width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2014. nov. 21.

2014. november 21., péntek

Ugyanazért a munkáért ugyanazt a bért! "Elkeserítőek a szegénység legújabb adatai" közmunka és minimálbér ...

"Elkeserítőek a szegénység legújabb adatai" Nem a munkahelyek hiánya miatt! Már dolgoznak és mégis szegények!

Nem a munkahelyek hiánya miatt! Libsi süket duma, hogy "menjenek el dolgozni" ! Már dolgoznak és mégis szegények!

Kovács Béla, Jobbik : ugyanazért a munkáért ugyanazt a bért az unióban!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi4F-Zf62m2i49CiwMzW_Bc8yx_deE1tM5g7KaTkIekSavAv1h9OFwQhSsGG5xVCmUyz-wB-xleR-5g4WeGmfYJ18qETcnO_aWc8ALvpYnbUwrS_LhcfTnyKuiv7SiTROzZ2AR3KIFKCwQ/s1600/ber-704766.jpg

Ugyanaz a technológia, ugyanaz az unió, ugyanaz a munka, a bér meg ötöde vagy tizede, na ne!

Vagy ha nem, akkor meg minek nekünk unió? Ha az alulfizetett közép és kelet európai országok együtt intenének be a disznófejű nagyúrnak, nem lehetne így lerabolni minket!

Kovács Béla idén májusban nyilatkozta :

"Az Európai Unió feltörekvő országai számára sorsdöntő jellegű beadvánnyal fordulok litván képviselőtársammal, Rolandas Paksas-szal az Európai Bizottsághoz: az egységes európai minimálbérért akarunk kiíratni referendumot. Azok az óriási jövedelemkülönbségek, amelyek az unió fejlett tagállamai és a feltörekvő országok anyagi juttatásai között megjelennek, joggal irritálhatják a jobb sorsra vágyó milliókat. Amennyiben az Európai Bizottság befogadja közös beadványunkat, úgy előre borítékolható a siker, hiszen egymillió aláírást ezért a célért akár csak Magyarországon is simán meg lehet szerezni és akkor még nem beszéltünk azokról az országokról, ahol ez a kérdéskör szintén alapvető társadalmi probléma. Egyet értetek a javaslatunkkal? Kérlek osszátok meg minél többen!"

A libsik kinevették persze a Jobbikos képviselő jogos felvetését, de ők nem ennyiért gyártanak cionista propaganda - hazugságokat mondjuk a 444-nél vagy a hvg-ben, a "kapitalizmus blog" szerzője se nyomorog. A bukott neolib bullshit "magyarázom a mechanizmust" rendszerszintű és emiatt súlyosan félrevezető pénzügyi - gazdasági - politikai hazugságaikat csak a magyar néppel etetnék meg... Más országokban más népek ugyanazt a hamis érvkészletet kapják az arcukba a bankárkaszt médiás, "szakértő" vagy politikus tagjaitól. Semennyire se hiteles egy ilyen fizetett hazaáruló.

"Elkeserítőek a szegénység legújabb adatai" sajnos ez viszont hiteles fotrrásból, akár devizahitelesként, akár egyéb okokból szegényedünk. A liberális kapitalizmus "demokratikus" hazug rendszerének logikájából csak ez következhet rendszerszinten!

http://internetfigyelo.wordpress.com/2014/11/21/elkeseritoek-a-szegenyseg-legujabb-adatai/

Nem neolib közgazdászok elmagyarázzák, miért árt az egész nemzetgazdaságnak az alacsony bérszínvonal. Az infláció mértékét sem érinti a béremelés, ha jól csinálják!

http://scallfast.wordpress.com/2014/11/21/nem-a-munkahelyek-hianya-miatt-elkeseritoek-a-szegenyseg-legujabb-adatai-mar-dolgoznak-es-megis-szege-nyek/

http://scallfast.wordpress.com/2014/11/21/mindig-azok-a-tarsadalmak-voltak-a-csucson-amelyek-a-human-toket-megbecsultek/

közmunkabér és minimálbér