width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Vona Gábor: hoppá! Gulyás Gergely már reagált is Volner János alábbi sajtótájékoztatójára és azt mondta: nincs indok a javaslatunk napirendre vételére. Akkor mégsem olyan fontos és sürgető az ország megvédése? A Fidesz egyre jobban belegabalyodik a sértettsége, a hazugságai és az aljassága által szőtt hálóba... Ezek után nehéz lesz ránk mutogatni. Hoppá!

2016. november 14., hétfő

Vona Gábor: hoppá! Gulyás Gergely már reagált is Volner János alábbi sajtótájékoztatójára és azt mondta: nincs indok a javaslatunk napirendre vételére. Akkor mégsem olyan fontos és sürgető az ország megvédése? A Fidesz egyre jobban belegabalyodik a sértettsége, a hazugságai és az aljassága által szőtt hálóba... Ezek után nehéz lesz ránk mutogatni. Hoppá!

Vona Gábor: hoppá...

Nos, akkor eljött a pillanat. A keddi szavazás után a Fidesz sértődötten elszaladt és azt üzente, ha neam lehet úgy, ahogy ők akarják, akkor pusztuljon minden. A Jobbikban viszont a sértődés helyett inkább több szakmai és politikai testület is átvizsgálta a helyzetet. Arra az álláspontra jutottunk, hogy egy mondatnyi változtatással benyújtjuk újra az alaptörvény módosítását, amely ezáltal a letelepedési kötvényeket is megszüntetné. Jelenleg ez maradt az utolsó lehetőség az ország teljes biztonságának megteremtésére. Amíg a Fidesz a mi mocskolásunkkal van elfoglalva, mi az ország előtt álló feladatra koncentrálunk.

Gulyás Gergely már reagált is Volner János alábbi sajtótájékoztatójára és azt mondta: nincs indok a javaslatunk napirendre vételére. Akkor mégsem olyan fontos és sürgető az ország megvédése? A Fidesz egyre jobban belegabalyodik a sértettsége, a hazugságai és az aljassága által szőtt hálóba... Ezek után nehéz lesz ránk mutogatni. Hoppá!

"Úgy tűnik a fidesznek sikerül sajnos azt elhitetni a néppel, hogy a Jobbik hibája minden. Ki is van most kormányon? Aki a kormányon van annak nem az volna a feladata, hogy megtegyen mindent az országért? Ezen kellene elgondolkodni kedves Jobbik ellenesek! A fidesznek pont ez a célja, hogy bebiztosítsa magát azzal, hogy a Jobbikot mocskolja, ezzel elhitetik, hogy ők milyen jók, aztán folytatják az eddig megszokott lopkodásukat, amíg az emberek az általuk keltett Jobbik mocskoláson csámcsognak.

6 éve csak rosszabbodik a helyzet. Visszaélnek az emberek bizalmával, ezek után még hisz ezeknek valaki? Akarja valaki, hogy egy harmadik választás után is folytassák majd az ország szét lopását? Vicces..."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk