width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: "Az a hazaáruló, aki pénzért árulja a hazáját – mondta Vona Gábor, a Jobbik frakcióvezetője ma napirend előtt. Szerinte a Fidesz sértett óvodásként viselkedett, miután az ellenzéki pártok nem támogatták az alaptörvény-módosítást."

2016. november 14., hétfő

"Az a hazaáruló, aki pénzért árulja a hazáját – mondta Vona Gábor, a Jobbik frakcióvezetője ma napirend előtt. Szerinte a Fidesz sértett óvodásként viselkedett, miután az ellenzéki pártok nem támogatták az alaptörvény-módosítást."

Csak a lényeget : "Az a hazaáruló, aki pénzért árulja a hazáját – mondta Vona Gábor, a Jobbik frakcióvezetője ma napirend előtt. Szerinte a Fidesz sértett óvodásként viselkedett, miután az ellenzéki pártok nem támogatták az alaptörvény-módosítást."

A fidesz gulyása és a többi akolban élő birkák, akik gyurcsánnyal egy vályúból esznek.

Mindig van lejjebb, a fideszes ripost olyan képpel próbálja mocskolni Vona Gábort, amit egy fotópályázatra SZERKESZTETTEK. Fotosopp. Fideszre bekorlátolt agyhalottaknak Jobbik - gyűlölethez persze elég az. Ennyit is érnek!

Vona: a Jobbik szeretné az alaptörvény-módosítást

Az a hazaáruló, aki pénzért árulja a hazáját – mondta Vona Gábor, a Jobbik frakcióvezetője ma napirend előtt. Szerinte a Fidesz sértett óvodásként viselkedett, miután az ellenzéki pártok nem támogatták az alaptörvény-módosítást.

A múlt heti lejárató Terry Black-interjú https://kuruc.info/r/2/165990/ kapcsán elmondta, a Fidesz a kommunikációs atomháborúban elővett még egy fegyvert. "Amíg Önök Terry Blackkel voltak elfoglalva, mi a letelepedési kötvények kivezetésével" – fogalmazott. Vona elmondta, a Jobbik szeretné az alaptörvény-módosítást, ezért szóról szóra ugyanazt a javaslatot nyújtják be, mint Orbán Viktor, kiegészítve a letelepedési kötvények kivezetésével.

A Jobbik nem támogatta az alaptörvény-módosítást, annak ellenére, hogy Vona azt mondta a Parlamentben, hogy aki ezt nem szavazza meg, az a hazaárulással felérő tett – emlékeztetett válaszában Dömötör Csaba. Miért nem szavazták meg a módosítást? – tette fel a kérdést. A Jobbik Gyurcsány Ferenccel került egy platformra, ami egy nemzeti párttól nagyon furcsa – tette hozzá. Milyen érzés a baloldallal egy vályúból enni? – tette fel a kérdést a politikus. Dömötör szerint fontosabbnak tartja a Jobbik a pártpolitikát, mint az ország nemzeti ügyét.

(MNO nyomán)

Korábban írtuk: A Jobbik is benyújt egy alaptörvény-módosítást - ezt most a Fidesz nem támogatja

https://kuruc.info/r/2/166075/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk