width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2013. szept. 13.

2013. szeptember 13., péntek

Hiteltelen baloldal, neoliberális összefogás a nemzet ellen nemzetközi cionista támogatással

Hiteltelen baloldal, neoliberális összefogás a nemzet ellen nemzetközi cionista támogatással

"csak kampányszöveg volt, !!!nem kell mindent elhinni" 2006 nyáron mondta egy ballib, mikor bejelentették a választás utáni első megszorításokat.

http://szabadriport.wordpress.com/2013/09/13/a-vesz-elnoksegenek-nyilatkozata-a-politikai-helyzetrol/

Most miért kéne elhinni nekik bármit? :P

Mikor ott akadályozzák az ország rendbetételét ahol csak tudják. Külföldön feljelentgetnek, akár vélt politikai véleményükért már embereket fenyegetnek és/vagy akarnak lemondatni + lejáratni, nemzetközileg el akarnak szigetelni, az eu-ban és másutt ronwerberi stílusú lejáratókampányt folytatnak ellenünk. Ilyen ellenféllel szemben minden megengedett. Ők az emberiség rákja.

Csak az a céljuk hogy ne legyen kormányon a jobboldal, semmi más nem számít nekik. Cionisták, nem nemzeti hanem nemzetközi alapon szerveződnek -a kifosztásunkra, tehát nem ellenfél hanem ellenség és főleg nem "demokratikus ellenzék" ahogy jobbliberális kollaboráns fideszesek is néha nevezik őket.

Pongrácz Gergely bácsinak igaza volt: "Mivel az MSZP és az SZDSZ nem nemzeti alapon szerveződött, ezért nem ellenfél, hanem ellenség"

Miattuk lett öngyilkos sok száz devizahiteles, tönkrement gazdálkodó (hajdú-bét), és egyéb kilátástalan helyzetű ember. Még emlékszem, mikor üveggyárat zárattak be piacszerzés céljából sóhivatali packázással, itt a közelben.

És mindegy melyik álbaloldali bandáról van szó, az egyetlen "baloldali blokk" mint 1948-ban : mind ugyanaz.


Csomagban árulják a bukottakat. Mindenegyben. Mindegy melyikre szavaz a becsapott polgár, a legrosszabbat kapja mi csak kapható.

"Bajnai Gordon szerint kívánatos lenne, hogy a Demokratikus Koalíció is az ellenzéki összefogás része legyen. Az Együtt-PM szövetség vezetője lát esélyt arra, hogy pártja az MSZP-nél jobb listás eredményt érjen el a választáson."

"Ne azt nézzék mint mondok, hanem hogy mit teszek" ezt meg Orbán mondta 2010 tavaszán

"Az MSZP – Együtt-PM – Demokratikus Koalíció társulat történetében, megnyilatkozásaiban egy világjelenség magyar színpadi változatát figyelhetjük meg. Ennek lényege, hogy a neoliberális erők, magukban életképtelenek lévén, parazitaként ráfűződnek a baloldalra, befolyásuk alá vonják a baloldal pártjait, kiiktatják belőlük a baloldaliság történelmi törekvéseit és értékeit, majd magukat kiáltatják ki a befolyásuk alatt álló sajtóval „a” baloldalnak, s megkísérlik „baloldaliként” eladni a neoliberális ordas-kapitalizmus embertelen programját.

A neoliberalizmus történelmi bűne, hogy a szabadságeszmét kiterjesztette a pénzhatalom, a tőkeérdekeltségek területére, ahol a szabadság princípiumának semmi keresnivalója nincs. A pénzhatalmat korlátozni, fegyelmezni kell, kézben kell tartani, hogy a pénz- és hitelműködés az ember és társadalom céljait szolgálja. Ezzel szemben, a neoliberális politikai befolyás eredményeként ma a pénzhatalom, a tőkeérdekeltségek szabadon azt tehetnek emberekkel, csoportokkal, országokkal, amit csak akarnak.

Sok más országhoz hasonlóan a magyar társadalom is kimondta erről 2010-ben az ítéletét. Világossá kell tenni, hogy ezek a megsemmisült erők akarnak visszaszivárogni a „baloldaliság” leple alatt."

http://szabadriport.wordpress.com/2013/09/13/a-vesz-elnoksegenek-nyilatkozata-a-politikai-helyzetrol/

Összeáll a baloldal, összefognak Orbán ellen, olajfakoalíció, Orbángyűlölők, nemzetközi zsidó, cionisták, cigányok, zsidók, liberálisok, balliberális, kommunista, egygyökerű, ugyanaz, ne legyenek kétségeink, 2002, 2006, 2010, 2014, 2018