width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2007. szept. 6.

2007. szeptember 6., csütörtök

Reakciós blog , judeoliberális banda

Reakciós blog = nem polkorrekt mert nehogy már a pénzeszsák zsidómédia mondja meg nekem hogy mit mondhatok ki és mit nem. Egy fórumon ma nagyon kapálóztak a blogom belinkelse miatt, ez is azt jelzi, jó felé haladok, igaz még bloggernek kezdő vagyok, lesz ez még jobb is :-)
Csak hogy azért mert "megerősödik az antiszemitizmus", azért maga a zsidóság a felelős a saját országhóditó és egyben országromboló politikájával. Mindenhová beférkőznek, az erkölcstelenséget, a népbutítást, a nemzeti értékek lejáratását, fogyasztói társadalom létrehozását illetve megerősödését, pénz alapú világot akarnak mindenhol létrehozni. Főleg azért kell lekötni az embereket minden szarral, hogy addig se foglalkozzanak közélettel, politikával, nehogy a sok kis részlétből összerakhassák maguknak az igazságot. E helyett bulvár stílusú FÉLREtájékoztatásban részesülnek csak : rtl klub zsidó, tv2 zsidó, atv zsidó, és a legnagyobb példányszámú napilap, a blikk zsidó tulajdonban van! Ezek tények, nem valami összeesküvéselmélet. Tudatiparnak is hívják már a médiát, ami ma már önálló hatalmi ág. A cionista zsidók, nemzetközi hálózata. Jelenleg az ő kezükben van a pénz, könnyen elbánhatnak az agymosott, lefegyverzett, erkölcstelen tömegekkel.

Zsidók felsőbbrendűnek képzelik magukat minden más népnél :

Izrael :1. Mózes 17, 8" Neked adom és utódaidnak a földet, ahol jövevény !!!! vagy, Kánaán egész földjét birtokul örökre és Istenük leszek.

A zsidó eredetű ószövetségi könyvekben is vannak inkrimináló részek, nem csak a talmudban :

1. Mózes 19, 32" Gyere, itassuk le apánkat borral, háljunk vele, és támasszunk apánktól utódot.
1. Mózes 21, 14" Ábrahám fölkelt reggel, fogott egy kenyeret meg tömlő vizet, és Hágárnak adta. Föltette azt az asszony vállára, és elküldte őt a gyermekkel együtt. Így ment el, és bolyongott Beérseba pusztájában.