width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2008. jún. 6.

2008. június 6., péntek

A zsidók és a demokrácia

A zsidók és a demokrácia

Dov Lior, az izraeli Kiryat Arba (kisváros Hebron mellett) főrabbija az izraeliták számára követendő parancsként kezelendő halakhic levélben tiltotta meg a városban élő zsidókak, hogy arab munkaerőt vegyenek fel, vagy zsidó tulajdonban lévő házakat, lakásokat adjanak nekik bérbe.

A lengyelországi Wroclawból kivándorolt Dov Lior rabbi az Izraelben nagyon népszerű cionrasszista hangvételű Eretz Israel Shelanu (Izrael a mi földünk) nevű internetes újságban közzé tett felhívásában azt követeli, hogy hozzá hasonlóan a rabbik egész Izraelben kövessék a torah tanítását, és ne csak a rabbiképző iskolákból, de minden gyárból, mezőgazdasági üzemből és szállodából űzzék el az arab munkaerőt és lakásokat, házakat vagy földeket megművelésre se adjanak nekik sem bérbe, sem eladásra. Az Eretz Israel Shelanu-t kinyomtatva a zsinagógákban is terjesztik.

Dov Lior megnyilvánulásai nem először hozzák kellemetlen helyzetbe a zsidó állam vezetőit: az apartheid és fajgyűlölő nézeteket hirdető főrabbi kihasználva a népszerűségéből fakadó sajtónyilvánosságot 2005-ben arra kérte a Gázát elhagyó zsidókat és az izraeli hadsereg tagjait, hogy fegyveresen szálljanak szembe a kormány kiürítési parancsával.

Lior nem sokkal később arra szólította fel az izraeli hatóságokat, hogy kerítsék be és lőjék agyon a palesztin polgári lakosságot azokban a városokban és falvakban, ahonnan rakétával lövik az eltulajdonított arab földeken létesített illegális zsidó telepeket.

Kahane rabbi pedig szélsőséges cionista pártot alapított, aztán bekerült a knesszetbe (az a parlament ott), ahol olyan törvényt terjesztett be, hogy tiltsák meg a nem-zsidók és zsidók közötti szexuális kapcsolatot. Valahogy msot még ezt leszavazták, de lehet, hogy legközelebb már átmegy.

Ha pedig ok-okozatról beszélünk, akkor előbb volt az, hogy a zsidók pofátlanul inzultálták és kihasználták a háborúban legyengült és önérzetükben megalázott németeket. Akik nagyon helyesen ezt nem tűrték el. Nem nehéz elképzelni, mert nálunk most szintén ezt teszik, aljas módon kihasználva, hogy a nemzet most lábadozik egy diktatúrából. Igen, ez hadüzenet, mert az életünkre tör, és ennek megfelelően is fogjuk kezelni a zsidókérdést.

Minden bomlasztó és pusztító ideológia mögött zsidók állnak. Zsidók csinálták a kommunizmust és csinálják most a neoliberalizmus álszent gyilkos ideológiáját is. A zsidó nem tud beilleszkedni egy nemzetbe sem, amiben él, nem tud azonosulni annak természetes berendezkedésével és céljaival. Ezért mindenféle torz eszméket eszel ki, hogy a saját képére erőszakolja a dolgokat és átvegye az uralmat. A zsidó a világ rákfenéje.

A rákos sejt is csak túl akar élni. De az egészséges sejtek és az egész szervezet rovására, mert disszonáns információs rendszer. Ha a szervezet önvédelme ezt hagyná, nem létezhetne ember sem. A magyar is túl akar élni, és a saját Hazájában, Magyarországon több joga van ehhez, mint az itt rajtunk élősködni akaró zsidóknak.

A bűn mindig a gondolattal kezdődik. A bűn az elme, ami az ember valódi lényét elnyomja, vagyis minden ideológia. Marx semmi mást nem tett, csak az emberiséget megfertőzte egy perverz gondolattal, ami azt az elme sötét börtönébe zárta fél évszázadra, az attól való felszabadítás helyett. Marx gondolatai ördögiek, mert a gondolatban látja és láttatja a megoldást, ami az ember rabságának és minden szenvedésének forrása. Minden bűn az emberi elme sötét bugyraiból tör elő, és ez Marx bűne: a tudatlanság vallása tudásnak álcázva.

Nem kell itt kapargatni semmit, csak ki kell nyitni a szemet és látni.
Aki nem illeszkedik be, az konkurenciává, élősködővé, zsarnokká, mások gyilkosává válik. Ezek a zsidók. A zsidókkal nem lehet együtt élni, mert egyeduralomra törnek. Először csak alattomban valamilyen ideológia mögé bújva, áldozatnak tüntetve fel magukat, miközben mindent felemésztenek, szétbomlasztanak és megszereznek. Aztán előbújva következik a nyílt terror, mint a palesztinok ellen.

De mi is valójában a zsidó állam?

A zsidó állam azt jelenti, zsidó többségű, és zsidó vezetésű állam, ahol a törvényeket is a zsidók hozzák. Ennek létrehozásáért hagyták el Európát a zsidók már a 19. század vége óta.

Namost, ha a szavazati alapú többségi demokráciát alkalmaznák, az arab népszaporulat sokasága miatt nem lenne meg a zsidó többség sok körzetben. Ezért nem létezik a többségi, egyszerű és általános választójogra épülő rendszer Izraelben. Ez egy olyan kérdés, amiben az ottani baloldal és jobboldal is egyetért.

Igen, izraeli jobboldal. TGM marhaságot beszélt, amikor azt hazudta, hogy a jobboldal antiszemita, a balodal meg filoszemita.

Ahogy a jelenlegi izraeli arabok népesedési trendjéből látszik, évtizedeken belül arab többség lesz az egész országban.

Nem kérdéses, hogy Izraelben NINCS demokrácia, az ugyanis mindenkinek a törvény előtti egyenlőségére épít, tekintet nélkül a faji vagy vallási hovatartozásra. A cionizmus mindezzel ellentétes, mert kizárólagosan zsidó vezetésű és lakosságú államot akar.

JÉ, A ZSIDÓK NEM ALKALMAZZÁK A LIBERÁLIS / DEMOKRATA ELVEKET, HA A SAJÁT ÜGYEIK INTÉZÉSÉRŐL VAN SZÓ!

Akkor tőlünk itt Európában miért várják el, hogy tökön szúrjuk magunkat, képletesen szólva persze?

Az izraeli függetlenségi nyilatkozat is világosan, szó szerint kimondja, hogy Izrael KIZÁRÓLAGOSAN zsidó állam. Ezért nem adnak egyenlő jogokat, és egyáltalán, társadalmi pozíciókat, úgy mint pl. karrier lehetőségeket a nemzsidóknak.

Nem lehet egyszerre akarni egy fajvédő cionista zsidó államot, és ugyanakkor megengedni a znemzsidó többségnek a beleszólást a zsidó állam dolgaiba. Amikor Abba Eban ékesszóló beszédeket tart a zsidó demokráciáról tizenkét nyelven, akkor az csak a zsidók számára létrehozott demokráciáról szól. A nemzsidókra mindez nem vonatkozik.