width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2007. nov. 18.

2007. november 18., vasárnap

Zsidóellenesség

Zsidóellenesség

Tejlesen természetes és jogos mivel a zsidó lobbi, amit hallgatólagosan a zsidók túlnyomó többsége támogat, folyamatosan méltánytalanságokat követ el a többségi nemzetek kárára.

"A magyar megkérdezettek több mint fele szerint valószínűleg igaz az, hogy a zsidók hűségesebbek Izraelhez, mint ahhoz az országhoz, ahol élnek."

Ezek tények. Még azok a zsidók is iylenek, akik sosem jártak ott. Pláne aki már kettős állampolgár. (azaz izraeli állampolgársága is van)

Például Jürgen Möllemann arról volt ismert, hogy határozottan szemben áll a zsidó állam politikájával. 2002 májusának elején Karsli egy interjúban ismét megtört egy tabut, és kijelentette, hogy az izraeli és a zsidó hivatalnokok felelősek az általuk folytatott politika miatt a zsidóellenesség növekedéséért. Karsli rögtön gyűlölködő támadások kereszttüzébe került, s ez a pártvezér sorsát is megpecsételte a választási kampány közepén. A német média hónapokig botrányként kezelte kijelentését, a pártot pedig azzal vádolták hogy a fasiszták voksaira vadászik. Möllemann Saron politikáját elítélő röplapot is terjesztett.

Túl messzire ment a német politikus, vagy a sors keze-e, de tény, hogy ezt követően egy ejtőernyős ugrás során Möllemann ejtőernyője 1600 méter magasan nem nyíltak ki. A politikus szörnyethalt, tragédiáját találgatások övezték. A sajtó leginkább öngyilkosságról beszélt... szerintem a moszad ölte meg, tönkretették az ernyőjét.

a) valószínűleg igaz, hogy a zsidók külföldön is hűségesebbek az anyaországhoz, mint ahhoz az államhoz, ahol élnek.

Mit mondjunk erre? Pl. azt, hogy bizony van az úgy, hogy az embernek haza húz a szíve, pláne, ha jó kapcsolatai vannak üzleti, politikusi, fegyverkereskedői, milliomos stb. körökkel, ahogyan a milliomos tőkés zsidóknak van világszerte. Ezek a tények.

b) A zsidók túl nagy hatalommal rendelkeznek a pénzpiacon. Ez tény. Ott vannak a statisztikák. Hol itt a zsidóellenesség? Azért, mert a zsidók a meghatározók? Ez tény, nem rasszizmus. A rasszisták legfeljebb ők, amikor a tények puszta felemlítése miatt is rögtön antiszemitát kiáltanak; persze addig is lehet ürügyet szerezni a további befolyás elérésére.

c) A zsidók ellenőrzik az USA közel-keleti politikáját.

Mi itt a probléma? Akinek ez a véleménye, az zsidóellenes? Miért? Annyira felsőbbrendűek a zsidók, hogy bármely népről lehet ilyen véleményt megfogalmazni, de ha ugyanaz a vélemény a zsidókra vonatkozik, akkor az már rasszizmus?

1) Ki nem tudja, hogy a zsidók a legmeghatározóbb hatalmi tényező a világ pénzpiacán? Nincsenek felmérések, amik evidensen ne ezt mutatnák. Ha erre azt mondom, hogy mivel ők a legerősebb lobbi a világ tőkepiacán, így túl nagy hatalommal rendelkeznek, akkor zsidóellenes vagyok? Csak nem azt kéne mondanom, hogy adjunk még nagyobb befolyási lehetőséget és még több pénzt, és még több politikai-gazdasági-hadászati befolyást és hatalmat a zsidóknak, miközben nehogy beszéljünk erről, mert akkor az rasszista, aki ezt teszi? Még ilyet.

2) Hát persze, hogy a zsidók ellenőrzik az USA közel-keleti politikáját. Ariel Sharon élő rádióműsorban rúgta össze a port Simon Peresz jelenlegi elnökkel, amikor Peresz azt mondta neki, hogy ne mondja már mindig, hogy az USA Izrael zsebében van, nehogy megharagudjanak az amerikaiak. Erre Sharon így felelt (több helyen szó szerint emlékszem):
- Ide figyelj, mondok én neked valamit: te mindig azt mondod, hogy az amerikaiak megharagudhatnak. Pedig az amerikaiak a zsebünkben vannak, azt csinálják, amit mi akarunk.

Itt kel hozzátenni, hogy aki olvasta Izrael történelmét, arról is tud, hogy a zsidók már az első pillanattól kezdve az USA-t nevezték meg legfőbb stratégiai célpontjuknak a terjeszkedésre. A legnagyobb cionisták (zsidó nacionalisták/fasiszták, kinek hogy tetszik) fennmaradt írásai (a cionisták írásai) arról számolnak be, hogy az USA-t szervezett módon kell bevenni, be kell jutni a legmagasabb hatalmi intézményekbe, birtokba kell venni a teljes gazdaságot, és megszerezni az Egyesült Államok katonai bázisai és hadászata felett a teljes ellenőrzést, hogy onnan, az USA kormányzatán és gazdasági hatalmán keresztül az egész Földet uralni tudják.

De hiszen alig van olyan gazdasági és politikai vezető az USA-ban, aki nem zsidó volna. Wolfowitz, Dick Cheney - az iraki háború kirobbantói közt aránytalanul sok a zsidó.

Ennél fogva az ENSZ összes határozataival szemben, amelyeket akár az egész világ minden népe megszavaz az ENSZ-ben, az állandó kakukktojás az USA, amelyik az ENSZ békehatározatait és emberjogi köcveteléseit megvétózza! Tilos erről beszélni? Hát ez a tény! Miért volna antiszemitizmus az, ha erről beszélünk?

Irak a 90-es években kész volt arra, hogy palesztin menekülteket fogadjon be. Rövidesen mind az iraki háború ellenfelei, mind annak támogatói azon a véleményen voltak, hogy Irak veszélyt jelent Izrael számára. Feltűnő, hogy a második iraki háború 2003 tavaszi kirobbantása kétségtelenül izraeli érdekeket is képviselt, s az Egyesült Államokban a zsidó lobbi erőteljesen támogatta az inváziót. A játék neve nem a nagyobb biztonság, hanem a nagyobb instabilitás, ami nagyobb katonai költségvetést tesz lehetővé az amerikai és az izraeli hadiiparnak. Ez egyébként esélyt adhat a két ország lelassult gazdaságának arra, hogy lendületet kapjon. Mindez az együttműködés, melynek gazdasági logikáját a szerző hosszan elemzi, nem jöhetett volna létre, ha az 1967-es izraeli-arab háború óta felerősödött zsidó lobbi nem működik közre. Elam megjegyzi: e lobbi nemcsak az USA-ban bír erős befolyással.

Zsidóellenességet, azt :-)