width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2013. febr. 21.

2013. február 21., csütörtök

Haha hagyjátok tanulni a TÖBBSÉGET ti liberós ál-demokraták

Haha hagyjátok tanulni a TÖBBSÉGET ti liberós ál-demokraták

Nem kell ahhoz Fideszesnek, polgári körösnek, Jobbikosnak, különösebb pártszimpátia nélküli konzervatívnak, monarchistának vagy épp hungaristának lenni, hogy valaki undorodjon az idegen érdekeket képviselő, idegenek által uszított, vörös patkányforradalmár cionista balliberális söpredéktől. Azért a felsorolás, mert ilyen források bírálták leginkább ezt a haha megvezetést eddig, míg a balliberálisok éljenezték az értelmetlenül romboló felforgatást. Ez a baloldal lényege, ezért nem érnek semmit.

Mindig a többség érdekeit sértő deviáns kisebbség jogait védik. Az antiszociális viselkedést általában, az antiszociális csoportokat pedig  különösen. Az, hogy mások, a TÖBBSÉG nem tud tanulni a gyerekes bohóckodásuk miatt, nem zavarja őket. Csak addig demokrata és liberális ez a szemkilövető törpepárti brancs, amíg nem találkozik ellenvéleménnyel mert akkor bolsevik módszerekkel támad, akár bizonyítékok nélkül rágalmazva lejárat és hazudozik. Nem lehet elégszer hangsúlyozni mennyire egyívású társaság, lám a házi médiájuk is már epét hány a haha leleplezőire. No de hát ahogy az egyik kommentelő írja "Az ATV tolja a bizonyítékát oszt/vagy 'jónapot'. Addíg habverés a az egész cécó!" úgy van!



Nem tudom mit keres ott amúgy az a távol-keleti kinézetű srác, ha tényleg vendégdiák akkor valószínűleg nem annyira jártas a magyar belpolitikában. :) De a többiek tipikus eszdéesszoid álintellektuális arcok. Nem túlzás, sőt, origós képeket néztem, ami egy szintén neolib álhírportál.



Ezek fenekedtek ellenünk akkor is, most is. A baloldal mindig rárontott a saját  - tévedés - nemzetére ha megvolt hozzá a hatalma, 1919 1956 2006. Tévedés : azért mert nincs is neki nemzete, Istentelen és hazátlan söpredék ez.

Természetesen hazugság a részükről bármiféle szociális demagógia, hiszen neoliberálisok, ezeknek csak és kizárólag a hatalom kell.

Szerdai hír volt, ez :

Nem minden egyetemista olyan: megzavarták a HaHa zsebdemokráciáját
2013. 02. 20. szerda. - 22:00

Fekete kabátosok jelentek meg az ELTE-BTK-n - tudósít a hvg.hu, illetve hazudik, hiszen mit tenne mást. Az index már korrektebb, de az ő szavaik sem állják meg a helyüket.

Mi viszont beszámolunk róla (informátorainknak hála), hogy valójában történt: kb. 40-50 fiatal egyetemista, többségében ELTE BTK-s jelent meg a HaHa által jogtalanul elfoglalt előadóban, ahogy előzőleg facebookon megbeszélték, hogy ott kifejtsék álláspontjukat, miszerint elegük van belőle, hogy a HaHá-sok zavarják az egyetem működését, és hogy úgy állítják be magukat, mintha minden egyetemistát jogosan képviselnének.

Pedig a HaHa egy kupacnyi Soros által pénzelt zsidó, akiknek többsége nem is az ELTE-BTK-ra jár. Informátoraink szerint egész szép 1919-es arcképcsarnokot lehetett volna összeállítani uganis a fórumozgatókból, csak mint minden ilyen balliberális tömörülésről.

Az egész (saját anyanyelvük egyik szavával élve) balhé úgy kezdődött, hogy néhány kolompoló becsörtetett az ELTE-BTK egyik épületébe, ahol zajongásukkal megzavarták az órákat. Eztán termekbe mentek be, tanárokat utasítottak rendre, és noha a tanulni vágyó egyetemisták elküldték őket oda, ahová valóak, mégis a Nagy Demokrácia nevében, meg ugye, hogy minden vélemény számít - leginkább az övüké - ott maradtak. Bunkó stílusukkal zaklatták a tanárokat és a diákokat. Ezt a viselkedést szebb időkben két pofonnal elintéztek volna, meg azzal, hogy mars a helyedre, te tejfölösszájú süvölvény, de most még azt is el tudták érni, hogy húsz éves fejükkel idős professzoroknak parancsolgassanak.

Eztán tették át székhelyüket a Dohány utcából az ELTE-BTK A épületének nagyelőadójába, ezzel elfoglalva egy kulcsfontosságú termet, mely egyszerre igen sok diák befogadására képes.

És mire is használják a termet? Legutóbb Heller Ágnes szavait itták, míg pécsi társaik Tamás Gáspár Miklós elmés gondolatböffentéseit szívták magukba, hogy igazán a demokrácia légkörében lehessenek. De a java még hátra van: holnap egy szodomitapártoló LMBT (Leszbikusok, Melegek, Biszexuálisok és Transzneműek) Szövetség-tag fog előadást tartani arról, hogy mennyire rossz az, hogy a Fidesz szerint a házasság egy férfi és egy nő életszövetsége. Az egyik jelenlevő diák meg is kérdezte, hogy mégis a buziprogapandának mi köze van az egyetemisták politikamentes érdekvédelméhez, amire a HaHások azzal reagáltak, hogy az egyikük neki akart ugrani, a másikuk pedig benyomta a polkorrekt kazettát, mely álltal olyan hangfoszlányok jöttek ki a szájából, hogy a kérdés sérti az emberi méltóságot, ami a a HaHa fórumán tilos, stb... Így még egy kellemetlen kérdés maradt megválaszolatlanul, pedig igazán érdekelne minket is a válasz!

Persze most jön a balliberális médiában a találgatás, hogy vajon fideszesek, jobbikosok, HÖK-ösök-e ezek a diákok. Tudomásunk szerint nem kötődnek egyik párthoz sem, és HÖK-ösök sem voltak közöttük. Volt olyan felszólaló, aki nem értett egyet a HaHá-sok hat pontjával, volt, aki igen. Vagyis nem egy ideológia mentén gyülekeztek, a társaság vegyes volt: az egyedüli közös dolog bennük az volt, hogy elegük van abból, hogy a HaHa akadályozza az oktatást, és hogy a több tízezernyi egyetemista nevében nyilatkozik, amihez semmi joga nem lenne, illetve hogy olyan balliberális előadókat hallgatnak és olyan témákról, akiknek és amiknek semmi köze az egyetemi élethez.



Én innen csak azt tudom üzenni mint egyetemistatársatok: csak így tovább! Ezzel a fellépésetekkel megmutattátok, hogy igaz magyarok vagytok, és noha sok esetben nem értetek egyet (hiszen se fidesz-, se jobbikcsinovnyikok nem vagytok, csupán diákok, akik tanulni akarnak), de a közös célért - a felforgató, jogtalan csürhe viselkedés ellen össze tudtok fogni.

Noha a HaHásokat nem tudtátok kiűzni, megmutattátok, hogy nem minden egyetemista olyan, hogy a HaHa nem bírja minden egyetemista támogatását: ők csupán egy törpe kisebbség a maguk despota módszereivel. Csak így tovább!

Diáktársi üdvözlettel:

Deák Győző - Kitartás.hu

Kapcsolódó:Hungarista egyetemisták, harcra fel!

haha, baloldal, balliberálisok, forradalom, diáklázadás, tanuláshoz való jog, jogát, nemzetközi zsidóság, neoliberálisok által, baloldali felforgatók, patkánylázadás, 1919, vörös csőcselék, daniel cohn bendit, rosa luxemburg, baloldalra nincs szükség,