width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2008. máj. 5.

2008. május 5., hétfő

A Fiatal Baloldal aktivistája

A Fiatal Baloldal aktivistája

Olvasó: A jobboldaliak elleni merényletekre buzdít a Fiatal Baloldal aktivistája
2008. május 05. 14:43 HunHír.Hu - információ

Jé, ez ugyanaz a pasas, akiről itt írtam le a megfigyeléseimet :

http://reakcio.blogspot.com/2008/04/antifasiszta-balfaszok.html Kurucra vele, azt mondom.

„Úgyis megdöglötök!”, „kiírtunk titeket mindegy szálig”, „párat összevernénk, lakásukat felgyújtanánk stb.” szöveg: Ilyen, és ehhez hasonló javaslatokkal állt elő a Magyar Szocialista Párt társult ifjúsági szervezetének, a Fiatal Baloldalnak egy tagja, válaszul az egyre növekvő "fasiszta veszélyre".

Az Egy fiatal baloldali becenévvel tevékenykedő személy, ha épp nem a Fiatal Baloldal által szervezett közösségi élményt nyújtó és közösségfejlesztő tevékenységeken vesz részt, amelynek célja az emberi jogok tiszteletben tartása, a demokrácia, a részvétel, a tolerancia, az esélyegyenlőség és a szolidaritás értékeivel a középpontban, akkor magát "korlátlanul antifasisztának” nevező szélsőbaloldali internetes honlapon, a terjeszti az igét.

Természetesen marad ideje magyarázni a kommunizmus bűntetteit is, például a katyńi vérengzést:

A lengyel reakciós tiszteket tényleg az NKVD-s elvtársak végezték ki, még a németek hitszegő támadása előtt. Az akkori lengyel tisztek többsége a lengyel rendőrség és kémszolgálat egykori dolgozói, lengyel ellenforradalmi nacionalista pártok tagjai, leleplezett ellenforradalmi felkelők, hazaáruló szervezetek tagjai voltak. Azt lehet tehát mondani, h ők mindannyian a szovjethatalom esküdt ellenségei voltak. Beríja elvtárs szerint a hadifogoly tisztek és rendőrök még a táborokba kerülve is megpróbálnak ellenforradalmi tevékenységet és szovjetellenes agitációt folytatni. Csupán azért várták kiszabadulásukat, hogy bekapcsolódhassanak a Szovjetunió elleni népirtó hadjáratba. Egyébként nem is tagadták, mert amikor kitöltettek velük egy kérdőívet, miszerint "Ön ellenségnek tekinti-e a Szovjetuniót?” nagy pofával igennel válaszoltak, azokat az NKVD-s elvtársak agyonlőtték.

Ez természetesen már mindent megmagyaráz. A legújabb film az eseményről "a mostani klerikális reakciós szélsőjobboldali lengyel kormány propaganda műve. Történelmi hitelessége egyenlő a nullával."

Akit még érdekelnek ezek a magvas gondolatok az nyugodtan keresse fel ezt a gyűlölet-honlapon, ahol ezeken kívül még tanúi lehetünk ahogy fiatal baloldali barátunk létrehoz "egy antifasiszta ellenállási mozgalmat” egy Ernesto nevű (valószínű utalás Che Guevara-ra, a kommunista terroristára) másik fórumozóval, aki szerint országunk problémáinak okait egyedül a kommunizmus kiteljesedése (sic!) oldhatja meg.

Egyébként az MSZP és az SZDSZ hogyan reagálna, ha például valamelyik jobboldali, ellenzéki párt ifjúsági szervezetének aktivistája tenne ugyanilyen, csak ellentétes előjelű kijelentéseket a nemzeti portálokon.
Várjuk az elhatárolódást.

Nagyon remélem, hogy a józan többség nem ért egyet az úriemberrel és inkább hagyományos "Audiatur et altera pars!” (Hallgattassék meg a másik fél is!) és a voltaire-i "Semmiben sem értek veled egyet, de az életemet adnám, hogy elmondhasd a véleményedet” filozófiát követi.