width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2015. jan. 2.

2015. január 2., péntek

Most mi "Programok, szilárd és megvalósítható elképzelések nélkül minden demonstráció pusztán csak pótcselekvés?" Van program, a fentebb említett dogmatikus doktrínák, a soha véget nem érő megszorítások, a felső tízezer diktatúrája a társadalmi többség felett! Ezt akarják, ezért tepernek és használnak ki minden alkalmat a tüntetésre, ha nincs miért akkor kitalálnak. Olyan önös érdek vezérelte brancsbéliekről van szó, akik egzisztenciálisan függenek a balliberalizmus társadalmilag beágyazott hálózatától. Nem értünk szervezkednek tehát! Nem szavaztam a Fideszre, félig meddig az is liberális sajnos és azért jobb a Jobbik. Amit a várady zsolt féle "most mi" kamucivilek, álelégedetlen zsidaj felsőközép osztálybeliek nácinak és ezzel elfogadhatatlannak tartanak. Akik hangsúlyosan nyugatos neo - liberálisok, helyi társadalmi és szociális értékekkel szemben mindig piacpártiak - bankárbarátok, és vadkapitalisták!

A háttérhatalom célja, ukrajnai és arab tavaszos módra destabilizálni az országot. Nem csak a kormányt, hanem a mindennapi életet akarják ellehetetleníteni, nem nyugszanak bele hogy a magyar nép nem kért a balliberálisok pártjaiból, ha kell újakat hoznak létre!

Nem szavaztam a Fideszre, félig meddig az is liberális sajnos és azért jobb a Jobbik. Amit a várady zsolt féle "most mi" kamucivilek, álelégedetlen zsidaj felsőközép osztálybeliek nácinak és ezzel elfogadhatatlannak tartanak. Akik hangsúlyosan nyugatos neo - liberálisok, helyi társadalmi és szociális értékekkel szemben mindig piacpártiak - bankárbarátok, és vadkapitalisták!

"Programok, szilárd és megvalósítható elképzelések nélkül minden demonstráció pusztán csak pótcselekvés?" Van program, a fentebb említett dogmatikus doktrínák, a soha véget nem érő megszorítások, a felső tízezer diktatúrája a társadalmi többség felett! Ezt akarják, ezért tepernek és használnak ki minden alkalmat a tüntetésre, ha nincs miért akkor kitalálnak. Olyan önös érdek vezérelte brancsbéliekről van szó, akik egzisztenciálisan függenek a balliberalizmus társadalmilag beágyazott hálózatától. Nem értünk szervezkednek tehát!

A tanárok, és más közfoglalkoztatottak elégedetlenkednek? Nagyrészt helyén hagyta a Fidesz a régi libsiket, csak aki nyugdíjba mentek ahelyett lettek mások. Vezető közhivatalnoki beosztásokban nemigen történtek személycserék, a Klebelsberg központ meg 2010 utáni új intézmény. Régi álbalos ballib kamuszakszervezetek akik tüntetnek, a tandíj ellen NEM tüntettek 2007 - 2008-ban. Pedig egyszerű az összefüggés : kevesebb diák, kevesebb tanár. A tömeges iskolabezárások 2010 előtt, a nagy körzetesítések vidéken, nemcsak a kistelepüléseken, igen.

Három kijózanító pofon a ballib tüntetöknek

http://alfahir.hu/harom_kijozanito_pofon_ballib_tuntetoknek

A tavalyi év végéhez hasonlóan, az idei év is egy kormányellenes tüntetéssel kezdődik. Pénteken valamelyik balliberális csoport fog újból az utcára vonulni, és ordítja majd bele az éjszakába: „Orbán, takarodj!'". Ha szerencséjük lesz, kivezényelnek rendőröket is, és akkor majd készülhetnek „szelfik" a békében álldogáló rendőrsorfal előtt, és majd „lájkolhatják" egymást mindenre elszánt tüntetők a „fészbúkon". Másnap reggel pedig abban a hitben ébredhetnek fel, hogy milyen sokat tettek az országért, a kormány ellen. Pedig hihetetlenül távol áll ez a feltételezés a valóságtól.

A „MostMi: Új országot építünk!" nevet viselő civil szerveződés fog demonstrálni január 2-án az Operaház előtt. Közleményükben így fogalmaztak: „szeretnénk azt a felszabadító élményt a téli ünnepek után is újra megélni, hogy nem vagyunk egyedül, hogy sokan és egyre többen vagyunk, akik ki merünk állni, fel merjük emelni a szavunkat a jelenlegi álságos rendszer ellenében, sőt, azt is tudjuk, milyen országban szeretnénk élni helyette: szabad és szolidáris országban".

Kétségtelen, alapesetben sokkal hasznosabb a társadalmi aktivitás, mint a fotelforradalmárok világhálós kommentelésben kimerülő „rendszerváltási" kísérlete, ugyanakkor mégis el kell keseríteni a ballib tüntetésekre igyekvő állampolgárokat, fiatalokat és időseket, mert annál nagyobb szolgálatot nem tudnak tenni ennek az „álságos rendszernek", mint hogy belesodródnak ebbe a civilnek mondott katyvaszba, amely jól láthatóan nem rendelkezik semmilyen konkrét politikai, társadalmi elképzeléssel, mondanivalóval, ugyanakkor tökéletesen megfelel bizonyos destabilizációs folyamatoknak.

1. pofon: Orbánt így nem lehet leváltani

Előfordulhat, hogy Orbán Viktor lemondjon a hatalmáról csak azért, mert néhány „dühös" fiatal mikrofont ragad és felszólítja erre? Valószínűleg, nem.

Orbán Viktor nem ma kezdte ezt a „szakmát". Ha valaki tökéletesen szimbolizálja az elmúlt 25 évet, akkor az a miniszterelnökünk. Nem hiába győzött egymás után kétszer is kétharmados többséggel, még úgyis, hogy ezt egyáltalán nem indokolta különösképpen semmilyen kormányzati teljesítmény. Éppen ezért lenne óriási hiba azt feltételezni, hogy Orbán Viktor és a mögötte álló szellemi holdudvar egyik pillanatról a másikra elfelejtett "kormányozni". Főleg annak függvényében, hogy gyakorlatilag megszűnt a „fenyegetettség" a baloldalról.

Orbán jelenkori legyőzhetetlenségét ugyanakkor mégis az idealizmus teljes hiánya biztosítja. A politikai csatározások, a szabadság és szolidaritás fogalmak emlegetése teljes mértékben értelmezhetetlenek abban a közegben, ahol a Fidesz a maga valójában létezik. Ahol száz és száz milliárdok tűnnek el, ahol a kollégiumi szobatárs a köztársasági elnök, ahol Simicska Lajos, Nyerges Zsolt, Andy Vajna és Mészáros Lőrinc közpénz-felhalmozását üzleti sikernek kell hazudni, ott mekkora súllyal bírhat egy „MostMi" által szervezett tüntetés?

Ezt a rendszert nem lehet ilyen egyszerűen lebontani, ehhez először a pénzcsapokat kellene elzárni, és miközben a felszólalók azzal biztatják a hallgatóságot, hogy elég a jelenlét is egy-egy ehhez hasonló összejövetelen, addig a profit ugyanúgy realizálódik a fideszes holdudvarban, és lehet, hogy Lázár János abban a pillanatban vásárol egy újabb lakást a 10 éves gyerekének.

2. pofon: Értékmentesen csak meghasonulnak az emberek

Egy pillanatra vissza kell térni 2006-ra, az akkori kormányellenes indulatok sem tudták kisöpörni a hatalomból Gyurcsányt és a sleppjét. Sőt, még mindig a parlamentben végzi kártékony munkáját a rendőrterrort személyesen levezénylő szocialista politikus. Pedig akkoriban nem az ellenzékiség volt az az erő, amely mentén a tüntető emberek képesek voltak egymással összefogni: nemzeti színű lobogók miatt vertek meg magyar embereket a rendőrök azon a szégyenletes őszön.

A szabadság, mint jelszó többek között azért is sántít, mert ezalatt a szervezők értékmentességet/semlegességet értenek. Még a saját oldaluk pártjaitól is képesek elhatárolódni ezek a civilszervezetek. A szabad ember valójában szilárd érték ítélettel bír, és képes ehhez viszonyítani a világot és környezetét, ezzel szemben azok, akik csak tagadni, cáfolni képesek, igen könnyen befolyásolhatóak, és erre igazán jó példa ez a ballib tüntetéssorozat. A résztvevők kénytelenek meghasonulni saját magukkal, politikai ízlésükkel, és kórusban kell szidniuk a máskor egyébként ajnározott Gyurcsányt, Mesterházyt meg a többi baloldali vezért.

Ha holnap megkérdeznénk egy tüntetőt, hogy milyen értéket, ügyet képvisel, minden bizonnyal bajosan válaszolna. Mert azzal nem vagyunk előrébb, hogy „Orbán, takarodj!".

3. pofon: Alkalmatlan emberek megmozdulása

A konkrét problémát azonban mégis az jelenti, hogy a január 2-ai tüntetésen résztvevők valóban elhiszik, hogy bármilyen erőt is képviselnek majd. Beleélik magukat abba, hogy az utcai jelenlétük miatt esett vissza a Fidesz népszerűsége. Előbb-utóbb úgy gondolják majd, hogy ők az ellenzék, és hogy az ellenzékiség kimerül abban, hogy Orbánt gyalázó táblákat tartunk magasba. Ebben persze nagy szerepe van a baloldali médiának is.

Melyik szervező ne szeretne bekerülni Kálmán Olga műsorába, és főműsoridőben elmondani, hogy mennyire dühítő is a balliberális egyetemi élet, és milyen fasisztoid ez a hatalom, szemben a szemkilövető szocialistákéval.

S ha már az imént megszólítottuk a tüntetni vágyó honfitársunkat, kérdezzük meg tőle azt is, hogy valóban egy ilyen „cheguevarás", „szabadelvű" fiatal kezébe adná az ország irányítását? A józan válasz, természetesen nem. Ha viszont kormányzásra alkalmatlan embereket követünk, mi értelme az egésznek?

A társadalom többsége elégedetlen az Orbán kormánnyal. Azonban ezek a tüntetések csak átverik ezeket a Fidesz által anyagilag tönkretett embereket. Programok, szilárd és megvalósítható elképzelések nélkül minden demonstráció pusztán csak pótcselekvés, hiszen semmilyen társadalmi haszna nincs, maximum annyi, hogy elhiteti a résztvevőkkel, hogy Orbán Viktor megunja az egészet, és átadja a hatalmat.

De kinek is?

Ha nem reális cél a kormányzat leváltása (arra alkalmas emberek hiánya miatt: és ebbe beletartoznak a baloldali pártok is), akkor vajon mégis milyen céllal szerveződnek ezek a tüntetések? Egyetlen haszna van, bizonyos mértékig ugyan, de képes destabilizálni az ország társadalmi rendjét, és minduntalan lehetőséget biztosít arra, hogy előbb-utóbb tragédiába torkolljon egy megmozdulás. De ez már a titkosszolgálatok asztala...

SICS

Most mi! Ha nem tudnánk hogy óriási ellentmondás és hazugság a balliberalizmus egymásnak gyökeresen ellentmondó szóösszetétele, akkor feltűnhetne hogy következetlenség állítólagosan baloldaliként a neoliberális háttérhatalmat, a bankárok érdekeit, a szervezett nemzetközi nagytőkét, usa-t pártolni. Antiszociális és nemzetellenes új ! liberális ! pártot építeni kívánó mostmi-k, szocion megélhetési politizáló álcivil holdudvarbeliek. Mindig is a birodalmakat pártolták a nemzetállamokkal szemben az efféle érdekemberek. És a nagytőkét a munkával szemben! A kis tőkét nem, főleg ha a miénk : szadesznyik mihályi péterük ki is mondta pár éve, az általa kényszervállalkozásoknak nevezett magyar kisvállalkozókat mesterségesen, szekálás és kötekedés célú ellenőrzésekkel, életszerűtlen adminisztrációs - bürokratikus kényszerekkel, "padláslesöprő", őket túladóztató törvények meghozással el kell lehetetlení

Most mi! Kamu minden libsi finnyázás a CCCP pólós, lenin kabátos, és egyéb komcsi tüntetők miatt, mert bármi csőcseléket betoboroznak, oda buszoznak - csak a létszám, és a balhé meglegyen!

Ha nem tudnánk hogy óriási ellentmondás és hazugság a balliberalizmus egymásnak gyökeresen ellentmondó szóösszetétele, akkor feltűnhetne hogy következetlenség állítólagosan baloldaliként a neoliberális háttérhatalmat, a bankárok érdekeit, a szervezett nemzetközi nagytőkét, usa-t pártolni. Antiszociális és nemzetellenes új ! liberális ! pártot építeni kívánó mostmi-k, szocion megélhetési politizáló álcivil holdudvarbeliek. Mindig is a birodalmakat pártolták a nemzetállamokkal szemben az efféle érdekemberek. És a nagytőkét a munkával szemben! A kis tőkét nem, főleg ha a miénk : szadesznyik mihályi péterük ki is mondta pár éve, az általa kényszervállalkozásoknak nevezett magyar kisvállalkozókat mesterségesen, szekálás és kötekedés célú ellenőrzésekkel, életszerűtlen adminisztrációs - bürokratikus kényszerekkel, "padláslesöprő", őket túladóztató törvények meghozással el kell lehetetleníteni!

Fórumtémáik, mint "Radikális nyugdíjcsökkentést" "Unom a devizahitelesek nyivákolását" "Töröljük el a minimálbért"

Aztán ezektől a vadkapitalistáktól várjon a magyar jobb életkörülményeket, meg kevesebb korrupciót! Csak mert Orbánoznak, attól még nincs igazuk. Főleg a korrupció felemlegetése bagoly mondja verébnek, más szemében a szálkát - szoclibében meg a gerendát. :P A legsúlyosabb bűnökben is egymást fedezte eddig a cionista, bal és jobb lib bűnbanda. Azért nem volt elszámoltatás se 1989 se 2010 után, így tudtak jogszerűen lopni mert a törvényeket is ők alkották!

Cserny bíró, valami ilyesmi név tán unokatestvér?, volt aki anno nem jogerősen elítélte Bencsik Gábort egy véleménycikk miatt, holott tényekre és bevallott dolgokra épült az. Mécs imre állítólagos '56 kárvallott, nem sokkal után kiszabadult a sittről mert rávallott pár emberre. Ha ugyan nem elejétől tégla volt már, miért ne feltételezzük fajtájukról a legrosszabbat, általában be szoktak igazolódni a balsejtelmek a mindenkori ballibbel szemben. :)

Személyükben, vagy családfájukban is megegyeznek azokkal a magyarellenes bolsevik elődökkel a libsik, akik miatt rossz volt a 89 előtti rendszer. Igen, így külön ő miattuk volt a nemzet számára kártékonyabb az a politikai berendezkedés is, más szocialista országokban ahol nem zsidók ültek a hatalomban, legalább nem volt divat a nemzetellenesség!

"Három évvel az új alkotmány életbe lépése elleni tiltakozásként megszervezett, 2012. január 2-i tüntetés után, péntek este ismét nagygyűlést szerveznek civilek az Operaház elé. A megmozdulást a MostMi! Facebook-csoport kezdeményezte, és korábban jelezték már pécsi "civilek" is, hogy ők is hasonló rendeznek. A budapesti tüntetés 18 órakor kezdődik, a szervezők azt kérték: aki elmegy oda, vegyen fel színes sálat.


A budapesti tüntetés 18 órakor kezdődik, a szervezők pedig a korábbi viták (a DK előbb a rendezők kérése ellenére zászlókkal akart kivonulni, de később kijelentették, hogy ha így nem kellenek, nem is mennek, az MSZP pedig piros sál viselésére hívta fel híveit) miatt azt kérték: ne legyen egyszínű a rendezvény, aki elmegy oda, vegyen fel színes sálat.

A MostMi csoport – amely azt kéri a résztvevőktől, hogy az Oktogon felől érkezzenek a színpad felé – bejelentette a felszólalók névsorát. E szerint beszédet mond Várady Zsolt egykori IWIW- alapító, a MostMi társadalmi kezdeményezés egyik elindítója, Somody Bernadette , az Eötvös Károly Intézet igazgatója, Udvarhelyi Tessza, a Közélet Iskolája egyik alapítója. Csizi Zsolt, a Város Mindekié csoport aktivistája, Madarász Csaba részvételi demokrácia szakértő Vágó Gábor volt LMP-s képvislő, most „magyar állampolgár", Kálmán László nyelvész, illetve Takács Bori a MostMi társadalmi kezdeményezés másik elindítója."

Szabad és szolidáris országot nem a globálnyikok építenek - A Cserny-utódok izzítják a színes forradalmat

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=80986

2015. január 02. 10:09 Kostás Roland - Hunhír.info

Ma új sebesség-fokozatba kapcsol az idegen titkosszolgálatok, civil támogatási alapok, és egyéb hiperdemokratikus háttérintézmények segítségével létrehozott ultraliberális utcai akciósorozat. A 19-es patkányköztársaság szellemi utódai a szabad és szolidáris Magyarország megteremtésének hamis jelszavával akarják utcára vinni azokat a magyar tömegeket, akiknek a szabadságát pont azok vették el, akiket a mostani "lázadóvezetők" szolgálnak. A Szabad és Szolidáris Magyarország megteremtése a magyar többség kívánsága. De ezt miképpen valósíthatnák meg azok, akik sárga csillagos uniós zászlók, vörös csillagos bolsevik tömeggyilkost népszerűsítő lobogók alatt követelnek szép új világot. Ezek az erők nem magyar tavaszt akarnak, hanem magyarországit. Színes forradalmat, mert mindenük a sokszínűség. Pedig annál több színre nincs szükség, mint amit a magyar nemzeti lobogó jelképez. A piros az emberbarát szívpolitikát, hogy minden becsületes és tenni akaró embernek jobb legyen, hogy védje őket az erős fehér állam, és zöld, természetközeli, és természeti értékeken, kincseken alapuló legyen az egész ország. Szivárványos zászlók, a színskáláról összehozott szalagok csak a színek anarchiáját jelképezik, éppen úgy, mint amilyenné alakítanák a tömegekre telepedni akarók a megkopott, de még többé-kevésbé piros-fehér-zöld Magyarországot.

Magyarország csak akkor lehet szabad és szolidáris, ha letisztítja magáról a ráöntött liberális szennyet, ha véget vet annak a folyamatnak, amelyben az utolsókig kitartott bolsevik mozgalmárokból lett idióta milliárdosok éneklik fapofával a fel, fel, te éhes proletárt, ha nem szakállas nőt állítanak példaképül a fiataloknak. Magyarország csak akkor lehet szabad és szolidáris, ha nem gyűlölik az egyik vallást, és istenítenek egy másikat, ahol a többség, a dolgozni, építeni akaró hazafias többség akarata a mérvadó, bármilyen is a származása. Magyarország csak akkor lehet szabad, ha nem idegenek adják a parancsokat, nem idegen érdekeket, ideológiákat és emlékezetkultúrákat kell szolgálnia, és csak akkor igazán szolidáris, ha azokat támogatja, akik tenni akarnak magukért és országukért, nem pedig csak élősködni, kiváltságokra hivatkozni. Magyarország csak akkor lehet szabad és szolidáris, ha megmarad magyarnak. Senkinek sem jár előjog származása alapján, senkinek nem jár pozitív diszkrimináció, csak a nemzethez való viszony, az építő szándék, a magyar tradíció visszaállítása lehet a mérvadó. A társadalomnak csak egy mércéje lehet: ki a békét, rendet akaró építő, és ki az anarchiát kiteljesíteni akaró romboló. Az építőnek mindent, legyen magyar, cigány, vagy zsidó, a rombolónak semmit, akár ez, akár az, akár amaz.

Hisszük és reméljük, hogy hiába az idegen mákony bódító ereje, Magyarország nem lesz Majdan, és nem támadnak fel ismét a Lenin-fiúk.

Nem csak egyszerűen orosz ellenesek a cionisták, hanem mindenkit támadnak aki veszélyezteti ideológiai, pénzügyi, gazdasági és kulturális egyeduralmukat. A neoliberalizmus a világzsidóság uralmi stratégiája, minden jelentősebb efféle közgazdász zsidó származású volt. Az a logikája hogy minden erőforrás csak és kizárólag az ő fajtájuknak jusson, azért középosztály és szegényellenes ez a sok szemétista libsák. Amúgy ennek a 2010 előtti kormányok idejére különösen jellemző mesterséges elszegényítésnek, oktatás és egészségügy leépítésének semmi értelme nem volna! A gazdasági élet kárára válik a sok kirekesztett szegény ember, az alacsony bérek elől menekülnek külföldre a fiatalok és most már idősebbek is, ez csak részben a kormány hibája. Nem pedig a jobboldali keresztény diktatúra a kivándorlások oka! Nézem néha a hülye blogjaikat a tumblr-en főleg, e vadliberális vadbarmoknak náci már a Kdnp is! Il

Nem csak egyszerűen orosz ellenesek a cionisták, hanem mindenkit támadnak aki veszélyezteti ideológiai, pénzügyi, gazdasági és kulturális egyeduralmukat. A neoliberalizmus a világzsidóság uralmi stratégiája, minden jelentősebb efféle közgazdász zsidó származású volt. Az a logikája hogy minden erőforrás csak és kizárólag az ő fajtájuknak jusson, azért középosztály és szegényellenes ez a sok szemétista libsák. Amúgy ennek a 2010 előtti kormányok idejére különösen jellemző mesterséges elszegényítésnek, oktatás és egészségügy leépítésének semmi értelme nem volna! A gazdasági élet kárára válik a sok kirekesztett szegény ember, az alacsony bérek elől menekülnek külföldre a fiatalok és most már idősebbek is, ez csak részben a kormány hibája. Nem pedig a jobboldali keresztény diktatúra a kivándorlások oka! Nézem néha a hülye blogjaikat a tumblr-en főleg, e vadliberális vadbarmoknak náci már a Kdnp is! Ilyesmi hiszterolibsi baromságok fognak ma is elhangzani a libsi tüntin, ahogy eddig is. Nem a magunkfajtákért szervezkednek ezek a színes sálas zsidógyerekek, és a nekik besegítő liberrált média se érdek nélkül népszerűsíti a ballib közeli álcivil szervezetekből való sorosista patkányforradalmárokat!

Nem hagynak élni mást, azért különösen undorító és a békés embert is harcra ingerlő, amikor ótvar, nyegle libernyák hahások, millások, mostmisek "párbeszédelnek". Meg szociális érzékenykednek! Ami azt jelenti, fogadjunk el mindent tőlük kritika nélkül, mert ők a kiválasztott nép hú de okosak, kiképezték őket a szervezett magánhatalom uralkodó eszméiből a politológián, közgázon, társadalomtudományi - szociológiai "szocionógiai" karokon vagy egyéb káderképzőkön!

Szaniszló Ferenc, Világ-Panoráma : Oroszország küzdelme valójában a mostani egészségtelen és aljas rabszolgatartó világrend ellen harcolók felszabadító háborúja lett

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=80987

2015. január 02. 10:17 Hunhír.info

Oroszország megbüntetése, kivéreztetése egyben intő jel a többi rebellisnek is: így járnak, ha külön útra merészkednek, s nem fogadják el a mai globális világuralom birtokosait feljebbvalóiknak, felsőbb rendű, büntethetetlen, bármire képes lényeknek. És a lázadók megbűnhődnek, ha nemzeti érdekeiket fölébe helyezik a globalista nemzetköziségnek.

Oroszország megbüntetése, kivéreztetése egyben intő jel a többi rebellisnek is: így járnak, ha külön útra merészkednek, s nem fogadják el a mai globális világuralom birtokosait feljebbvalóiknak, felsőbb rendű, büntethetetlen, bármire képes lényeknek. És a lázadók megbűnhődnek, ha nemzeti érdekeiket fölébe helyezik a globalista nemzetköziségnek. Oroszország küzdelme valójában a mostani egészségtelen és aljas rabszolgatartó világrend ellen harcolók felszabadító háborúja lett. Noha nem így indult, de magával ragadta Putyint és az oroszokat. Kína húz belőle hasznot, bár ő is hasonló sorsra jut, ha nem lesz engedelmes.

Mostmi, várady zsolt balliberális + a többi! Fb-jükről és ismeretségi köreikből látható a neoliberális, pénzuralmi globalistás, válságokozó, demokráciának hazudott diktatórikus rendszerhez való kötődés.Tragikomikus, hogy kirekesztő neoliberálisok tüntetnek (tisztelet a kivételnek) a fontos dolgok nagy többségében még manapság is neoliberális diktatúra ellen.

A holnapi tüntetések?

Liberális lósz*r, unos untalan ugyanaz. "Mostmi", ezek is kicsodák már? Vadliberális belpesti zsidógyerekek! Csürhe ez, egymással is összevesznek, a valódi vezérük valami tengerentúli, amcsi cionista agytröszt. Tőlük kapnak pénzt, és médiát is, a szervezkedéshez. A nemzeti érzelműek önszerveződését valahogy a hvg és a néphazugság nem akarta felkarolni sohasem, ezeket a #mostmi ket - hahákat meg igen. Szabad kezdeményezések hálózata álcivilek voltak előbb, a 80-as évek második felében - harsány szónoklatok és szamizdatok, aztán ebből lett szabad demokraták szövetsége, annak országlása meg ugye tudjuk, mihez vezetett. Még egyszer nem dőlünk be ugyanazoknak, vagy pláne ugyanazok kölykeinek!

"MEGNÉZTEM A MOST MI: Új országot építünk tüntetésen felszólalók neveit és facebookos oldalait, egyetlen komoly civil múlttal rendelkező, vagy komoly kaliberű személyt sem találtam köztük..."

Magyarországon is olyan helyzetet akarnak teremteni, amilyen volt az arab országokban, illetve legutóbb Ukrajnában!

Az ultraliberális csürhe már kifele jelzetten is színes forradalmat akar

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=80975

2015. január 01. 16:34 Hunhír.info

Az alternatív világmédiának köszönhetően a világ gondolkodó fele már nagyon jól tudja, mit jelent egy adott országban a háttérhatalom által demokráciaexportnak titulált, az adott országot káoszba és anarchiába taszító színes forradalom projekt. Az olyan álságos és hamis jelszavak mögé burkolózva, mint a liberalizmus, humanizmus, demokrácia és más hasonló kiüresített tartalmak mögött valójában az adott országon belüli hatalomváltásról van szó, az eddigi esetek döntő többségében erőszakos jellegben.

Az új év első kormánybuktatónak titulált idegen- és háttérhatalom-érdekvédő tüntetés szervezői színes sálak viselésére buzdítják híveiket, mintegy freudi elszólással is jelezve, hogy Magyarországon is olyan helyzetet akarnak teremteni, amilyen volt az arab országokban, illetve legutóbb Ukrajnában.

A január 2-ával kezdődő tüntetéssorozat egyértelműen nem valamiért, hanem valami ellen irányul, és az a valami nem más, mint Magyarország, amelyet az Európai Egyesült Államok totális gyarmataként, a magyar mezőgazdaságot és megmaradt feldolgozóipart totálisan tönkretevő amerikai szabadkereskedelmi megállapodás megszületéséért vívnak.

Brindza András wrote a new note: MEGNÉZTEM A MOST MI: Új országot építünk tüntetésen felszólalók neveit és facebookos oldalait.

MEGNÉZTEM A MOST MI: Új országot építünk tüntetésen felszólalók neveit és facebookos oldalait, egyetlen komoly civil múlttal rendelkező, vagy komoly kaliberű személyt sem találtam köztük...

( Felszólalnak:

Várady Zsolt - a MostMi társadalmi kezdeményezés egyik elindítója -- https://www.facebook.com/zsolt.varady.94?fref=ts ,

Somody Bernadette - az Eötvös Károly Intézet igazgatója -- https://www.facebook.com/somodyb?fref=ts ,

Udvarhelyi Tessza - a Közélet Iskolája egyik alapítója -- https://www.facebook.com/tessza.udvarhelyi?fref=ts ,

Csizi Zsolt - A Város Mindekié aktivistája

Madarász Csaba - részvételi demokrácia szakértő -- https://www.facebook.com/csabam?fref=ts ,

Vágó Gábor - magyar állampolgár -- https://www.facebook.com/vagogabor?fref=ts ,

Kálmán László - nyelvész -- https://www.facebook.com/lkalman2?fref=ts ,

Takács Bori - a MostMi társadalmi kezdeményezés másik elindítója -- https://www.facebook.com/takacsbori?fref=ts )

Jól tükrözi ezt a felszólalók facebookos lapjain lévő jegyzeteik száma.

A 8 felszólaló közül 6 lapján mindössze 3 jegyzetet találtam, Csizi Zs.-nak még a lapját sem találtam, egyedül a válságokozó elnyomókhoz közel álló Kálmán László rendelkezik számos jegyzettel...

Többjük lapjából és ismeretségi köreikből látható a neoliberális, pénzuralmi globalistás, válságokozó, demokráciának hazudott diktatórikus rendszerhez való kötődés...

Tragikomikus, hogy kirekesztő neoliberálisok tüntetnek ( tisztelet a kivételnek ) a fontos dolgok nagy többségében még manapság is neoliberális diktatúra ellen...

Kérdezzük a szervezőktől ( a tüntetés szervezői köre: Kováts Virág, Kóczán Andrea, Lang András, Szalai-Szabó István, Takács Bori, Várady Zsolt ), hogy vajon mit keres a "neoliberális csizma" az asztalon ( pl. Somody Bernadette - az MSZP közeli Eötvös Károly Intézet igazgatója, Kálmán László - nyelvész ) ??..

Vajon a szervezők miért nem kértek fel beszélni komoly kaliberű, hiteles, a magyarság érdekeit már régóta szolgáló, minőségi Embert a 3.utas ( a valódi ) civilek közül ?..

Közepes ( vagy kis ) kaliberű emberekkel nem lehet valódi rendszerváltást csinálni -- jól látható, hogy a tüntetés szervezőinek nem ez a célja..!

---------------------------------------

IL-liberalizmus: a liberális demokrácia utáni kor

( Dr.Drábik János )

http://drabikjanos.com/2014/10/26/a-liberalis-demokracia-es-a-szervezett-maganhatalom/

---------------------------------------

A PÉNZURALMI GLOBALISTÁS, VÁLSÁGOKOZÓ RENDSZER ÉS MŰKÖDTETŐI HELYETT VÁLASZD A 3.UTASOK ÉLET ÚTJÁT !

https://www.facebook.com/notes/brindza-andr%C3%A1s/a-p%C3%A9nzuralmi-globalist%C3%A1s-v%C3%A1ls%C3%A1gokoz%C3%B3-rendszer-%C3%A9s-m%C5%B1k%C3%B6dtet%C5%91i-helyett-v%C3%A1laszd-a-3u/736211256470986?pnref=lhc

A CENZÚRÁZÓK FEKETELISTÁJA ! + NINCS HOVA HÁTRÁLNUNK TÜNTETÉS ESEMÉNYLAPJÁNAK AZ ADMINJAI LETILTOTTÁK A VALÓDI CIVILEKET !
https://www.facebook.com/notes/brindza-andr%C3%A1s/a-cenz%C3%BAr%C3%A1z%C3%B3k-feketelist%C3%A1ja-nincs-hova-h%C3%A1tr%C3%A1lnunk-t%C3%BCntet%C3%A9s-esem%C3%A9nylapj%C3%A1nak-az-adm/743371709088274

Brindza András, ÖFEM, MAREVOSZ

Kelt: 2015.I.1-én, Fergeteg havában

https://www.facebook.com/notes/brindza-andrás/megnéztem-a-most-mi-új-országot-építünk-tüntetésen-felszólalók-neveit-és-faceboo/754154591343319/?__fns&hash=Ac1EXzU4WCmXo4O4