width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2013. febr. 22.

2013. február 22., péntek

Orbán Viktor évértékelő 2013



 "Egyesek a vörös alsóneműt narancssárgára cserélték." mondta Viktor.

Ez vicc? Tud róla hogy oda nem való (szocionliberális gaz) emberekkel terhelt a pártja!!!!!

A szociknál valóban jobbak a fiúk, de, ahogy hallottam az évértékelőben : "ez még kevés".

Kik állnak a HaHa mögött?

Kik állnak a HaHa mögött?

Tóth Gy. László, egyik kedvencem. :)

"Tóth Gy. László: Félreértés ne legyen: a pubertáskor után a fiatalok jó része identitászavarban szenved, s egy darabig infantilis módon és eszközökkel bizonytalanul keresi a helyét a világban. Nincs ebben semmi meglepő vagyy kivetni való. A probléma abból származik, ha a tömegdemokrácia torzulásainak eredményeképpen az ilyen emberek megszerveződhetnek, és hatalmi jogosítványokhoz juthatnak. Kellő tudás, önismeret és önuralom nélkül. Számukra a bázisdemokrácia a legszimpatikusabb, hiszen egyszerre biztosít mindenkinek megszólalási és azonosulási lehetőséget. Ettől erősnek és okosnak érezhetik magukat, hiszen ők a kollektív bölcsesség letéteményesei.

(...)

 A HaHa megszólaló tagjainak döntő része a Milla, az Együtt 2014, a 4K!, és az LMP szimpatizánsa. A nyilvánosan elérhető médiafelületeken található információk szerint átlagos képességekkel, de egzisztenciálisan jó háttérrel rendelkező családok gyermekei."