width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2013. szept. 19.

2013. szeptember 19., csütörtök

Nem kapott NKA-pénzt a Kárpátia

Kuruc.info - Petrás cáfol: nem kapott NKA-pénzt a Kárpátia

Amúgy kaphatott volna, miről szól a libsik nyavalygása? Hogy nemzeti érzelmű?

Hiszen az a természetes, normális. Normális, és nem liberális.

De nem kapott egy vasat se, bezzeg előző kormány idején hiller haver a pankkk programmal IS komoly pénzeket osztott ki többek közt drogfogyasztást - bűnözést dicsőítő "rapper" vagy "raszta", de mindenképp ballib kötődésű zenészeknek és egyéb értéktelen, jobbik esetben is féltehetségű bohócoknak. Azt is elintézte, hogy eu-s támogatás járjon utánuk - ergo olcsóbb legyen a buli vagy ingyenes lehessen a koncert egy-egy fesztiválon - de nem akárkinek ám.

Valahogy a konzervatívok-jobboldaliak rendre kimaradtak a lehetőségekből.

Kulturkampf és megfélemlítés megy folyamatosan, a ballib szabadkőműves jellegű hálózata nem hagyott érvényesülni eddig se sok tehetséges embert. "erdő péter k*rva anyád" bizony.

Petrás János, Kárpátia, NKA, magyar narancs, liberális hisztéria kampány, nemzeti érzelmű zenészek, diszkrimináció, magyar érzelmű emberek, dübörög a nemzeti rock, kulturkampf, szabadkőműves, liberális, falanszter, művészvilág, közélet, megmondom én hogy mi a normális, minden ami nem liberális :D

A Tv ostromról pár gondolat

A Tv ostromról pár gondolat

Sokan már akár gyerekkorunktól fogva éreztük hogy a balliberálisoktól semmi jót nem várhatunk, aztán legkésőbb 2006 őszétől teljesen beigazolódott minden negatív feltételezésünk - ezek ugyanolyan romlottak és aljasok maradtak mint 89 előtt voltak. Nem szocialista hanem neolib, nem magyar hanem cionista, csak egyszerűen A Párt.

Akkor sem a kádár rendszer miatt, hanem épp annak ellenére volt a hasonló sorsú "szocialista" országok többségénél élhetőbb ország - a magyar emberek eszéből és szorgalmából. Az működött jól, amit felülről nem rontottak el.

A tv ostrom tán nem is lett volna ha beolvasnak egy féloldalas petíciót, e helyett lefújták az akkor még békés civileket könnygázzal, de úgy ám mint a legyeket szokás. A szoci önkény nem engedte meg az ellenvélemények kifejtését a közpénzen fenntartott közmédiában. Most is azon sírnak a médiakutatóik, politológusaik, és egyéb büfészakos liberális semmirevalók hogy van médiafelületünk, miért tör előre a jobboldal, a gazdasági patroiotizmus, stb. Az emberek egyre inkább felismerik saját érdekeiket, kiben bízhatnak kiben nem - ennyi, nem kell ehhez ezer oldalas pdf-eket vagy fél napos prezentációkat gyártani "a magyar szélsőjobbról".

Szocionista részről jön a legalpáribb hazug demagógia, pedig ígérgetésük annyira hiteltelen  mint mikor a róka hízeleg a tyúkoknak, éhhalállal és lélegeztetőgépekkel kampányolnak, aztán ennek totálisan ellentmondva neoliberális alapon folyamatos téma a jobboldal lekommunistázása, bármiféle gazdasági patriotizmust vagy szociális kedvezményt csípőből támadnak, ahol egymás közt röfögnek a szoclib hálózat tagjai - akik nem egyszerű szimpatizánsok, hanem érdekhálózati alapon tartoznak oda. Azért ellenzik a rezsicsökkentést, a negyedik mobilszolgáltatót, a banki műveletek társadalmi igazságosságot és jó erkölcsöt figyelembe vevő  újraszabályozását, és mindent ami a helyi közösségnek azaz a nemzetnek jó. Az állítólagos baloldal monopolhelyzetű cégek és bankok extraprofitját félti. Legkevésbé se érdekli őket a kisemberek szoci nosztalgiája amit nem a "kommunizmus" inkább egy kiszámíthatóbb világ iránt éreznek, érzelemmentes kajmánok.

Jobbegyenes blogon a többi.

"A sunyi aljasság szimbólumába, abba a köztévébe, amely a mi pénzünkön vezetett az orrunknál fogva mindannyiunkat másfél évtizeden át. Amely „Árpi bácsivá” sztárolta Gönczöt, amely „európai politikussá” sminkelte a pufajkás Hornt, amelyben hosszú éveken át minden reggel a hazai sajtó csatornapatkányai hazudtak a pofánkba. Amely szabadságharcosokká nyalta a törvénytelen taxisblokád puccsista szervezőit, szakmányban nácizta a jobboldali emberek ezreit – és amelyben aznap a Híradóban „néhány száz szélsőséges tüntetőről” számoltak be. Hát, gondoltuk, benézünk, hadd számolják át újra az elvtársak, hányan is vagyunk, elvégre tévedni emberi dolog."