helyett nemzetibb erő, ha sokszor megismételt fideszes és szoclib hazugságokkal kiütik a pártot. Fel van építve hosszú évek fáradságos munkájával, nem kéne lerombolni. Csak ennyi a Vona fóbiásoknak, akik naponta ezen pörögnek.

Vona Gábor: hoppá! Gulyás Gergely már reagált is Volner János alábbi sajtótájékoztatójára és azt mondta: nincs indok a javaslatunk napirendre vételére. Akkor mégsem olyan fontos és sürgető az ország megvédése? A Fidesz egyre jobban belegabalyodik a sértettsége, a hazugságai és az aljassága által szőtt hálóba... Ezek után nehéz lesz ránk mutogatni. Hoppá!

Vona Gábor: hoppá...

Nos, akkor eljött a pillanat. A keddi szavazás után a Fidesz sértődötten elszaladt és azt üzente, ha neam lehet úgy, ahogy ők akarják, akkor pusztuljon minden. A Jobbikban viszont a sértődés helyett inkább több szakmai és politikai testület is átvizsgálta a helyzetet. Arra az álláspontra jutottunk, hogy egy mondatnyi változtatással benyújtjuk újra az alaptörvény módosítását, amely ezáltal a letelepedési kötvényeket is megszüntetné. Jelenleg ez maradt az utolsó lehetőség az ország teljes biztonságának megteremtésére. Amíg a Fidesz a mi mocskolásunkkal van elfoglalva, mi az ország előtt álló feladatra koncentrálunk.

Gulyás Gergely már reagált is Volner János alábbi sajtótájékoztatójára és azt mondta: nincs indok a javaslatunk napirendre vételére. Akkor mégsem olyan fontos és sürgető az ország megvédése? A Fidesz egyre jobban belegabalyodik a sértettsége, a hazugságai és az aljassága által szőtt hálóba... Ezek után nehéz lesz ránk mutogatni. Hoppá!

"Úgy tűnik a fidesznek sikerül sajnos azt elhitetni a néppel, hogy a Jobbik hibája minden. Ki is van most kormányon? Aki a kormányon van annak nem az volna a feladata, hogy megtegyen mindent az országért? Ezen kellene elgondolkodni kedves Jobbik ellenesek! A fidesznek pont ez a célja, hogy bebiztosítsa magát azzal, hogy a Jobbikot mocskolja, ezzel elhitetik, hogy ők milyen jók, aztán folytatják az eddig megszokott lopkodásukat, amíg az emberek az általuk keltett Jobbik mocskoláson csámcsognak.

6 éve csak rosszabbodik a helyzet. Visszaélnek az emberek bizalmával, ezek után még hisz ezeknek valaki? Akarja valaki, hogy egy harmadik választás után is folytassák majd az ország szét lopását? Vicces..."