width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2013. jan. 19.

2013. január 19., szombat

Debil Dániel: A hiszti



Ha egy zsidó hülye, akkor nagyon. xD

bankrendszer-neoliberális politika-és az hogy helyette mit (playlist)



59-64 videók http://www.youtube.com/playlist?list=PLtUZ0TsCKnv8S-30PlTohuJ5uPtZT2aUp 

Derék Kasler Árpád úrra érdemes odafigyelni, még a végén megoldja a devizahitel-krízist a kormány HELYETT :))))

Bogár László: A manipulatív média monopóliuma



Monopólium mert kizárólagosságra törekszik, szélsőségesnek vagy komolytalannak - hozzá nem értőnek bélyegez mindent magán kívül, eleve érdeke lejáratni minden rendszerváltoztató törekvést, hisz a rendszer gazdáinak tulajdonában van. Ezért.

Cigányoznak az antirasszisták ~ Célpont




Balczó András: Küldetésünk



Inkább a hozzá hasonlók alkossanak alkotmányt, mint a szocionista Bárándy félék...

HáttérKép ~ BBB: MNB ostroma



Nemzetközi pénzügyi spekulációkért, forint árfolyamának ingadozásáért, és hasonló rosszaságokért Matolcsyt hibáztatni = neoliberális sajtónak hitelt adni. A nihilista cinikus pökhendieknek, a trágár Tótáknak, és egyéb erkölcsrelativizálóknak!

Árfolyam ügyben : a videón elhangzik, kik szólítottak fel tavaly decemberben az eladás gomb bősz nyomkodására. Máshonnan manipulálják a HUF-ot, a kormány nem mindenható, arról sem ő tehet ha esik az eső. :)

Hecckampány, "karaktergyilkosság" folyik pl origo ZSindex hvg hasábjain, a tényektől teljesen függetlenól, már 2010 óta!!!!! Nem kéne bevenni az ellenséges propagandát, csak mert jólesik a kormány szidalmazása - nem minden arany ami fénylik, ezek ugyanúgy fröcsögnének egy valóban nemzeti érdekű (nemzeti radikális...) gazdasági miniszterre.

Az a fontos, hogy a nemzetközi válság-rák hazai nyúlványaitól minél több hatalmat vissza kell vennie az országnak - a jegybankelnök nem lehet a nemzetétől független offshore-lovag, mint a jelenlegi szoclib simor andrás!!!!!!

VilágPanoráma: A pusztíthatatlanok




Heti mérleg-A cigánykérdés valós megközelítése.



Én akkor is azt mondom, kormányra a Jobbikkal, vagy itt anarchia lesz, erőszak és nyomor ...

pddsz, a judeobolsevik álszakszervezet

De igaz ez a pddsz-re... néztem őket a neten is. Ezt a törikönyvet fitymálták a metéltek :D látszólag gúnyolódtak rajta, de valójában a nemzettudat megerősödésétől tartanak - tehát jóféle könyv az :

http://mek.oszk.hu/02100/02161/02161.pdf

"Legalább ki lehet szűrni azokat a liberális "tanerőket", aki mérgezik a magyar ifjúságot, és történelmietlen baromságokra, legendákra meg kozmopolita hókuszpókuszokra okítják őket. Aztán el lehet küldeni őket közmunkásnak, ott legalább nem rombolnak."