width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2014. jan. 11.

2014. január 11., szombat

Szavazni Jobbikra, pofont adni a Rendszernek, és esélyt adni Jobbirányú változásra

Szavazni Jobbikra, pofont adni a Rendszernek, és esélyt adni Jobbirányú változásra

"A Jobbik kormányra kerülése esetén a felsőoktatásban jelentősen emelné az államilag finanszírozott helyek számát és elérné, hogy a multinacionális vállalatok a nyugati bérek nyolcvan százalékát fizessék dolgozóiknak Magyarországon."

2012 végi felsőoktatási reform ellen tiltakozóknak sem mindegy a hitelesség gondolom, kitől várják a jobbat : azoktól, akik hírhedtek a be nem tartott, nem csak választási, ígéreteikről : nulla szociális érzékenységű neoliberálisok + megélhetési politikus ószoci dínók.

Vagy adnak egy esélyt azoknak, akik eddig még sose jutottak kormánytöbbséghez - de ellenzékben már bizonyítottak, tudom hogy van sokféle más mozgalom, ezek azonban még nincsenek 5%-osak, és néhányuk célja csupán a valódi változást akarók megosztása. Akinek nem tetszik a Rendszer, az az idei választáskor Jobbikos szavazó lesz. ;)

Amit a Fidesz véletlenül jól csinál, jórészt Jobbikos nyomásra és a Jobbik szavazók véleménye miatt teszi, akiket meg akar nyerni magának. De a kormány leginkább szóban radikális csak.

Érvényességi küszöb nincs, más úgyis elmegy szavazni, fideszesek, szocik, liberálbajnaisták, még a gyurcsányhívők is : ezért a "legrendszerellenesebb" vagy legalábbis a legátgondoltabb lépés leszavazni a Jobbikra aznap. Aztán hogy számít-e az az egy szavazat vagy sem az más kérdés, mindenesetre nem nagy erőfeszítés voksolni. :)

http://jobbik.hu/hireink/tobb-allami-helyet-felsooktatasban