width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: A fidesz szerint jelenleg nincs ok arra, hogy a Jobbik javaslatát napirendre vegyék. Így viszont nem túl érthető, hogy a Jobbik miért "okozott kárt az országnak és önmagának", ha valójában a Fidesznek nem kell az Alaptörvény-módosítás. A fidesznek nem kell az Alaptörvény-módosítás, mert úgy nem tud lopni. 5 év elteltével kamatostul vissza kell fizetni azokat a bizonyos letelepedési kötvényeket! A mi adónkból A fidesz gulyás gergely nevű szarházyja tárgysorba se fogja engedni a pedig teljesen korrekt Jobbikos javaslatot sajnos. Mert a zsidesz hazaárulók, degenerált hülyék, no és tolvajok gyülekezete!

2016. november 13., vasárnap

A fidesz szerint jelenleg nincs ok arra, hogy a Jobbik javaslatát napirendre vegyék. Így viszont nem túl érthető, hogy a Jobbik miért "okozott kárt az országnak és önmagának", ha valójában a Fidesznek nem kell az Alaptörvény-módosítás. A fidesznek nem kell az Alaptörvény-módosítás, mert úgy nem tud lopni. 5 év elteltével kamatostul vissza kell fizetni azokat a bizonyos letelepedési kötvényeket! A mi adónkból A fidesz gulyás gergely nevű szarházyja tárgysorba se fogja engedni a pedig teljesen korrekt Jobbikos javaslatot sajnos. Mert a zsidesz hazaárulók, degenerált hülyék, no és tolvajok gyülekezete!

A fidesznek nem kell az Alaptörvény-módosítás, mert úgy nem tud lopni. 5 év elteltével kamatostul vissza kell fizetni azokat a bizonyos letelepedési kötvényeket! A mi adónkból...

A fidesz gulyás gergely nevű szarházyja tárgysorba se fogja engedni a pedig teljesen korrekt Jobbikos javaslatot sajnos. Mert a zsidesz hazaárulók, degenerált hülyék, no és tolvajok gyülekezete!

Teljes csőd: a Fidesz nem tud mit lépni a Jobbik alaptörvény-módosító lépésére

Nem csak az országnak, de önmagának is politikai kárt okozott a Jobbik - mondta Gulyás Gergely, a Fidesz alelnöke és frakcióvezető-helyettese vasárnap az M1 aktuális csatornának. Látható, hogy a kormánypárt nem tud mit reagálni arra, hogy a Jobbik most maga nyújtja be ugyan azt a módosítót, amit Orbán Viktor akart megszavaztatni.

A Jobbik vasárnap jelentette be, hogy alaptörvény-módosító javaslatot nyújt be hétfőn. Indítványuk csak abban különbözik az Orbán Viktor miniszterelnök által kezdeményezett, majd elutasított alkotmánymódosítástól, hogy megszüntetné a letelepedési kötvények forgalmazását is.

Gulyás Gergely ezzel kapcsolatban annyit tudott mondani, hogy

az Országgyűlés egy komoly testület, ezért még a Jobbik felvetésére sem lehetséges 24 óra alatt módosítani az alkotmányt.

De nem csak a metaforaértelmezési képesség gyengesége derült ki, hanem az is, hogy a Fidesz szerint

jelenleg nincs ok arra, hogy a Jobbik javaslatát napirendre vegyék.

Így viszont nem túl érthető, hogy a Jobbik miért "okozott kárt az országnak és önmagának", ha valójában a Fidesznek nem kell az Alaptörvény-módosítás.

http://alfahir.hu/teljes_csod_a_fidesz_nem_tud_mit_lepni_a_jobbik_alaptorveny_modosito_lepesere

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk