width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Végre eldőlhet, hogy mi a fontos a Fidesznek: a piszkos pénzek vagy haza védelme - A Jobbik új alaptörvény-módosító javaslatáról - Volner János sajtótájékoztatója "se gazdag migráns, se szegény migráns ne jöhessen ide; se gazdag terroristára, se szegény terroristára nincs szüksége az országnak"

2016. november 13., vasárnap

Végre eldőlhet, hogy mi a fontos a Fidesznek: a piszkos pénzek vagy haza védelme - A Jobbik új alaptörvény-módosító javaslatáról - Volner János sajtótájékoztatója "se gazdag migráns, se szegény migráns ne jöhessen ide; se gazdag terroristára, se szegény terroristára nincs szüksége az országnak"

A Jobbik hétfőn be kívánja nyújtani a parlamentnek az alaptörvény-módosító javaslatát, amely csak abban különbözik az Orbán Viktor miniszterelnök által kezdeményezett, majd elutasított alkotmánymódosítástól, hogy megszüntetné a letelepedési kötvények forgalmazását - erről Volner János, a Jobbik alelnöke beszélt vasárnap Budapesten. Az ellenzéki politikus jelezte, azt szeretnék, ha javaslatukat minél előbb napirendre venné az Országgyűlés.

Végre eldőlhet, hogy mi a fontos a Fidesznek: a piszkos pénzek vagy haza védelme - A Jobbik új alaptörvény-módosító javaslatáról - Volner János sajtótájékoztatója (2016.11.13.)

https://www.youtube.com/watch?v=H8YTzoPr29c&feature=youtu.be&a

Már semmi egyébről nincs szó, mint hogy a Fidesz válaszúthoz érkezett: el kell dönteni, hogy tovább ragaszkodnak-e az offshore cégeken keresztül realizált milliárdokhoz, amelyek a letelepedésikötvény-bizniszből származtak, vagy pedig a magyar emberek biztonságát tekintik elsődlegesnek - mondta Volner János.

Közölte, hogy az alaptörvény módosításáról szóló vitában a Jobbik világossá tette az álláspontját: a párt számára Magyarország biztonsága az első, ebből adódóan nem kívánnak asszisztálni semmilyen "fideszes kormányzati félmegoldáshoz". Teljes értékű megoldás szükséges, azaz "se Juncker, se pedig Rogán Antal és Habony Árpád barátai, üzletfelei ne telepíthessenek le migránsokat Magyarországon" - fogalmazott Volner János, hozzátéve: "se gazdag migráns, se szegény migráns ne jöhessen ide; se gazdag terroristára, se szegény terroristára nincs szüksége az országnak"

Kitért arra is, hogy egy közvélemény-kutatás szerint még a Fidesz szavazóinak is csak mindössze 9 százaléka támogatja a letelepedési kötvényt. A forgalmazó cégeken keresztül eddig 110 milliárd forint nyereséget realizáltak azok az offshore cégek mögé bújó tulajdonosok, akik miatt nem volt hajlandó a Fidesz ebben a kérdésben engedni - jegyezte meg Volner János azt kérve, mondjanak le "erről a piszkos pénzről", hiszen szereztek már maguknak éppen eleget, és a magyar emberek biztonságát tartsák elsődlegesnek.

Közölte, a pártok közötti egyeztetésen, konszenzussal kialakított alaptörvény-módosítást jónak tartják, a problémájuk az volt vele, "ami kimaradt belőle". Ezt most egy mondattal beleteszik a javaslatukba: a negyedik cikk második bekezdését javasolják kiegészíteni úgy, hogy "az első bekezdésben meghatározott kérelmen alapuló jog anyagi ellenszolgáltatásért nem szerezhető", azaz alaptörvénybe ütközőnek minősülne a jövőben a letelepedési kötvények forgalmazása - mondta el Volner János.

Hozzátette: ez az alaptörvény-módosítás ugyanaz, amit a teljes Fidesz-frakció jónak, követendőnek és előremutatónak tartott, csak egy mondattal egészítették ki, a Fidesznek tehát szerinte semmilyen oka nincs arra, hogy az elfogadását ne támogassa.

A fidesz nem fogja megszavazni, mert hazaárulók.

A Jobbik is benyújt egy alaptörvény-módosítást - ezt most a Fidesz nem támogatja

A Jobbik hétfőn be kívánja nyújtani a parlamentnek az alaptörvény-módosító javaslatát, amely csak abban különbözik az Orbán Viktor miniszterelnök által kezdeményezett, majd elutasított alkotmánymódosítástól, hogy megszüntetné a letelepedési kötvények forgalmazását – erről Volner János, a Jobbik alelnöke beszélt vasárnap budapesti sajtótájékoztatóján. Az ellenzéki politikus jelezte, azt szeretnék, ha javaslatukat minél előbb napirendre venné az Országgyűlés. Már semmi egyébről nincs szó, mint hogy a Fidesz válaszúthoz érkezett: el kell dönteni, hogy tovább ragaszkodnak-e az offshore cégeken keresztül realizált milliárdokhoz, amelyek a letelepedésikötvény-bizniszből származtak, vagy pedig a magyar emberek biztonságát tekintik elsődlegesnek – mondta Volner János.

Frissítés: nem támogatják, mégsem hazaárulózza magát a Fidesz

A Jobbik mostani akciója nem más, mint egyszerű politikai machináció: annak a ténynek az elkendőzése, hogy cserbenhagyták Magyarországot - kommentálta a Fidesz-frakció vasárnap Volner János Jobbik-alelnök közlését pártja alaptörvény-módosító javaslatáról. A Fidesz-frakció szerint viszont egyszerű színjáték, amit a Jobbik csinál, és az ellenzéki párt szavaira nem lehet alapozni, hiszen egyszer már hazudtak az alaptörvény módosításának támogatásáról. Emlékeztettek, hogy Vona Gábor Jobbik-elnök korábban azt mondta, hogy aki nem szavazza meg a javaslatot, az hazaáruló. Ennek ellenére a Jobbik-frakció – a többi ellenzéki képviselővel egyetemben – mégsem szavazta meg azt. "Ezért ahelyett, hogy olcsó színjátékot űzne a magyar emberekkel, inkább azt magyarázza meg, miért nem védte meg az országot, miért csapta be saját szavazóit, miért állt Gyurcsány Ferenc és a balliberális ellenzék soraiba!" – szólított fel a kormánypárt.

https://kuruc.info/r/1/166075/

Ez a fidesz, akik hisznek neki legalább érezzék magukat majd becsapva. De nem, akkor is Zázriveczezni fognak. Narancsköd.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk