width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: A Jobbik azzal adna alaptörvényi garanciát a Rogán Antal nevéhez fűződő, offshore cégeken keresztül zajló letelepedési kötvény konstrukció kivezetésére, hogy az alaptörvényben rögzítené, „anyagi ellenszolgáltatásért nem szerezhető” be olyan kérelem, amely idegen állampolgár itt-tartózkodására ad lehetőséget.

2016. november 14., hétfő

A Jobbik azzal adna alaptörvényi garanciát a Rogán Antal nevéhez fűződő, offshore cégeken keresztül zajló letelepedési kötvény konstrukció kivezetésére, hogy az alaptörvényben rögzítené, „anyagi ellenszolgáltatásért nem szerezhető” be olyan kérelem, amely idegen állampolgár itt-tartózkodására ad lehetőséget.

Eredetileg a Jobbik is alaptörvény módosítást akart a népszavazás helyett. Igazuk volt, érvénytelen lett, egy csomó pénzbe került.

Tavasszal a kormánypártoknak még nem volt olyan sürgős, hogy Magyarország alaptörvény szintű védelmét biztosítsák, olyannyira nem, hogy Rubovszky György, az Országgyűlés Igazságügyi bizottságának KDNP-s elnöke még szándékosan húzta is az időt, és nem engedte napirendre venni a Jobbik javaslatát.

"Az nem kérdés, hogy a fidesz ezt nem fogja megszavazni. A kérdés csak az, hogy lesz-e akkora média visszhangja, mint annak, hogy a Jobbik nem szavazta meg a fidesz kezdeményezését. Egyébként csinálni kell neki. Ha a fidesz ezt nem szavazza meg, és ez mindenkihez el is jut, azzal nagyot buknak."

"7 hónappal ezelőtt sem szavazták meg. A fidesznek az a lényeg, hogy ők adják be, ők terjesszék be a törvénymódosítást, hogy a lebutított magyar nép lássa ki a megmentője. Csak orbán és a fidesz akire a magyarok számíthatnak, így adják elő. Ha a fidesz nem szavazza meg, akkor annak a saját szavazói fel sem fognak háborodni, mert fanatikus orbánviktor rajongók. Amit a viktor mond, az úgy van jól, az úgy helyes, az úgy igaz. A fideszes szavazók torkán bármit le lehet nyomni!"

"1. Soros ma is fogja Orbán kezét. Miért is engedte volna el? Nagyon is ínyére van, hogy minden vonatkozásban legyengül az ország, amit a végén egy halom pénzzel lehet majd megmenteni.
2. Vona éppen ennyit mondott.
3. Vonáné megválaszolatlan levele megteremti az erkölcsi alapot Jobbiknak a hasonló támadásokhoz. Tehát nem a gyengeség, hanem az előrelátás jele.
4. Pharaon és a vele üzletelő Orbán-család nemzetbiztonsági kockázat. A kockázat addig áll fenn, amíg fennáll a lehetősége, hogy ez a Pharaon az a Pharaon.
A Fidesz azt akarja elhitetni, hogy a kockázat akkor kezdődik, ha bebizonyosodik, hogy ez a Pharaon az a Pharaon. Ekkor viszont a kockázat éppenséggel megszűnik, innentől fogva veszélyről beszélünk."

http://alfahir.hu/a_viktor_most_engedi_a_jobbik_ismet_megprobalja_modositani_az_alaptorvenyt

A Viktor most engedi? A Jobbik ismét megpróbálja módosítani az alaptörvényt

Napra pontosan hét hónappal ezelőtt, 2016. április 12-én próbálkozott meg a Jobbik először http://alfahir.hu/sites/default/files/kepek/2016_11/10191.pdf hogy a kötelező betelepítéssel szembeni védelmet a magyar alaptörvénybe foglalja. Akkor a kezdeményezésüket 125 hazaáruló fideszes leszavazta az Országgyűlésben. http://www.parlament.hu/web/igazsagugyi-bizottsag/a-bizottsag-altal-targyalt-iromanyok?p_auth=d7N3BKUg&p_p_id=pairproxy_WAR_pairproxyportlet_INSTANCE_9xd2Wc9jP4z8&p_p_lifecycle=1&p_p_state=normal&p_p_mode=view&p_p_col_id=column-1&p_p_col_count=1&_pairproxy_WAR_pairproxyportlet_INSTANCE_9xd2Wc9jP4z8_pairAction=%2Finternet%2Fcplsql%2Fogy_irom.irom_adat%3Fp_ckl%3D40%26p_izon%3D10191 Úgy tudni, hogy a jobboldali ellenzéki párt most újra megpróbálja a kormánypárti többséget jobb belátásra bírni, és a Ház elé terjeszti a módosító javaslatát.

„Anyagi ellenszolgáltatásért nem szerezhető"

A Magyar Nemzet információi szerint a jobboldali ellenzéki párt napokon belül benyújtja az Országgyűlésnek ugyanazt az alaptörvény-módosító javaslatot, amelyet Orbán Viktor jegyzett, egyetlen plusz mondattal megtoldva. A Jobbik azzal adna alaptörvényi garanciát a Rogán Antal nevéhez fűződő, offshore cégeken keresztül zajló letelepedési kötvény konstrukció kivezetésére, hogy az alaptörvényben rögzítené,

„anyagi ellenszolgáltatásért nem szerezhető"

be olyan kérelem, amely idegen állampolgár itt-tartózkodására ad lehetőséget.

A Viktor nem engedi

Tavasszal a kormánypártoknak még nem volt olyan sürgős, hogy Magyarország alaptörvény szintű védelmét biztosítsák, olyannyira nem, hogy Rubovszky György, az Országgyűlés Igazságügyi bizottságának KDNP-s elnöke még szándékosan húzta is az időt, és nem engedte napirendre venni a Jobbik javaslatát. http://alfahir.hu/lebukott_a_kormanyparti_bizottsagi_elnok_hazszabalysertesre_keszult_de_a_fidesz_szerint_ez_nem_gaz
A Jobbik alaptörvény-módosítással akadályozná meg a bevándorlók kötelező betelepítését

A legnagyobb ellenzéki párt politikusa szerint a referendum felett eljárt az idő, "erősebb impulzust kell küldeni" Brüsszelnek, mert a kvóták veszélye "folyamatosan itt lappang". Az alaptörvény-módosítást jogi értelemben is magasabb kategóriaként jelölte meg. Vona Gábor több érvet is felsorolt arra vonatkozóan, hogy mi a problémájuk a népszavazással.

Tette mindezt annak tudatában, hogy tisztában volt azzal, cselekedete házszabályt sért. Bár az is igaz, hogy áprilisban ez még egyáltalán nem zavarta Kósa Lajost; a Fidesz frakcióvezetője nem hazaárulózta le a hazánk biztonságát párt érdekből veszélyeztető Rubovszkyt.

Több mint egy hónappal később - miközben a kormányzat már Rogán Antal szomszédjának óriásplakátjain kampányolt a bevándorlás ellen , május 24én szavazhatott a Tisztelt Ház a Jobbik alaptörvény-módosításáról. Az eredmény megrendítő lett.

A 125 fideszes és kereszténydemokrata képviselő Vadai Ágnessel (DK), Fodor Gáborral (Liberálisok), Szabó Tímeával (Párbeszéd) együtt közös platformon lesöpörte az asztalról a bevándorlással szembeni alaptörvényi védelmet.

Valószínűleg pártpolitikai célból veszélyeztetve hazánk biztonságát.

Azóta kiderült, hogy a piszkos pénzek is legalább olyan fontosak a Fidesz számára, mint a hatalomhoz való ragaszkodás http://alfahir.hu/nem_fogadta_el_a_parlament_az_alaptorveny_modositast így Orbán Viktor miniszterelnök nem volt képes feláldozni a letelepedésikötvény-programot annak érdekében, hogy a bevándorlás minden formájával szemben képes legyen az alaptörvény védelmet nyújtani.

Vajon novemberben ismét lesz 125 olyan kormánypárti politikus, aki nem támogatja majd az alaptörvény-módosítást?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk