width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2015. febr. 12.

2015. február 12., csütörtök

Scall Fast Google+

A következő cirkusz pár év múlva várható, mikor is az amcsi cégek kivonulnak a neoliberális gettóból kitörni merő országokból.

Bismark átrepült Budapest felett

http://www.flagmagazin.hu/politika/bismark_atrepult_budapest_felett

politika 2015. 02. 08.

Hol van ma Brüsszelben kereszténydemokrácia, hol van konzervatímizmus? Sehol. Neoliberalizmus viszont van, szügyig.

Nyugalmunk érdekében most nem foglalkozunk a felhevült, már-már önkívületi állapotba került balliberális magyar sajtó munkatársainak híreivel, tudósításaival és véleményeivel, melyek az Orbán-Merkel találkozó kapcsán íródtak. Mindenesetre jó néhány szakdolgozat születhetne ebből a témából az ifjonc média- és politológus hallgatók népes (túl népes) seregéből. Magyar állampolgárságú újságíró kollégák már hetek óta lázban éltek. Jön, nem jön, miért jön? Kioktatja, leteremti, móresre tanítja, megleckézteti?

Aztán jött. És nem oktatta ki, nem teremtette le és nem leckéztette meg. De a magyar állampolgárságú kollégáknak ez nem volt elég. És jött a cantus firmus, a kézcsók. Két kézzel vagy cuppantva. Udvarias volt, vagy bunkó (a magyar miniszterelnökről van szó), kővé meredt (német sajtó), vagy nem, nagy kérdések, szakdolgozatba való elemző témák.

Nyugalmunk érdekében csak egy fél mondatot idézünk a pitbull DK-s Molnár Csaba reagálásából, hogy egy megszeppent kisfiút láthattunk a tanár néni oldalán.

Jól van, gyerekek, érdekes, hogy ez a kisfiú, ráadásul ez a megszeppent kisfiú állítólag nagy problémákat okoz Brüsszelben. Fejtörést okoz még a Világbanknak is, annyira meg van szeppenve.

Mert már megszokhattuk, akár európai, akár hazai szinten, hogy a balliberális értelmiség nemcsak rendkívül művelt, okos és magabiztos, ami önmagában szép és jó, hanem könyörtelenül és agresszív módon védi igazát és bizony lenézi, egy legyintéssel vagy rosszabb esetben kíméletlen és nagyképű írásokban intézi el a más, a hozzá képest eltérő véleményt.

De úgy tűnik, a magyar ballib sajtót kivéve ennek lassan vége. A balliberális modell erkölcsileg, politikailag és gazdaságilag megbukott, korábbi, mondjuk 68-as fénye leáldozott. Bosszantsuk őket, hogy ezt már tudjuk. Sőt.

Nem véletlen, hogy ez összefügg a Bismark-féle erős állam pilléreivel. Mik voltak ezek? A hadsereg, az egyház, az iskola, a közigazgatás és a család. Persze mindent a mai, huszonegyedik század kontextusába kell helyezni, de azért mégiscsak érdekes ez a szisztematikusság, ez az alapos és szívós igyekezet, hogy minden régit, akár jó, akár rossz, de mégis valahogy stabilizálta az akkori társadalmakat, írtsunk ki, felejtsünk el, sutba vele.

A hadsereg megszüntetve és szétverve. Az egyház - elsősorban a katolikus - állandó támadások kereszttüzében. Az iskola szétverve, vajon mitől van az, hogy a hetvenes évek érettségizői tízszer többet tudtak, mint a mai diplomások? (itt nem az informatikára gondolunk). A közigazgatás is áttért a modern elektronikus rendszerekre, tényleg mindent tudnak, lakcímet, bankkártyát, parkolóórát, csekkeket, mobiltelefont - mindent, de ez személytelen és embertelen. Minden percünket követni tudják.

Maradt tehát a család és az utóbbi évtizedben ennek mentek neki. A homoszexualitást és a szingliséget preferáló reklámjaikkal, filmjeikkel, politikai és művészeti megnyilvánulásaikkal. Hamarosan a császárvárosban lesz az Eurovíziós Dalfesztivál azért, mert tavaly egy szakállas nő (Felix Austria) nyerte a dalversenyt.

Angela Merkel egyetlen mondata, hogy nem érti, mi az illiberalizmus, hájjal kenegette az előbb említett kollegákat. De ha Otto von Bismark pilléreire gondolunk, akkor Angelánk zavarba jöhetne.

Pláne, hogy kimondta a CDU hármas alappillérét, a kereszténydemokráciát, a konzervatívizmust és a liberalizmust.

De érdekes, hogy a derék sajtóhadosztálynak valami nem tűnt fel.

A hármas pilléreket már ismerjük. Negyedszázada Antall József is erről beszélt, hogy az akkori néppárt Magyar Demokrata Fórum is három pilléren nyugszik, a kereszténydemokrata, a nép-nemzeti és a nemzeti liberális irányzatokon. Hogy mi lett belőle, tudjuk, még akkor is, ha a nemzeti liberalizmus nem vethető össze a mai világuralkodó neoliberalizmussal. Magyarán Kóka nem éppen Eötvös, Fodor Gábor pedig nem egy Deák Ferenc.

De az eltolódást Angela is érezhetné, hol van ma Brüsszelben kereszténydemokrácia, hol van konzervatímizmus? Sehol. Neoliberalizmus viszont van, szügyig.

Orbán ezt látja, Merkel és Juncker még nem. Persze a Népszava sem, de az soha nem is fogja megérteni.

(szék) - gondola.hu

Bayer Zsolt: Tényleg?

http://www.flagmagazin.hu/jobbegyenes/bayer_zsolt_tenyleg

jobbegyenes 2015. 02. 06.

„Totálissá válhat a médiaháború, ha a kormány valóban bevezeti az RTL-lel való békülés jegyében az ötszázalékos reklámadót – nyilatkozott a Népszavának Simicska Lajos, a jobboldal legjelentősebb médiatulajdonosa."

Ez a mondat uralja most a média másik felét. És ez teljesen érthető. Van abban valami végtelenül perverz és borzongató, amikor Simicska Lajos a Népszavában üzen a kormánynak. És ezt ráadásul nem először teszi, emlékezzünk a Hír Tv egyik vezetőjének hosszú népszavás interjújára a közelmúltban.

Egy pillanatra tegyük félre ízlésbéli aggályainkat, és koncentráljunk a lényegre. A lényeg pedig mégis csak az volna, hogy Simicska Lajos megfenyegeti a kormányt, miszerint amennyiben ötszázaléknyi adót kell fizessen médiavállalkozásai után, akkor médiaháborút fog kirobbantani. Ezt pedig nehéz lenne másképpen értelmezni, minthogy az érdekeltségébe tartozó médiumok ezentúl az Orbán-kormány kíméletlen kritikusaivá fognak válni.

Jó. De hogyan?

Sok-sok embert ismerek azokból a lapokból, tévékből, rádiókból. S amióta villog előttem Simicska mondata, ők járnak az eszemben. Mert rendben, értem én, hogy a Magyar Nemzettől már eltávolították az emblematikus újságírókat (Ugró, Ludwig, Lőcsei Gabi, Kő), méghozzá méltatlan módon és méltatlan körülmények között. Híreink szerint Villányi Károly és D. Horváth Gábor is fizetés nélküli szabadságon van, a kirúgás előszobájában. Rendben. De mi lesz a többiekkel, a maradókkal?

Csermely Péter barátom a jövő héttől felfedezi majd magában a baloldali liberális értékek engesztelhetetlen képviselőjét?

Gajdics Ottó barátom a jövő héten helyet cserél a Hír Tv-ben a Szakonyi Péterrel?

Lukács Csaba barátom ezentúl az erdélyi magyarok honosításának és bevándorlásának harcos ellenzője lesz?

A Célpont stábja rejtett kamerákkal fog a kormánypárti képviselők nyomába eredni, kíméletlenül feltárva esetleges szexuális eltévelyedéseiket?

Körmendy Zsuzsa eztán okos, visszafogott cikkekben fog értekezni Orbán alkalmatlanságáról és arról, hogy mégis csak Gyurcsány az igazi?

A Farkas Boglárka, Rabb Ferenc páros tárgyszerű hűvösséggel fogja beolvasni az RTL Klub-szerű esti híreket?

Császár Attila már hétfőn hosszú interjút fog készíteni az egyesült baloldal kretén veszprémi jelöltjével, Totálkész Zoltánnal arról, hogy csodálatos lenne, ha az állam kivonulna az elemi és a középfokú oktatásból, valamint az egészségügyből?

És mi lesz a Heti Válasszal?

Első körben beiratkoznak a HVG-hez egy gyorstalpalóra, hogy miképpen is kell nagyon gusztustalan, kormánygyalázó címlapokat készíteni?

Borókai Gábor Mészáros Tamás-féle, takonyszerű vezércikkeket fog írni a „jobboldal" antieurópaiságáról és demokráciaellenességéről?

Horkay Hörcher Ferencből ki fog bújni a Balavány György nevű galand?

Leigazoljátok Ugró Miki helyére Hont Andrást? Torkos Matild helyett eztán Papp Réka Kinga fog tényfeltárni?

Az idei füredi hal- és borfesztiválon Szily Lacika vezeti a műsort a Magyar Nemzet színpadon?

A Lánchíd rádió átveszi Bolgár Gyugyót a Klubtól? De legalább ismétli? És Csintalan Sándor ismét meg(vissza)tér az övéihez?

Nevezetteket ismerem. Azt gondolom, velük nehéz lesz mindezt végrehajtani. De még ha sikerülne is: ugyan vajon miféle eredménye lenne ennek? Vagy tényleg azt gondolja Simicska Lajos, hogy a Hír Tv elkötelezett nézői és eddigi drukkerei, a Magyar Nemzet olvasói fejében is végrehajtható ugyanez a fordulat?

Van egy titkom. Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek: nem végrehajtható. Azért nem, kedves Lajos, mert a nézőitek és olvasóitok nem milliárdokért lettek a nézőitek és olvasóitok. Hanem csak úgy. Holmi meggyőződésből. Miképpen médiabirodalmad megmaradt munkatársai is meggyőződésből mondják és írják amit mondanak és amit írnak.

Ehhez képest lesz értelmezendő minden változás.

Te is tudod, én is tudom, kedves Lajos, hogy nélküled már nem lenne Fidesz. Már 94 óta nem lenne. De amit most művelsz, az gyalázatos.

Ha pedig az adó NEM fizetést azonosítod a sajtószabadság és a demokrácia meglétével, akkor végképp elment az eszed, kedves Lajos. Amúgy tényleg: mennyi pénz lenne elég neked? Csak úgy, hozzávetőlegesen? A következő Célpontban mesélhetnél erről is. Vagy legalább a Népszavában, ha már ilyen jóban vagytok.

(Miután megírtam ezt a cikket, a Hír TV, Magyar Nemzet és Lánchíd rádió vezetői egy emberként adták be fel-, illetve lemondásukat, méghozzá lelkiismereti okok miatt. Nevezettek nagyobb része a barátom. Nem véletlenül. Le a kalappal, Uraim! Respect!)

Bayer Zsolt - http://magyarhirlap.hu

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: https://www.facebook.com/flagmagazin
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!
http://www.flagmagazin.hu

Google+ Scall Fast

FeedMyInbox
 

 

Google+ Scall Fast
SF // via fulltextrssfeed.com

Hogyan lehet? Mert ezek kamuk, nem rendszerelllenesek hanem a háttérhatalom saját terroristái és szélsőségesei...
2/11/2015 12:17:44 PM

Hogyan lehet? Mert ezek kamuk, nem rendszerelllenesek hanem a háttérhatalom saját terroristái és szélsőségesei.

Putyin leleplezte a földgolyót globálisan gyarmatosítani akaró Új Világrendet (+videó)

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=81825

2015. február 07. 10:34 Hunhir.info

Vladimir Putyin orosz elnök tavaly októberben az oroszországi agytrösztök előtt a Valdaj Klubban ismertette az Új Világrend állásának aktuális helyzetét. Rávilágítva azokra a gyarmatosító globális folyamatokra, amelyek a demokrácia álságos jelszava mögött az egész világ szerkezeti átalakítását, a világkormány létrejöttét és a Földgolyón élő embermilliárdok rabszolgasorsát jelenítik meg a multikultúra, a hagyományrombolás és a nemzetállami eszmék teljes felszámolása területén is. Az orosz elnök minden olyan kérdésre választ adott, amely a globálcion nyugati propaganda ellenére is foglalkoztatja az egyre inkább ébredő embereket. A SouthFront.hu által feliratozott és közzétett videó Putyin közelgő látogatása előtt azok számára is eligazítást nyújthat, akik ez idáig nem kísérték kellő figyelemmel az orosz elnök harcát az egypólusú világ ellen.

Vladimir Putyin orosz elnök, Valdaj Klubban elmondott beszéde – 2014.10.24.

https://www.youtube.com/watch?v=5s06ExXnFVc

 

Ne támogasd a libsiket, sose adakozz a zsikipédiának Olyanok falkája szerkeszti, mint a legundorítóbb...
2/11/2015 12:01:53 PM

Ne támogasd a libsiket, sose adakozz a zsikipédiának Olyanok falkája szerkeszti, mint a legundorítóbb balliberális fórumok törzslakói. Nemcsak a magyar verzió ballib bullshit, az angol wiki is vadliberális.

http://www.ferfihang.hu/2015/02/06/tisztelt-wikipedia/

 

"Ukrán neonácik" = színészek? Vagy ha nem, akkor mára igen csalódottak lehetnek a fejleményeket látva...
2/11/2015 12:01:21 PM

"Ukrán neonácik" = színészek? Vagy ha nem, akkor mára igen csalódottak lehetnek a fejleményeket látva. Az imf megszorító diktátumai, usából odaküldött jólmegszakértők, kormányba is bevett neolibek után most megkapják izraelből a zsidó telepeseket is!

http://drabikjanos.com/2015/02/11/a-zsidok-es-az-ukran-konfliktus/

 

You are receiving this email because you subscribed to this feed at feedmyinbox.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions