width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2017.04.14.

2017. április 14., péntek

Anarchisták és szocialisták, zöldek és a jobbik állnak ki az usa és az európai egyesült államok tervet megvalósítani akaró eu épp aktuális parancsai melett, demokráciát követelnek, de a liberalizmust ránk erőltető globálmilliárdosok érdekében tevékenykednek és még az anyagi, szervezési, médiabeli támogatásuk is a háttérhatalomtól van... vagy inkább előtérhatalom így már ez. Igen, legyen átlátható, melyik civil álcivil. Miért ne lenne joga a magyaroknak azt tudni?! A közérdekű adatigénylés amúgyis ősi ballib szokás, úgy 2010 óta. :) Egy nemzetek feletti szuperimperalizmusért! Nemzet nem - birodalom igen, ez volt a zsidók lojalitástörténelme az idők során.

Lendvai Ildikó is ott volt a felsőoktatási törvény elleni tiltakozáson, amelyen nyilatkozott is egyet, s ebben a rövid monológban a következőket mondta:

"Igen, látom az ellenzéki pártok – ők Soros oldalán vannak természetesen. Én a Magyar Szocialista Pártból vagyok."

Anarchisták és szocialisták, zöldek és a jobbik állnak ki az usa és az európai egyesült államok tervet megvalósítani akaró eu épp aktuális parancsai melett, demokráciát követelnek, de a liberalizmust ránk erőltető globálmilliárdosok érdekében tevékenykednek és még az anyagi, szervezési, médiabeli támogatásuk is a háttérhatalomtól van... vagy inkább előtérhatalom így már ez. Igen, legyen átlátható, melyik civil álcivil. Miért ne lenne joga a magyaroknak azt tudni?! A közérdekű adatigénylés amúgyis ősi ballib szokás, úgy 2010 óta. :)

Egy nemzetek feletti szuperimperalizmusért! Nemzet nem - birodalom igen, ez volt a zsidók lojalitástörténelme az idők során.

Anarchista liberális csürhe, Terror Háza megdobálás

http://videa.hu/videok/24.hu/hirek-politika/megdobtak-a-terror-hazat-haza-tuntetes-mwX9IOM5mgdnBMEr

Ávós nagypapa szerepel a kiállításon és az fáj, szadesz árva féreggyerekek?!

Mindenki automatikusan maximálisan ellenséggé van nyilvánítva aki jobboldali, akár csak vélhetően is. Míg ők a nemzeti oldal érvrendszeréből SEMMIT sem fogdnak el. És akkor mi egyezkedjünk ezekkel, mi? Lehet aztán hogy így kell, és hülyék vagyunk ha azt hisszük a "baloldali" vadkapitalista liberálisokkal lehet valaha is szót érteni.

A mesebeli hol volt hol nem volt, hogy hova nem mennek a libernyák szarok garázdaságokat elkövetni : holokausztmúzeum, zsinagóga, zsidó kultúrház, balliberális pártirodák, és más liberálisoknak szent helyek.

A teljes ballib blokk el-nem-fogadása a helyes irányelv, ez logikus viszonossági alapon és akkor is ha csak az eredmény érdekel. Nem nekik kell megfelelnie se a kormánynak se a többieknek. Tisztességes ember úgyse neoliberális, a többihez meg így érdemes hozzáállni : "no making friends, no human contact" ez volt kiadva hajdan a partraszálló katonáknak, hát a liberális "zöld, baloldali, szocialista, jobbikos, momentumos" ellenségzék már sikeresen dehumanizálta saját magát a brüsszeli - strasbourgi hazaárulkodó feljelentgetéssel és az utóbbi hét eseményeihez hasonló erőszakos megmozdulásokkal.. https://www.youtube.com/watch?v=7ek8zhxhwFY ez a videó nem politikás, vagy mégis? :3

Holnap ezek a marha ballib anarchisták úgyis dobolni fognak az utcán meg a téren. Napidíjért tüntetőkkel, jobboldalt rendpártiság és hazaszeretet miatt gyűlölő lumpen elemekkel.

Csak az erőt tisztelik, tudják hogy van mögöttük komoly pénz, és a liberalizmus nemzetközi beágyazódottság, szervezettsége. Nekik ez a "hazájuk".

A többség a kormánnyal ért egyet a felsőoktatási vitában. A többség nem őrjöng és hajigál rendőröket a budapesti éjszakában. A liberálbolsevik élcsapat agresszív nyomulása természetes védekezési reakciót vált ki.

Mi az, amit a magát népnek nevező balliberális anarchista ifjúság követel?

2017. április 13. 18:56

...Mert elhiszem, hogy ami itt van, az nem demokrácia. De nekem a ti demokráciátok sem demokrácia. Mert amit ti demokráciának hívtok, az maga az anarchia. És sorossal sorban állva, vagy nélküle, régóta tudjuk: a zavarosban jó halászni. Hát ez az a demokráciának hívott szörnyszülött, amire ti vágytok, amiért napok óta az utcán vagytok. A zavaros, amiben csodásan eltobzódtok...

Én már nem tudom, mi a demokrácia. Mi az, amit most a nép, vagy a magát népnek nevező balliberális, megkockáztatom, anarchista ifjúság követel. Mert ugyan egykoron tanultam az iskolában az athéni demokráciáról, de nekem azt is megtanították, hogy a sok-sok városállam közül abban az egyben, aprócskában volt csak valamiféle demokrácia, és érdeklődés hiányában az is gyorsan megbukott. Szóval akkor mi is a demokrácia? És mit akartok ti, rendbontó, anarchiára vágyó pesti és import ifjak?
Mert ha az a demokrácia, hogy büntetlenül lehet letaposni a mások kétkezi munkájával ültetett tulipánokat, akkor én nem kérem a demokráciát.
Ha a demokrácia az, hogy bárki simán és büntetlenül és következmények nélkül gyalázhatja és megütheti azt az újságírót, aki neki nem tetszőt ír, akkor én nem kérem a demokráciát.
Ha az a demokrácia, hogy mindenki náci, fasiszta, rasszista, antiszemita, és még ki tudja, micsoda, ha nem fogadja el a balliberális, szélső liberális elveket, az ezeket vallók véleményét és akaratát, sőt, netán ezt ki is mondja, nyilvánítja, akkor én nem kérem a demokráciát.
Ha az a demokrácia, hogy sörgőzös, betépett ifjak büntetlenül és rendőri kísérettel tombolhatnak az utcákon éjjel, megzavarva a dolgozó emberek álmát, akkor én nem kérem a demokráciát.
Ha az a demokrácia, hogy csak az az érték, amit ők képviselnek, amit ők akarnak, és minden egyéb szemétre való, akkor én nem kérem a demokráciát.

moncsi
Ha az a demokrácia, hogy idegen ajkú, idegen állampolgárságú emberek akarnak dirigálni tüntetés okán és köntösében, hogy ők akarják erővel és erőszakkal megmondani, mi a jó vagy rossz a magyaroknak, akkor én nem kérem a demokráciát.
Ha az a demokrácia, hogy zavarjunk el mindenkit, aki nekünk nem tetszik, de legfőképpen is a kurmány-kormányt, de helyette legyen anarchia, mert nincs alternatíva, akkor én nem kérem a demokráciát.
Ha az a demokrácia, hogy francia földön kurd és afgán bevándorlók a francia rendőrökre támadnak, és ez nagyon klassz, elfogadható, emiatt pedig hazánkba importálandó, akkor én nem kérem a demokráciát.
Ha az a demokrácia, hogy a politika trónjára vágyakozó ifjak lefikázzák a vidék munkás, dolgos lakosságát, lekurvázzák a nekik nem tetsző nőket, és legeciznek felnőtt, apjuk, és nagyapjuk korabeli embereket, akkor én nem kérem a demokráciát.
Ha az a demokrácia, hogy félinformációkra építve, a lényeget mindig okosan elhallgatva, fizetetten és milliós színpaddal, hangosítással balhéznak a városban, és egy oktatási kérdés köntösébe burkolva rendeznek kormányellenes heppeninget, mert fosnak kimondani, hogy ez, kérem, egy kormányellenes buli, akkor én nem kérem a demokráciát.
Ha az a demokrácia, hogy Táncsicsnak vizionálnak egy jogerős ítélettel próbára bocsátott, újabb szabálysértést elkövető, magát politikai erőnek vélő ifjú bajkeverőt, és ezért újra elfoglalják az utcát, és megzavarják a forgalmat, a rendet és a békés emberek életét, dulakodnak a rendőrökkel,közben nagyokat röhögve a bulin, akkor én nem kérem a demokráciát.
Ha az a demokrácia, hogy "magyar rendőr velünk van", már amikor akarunk valamit, és rendőrért vernyákolunk, ha véletlenül nekünk jön egy nekünk nem tetsző arra kószáló, különben meg „köcsög sün, geci Pintér kutya", ám azért büntetlenül lehet lökni, rúgni és harapni a hivatalos közeget, akkor én nem kérem a demokráciát.
Ha az a demokrácia, hogy a bajkeverés, a szoborgyalázás, a rendőr leöntése, fű letaposása, szemetelés, károkozás, más nyugalmának megzavarása a jó és elfogadható, az a menő és az übertrendi, akkor én nem kérem a demokráciát.
Ha az a demokrácia, hogy szakemberek által is nemzetbiztonsági kockázatnak minősített migránsokat akarnak a hazánkba telepíteni, hogy nemzetbiztonsági kockázatnak minősített „civil szervezetekért" tüntetnek átgázolva a városon és az emberek többségén, akkor én nem kérem a demokráciát.
Mert elhiszem, hogy ami itt van, az nem demokrácia. De nekem a ti demokráciátok sem demokrácia. Mert amit ti demokráciának hívtok, az maga az anarchia. És sorossal sorban állva, vagy nélküle, régóta tudjuk: a zavarosban jó halászni. Hát ez az a demokráciának hívott szörnyszülött, amire ti vágytok, amiért napok óta az utcán vagytok. A zavaros, amiben csodásan eltobzódtok

http://www.hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=103370

Miből lett elege a CEU- ról „dezertáltnak"?

2017. április 14. 07:55

A Közép-európai Egyetemen szigorú ideológiai kereteken belül zajlik az oktatás, a diákoknak pedig Soros György ideológiájára is fel kellett volna esküdniük, ha a másként gondolkodók nem tiltakoznak elég hangosan. Egy volt hallgató nyilvánosságra hozta, mi a gond CEU-n zajló „világszínvonalú oktatással".

A Magyar Hírlapnak nyilatkozott a CEU-botrány kapcsán az egyetem egy volt politikatudomány szakos hallgatója, aki maga is elismerte, hogy az intézmény ideológiai oktatást folytat, és bevallottan a Soros-féle „nyílt társadalom" ideológiáját vakon követő hívőket akar kiképezni, még ha világszínvonalon is teszi ezt. Mint kiderült, a Soros-egyetem könyvtára is ideológiai alapon szelektált, a hallgatók nem férhetnek hozzá a balliberális ideológia semmilyen alternatívájához.

„Nagyszámú külföldi hallgatótársammal együtt kétségkívül színvonalas oktatásban részesültünk. De a színvonalas oktatás meglehetősen ideológiavezérelt volt. Amint az egész egyetemi hangulat. A nyitottságára oly büszke egyetem könyvtárában a magyar napilapok közül kizárólag azok voltak hozzáférhetők, amelyek az akkori szocialista–szabad demokrata kormányt támogatták. Az angolszász sajtótermékek közül is csak a baloldali-liberális világnézetet képviselőkhöz lehetett hozzájutni."

A beszámolóból kiderül, hogy a hallgatók kiképzése nem csak hogy ideológiai alapon zajlott, de az oktatók javaslatára az egyetem azt is ki akarta kényszeríteni, hogy a végzős hallgatók esküt tegyenek erre az ideológiára.

„A diplomaosztó ünnepségen pedig esküt kellett volna tennünk a nyílt társadalomra. Ettől csak azután állt el az egyetem, miután néhányan közöltük, hogy nemhogy esküt nem fogunk tenni, de ha ilyen lesz, akkor tüntetőleg ülve fogunk maradni." – mondta.

A volt egyetemi hallgató F. Zoltán nagyon lényegretörően összefoglalta, amiért ma a magyar társadalom többsége abban is támogatná a kormányt, ha egyszerűen bezáratná a Soros-egyetemet és sóval behintené a helyét:

„Elegünk van a genderelméletből és annak a gyakorlatba való átültetési kísérleteiből. Elegünk van a klasszikus női és férfi szerepek eltörlésére irányuló törekvésekből. Elegünk van a női egyenjogúság leple alatt agresszíven nyomuló feminizmusból. Elegünk van az abortusz propagálásából. Elegünk van a homoszexuálisokból és abból, hogy azt próbálják a fejünkbe verni – és még inkább a gyerekeink fejébe –, hogy a homoszexualitás normális, sőt: támogatandó. Elegünk van abból, hogy a gyerekeiket a legdurvábban szegregáló elitiskolákba járató belvárosi értelmiségiek oktatnak ki bennünket társadalmi integrációból és magyar–cigány együttélésből. Elegünk van a folyamatosan felszínen tartott holokauszt témából. És elegünk van abból, hogy mindezt európai értékként akarják eladni nekünk."

http://www.hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=103380

Nálunk már „fehértulipános forradalomnak nevezik" - ÍME A HÁTTÉR...

2017. április 13. 06:00

„Narancsos forradalom általi kormánybuktatást emlegetett a CEU ürügyén Magyar Bálint, aki szerint Magyarország egy posztkommunista autokratikus rezsim." – írja a Magyar Idők konzervatív napilap. A lap beszámolójában az áll, hogy a liberális politikus hibrid háborús forgatókönyvvel akarná elmozdítani a kormányt, hogy így egy alig 1-2 százezer választó által támogatott politikai gárda jusson hatalomra. "Nem véletlen, hogy ezekben a posztkommunista autokráciákban, ahol ilyen rendszerek kialakulnak, narancsos forradalmakkal szoktak ebből kimászni" – mondta. A volt SZDSZ-es vezető által hivatkozott „színes forradalom" beindulására már a nagyobb liberális sajtóorgánumok is tettek utalást. A 24.hu tegnap „fehértulipános forradalomnak" nevezte a Budapesten zajló, külföldről finanszírozott civil szervezetek és átláthatatlan hátterű Facebook-csoportok által szervezett tömegdemonstrációkat.

A korábbi színes forradalmak során is gyakran alkalmaztak ehhez hasonló megnevezést; Grúziában „rózsás forradalomnak" nevezték a kormány erőszakos megdöntését 2003 novemberében. 2005-ben Kirgizisztánban egy hasonló műveletet „tulipános forradalomnak" neveztek. Szintén 2005-ben Libanonban „cédrus forradalom" zajlott, a 2010-es tunéziai felforgatást pedig „jázmin forradalomnak" nevezték. 2011-ben az Egyiptomban zajló „arab tavaszt" a nyugati sajtóorgánumok „lótusz forradalomnak" nevezték, a Kínában zajló 2011-es megmozdulásokat pedig újra „jázmin forradalomnak".

A "fehértulipános forradalom" elnevezés nem véletlen, mert amikor egy ilyen specifikus név megjelenik a nyugatbarát sajtóban, az egyértelmű jelzést jelent arra vonatkozóan, hogy a hibrid háború első fázisa beindult, és megkezdődött egy újabb „színes forradalom" kísérlet.

Andrej Koribko orosz geopolitikai szakértő magyarul is elérhető könyvében olvasható részletesen, hogyan indítják be a külföldi titkosszolgálatok az ilyen „civil" tüntetési hullámokat; Koribko részletesen kifejti, hogyan intézik ezeknek a szervezeteknek az anyagi támogatását, hogyan zajlik a Facebook-csoportok és civil szervezetek belső magjának kiképzése.

Koribko „Hibrid Háborúk: a rezsimváltás indirekt adaptív megközelítése" című könyvéből kiderül, hogy a „színes forradalom" az USA hibrid háborús stratégiájának első felvonását jelenti. Ez az első fázis még főként politikai nyomásgyakorlást jelent, aminek célja, hogy a kormány megadja magát a külföldi nyomásgyakorlásnak. Amennyiben a kormány határozott ellenállást mutat a színes forradalommal és külföldi nyomásgyakorlással szemben, külföldi titkosszolgálatok által beszervezett belföldi extrémista csoportok – szélsőbaloldali vagy szélsőjobboldali szervezetek, radikális környezetvédők, stb. – bevonásával kezdődik meg az úgynevezett nemkonvencionális hadviselés, melynek részeként a behódolni nem hajlandó kormányt erőszakos úton távolítják el.

A színes forradalom során olyan politikusokat juttatnak hatalomra, akiket korábban a nemzetközi érdekközösség erre a célra kiképzett. Ilyen képzési tevékenység pl. a Soros-féle CEU keretén belül is zajlik, a magyar kormány ellenállása így nem csak Magyarországot védelmezi a színes forradalmakkal szemben, hanem számos más országot is megvédene a hibrid háborús fenyegetéstől, amennyiben a külföldi ügynökök képzését sikerülne ellehetetleníteni, és visszaterelni egy normális egyetemi munka keretei közé. Főként ezzel magyarázható az amerikai külügy éles ellenállása is: a színes forradalom amerikai privilégium, és nem akarják megengedni, hogy egy kelet-európai ország kormánya akadályt állítson pl. közép-ázsiai kormányok megdöntése elé.

hunhír.info - hidfo.ru

http://www.hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=103345

Stoffán György: Hetvenezer terrorista - azaz, a történelem ismétlődik

2017. április 13. 13:09

...A világ is forr, mert az amerikai milliárdos tervei szerint a kétpólusú világból, világkormány vezetésével, egypólusút igyekszik milliók halála és kiirtása révén megalkotni. (Az a milliárdos, aki életüket vesztett hitsorsosait rabolta ki már tinédzserként.) Ennek a világméretű sátáni átszervezésnek a lépéseit éltük és eljük meg 1989-től napjainkig...

Nem hallgatunk az évszázados jó tanácsokra. Ha egy-egy bölcsességet idézünk, sokan legyintenek, mert letűnt idők, letűnt korok megállapításait ki veszi ma már komolyan. Pedig kéne… Minthogy az is szükségeltetnék, miszerint el kellene gondolkodnunk azon – és annak konzekvenciáin –, hogy kik és mikor vezették félre, tévútra az amúgy sem őszinte és tiszta rendszerváltást, amely voltaképpen nem volt más, mint a hatalom átalakítása… és nem váltása – Bush és Gorbacsov máltai megállapodása szerint.

Azonban ez a rendváltoztatás még adott némi reményt arra, hogy egy morálisan megújult, a nemzeti értékeket és érdekeket, hagyományokat és tapasztalatokat tisztelő és azok szerint újraépíthető országgá váljunk. Nem ez történt. Ugyanis a mai tüntetők szellemi elődei ebben a reményekkel teli időszakban megkezdték azt a rombolást, amelynek eredményét napjainkban tapasztaljuk. Hiszen egy hosszú, csaknem harminc éves, előre megtervezett folyamatról van szó. A világ urai már 1989. előtt tudták milyen lépésekben akarják megváltoztatni és saját torz képükre alakítani Európát. Ez az átalakítás nem egyszerű, hiszen százmilliókat kellett „agymosni", a jólét és a szabadosság aljas és hamis ígéretével, s el kellett törölni azt a szellemi erőt, amelyet a kereszténység adott Európának, s amely által Európa erős és önmagát megvédeni képes földrésszé vált a Római Birodalom bukása és a népvándorlás befejezése után. Szent Benedek kolostorai voltak ennek az Európának a talpkövei, és fundamentuma. Ezt az alapot zúzta porrá napjainkra liberalizmus, s ez a megsemmisítő hadjárat kezdődött el, hatalmas energiákat befektetve a kommunista országok bekebelezésével 1989-ben.

Az egyház lerombolása a II. Vatikáni Zsinat ajánlásaival és Isten-liberalizáló tanaival indult, majd e tanok egekig dicsérése teljesen megváltoztatta az Egyház belső struktúráját, a papnevelést, a liturgiát, az Isten iránti feltételen alázatot, és a hódolat, mint szó is kikopott az egyházi szótárból. Mára e zsinat szomorú következménye, hogy liturgia csupán egy megemlékezéssé degradálódott, az egyházi zene felhígult, s ma már egyes papok azt hirdetik, hogy voltaképpen az Eucharisztia is csak egy kellék, egy mese. A hagyomány-hű katolikusság – hála Istennek – Európa szerte egyre erősödik, szemben a hivatalos, liberalizált egyházzal, amely a megsemmisülés útján van, minden suta és álpróbálkozás ellenére, hiszen a zsinati „eredmények" ostoba és ártó, méltatása, a hívek – e kérdést tekintve – teljes félrevezetésével máig folyik.

Ehhez nagyban hozzájárult VI. Pál pápa külügyminisztere, Casaroli érsek, aki KGB kém, és pedofil volt, aki a kommunista rendszerekkel kiegyezésre jutva igyekezett a nemzeti egyházakat lehetetlen helyzetbe hozni. Politikai irányultsága mindenben ellenkezője volt a XII. Pius-i kompromisszumot nem ismerő és a kommunista hatalmat el nem ismerő vatikáni politikával. Mindszentyt utolsó éveiben ez a politika megfosztotta az esztergomi érseki széktől, azzal a világgá kürtölt vatikáni hazugsággal, hogy a prímás maga mondott le. Ezt az érsek pontokba szedett és szintén a nemzetközi sajtónak átadott dokumentummal volt kénytelen cáfolni. Apró és jelentéktelennek tűnő intézkedések követték a magyar egyház 20. századi szomorú történetét. A papnövendékek kirúgása azon okból, hogy nem mentek el a békegyűlésekre, a korábban kommunista börtönt-járt idős papok állás nélkül hagyása, a legősibb, Szent István által alapított és Szent László által Váradra helyezett egyházmegye trianoni határok mentén való kettéosztása, az abortusszal kapcsolatos hallgatás, csak a jéghegy csúcsa volt az egyházrombolás terén. A zsinat és a Casaroli-féle Ostpolitik végül a mai csaknem visszafordíthatatlan helyzetbe taszította a magyarországi katolicizmust.

De térjünk vissza e kitérő után a politikához.

A hatalom átalakításának idején tapasztalt eufória láttán a liberális erők intenzív támadást intéztek, akárcsak napjainkban, a keresztény erkölcsök mentén újjáalakuló és tévesen magát szabadnak érző magyar emberek ellen. Feltették ugyanis a mindent felforgató körmönfont kérdést: Ki a magyar? Valamint megkezdték az antiszemita vád hangoztatását minden olyan kezdeményezés és ötlet ellen, amely a nemzet érdekét és megmaradását segítette volna elő. Antall kormányának bizonyítási kényszere minden nemzeti elgondolást sutba dobott, és a liberális erők a Mazsihisz támogatását élvezve derékba törték a tiszta szellemű, senki kárára, de az ország előrehaladását erősítő változtatásokat, amelyeket csak a rendszerváltás utáni második és harmadik Orbán-kormány erőfeszítései által válhatnak valóra, nem kis erőfeszítés árán, hiszen a liberálisok és a hazaárulók nem szűnnek meg a nemzet ellen acsarkodni. Mindez annak az erőtlen és idegen gazdasági érdekeket, idegen követeléseket teljesítő politikának tudható, amely az Antall- és Boross kormányok árulása által valósult meg.

A rablókapitalizmus, a visszaválasztott kommunista-liberális kormányok alatt a társadalmat szegénységbe döntötte, a mindennapi megélhetés reménye szertefoszlott, az egészségügyet szétverték, de helyette megoldást csak később, a már említett Orbán-kormányok tudtak biztosítani, ám nem lehet varázsütésre helyreállítani a kommunista diktatúra, majd a néhány liberálbolsevik kormány rombolását, ahogy nem tudjuk visszatenni a kasszába azt a 167 milliárdot sem, amit a Demszky-vezette főváros és a BKV vezetősége tüntetett el a 4-es metró építésekor.

Ma, amíg Bécsben migráns, tizenéves suhancok terrorizálják(!) a bécsi tömegközlekedési járművek utasait, Svédországot a pogány megszállók tartják a kezükben, Németországban már sportolókat akarnak felrobbantani és nők ezreit erőszakolják, Franciaországot a francia állami vezetők dobják a pogány betolakodók martalékául, addig Magyarország egyelőre biztonságban van, de az 1919-es proletárok utódai immár miniszterelnök-gyilkolásról, forradalomról, akasztásról ordítoznak, s diktatúrát kiabálnak, mert egy amerikai milliárdos ezért fizeti őket.

A világ is forr, mert az amerikai milliárdos tervei szerint a kétpólusú világból, világkormány vezetésével, egypólusút igyekszik milliók halála és kiirtása révén megalkotni. (Az a milliárdos, aki életüket vesztett hitsorsosait rabolta ki már tinédzserként.) Ennek a világméretű sátáni átszervezésnek a lépéseit éltük és eljük meg 1989-től napjainkig. Volt ebben az időszakban minden: zsidózás, keresztényezés, kommunistázás és fasisztázás egyaránt. Ma pedig háború készül, mert a szlogenek ideje lejárt, s ma már világos, hogy annak a hatalomnak – amely egyszer a zsidókat, másszor a keresztényeket irtatja marionettfiguraként mozgatott fizetett áruló európai politikusaival –, elfogyott a türelme, s ma egyszerre mindent akar.

Népeket uszít népek ellen, s földrészek lakosságát deportálja látszólag önkéntes utazókként Európába, de gyilkosokat is hoz, akik megfélemlítik az európai társadalmakat. Magyarországon forradalmat akar, és elárasztani hazánkat a terror és az erőszak pogányaival. S mindehhez van a három és félmillió Fideszre szavazó magyarral szemben hetvenezer áruló…

A végső játszma azonban még hátra van, mind a világpolitikát, mind a magyar belpolitikát tekintve. A liberálbolsevik hazudozás, az összeesküvés és az árulás épp úgy megsemmisül, mint minden, ami a természet és az Isten ellen irányul. Nem lesz áldozatok nélkül, de 1917. után száz kerek esztendővel, végre elindult a megtisztulás, a színvallás. Már világosan látjuk ki az ellenség és ki az áruló. Hadakoznak még, háborúznak a normális világ ellen, de nem nyernek.

Hiszen a tiszai ciánszennyezéskor is azt mondták, évtizedek kellenek, amíg újra lehet halászni… amíg magához tér a természet. Ám a természet nem emberi fejjel gondolkodott… ahogy az erkölcs és az erkölcsi értékek sem. Mert a rossz, a jó hiánya, de a hiánypótlás automatikus és a jó megvédi, újraépíti önmagát. Ma csak az önvédelem és az újraépítés módját nem ismerjük. Igazságában azonban hiszünk, mert abban hinnünk kötelező… Ha az egyiptomi keresztények nem menekülnek ide annyi ellenük intézett támadás és gyilkosság után, mert hisznek, úgy nekünk is hinnünk kell, mi több nekünk tudnunk kell Szent István utolsó szavait, amelyeket oly sokszor leírtam már: – „A magyar nép az én népem, és az én népem nem vész el a történelem viharaiban"… de ehhez mi is kellünk... hittel, alázattal, hűséggel, kitartással és kellő türelemmel.

Stoffán György

http://www.hunhir.info/?pid=hirek&id=103353
http://stoffangyorgy.blogspot.hu/2017/04/hetvenezer-terrorista-azaz-tortenelem.html

Soros György és birodalma 1. rész

Mindaz, ami az alábbiakban következik, nem holmi elmebaj, feleslegesség – a rendszer része

Bayer Zsolt

Mindjárt az elején szögezzük le a legfontosabbat: mindaz, ami az alábbiakban következik, nem holmi elmebaj, feleslegesség, (ál)intellektuális maszturbáció, nem, szó sincs erről. Mindez nagyon is tudatos, végiggondolt, jól felépített rendszer része. És végső soron éppen erről a rendszerről kell majd szót ejtenünk. Fogjunk is hozzá!

A Spíler.blog.hu összeszedett tíz szakdolgozatcímet, melyek a CEU-n készültek a 2015/16-os tanévben. Lássuk hát, milyen témákban is merültek el a derék hallgatók „Magyarország legjobb egyetemén", mibe fektettek energiát, pénzt, időt, hogy elkészítsék diplomamunkájukat, amellyel hozzátesznek valamit a tudományhoz és meglökik kissé az emberiség el-elakadó szekerét. Itt van mindjárt ez: „Megfosztás és jövőtlenség: a marxizmus és a queerelmélet találkozási pontjainál". Aha. Tudom, többen felkapják a fejüket, hogy mi az a queer.

Ennek megválaszolásához forduljunk a legilletékesebbekhez, a „gendertudományok" képviselőihez, akik szerint az embernek 52-féle (!) nemi identitása van. Ők így határozzák meg a queert: „Queer – hagyományosan a homoszexuálisokra használt fogalom; »más«. Újabban gyűjtőfogalomként használják az LGBTQPIA-szivárvány tagjaira: azok, akik a kétváltozós genderen, heteroszexualitáson és a monogámián kívül határozzák meg magukat." Itt külön szeretném felhívni a figyelmet az LGBTQPIA betűsorra, hiszen többünk már az LMBTQ-t sem tudta megjegyezni, s lám, ahogy fejlődik a gender „tudománya", úgy hízik a betűsor is, a határ a csillagos ég, meg az ábécé végessége.

Mindenesetre itt van tehát egy szakdolgozat, amelyről a blog a következőket összegzi: „A queerelmélet a gendertanulmányok része, és a másság témakörével foglalkozik. A dolgozat többek között Lee Edelman, a queerelmélet kiemelkedő alakjának és Lukács György kommunista filozófusnak a téziseit veti össze." Van tehát pillanat, amely összesűrűsödik, s amelyben még Lukács György is ártatlan áldozatnak tűnik. S nyilván önök is megkönnyebbült sóhajjal dőlnek hátra, apu kever egy fröccsöt, hogy „Anya! Végre össze van vetve a kétváltozós genderen kívüliek tana Lukács György tanaival!" – és tényleg…

De nézzük tovább! Második szakdolgozatunk címe: „Játék az identitással: tanulmány a budapesti szado-mazo közösségről". Hm? Szigorodik a buli, mi? Különösen, ha belekukkantunk a „dolgozat" összefoglalójába: „A dolgozat a szado-mazót alkalmazók narratíváit elemzi, azon belül is kiemelt figyelmet szentel a játék szerepének." „Kell ez nagyon, igen nagyon, napkeleten, napnyugaton", tényleg, bár én látok egy hiátust, ugyanis a hörcsögökkel szerelmeskedők narratíváit még senki nem dolgozta fel, no sebaj, majd a kedves szerző nekilát, amikor megírja a nagydoktoriját.

De merüljünk még mélyebbre a tudományokban! „A blaszfémia mint az intézményi kritika eszköze" – ez következő dolgozatunk címe. Összefoglalója így szól: „Ez a történelem tanszéken készült dolgozat esettanulmányokon keresztül mutatja be, hogy az istenkáromlásnak milyen szerepe van a posztszovjet politikai művészetben." Legyintenek? Ne tegyék! A blaszfémia beemelése a „tudományba" korántsem véletlen, de erről majd később. Most nézzük a további műveket!

„Az anya nevében: médiadiskurzus, nacionalista ideológia és a reprodukcióval kapcsolatos politika a posztszocialista Macedóniában" – büszkélkedik a következő szakmunka. Hogy nem is nagyon értik? Pedig egyszerű, az összefoglalóban meg is magyarázzák, íme: „Ez a kutatás feltárja, hogy Macedóniában a média hogyan terjeszti a nacionalista ideológiát a tradicionális nemi szerepeken és a női test tipizálásán keresztül." Így már kezd derengeni? Hagyományos nemi szerepek egyenlő nacionalizmus; női test tipizálása egyenlő nacionalizmus. Innen már csak egy lábjegyzetre vagyunk attól, hogy aki a hagyományos nemi szerepek foglya, az antiszemita is – hát nem világos?

És akkor Macedóniából ugorjunk át Lengyelországba: „Lengyel kivételesség: gyűlöletbeszéd-törvények a szupranacionális standardok és a nemzeti politika között". Hát persze, nincs ebben semmi meglepő. Lengyelország is rosszul választott, úgyhogy megér egy CEU-s szakdolgozatot annak megvitatása, hogy „a gyűlöletbeszédet érintő lengyel törvények szigorúsága miért marad el a nemzetközi standardtól". Hát azért, mert a lengyelek – csakúgy mint mi, magyarok – imádnak „gyűlöletbeszélni".

És akkor következzék az egyik kedvencem: „Létrejönni és létezni: fiatal feminista férfiak tapasztalatai Izlandon". Na ugye! Itt állunk ezeregyszáz éves nemzetként, és mindeddig fogalmunk sem volt az izlandi feminista férfiak tapasztalatairól. Hiánypótló mű született! De az igazi hiánypótlás még csak most jön, magyarok!

„A queerelmélet és a Korán: hogyan artikulálják a nem heteroszexuális londoni muszlim férfiak a szexuális narratívájukat" – szól a cím, és az ember szinte beleborzong, összerándul, mint az osztriga, ha citromot csöppentenek rá, hát tényleg, vajon hogyan is egyezteti össze magát egy „kétváltozós genderen, heteroszexualitáson és a monogámián kívüli" muszlim a Koránnal? Kínzó kérdések ezek, hiába…

És akkor következzék a java! „Migráció a Földközi-tenger térségében: az embercsempészek mint bűnbakok". Itt mindjárt olvassuk el az összefoglalót: „A dolgozat szerint noha az illegális bevándorlás évtizedek óta tart, az embercsempészek csak az utóbbi időszakban kaptak nagyobb figyelmet, és ez azért történt, mert bűnbaknak kiáltották ki őket."

Tehát az embercsempészek nem lelketlen, aljas bűnözők, hanem bűnbakok! Ez a CEU-n ma szakdolgozat! De akkor kik az aljas és lelketlen bűnözők? A következő két szakdolgozat erre is választ ad, hiszen immár hazatérünk Magyarországra: „Identitásképzés a magyar migrációs diskurzuson keresztül", ez a következő cím, és a szakdolgozatból kiderül, hogy „a kirekesztő magyar bevándorláspolitika és a kormány által kialakított ellenségkép hogyan befolyásolta a magyarok identitását". Ugye, most már kezd derengeni?

S íme, az utolsó: „Antiliberalizmus és antiszemitizmus a dualista Magyarországon". Istenem! Végre egy dolgozat a magyar antiszemitizmusról! Ha van téma, amiről szinte soha semmit nem hallottunk, hát ez az. Nagyon itt volt az ideje, hogy valaki elkezdje feldolgozni! S hol máshol kezdődhetett volna el ez a munka, mint „Magyarország legjobb egyetemén"?

Ismétlem: a kedves olvasó most azt gondolja, hogy ez pusztán a felesleges, öncélú, végtelenül nagyképű liberális okoskodás csimborasszója, esszenciája.

Pedig nem az. Ez a rendszer maga.

(Folytatjuk)

Címkék: #ceu #gyűlöletbeszéd-törvények #identitás #korán #LMBTQ #migráció #Soros-birodalom #szakdolgozat

http://magyaridok.hu/velemeny/soros-gyorgy-es-birodalma-1-resz-1557898/

Soros György és birodalma 2. rész

Bayer Zsolt

A tegnapi részben megismertük tíz szakdolgozat témáját, amelyek a CEU-n készültek a 2015/16-os tanévben. És azt állítottuk, hogy bár elsőre ezek a „dolgozatok" a pöffeszkedő, felesleges, magamutogató, (ál)intellektuális liberális szellemi maszturbáció mintapéldányai, de sokkal nagyobb a baj, ezek ugyanis a rendszer lényeges építőelemei.

De mi a rendszer? Kíséreljük meg ennek összefoglalását!

Induljunk ki abból, hogy a liberális gondolkodás mára kétdimenzióssá vált. E két dimenzió: az én és a szabadság. A kétdimenziós liberális gondolkodás azt feltételezi, hogy a szabadság valami olyan elvont abszolútum, amelyet soha nem érhetünk el a maga teljességében, de az egyénnek, az Énnek az az egyetlen feladata, életcélja, hogy megkísérelje elérni vagy legalább megközelíteni ezt az abszolút és feltétlen szabadságot.

A – jobb híján nevezzük így – konzervatív gondolkodás többdimenziós. Ugyanis az Én és a szabadság abszolútuma helyett elidegeníthetetlen része a Mi és a hierarchikus függőségek elfogadása.

A konzervatív gondolkodás nem képes elfogadni az Én primátusát, ugyanis ebben a világképben az Ént minden körülmények között és magától értetődő természetességgel korlátozza a Mi, s a Mi két legfontosabb megnyilvánulása: a család és a nemzet. E két korlátozó tényezőn kívül pedig ott van még a hierarchia szintúgy magától értetődő és természetesnek tekintett elfogadása. Egy konzervatív ember számára nyilvánvaló, hogy egész életünket hierarchikus függések rendszerében éljük le.

Egy konzervatív ember számára természetes, hogy a gyermek hierarchikus függő viszonyban van szüleivel, tanáraival, s a természet rendjéből következő alá- és fölérendelt viszonyok semmiben sem korlátozzák a szeretetet, az odafigyelést, a törődést, továbbá nem megkérdőjelezhető az sem, hogy például igenis beletartozik az iskola feladatai közé a gyerek nevelése.

Egy konzervatív számára nyilvánvaló, hogy minden közösségben van vezető, akit a többiek szabad akaratukból követnek, mert bíznak benne.

A konzervatív gondolkodás természetesen elfogadja, hogy a születésénél fogva és a törvény előtt minden ember egyenlő, de soha nem fogadja el, hogy a takarító egyenlő lenne a főorvossal, a fiatalkorú bűnöző pedig az orvostanhallgatóval.

Itt is természetesek a hierarchikus függőségi viszonyok. Egy hívő számára pedig magától értetődő, hogy egész élete hierarchikus függőségben telik, hiszen alárendeltje Urának s Teremtőjének, aki viszont feltétel nélkül szereti őt.

A kétdimenziós liberális világképben az Én ugyanilyen természetességgel tagad meg minden hierarchiát, alá- és fölérendeltséget, függést – egészen pontosan egyetlen függést ismernek el: függést a szabadság fokától, mértékétől s a küzdelemtől, amely az abszolút szabadság eléréséért folyik szakadatlanul.

E kétdimenziós liberális világkép a dolgok logikájából következően bontja le a családi függőségeket, a nemzethez tartozás függőségét és persze az Istentől való függést. „Haljon meg a haza értem!" – kiáltott fel James Joyce, és talán nem is gondolta, hogy a legújabb kori liberalizmus egyik alapvetését fogalmazza meg éppen.

E kétdimenziós világképből pedig szintúgy logikusan következik, hogy ha már lebontottuk a családtól, a hazától, a nemzettől, az Istentől való függésünket, akkor keresnünk kell valami új lebontanivalót, hiszen ha nincs több függés, akkor eltűnik a szabadság abszolútumának dogmája. Ezért fordul korunk liberalizmusa a természeti determináltságok lebontásához. Nem számít többé a természet, a biológiai determináltság – hát nehogy már a biológia határozza meg, hogy én (ÉN!) mi is vagyok valójában!

Így jutunk el oda, hogy teljesen mindegy, minek születünk. Kisfiúnak születtél? Kislánynak születtél? Ugyan már! Ez csupán „társadalmi konvenció", elmaradottság, bigottság, régimódi nemi szerep! Egy modern liberális egészen egyszerűen nem lehet a természet, a biológia rabja, nem korlátozhatja kiteljesedését, szabadságát holmi születés, genitália, evolúció. Ki ezekkel a kacatokkal a szemétdombra, jöjjön az új ember, ki nem rabja többé saját testének!

Néhány évvel ezelőtt még vihogva meséltük ezt a viccet: Az eszdéeszes tologatja a csecsemőjét a babakocsiban a parkban, és odalép hozzá egy idős néni.

– Jaj de gyönyörű baba! Kisfiú vagy kislány? – Mit tudom én! Majd ha felnő, eldönti…

Vihogtunk a viccen, de nem hittük, hogy alig néhány év elteltével ez maga lesz a „tudomány".

S ugyanígy vihogtunk a Monty Python halhatatlan jelenetén a Bryan életéből, amikor négy férfi üldögél, beszélget, s egyikük zokogásban tör ki, hogy gyereket akar szülni. A többiek értetlenkednek kicsit, hogy hát ő férfi, nincsen méhe, nem szülhet gyereket, de végül abban maradnak, hogy bár nem szülhet, de joga van hozzá, hogy szüljön, úgyhogy harcolni fognak ezért a jogáért. Vihogtunk, és azt gondoltuk, ez a legfeketébb, legőrültebb abszurd.

S lám, eltelt harminc év, és a brit orvosi kamara körlevélben tiltja meg tagjainak, 150 ezer brit orvosnak, hogy a kórházakban kismamának, terhes nőnek, ne adj' isten áldott állapotban lévő nőnek nevezze az ellátásra jelentkező nőket, nehogy megsértsék azokat a férfiakat, akik éppen most döntötték el, hogy gyereket fognak szülni. Ez pedig már nem a Bryan élete, nem a Monty Python.

Hanem a világunk. És még mindig nem ez a legpusztítóbb ebben az elmebajban.

(Folytatjuk)

(P.S.: Munkám során felhasználtam a Jonathan Haidt The Righteous Mind – Why Good People are divided by Politics and Religion című művében olvasható gondolatokat.)

Címkék: #ceugondolkodás #JamesJoyce #JonathanHaidt #konzervatív #liberalizmus Monty Python #soros #SZDSZ

http://magyaridok.hu/velemeny/soros-gyorgy-es-birodalma-2-resz-1558435/

Soros és birodalma (befejező rész)
Bayer Zsolt
A végső cél a nemzet, a nemzetállamok lebontása, az Európai Egyesült Államok létrehozása.

A mai kétdimenziós, liberális világképből logikusan következik a családi, nemzeti és vallási kötöttségek lebontása, továbbá a biológiai, természeti determináltságok „meghaladása". Ennek folyománya a „gendertudomány", amely azt hivatott megmagyarázni és a tudomány rangjára emelni, miért nem számít semmit sem, hogy minek is születik az ember, fiúnak vagy lánynak. Ennek az elmebajnak a megnyilvánulási formái rémesek, hátborzongatóak, leginkább azonban egyszerűen groteszkek és nevetségesek. Nem veszélytelenek, de korántsem a legveszélyesebbek.

A legnagyobb veszély máshol keresendő!

A végső cél a nemzet, a nemzetállamok lebontása, az Európai Egyesült Államok létrehozása. Ez a célja az európai baloldalnak, az európai liberálisoknak és nem utolsósorban Sorosnak és az általa működtetett hálózatnak. Nézzük az ideológián túli okokat!

Az európai liberálisok és baloldaliak (lényegében már nincs közöttük különbség!) meg vannak győződve arról, hogy a kínzó európai munkaerőhiányon – amely a brexittel még rosszabb lesz! – kizárólag a bevándorlással (bevándoroltatással) lehet segíteni. Az ő fejükben fel sem merülhet semmiféle „családpolitika", gyermekvállalásra ösztönzés, az abortusz megkérdőjelezése pedig maga a halálos bűn a szemükben, ugyanis ezek mind-mind szembemennek az Én és az abszolút szabadság meghatározta, kétdimenziós világképükkel. Marad tehát a bevándorlás, a migráció.

Az európai baloldal és a liberálisok szerint Európa minden nehézség nélkül képes befogadni és integrálni 40-50 millió (!) migránst. (Még azt is képtelenek felfogni, hogy éppen most, a szemünk láttára fordul ellenünk az a második-harmadik generációs, iszlám hátterű fiatalság, amelyik pedig itt született, európai iskolákban tanult, velünk szocializálódott, és most ránk robbantja házainkat, kávézóinkat, koncerttermeinket…)

Tehát 40-50 millió migráns befogadásáról delirálnak, nem kis részben azért is, mert számításuk szerint ez a tömeg az ő szavazóbázisuk lesz, amint megkapta az állampolgárságot és a szavazati jogot. Ebből pedig az következik, hogy pél­dául keresztény alapon szerveződő politikai erők soha többé nem nyerhetnek választást. A CDU nevében szereplő és a kereszténységre utaló C pedig majd átalakul Centrállá. Igaz: első lépésben a bevándorlók tömegei valóban baloldali és/vagy liberális pártokra szavaznak. De második lépésben megalakítják a maguk vallási – vagyis iszlám – alapon szerveződő pártjait, lásd Hollandia!

Ez tehát a mesterterv: lebontani a nemzetállamokat, ehhez felhasználni a migrációt, amely az európai civilizációval nem kompatibilis, nem összeegyeztethető, idegen és ellenséges tömeg ránk szabadítását jelenti egyben, amely tömeg az európai baloldal és liberálisok szerint az ő szavazóbázisukat fogja gyarapítani, egyszersmind megoldja a munkaerőhiányt, ami amúgy éppen a kétdimenziós, csupán az Énre és az abszolút szabadságra koncentráló liberális világkép, a családtalanság, gyermektelenség következménye. E világkép következménye, hogy az európai őslakos fehér rassz mára elveszítette két alapösztönét, azt a két alapösztönt, amelyek nélkül a föld egyetlen élőlénye sem képes életben maradni: az önfenntartás és a fajfenntartás ösztönét.

Ez a mesterterv, és ezt támogatja Soros és a teljes birodalma.

Tavaly Soros Brüsszelben kifejtette téziseit: Európának be kell engednie minden migránst. Ha nincs elég pénze erre, akkor vegye el ezt a pénzt a kohéziós alapokból, ha az sem elég, akkor vegyen fel hitelt, és azt is fordítsa a migránsokra. Ez Soros célja és álma. És ezt szolgálja a birodalma. A birodalom fontos része a CEU. A CEU – amely nem azonos a Közép-európai Egyetemmel, viszont éppen ezzel a kettősséggel játszik ügyesen! – mind ez idáig előjogokat élvezett Magyarországon. Többek között azt, hogy egyszerre két diplomát – amerikait és magyart – adhatott ki diákjainak, amely tény jogtalan versenyelőnyt jelentett számára.

Amúgy a 28 magyarországi külföldi fenntartású felsőoktatási intézményből 27 szabálytalanul működött, tehát nem a CEU, hanem gyakorlatilag az összes miatt kellett módosítani a felsőoktatási törvényt, és azért most, mert most jár(t) le az ötéves ciklus, amelynek végén a kormányzatnak kötelező megvizsgálni az egyetemek működését. Szeretném felhívni a figyelmet arra a nem elhanyagolható tényre, hogy az érintett többi 27 intézmény nem hisztériázik, kizárólag a CEU kavar botrányt, kihasználva azt, hogy súlyánál és jelentőségénél lényegesen nagyobb érdekérvényesítő képességgel bír. Soros tehát most a semmivel sem indokolható előjogaiért harcol – és azért, hogy birodalma sértetlen maradjon. Az a birodalom, amely most teljes erejével a nemzetállamok lebontásán és a migránsok korlátlan betelepítésén dolgozik, és egyre kevésbé válogat eszközeiben.

Ha innen vizsgáljuk meg a CEU-n tavaly megszületett szakdolgozatok témáit, akkor mindjárt felsejlik az értelem az értelmetlenség és feleslegesség álarca mögül. A nemi identitások ad abszurdumig vitt tézisei, a queer és a marxizmus összekapcsolása, a szado-mazo beemelése a tudományosságba, a „nem heteroszexuális" londoni muszlimok identitása és az izlandi feminista férfiak tapasztalatainak vizsgálata bornírt marhaságnak tűnik, és azért tűnik annak, mert bornírt marhaság.

De egy magasabb cél szolgálata felől nézve mégis van haszna: elhiteti a fiatal generációkkal, hogy ezek az amúgy teljesen felesleges, marginális marhaságok igenis életünk legfontosabb, legégetőbb kérdései, így segítenek lebontani a kötődést családhoz, a hagyományos nemi szerepekhez, tovább rombolni a társadalmi szöveteket.

A migránsokat segítő embercsempészek felmentése és bűnbakká maszkírozásuk, továbbá a hagyományos társadalmi felfogások, a nacionalizmus, a hagyományos nemi szerepek összekapcsolása az egészséges önvédelmi reflexek lebontását célozzák és a társadalmak érzékenyítését segítik; érzékenyítést azért, hogy az európai társadalmak lelkileg is készen álljanak mindenki befogadására, és az ellenállók bűnösnek, embertelennek, megvetendőnek, aljasnak és kirekesztőnek, egyszersmind kirekesztendőnek érezzék magukat. Ez a cél. Továbbá a káosz előidézése és fenntartása a stratégiai helyeken.

Soros birodalmának része a CEU, amely ellátja az előző részben tárgyalt feladatokat, valamint állandó utánpótlást nyújt a birodalom másik részének, a Soros által fenntartott és finanszírozott NGO-nak, vagyis az oly sokat emlegetett „civil" szervezeteknek. Ezek puszta léte és működése felveti a demokrácia alapkérdéseit. Ezek az NGO-k, civil szervezetek semmiféle demokratikus legitimitással nem bírnak. Választásokon nem indulnak, nem méretik meg magukat, értelemszerűen soha senki nem szavazott rájuk. A másik oldalon pedig ott állnak a nemzeti kormányok. Ezek demokratikus legitimitással bírnak. Választásokon mérették meg magukat, a szavazópolgárok szabad és demokratikus választáson adták le rájuk (illetve a mögöttük álló pártokra) voksaikat, és a képviseleti demokrácia normáinak megfelelően rájuk bízták a közügye(i)k intézését.

Velük szemben határozzák meg önmagukat ezek az NGO-k, mondván, ők a választópolgárok felhatalmazása alapján tevékenykednek a választópolgárok érdekében és a választott kormányokkal szemben. Tehát politikát csinálnak demokratikus felhatalmazás nélkül a demokratikusan megválasztott és politikai cselekvéssel felhatalmazott kormányok ellen. Teszik mindezt azon ideológia jegyében, amely szerint a nemzetállami lét eleve túlhaladott, a nemzetállamokat meg kell szüntetni, ebből következően (nemzeti) kormányokra sincs szükség, a nemzetek feletti, teljes globalizációban majd egy globális világkormány eligazgatja a dolgokat.

Nos, ismétlem, ez felveti a demokrácia alapkérdéseit! És a távoli cél, a világkormány és a nemzetállam megszüntetése eléréséig ezek az NGO-k, „civil" szervezetek a lehető leghétköznapibb politikát csinálják, éspedig megbízóik, finanszírozóik elvárásai szerint, szintúgy politikai céljai elérése érdekében.

Nézzük, a mostani helyzetben melyek a legközvetlenebb politikai céljai a Soros finanszírozta szervezeteknek, vagyis tehát magának Sorosnak. A mostani legközvetlenebb cél a migránsok Európába telepítése és a határok lebontása, a határellenőrzések megszüntetése. Hogyan lehet elérni ezt a célt? Már Hunyadi rájött annak idején, hogy az Oszmán Birodalom csak úgy állítható meg, ha a Magyar Királyság és az Oszmán Birodalom között van egy erős, védhető pufferzóna a Balkánon.

Igyekezett is megtenni mindent ezért, és igyekezett a határainktól minél messzebb megvívni a csatákat a törökkel. De már Rigómező előrevetítette annak árnyát, hogy ez a küzdelem nem lesz sikeres. A helyzet ebben a tekintetben nem sokat változott.

A migránsözön feltartóztatásához ma is szükség van (lenne) egy erős Balkánra. Ehhez képest Macedónia lassan teljes anarchiába zuhan. Itt nem részletezendő okok miatt nem lehet kormányt alakítani, állandósultak a tüntetések, egymást verik az emberek az utcákon, az albán kisebbség nem hajlandó engedményekre, káosz, anarchia, lassan felszámolódó állam. És a háttérben ott van mindezek mögött a Soros fenntartotta „civil" szervezetek hálózata, amely szervezi, élteti ezt a káoszt. És Macedónia határát ma a V4-ek erői védik!

De lássuk, mi is történik legújabban Szerbiában! Két hete sincs még, hogy egy legitim, demokratikus választáson a szerb nép nagy többséggel bizalmat szavazott és elnökévé választotta Vucicot. Vucicot, aki alatt eddig is rend volt az országban, és aki rendkívül jó viszonyt ápol a magyar miniszterelnökkel, Orbán Viktorral. De láss csodát: a választások másnapjától a szerb egyetemi ifjúság utcára vonul tüntetni az éppen demokratikusan megválasztott szerb elnök ellen. De milyen alapon? Miért? Hát nem nonszensz ez? De igen, az. Viszont a szerb sajtó megírja, hogy az utcára vonuló ifjúságot Soros NGO-i tüzelik, szervezik, ők állnak a „kirobbant elégedetlenség" hátterében!

S hogy miért? Mert káosz kell Szerbiában is. Ha rend van, ha együttműködés van Orbánnal, ha létezik a határvédelem, akkor veszélyben a nagy cél, a migránsok korlátlan betelepítése. Hát ezért. És talán senki sem lepődik már meg, ha Vucicot, aki a magyar sajtóban maga volt az európai államférfi, szemben Orbánnal, 2015-ben, amikor kitört a balhé a magyar határon, most ugyanez a sajtó hirtelen elkezdi Vucicot Seselj táskahordozójának becézgetni.

A sajtónak az a része, amelyiket Soros fizeti…

És ne legyünk tévedésben: ugyanez a szándék Magyarországon is. Káoszt csinálni, felfordulást, megingatni a rendet, hiszen Magyarországon ráadásul minden más európai országban elképzelhetetlen erősségű felhatalmazással bíró kormányzat van hatalmon, amely dupla kerítést húzott a határra, és nem hajlandó átengedni azon senkit sem. Soros és birodalma számára ez nem elfogadható. Ezért zajlik most a háború. Ennek része a CEU-hisztéria is és minden más is. Az NGO-k körüli botrány, egyebek.

Mi pedig tudatosítsuk magunkban, hogy ez háború. Egyetlen pillanatig se gondoljuk azt, hogy nekünk lábhoz kell tennünk a fegyvert, hogy a mi harcunk nem legitim. Éppen fordítva van: csak a kormány harca legitim, mert a kormány bír demokratikus felhatalmazással. És a demokratikus felhatalmazás többek között a határok megvédésére és a migránsok távoltartására szól. Aki ezzel szemben csinál politikát, demokratikus felhatalmazás nélkül, az nem cselekszik legitim módon és szembemegy a többség akaratával.

Akkor pedig vállalja is annak következményeit!

Címkék: #ceu #EurópaiEgyesültÁllamok #genderideológia #globalizációmesterterv #migránsok #nemzetállamok #SorosGyörgy

http://magyaridok.hu/velemeny/soros-es-birodalma-befejezo-resz-1558477/?honnan=Nemzeti_Hirhalo

Végére meg, akik nem kötődnek a jobbikhoz :

Jobboldali nyilatkozat a CEU-ügy kapcsán

"Gyalázatos és szégyenletes jelenség az, hogy az elmúlt napokban Magyarországon a nemzeti társadalom normáit felforgatni akaró szervezetek, pártok és egyének igyekeznek megrendíteni a köznyugalmat pusztán azért, hogy deviáns baloldali lázítással kiálljanak egy olyan áltudományos és kártékony intézmény mellett, amely közismerten nemzet-, normalitás- és hagyományellenes értelmiség kinevelésén dolgozik, több mint 20 éve Magyarországon.

Elítéljük a liberális normafelforgató tevékenység mind színfalak mögötti (pl. CEU), mind nyilvános módját (pl. elmúlt napok anarchizmusa Budapest utcáin), ezért állást foglalunk a CEU-ügy kapcsán: világosan látjuk, hogy a Közép-európai Egyetem áltudományos működésével nemzet- normalitás- és hagyományellenes tevékenységet folytat a valódi jobboldali értékrend felszámolásának érdekében, éppen úgy, miként a társadalom más szegmenseiben a Soros Györgyhöz köthető álcivil szervezetek.

Ezek miatt nem lehet más álláspontunk, mint hogy maximálisan támogatunk minden törekvést és törvényt, amely az említett intézmény káros fajsúlyának csökkentését szolgálja, sőt, felháborítónak tartjuk, hogy mindeddig is kifejthette ezen nemzetellenes tevékenységét!"

Az igazi jobboldali értékrend védelmében a fenti nyilatkozattal egyetért:

Orosz Mihály Zoltán, Érpatak polgármestere
Tyirityán Zsolt, a Betyársereg vezetője
László Balázs, az Identitesz elnöke

Magyarország, 2017. április 14.

A washingtoni Fehér Házba se lehet csak úgy berontani, baloldali liberális jelszavakat skandálni, rongálni és jogosulatlanul erkélyen át irodákba bemászni. 2018-ban nem lesz kormányváltás hát a nyílt utcai garázdasághoz, erőszak egyéb formáihoz fordulnak. Egy netes oldal feltörése is erőszak. Az utca összefestékezése is. Újságírók és tévések megverése, megdobálása. A rendőröknek is nekimentek. Dobálták a Sándor palotát, barbárok. Bárkivel összefognának, jöhet aferi is akár, csak "orbán takarodj" meg válogatott káromkodások. Amit nekik lehet velünk szemben, azt mind - mind nekünk is lehet velük szemben. Amilyen az adjon Isten... olyan balliberális simicska és soros prostitiált politikai kurvapárttá vált a jobbik, szebb lesz a jövő nélkülük.

A tegnapi csőcselék liberál szélsőbalos tüntetők véleménynyilvánításainak lényege : bárkivel összefognának, jöhet aferi is akár, csak "orbán takarodj" meg válogatott káromkodások. Amit nekik lehet velünk szemben, azt mind - mind nekünk is lehet velük szemben. Amilyen az adjon Isten... olyan balliberális simicska és soros prostitiált politikai kurvapárttá vált a jobbik, szebb lesz a jövő nélkülük.

Mindenféle szarokat szerveznek már a balosok, urbán gergely (nem ez a neve úgyse, de szadeszos blogger volt egy "urbangeri") azaz "városi gerilla" akciókat amivel azt hiszik kitolhatnak a "rezsimmel". Táblák és molinók gerilla kitevése ide-oda, falfirkák de még villamost is összekentek, utcai rongálások, személyek elleni támadások.

Egyértelmű ki mellé kell állnunk nekünk nemsoros nemliberálisoknak, aki nem akarja a neoliberális nemzetközi ! zsidó ! igen létezik ilyen összefüggés rendszer, a neveket látom, közszereplők és mások, de és ezek bizony tényleg azok ! A vadkapitalizmust patkányforradalommal erőltetnének ránk újra az usából és tán brüsszelből is.

Erőből és geopolitikai kényszerből, zsarolási pozícióból van még az usa hivatalosan baráti ország státuszban megtartva

Brüsszel már üzent. Ránk akarják szabadítani a muszlim Európagyűlölő migránsokat, rezsit emelni az égbe, meg kiprivatizálni mindent. És a szocionistákat vissza juttatni hatalomra, kormányra.

Szabadságszerető magyar embereknek így aztán nem tetszhet a liberális kormánybuktatási kísérlet. Nincsen Orbánozásnak helye, történelmi példák sora hozza, hogy ha egy országot megtámadtak külső erők, akkor annak népe kiállt még valódi diktátorok mellett is. Orbán Viktor pedig még csak nem is diktátor!!!!!!

KELL az az előzetes nyomozati jogkör a nemzetállamnak, hogy az idegen parancsra hazánkat felforgató liberális ganék még azelőtt le legyenek kapcsolva hogy kárt tudnának okozni.

Baloldali liberalizmus = terrorizmus, mindig is használták ezeket az eszközöket - például máig példaképük ságvári spitzer endre ezeknek a büfészakos korcs romkocsma férgeknek. A szociban meg volt BM, nemcsak figyeltek és figyeltettek embvereket de bűncselekményeket szerveztek a komcsi rezsim által nemkívánatosnak ítélt személyek ellen. Terror háza és a nemzeti levéltár, nem mindent sikerült eltüntetni akkor, amikor az szdsz kezelhette ezeket az archívumokat...

Amit akkor elkövettek a magyar nép ellen, azt most is simán megteszik. Nem kevésbé megátalkodottak a családilag "ezek ugyanazok", Amúgy bródy jános is szégyellheti, hogy a libsik utcai rendetlenkedéseire kijár haknizni. Na, ő például tényleg "ugyanaz".

Nincs elhatárolódás liberáliséknál a saját szélsőségeiktől ám, sőt az együtt párt esetében a pártelnök maga van jelen szervezőként a rendbontásokon, magyar nemzeti ünnepeink füttyel és kiabálással megzavarásán. CSAK ÁRTANI AKARNAK, és mivel úgy látják 2018-ban nem lesz kormányváltás hát a nyílt utcai garázdasághoz, erőszak egyéb formáihoz fordulnak. Egy netes oldal feltörése is erőszak. Az utca összefestékezése is az. Újságírók és tévések megverése, megdobálása dettó. A rendőröknek is nekimentek. Dobálták a Sándor palotát, barbárok.

Trump is szarjon sünt ha ő akar "magyartavasz"-t kirobbantani itt. Clintonné az akart idén tavaszra egy kijevi Majdan tér típusú erőszakos hatalom - megdöntést. Ha ugyanezt amit a saul alinsky útmutatása alapján vandálkodó liberális aktivisták elkövetnek, pl. középületek elleni támadások, na szóval ha a budapesti amerikai nagykövetségre támadnának, és épp tegyük fel nem volna ott a magyar rendőrség a székház védelmében, hát lenne taserezés még tán éleslőszer is.

A washingtoni Fehér Házba se lehet csak úgy berontani, még baloldali liberális jelszavakat skandálni, nemhogy még rongálni és jogosulatlanul erkélyen át irodákba bemászni. Le is lőnék a jenkik az ilyen anarchistákat a gecibe ott helyben, vagy ha nem akkor irány "Guantanamo" ahol majd lehet énekelniük a guantanamérát, itt meg azt hogy Pest mellett van Tarnaméra XD

Be van ismerve "baloldalon", gyurcsánytól botkáig ÉS a jobbikig mindenki összefogását követelik komoly hangok a balliberális oldalon. Nem holmi gagyi libbant zugblogokon, vagy szintén liberális napiOrbánozó wc papír fórumokon járva láttam...

"Összefogni? Kivel, ki ellen? A Jobbik elveszni látszik, Vona veri szét személyesen! A zsidók által támogatott drogosokkal a büdös életben nem tudnék azonosulni semmilyen ügyben! A magyar embernek nincs oka most lázadni a kormány ellen, akiknek meg van, azok vagy agymentesek, vagy megkapják ezért a pénzüket, esetleg más javakat!"

E történtek után megalapozott a vélelem, hogy az együttől kezdve a momentumig körbe konzultált vona gábor, mint legyen - hogy legyen a jövő évi választásokon történő balliberális ÉS jobbikos technikai koalíciós választási összefogás. Bár nemcsak technikai. Az értéktelenség választásuk is közös : liberalizmus és soros.

"Ez a biboldó banda Majdan-téri mészárlást akar kiprovokálni Budapesten."

"Miért is kellene az utcára menni egész pontosan? Hogy jó nagy felfordulás legyen? Hogy okot adjunk egy "Majdan-téri" beavatkozásra? Pont most, mikor ezt várja ez a szoros-szaros csürhe? Rosszabbul biztos nem élünk, de így vagy úgy ez nem egészen Orbánékon múlik! Nem hiszem, hogy ezt nem lehet látni."

Olvasói levél a Gyurcsány-Bajnai rezsim egyik politikai meghurcoltjától: A CEU melletti tüntetések margójára

A 2006 és 2010 közötti összes kormányellenes tüntetésen részt vettem.

A mostani híradásokat elnézve, azoknak, akik ma „ÁVH"-t, diktatúrát, jogellenességet kiáltanak, fogalmuk nincs arról, hogy az akkori tüntetések során miken mentek keresztül az emberek, miközben a most utcára vonulgató liberális csürhe tagjai jókat nevetgéltek (ha éppen nem gyerekek voltak még sokan közülük akkoriban), amikor valakit bántalmaztak és/vagy bevittek a Gyorskocsiba, a Szalai vagy éppen az Aradi utcába.

Bár - őszintén szólva - nem sajnálnám őket, de mégsem kívánom nekik, hogy őket is ítéljék el futószalagon, vagy elszenvedjék a rendőrök „túlkapásait", mert amit akkor igazságtalannak tartottam, most is annak tartom. (Egyébként a rendőröket se tudom sajnálni, mert ezek ugyanazok, csak „kispajtás" sapkában, nem droidruhában vannak.) Viszont azt elfelejtik a mostani utcára vonulók, hogy óriási a különbség, mert a rendőrök nem kapnak politikai felsőbb utasítást, hogy kiket vigyenek be név szerint, és hogy verjék szét a tüntetőket.

2009-ben már 3 éve nyeltük a könnygázt, tűrtük az állandó vegzálást (igazoltatások, falhoz csapkodások, oszlatások stb.), számtalanszor végignéztük, ahogy egy-egy barátunkat elhurcolták mindenféle különösebb ok nélkül. Nekem 3 évig sikerült úgymond „megúsznom", hogy bevigyenek, pedig addigra már nem sok olyan ember vett részt a tüntetéseken, akik ellen ne lett volna folyamatban valamilyen büntetőeljárás különösebb ok nélkül. Aztán 2009. március 15-én, amikor az Erzsébet híd pesti hídfőjénél, a Március 15. térről brutális módon elhurcolták Budaházy Györgyöt, csak megkérdeztem, miért viszik el őt, amire egy Szekeres Tibor nevű droidruhába öltözött rendőr alezredes hátralökött, pedig hozzá sem értem, majd engem is hasonlóan brutálisan elhurcoltak.

http://www.youtube.com/watch?v=d9uC4R2Su6Q

A hatóságokat nem érdekelte, hogy tonfával fejbe vágtak, miközben behúztak a sorfal mögé (pedig tanúm is volt rá, és a halántékomnál is látszott rendesen a nyoma), aztán alaposan megtapostak, a tarkómon térdeltek, miközben a kezeimet hátrabilincselték, mégis megszüntették a rendőrök ellen indult eljárást, és én lettem „hivatalos személy elleni erőszak" címén 50 nap közmunkára elítélve 2010 novemberében.

http://www.budahazy.org/2017/03/budahazy-gyorgyot-8-ev-utan-felmentettek.html

Azóta jogerősen is kimondták, hogy Budaházyt minden ok nélkül, törvénysértően hurcolták el akkor provokatív módon a rendőrök és érthető volt a reakciója, hogy ellenállt! Ebből logikusan annak kellene következnie, hogy az ellene irányuló intézkedést látó szimpatizánsok reakciója is érthető volt. Vagyis az aznap, ebből az okból született ítéleteket semmissé kellene tenni!

De nem a saját ügyem az érdekes, mert sokan nagyobb büntetéseket kaptak hasonló dolgokért. Vannak, akik ellen a mai napig folyik a büntetőeljárás, vannak, akik letöltendő börtönbüntetést kaptak, vannak, akik felfüggesztett börtönbüntetést, és vannak, akiknek nemrég összesen 125 év fegyházat osztott ki a bíróság, mert a Gyurcsány-kormány kreált egy „terrorpert" a politikai ellenállókkal szemben.

https://kuruc.info/r/2/171598/

Most pedig ez a liberális csürhe vinnyog, amiért beviszik 1-2 aktivistájukat, mert a rendőröket dobálják. De ez még nem is lenne gond, mert mindenkinek joga van a nemtetszését kifejezni, de 2006-ot is rossz színben tüntetik fel, hogy a saját irhájukat mentsék! A mai napig az az egy érvük van, hogy a „balhét" kerestük. Ha a „balhét" kerestük volna, szerintetek most nem lennénk ott, ostobák? Teljesen más volt tartalmilag és minőségileg is az a korszak, az akkor nem egy Soros-fiókák általi CEU elleni tüntetéssorozat volt. Nem bántam meg semmit, nem is fogok, megtörni nem tudtak, nem is fognak soha! De akkor is felháborító az, hogy ami akkor bűn volt, most nem az.

A Fidesznek is ideje lenne már elgondolkodni azon, hogy nem csak az volt az áldozat a Gyurcsány-, Bajnai-ellenes tüntetések résztvevői közül, aki nem csinált semmit (mégis elítélték), mert nem azoknak köszönhetik a mostani 2/3-ot, hanem azoknak, akiket nem sikerült megfélemlíteni 2006. október 23-án, és utána is kimentek az utcára. Van, akiket semmivel sem lehetett eltántorítani a kitűzött céltól, se vízágyúkkal, se gumilövedékkel, se azonosítószám nélküli rohamrendőrökkel, se lovasrohamokkal, se veréssel, se kardlapozással, hogy csak az ellenünk indított nagyobb támadássorozatokat vegyem alapul az akkori rendőri vezetők és a kormány részéről. És mégsem jut eszébe a Fidesznek, hogy a régi ügyeket is semmissé tegye, illetve amnesztiát adjon azoknak, akik tágabb értelemben véve értük is tüntettek, hogy a Gyurcsány-Bajnai rezsim eltakarodjon végre.

Ha összefogunk, együtt talán sikerülni fog, hogy a magyarok igazságérzetének helyreállítása érdekében amnesztia szülessen a 2006 és 2010 közötti időszak politikai ellenállóinak ügyeiben!

http://www.citizengo.org/hu/45179-szulessen-kozkegyelmi-torveny-2006-2010-kozotti-idoszak-politikai-ellenalloi-erdekeben

Szabadságot a hazafiaknak!

Lencsi

(a Gyurcsány-Bajnai rezsim volt politikai meghurcoltja)

https://kuruc.info/r/20/171633/

Megvolt a liberális kultúr megnyilvánulás. Akkor a viszonosság elve alapján ezeknek se tisztesség se emberi méltóság nem jár. Egy - két lépéssel közelebb a ballib végső elszigetelődése felé, megint.

"Orbán geci, Áder nyeli" - Tegnap sem maradt el a rendőrlökdösés a XXI. századi européer demokraták részéről

És láthatóan nagyon élvezték. Hát persze: könnygáz és szemkilövés nincs, ehelyett van buli, étel és - főleg - ital, uncle Soros pedig bármeddig el tudja látni őket ezzel.

http://www.youtube.com/watch?v=_egbA3hRXok

Frissítés: egy igazi XXI. századi européer demokrata látható az alábbi videón - pocsék a minőség, de megéri megnézni. (Nem, nem Olgára gondoltunk.)

http://www.youtube.com/watch?v=ohE_Ve3TOfo

"Most hogy diktatúra van, most nem bántják a tüntetőket. Bezzeg mikor liberális demokrácia volt és szabadon kifejthette mindenki a véleményét, hány szemet kilőttek, hány embert elítéltek semmiért, hány embert agyonvertek."

"Nem értem miért gondolják hogy a demokrácia szó azt jelenti hogy a degenerált kisebbségeknek előjogok járnak."

"Művelt, intelligens "értelmiség", ezt termeli ki a felforgatóképző CEU, ahová a Lauder Javne a belépő."

"Ízekre szedte a Jobbikot a párt egykori kedvenc honlapjának, a Kuruc.infónak a törzsközönsége, miután Vona Gáborék szerdán bejelentették, ők is aláírják a balliberális pártok alkotmánybírósági beadványát a George Soros-féle CEU megmentéséért. Bár az egykori radikális párt próbálta azzal mentegetni a Soros melletti kiállást, hogy a „lex CEU" analógiájára ellehetetlenülhet például az erdélyi Sapientia egyetem, a Jobbikból teljesen kiábrándult egykori híveik átlátnak ezen és a többi álságos hivatkozáson, és hazaárulásnak tartják, amit a Jobbik művel. Van, aki „meglátogatná" a párt Villányi úti székházát, más Vona Gábor vadhajtáskénti „lenyesését" javasolja. Közben Borbély Zsolt Attilánál, a Jobbik nemzetpolitikai kabinetjének volt vezetőjénél is végleg betelt a pohár: „nettó nemzetárulásnak" nevezte, amit a Jobbik a Soros-egyetem ügyében művelt.

„Sorosék pártjára állt", „Elment a maradék esze", „Áruló" – így alázták porig Vonáékat volt híveik (Frissítve)

http://pestisracok.hu/sorosek-partjara-allt-elment-maradek-esze-arulo-igy-alaztak-porig-vonaekat-volt-hiveik/

A Jobbik elnökségének döntését Szávay István, a párt országgyűlési képviselője jelentette be szerdán, ám sokatmondó, hogy azt nem árulta el, az elnökség mely tagjai szavaztak ellene, illetve mellette. Ez nyilván nem véletlen. Toroczkai László, a Jobbik alelnöke ugyanis néhány napja egy Facebook-bejegyzésében azt írta: a CEU-val „nem gyáván finomkodni kellene, hanem nemzetbiztonsági veszélyre hivatkozva betiltani, bezárni, a romjait pedig sóval behinteni". (Toroczkai teljes bejegyzését a cikk végén olvashatják el.) Toroczkaihoz hasonlóan látja George Soros kártékony ténykedését a Kuruc.info törzsközönsége is; a hozzászólók többsége tegnap elkeseredetten írt arról, milyen iszonyatos mélységekbe süllyedt egykori pártjuk, a Jobbik azzal, hogy a balliberális pártokkal –immár nem először – összefogva elárulta a nemzeti érdeket, és kiállt Soros mellett. Az alábbiakban néhány keményebb, de még szalonképes hozzászólás következik a sok közül, amelyek jól szemléltetik, milyen indulatokat váltott ki a radikális szférákban a párt pálfordulása:

A Jobbik házi honlapján, az Alfahír.hu-n is érkezett néhány elégedetlen komment a Szávay-féle bejelentésre volt jobbikosoktól, ám őket a párt „öklei" gyorsan „lefideszbérenceztek". Ez a honlap a Jobbiknak hazai pálya, így itt komolyabb vita nem is alakult ki.

Ám miközben régi támogatói elfordulnak a Jobbiktól, jönnek újak. Többek között olyan neves személyiségek beszéltek a balliberális pártok és a Jobbik összefogásának szükségességéről az elmúlt hónapokban, mint Heller Ágnes, Kőszeg Ferenc, Haraszti Miklós, vagy éppen maga Gyurcsány Ferenc. Hiába, ha egy pártnak ilyen új szimpatizánsai akadnak, a régiek maguktól is elszivárognak…

Borbély Zsolt Attila: Ez nettó nemzetárulás. Gyalázat.

Úgy tűnik, a Jobbik korábbi nemzetpolitikai kabinetjének vezetőjénél is végleg betelt a pohár. Facebook-bejegyzésében, amelyet a 888.hu szúrt ki, nemzetárulónak nevezte Vonáékat. Azt írta:

Hitelesnek éreztem a pártot, az elnökét, a tagságot. Ha voltak is kisebb-nagyobb hibák (a választás előtti regisztráció elutasítása, az Alaptörvény elutasítása, a vasárnapi boltzár ügyében megtett fordulat) a párt irányvonala vállalható volt 2016 őszéig. A népszavazási kampánybeli de facto demobilizálás (az a légből kapott propaganda-szöveg, hogy Orbánnak le kell mondani, ha nem lesz érvényes a voksolás otthonmaradásra buzdította azokat, akik a miniszterelnökben látták a fő ellenséget), a népszavazás utáni gyászos Vona-szereplés, amikor Gyurcsányhoz hasonlóan Vona is lemondásra szólította fel Orbánt, s végül a migránsügyi alkotmánymódosítás meg nem szavazása komoly fejtörést okozhattak azoknak, akik hozzám hasonlóan halálosan komolyan vették azt a jelszót, hogy „csak a Nemzet".

Borbély Zsolt Attila azt írta, azóta is volt néhány intő jel, de úgy vélte, az akár egy-egy botlás, tévedés, csoportpszichózis-eredménye is lehetett. Az viszont, hogy egy olyan politikai csatában, mely lényegében Orbán–Soros presztízsharcra hántható vissza, „egy olyan csatában, melyben a CEU nevű liberális agymosoda jövője a tét, Soros mellé állni: elfogadhatatlan, vállalhatatlan. Ez nettó nemzetárulás. Gyalázat". A volt jobbikos tisztségviselő úgy fogalmazott:

Nem megszavazni a CEU előjogait megnyirbáló törvényt, majd odaállni Gyurcsányék mellé jogállamiságról papolva? Mindez világosan jelzi, hogy ez a párt teljesen kifordult önmagából. Írhatnám, hogy szégyellem magam azért, hogy közöm volt hozzájuk, hogy a kezdet kezdetén évekig vezettem a nemzetpolitikai kabinetet társadalmi munkában, hogy elvállaltam egy be nem futó helyet a 2009-es Európai Parlamenti listájukon, hogy a párt létrejötte óta minden esetben rájuk adta a voksomat. Írhatnám, de nem írom, mert ez érzelem-diktált, hibás mondat lenne. Mindezt jó szívvel, belső indíttatásból, hittel tettem. Szégyelljék magukat azok, akik pénzért vagy számításból, elárulták a nemzeti ügyet, akik egy gyékényen árulnak a globális háttérhatalom helyi erőivel, akik méltatlanokká váltak arra, hogy tovább vigyék a Pongrátz Gergelytől kapott zászlót, akik elvették Jobbik lelkét, akiknek semmi más nem maradt a horizontjukon, mint a hatalom megszerzésének hiú ábrándja. Ezekre bízni az ország és a nemzet jövőjét? Soha!

Ezt írta néhány napja Toroczkai a CEU-ról

„Soros egyetemével nem gyáván finomkodni kellene, hanem nemzetbiztonsági veszélyre hivatkozva betiltani, bezárni, a romjait pedig sóval behinteni. A CEU (Közép-európai Egyetem) az elsikkasztott rendszerváltozás óta külföldről mozgatva, de Budapestről mérgezi a levegőt, támadja a nemzet és a társadalom alapjait. Nem csupán elsőként indította el például a régiónkban az elmebeteg, romboló, szélsőliberális gender-elméletet, de fészke és keltetője lett azoknak a politikusoknak, akik tönkretették a hazánkat. Olyan kártékony figurák oktatnak és oktattak a Soros-egyetemen, mint például Kis János, az SZDSZ alapítója, Bokros Lajos, a Horn-kormány népnyúzó pénzügyminisztere vagy Balázs Péter, a Bajnai-kormány Bilderberg-féle külügyminisztere. Rendszerváltozás csak úgy lehet, ha Soros minden csápját levágjuk, a méregkeverő egyetemét és agymosó médiumait éppúgy, mint a törvénytelen és erőszakos migrációt segítő szerv.""

Anonymous = SOROS, george

Milyen ideológia mellett állnak ki, ezzel szemben mit támadnak, világos az értéktelenség - választásuk. Sorost sejtik a mozgalom mögött.

De az százas, hogy az anonimusz franchise magyar leányvállalata full balliberális.

Ezek is csak rombolni tudnak, és liberális "mainstream" propaganda panelekkel dolgoznak. Oroszozás, Putyinozás, a jobboldal lediktatúrázása, és ennyi.

2013 nyara óta a balliberális oldalon gyűlölni kell az origót, mert Mészáros Lőrinc meg Habony Árpád. Igen. Ezeknek ok se kell, elég 1-2 fideszes nevet bedobni máris hörögnek.

Sorosista indíttatásból hekkelte meg az AnonymousHUN az Origót

"Nem tágítunk innen, amíg az origo ki nem vonszolja magát a kormánypártok végbeléből, és az egész putyinista propagandaoldal be nem zárja kapuit" – ezzel a szöveggel kezdődik a kormánypárti hírportál összes cikke alatt ugyanaz a több tucat, helyeként több száz hozzászólás.

Az AnonymousHUN néven, a hozzászólások számából és intenzitásából adódóan minden bizonnyal automatikusan, botokkal írt hozzászólások – vélhetően több ezer komment – szerda éjszaka jelentek meg a portál cikkei alatt, de még csütörtökön kora hajnalban is sorra élesedtek.

Az AnonymousHUN hekkerei az kifogásolják, hogy a portál érdemben nem számolt be a szerdai esti, a civiltörvény módosítása és a CEU-törvény miatt rendezett fővárosi demonstrációról. Pontosabban, ahogyan az elmúlt napokban, ezúttal is "csak" az MTI tudósítását közölték.

A több ezer hozzászólást az AnonymousHUN vélhetően csak úgy tudta közzétenni, hogy bejutott az Origó szerkesztőségi rendszerébe is. A szövegekben nemcsak arról írnak, hogy nem tágítanak, míg az Origó nem változtat a mostani gyakorlatán, hanem arról is: „ne feledjétek, együtt nagyon erősek vagyunk! Még találkozunk!".

Az Origó annak a New Wave Media Kft.-nek a tulajdonában van, amely a Vs.hu-t üzemeltetőjeként akkor került be a hírekbe, amikor kiderült, hogy jelentős "közpénzjellegét el nem vesztett közpénzzel" tömték ki Matolcsy MNB-s alapítványai. Akkor a Vs-től távozott számos újságíró, majd később az Origótól is (voltak, akiket kirúgtak, mások önként álltak fel). Egyikük, a sportrovat egy korábbi munkatársa márciusban nyílt levélben búcsúzott, amiben arról írt: hitvány hazugsággyárat csináltak a lapból, amely elvesztette hitelességét és karakterét, a mindezért felelős lapvezetőket a magyar újságírás pufajkásainak nevezte.

A lengyelek megmutatják, mi a betyár becsület

2017. április 12. 17:31 http://www.hunhir.info/?pid=hirek&id=103337

Lengyelország elutasítja az Európai Bizottság (EB) mindenfajta zsarolását, a testület messzemenően túllép hatáskörén - jelentette ki az MTI-nek nyilatkozva Witold Waszczykowski lengyel külügyminiszter szerdán Varsóban annak kapcsán, hogy Frans Timmermans, a bizottság első alelnöke a nap folyamán Brüsszelben lépéseket helyezett kilátásba az uniós alapértékek magyarországi védelme érdekében.

"Lengyelország sokszor hangsúlyozta, hogy nem egyezik bele az ilyen típusú zsarolásokba az EB részéről" – mondta el Waszczykowski. Úgy fogalmazott: az EB-nek őrködnie kellene az alapszerződésekben rögzített négy uniós szabadságelv felett, "de nem kellene olyan széles hatáskörrel rendelkeznie, mely révén a tagállamok minden történését felügyeli". Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter az MTI-nek "szánalmas vádaskodásnak" minősítette Timmermans fellépését.

Az EB alelnöke – mint a miniszter fogalmazott - "az elmúlt két évben azért támadta Magyarországot, mert a bizottság és az ő személyes álláspontja ellenére is képesek voltunk eredményes választ adni az illegális bevándorlásra".

Munkáspártnak se tetszenek a libsik :

A liberálisok vért akarnak látni a pesti utcán

Megjelent: 2017. április 13. csütörtök, 09:36

Mintegy száz civil szervezet demonstrált a fővárosi Hősök terén a Civilizáció Facebook-csoport által szervezett rendezvényen szerda este. A békés demonstráció után a kemény mag a Fidesz-székháznál lökdösődött a rendőrökkel, később a vonuló tömeg elfoglalta az Oktogont, majd leállította a forgalmat a körúton. (http://mfor.hu)

A liberális erők provokálják a kormányt. A liberálisok vért akarnak látni a pesti utcán. Egyre erőszakosabb fellépésükkel ki akarják provokálni, hogy a rendőrség a rend fenntartása érdekében erőszakot alkalmazzon. A tüntetéseket valakik jelentős pénzzel támogatják. Sok ezres tüntetéseket nem lehet spontán szervezni, csak jelentős anyagi ráfordításokkal. A tüntetéseken nagyon sok a külföldi is. A magyar társadalom ügyeit a magyar embereknek választáson kell eldönteni. Elítéljük a liberálisok külföld által támogatott akcióit.

http://munkaspart.hu/mi-ti/1652-a-liberalisok-vert-akarnak-latni-a-pesti-utcan.html

CEU-tüntetés: a tehetős úri gyerekek akarnak hatalmat

Megjelent: 2017. április 10. hétfő, 09:53

A felsőoktatási törvény módosításának visszavonását követelték a Közép-Európai Egyetem (CEU) "ellehetetlenítése" elleni, Parlament előtt tartott tüntetésen résztvevők. A demonstrálók arra hívták fel Áder János köztársasági elnököt, hogy ne írja alá a jogszabályt. A szervezők este 7 óra után bejelentették, hogy vége a tüntetésnek, és kérték, hogy mindenki békésen menjen haza. Sokan a Parlament lépcsője előtti területen maradtak. A lépcsősor előtt állók és a rendőrök között többször lökdösődés alakult ki. A tömeg egy része este nyolc óra körül farkasszemet nézett a Parlament bejáratát őrző, egyre nagyobb számban megjelenő rendőrökkel. A résztvevők kitartóan, hangosan fütyültek, tiltakoztak. A tüntetők egy része agresszíven viselkedett, üvegekkel dobálták a rendőröket, akik azonban nem intézkedtek, békésen viselkedtek. (http://www.mti.hu)

A Közép-Európai Egyetem (CEU) nem a dolgozó emberek gyerekeinek egyeteme, hanem a tehetőseké. A tüntetők nem azért mentek az utcára, hogy a szegényeknek jobb életük legyen, hanem azért, hogy az ő életük még jobb legyen. A demokrácia számukra nem azt jelenti, hogy a dolgozó nép dönthet a sorsáról, hanem azt, hogy ők, a liberális értelmiség uralja az országot. Nem a társadalom valóságos gondjaira keresnek megoldást, hanem saját maguknak akarják a gesztenyét kikaparni. A tüntetés nem más, mint a tőkésosztály szocliberális részének kísérlete arra, hogy gyarapítsa táborát a választások előtt.

http://munkaspart.hu/mi-ti/1644-ceu-tuntetes-a-tehetos-uri-gyerekek-akarnak-hatalmat.html

A kurucon már alig maradt jobbikért kiálló kommenter : így helyes, nem is érdemlik meg

"Amikor felismerhető az ellenség arcvonala, a jó hadvezérek kitalálhatják az összecsapás előtt a stratégiát. Tudjuk, hogy a kommunista és SZDSZ-es utódpártok ripacskodása maga a zsidó métely, tehát ha pofánkba vágják a kesztyűt, harcolhatunk a hadijog örök érvényű szabályai szerint . De mi van akkor, ha egy párt nemzeti álcahálóba öltözik, barátnak és szövetségesnek hazudja magát, aztán a csata forgatagában hátulról átvágja az inainkat?"

Jobbikról van itt szó. És igen ez már nyílt árulás.

"Az ellenséget lehetett tisztelni, az árulóknak mindenütt megvetés járt."

"A vona gábor nevű erkölcsi hulla minden nap egyre töményebbet turházik a nemzeti érzelmű emberek képébe. Remélem, a választáson olyan ellencsapást fog elszenvedni ez a féreg, ami a politikai pályája végét jelenti."

"EZ A NAGY KIVÜLÁLLÓ SEMLEGESSÉG... .ITT MÁR NINCS MIT MONDANI!"

"Így van; olyan nincs, hogy küzdünk a szexuális elmebetegségek meg a migránsáradat ellen, aztán meg kiállunk egy olyan intézmény mellett, ami azokat tanítja, ill. szórólapozik a tüntetésein, hogy menjenek az emberek a határra is tüntetni a határzár megnyitásáért..."

"Ez a jobbik mar ballik! ballib!!! nem csak Simlicska hanem a cionisták is elfoglalták a pártot..."

"Nyugodt lehetsz, hogy EZT SEM fogja bebukni. Az egész ún. ellenzék fogja bebukni, de piszkosul. Az emberek többsége nem a dumának hisz, hanem a szemének: a szemével meg látja a bérkartont/folyószámlát meg az árakat, meg mindazt, ami huszonévnyi tökölés után a szeme láttára ÉPÜL B+, miközben a FizeSS tényleg lop, mint a gép! A fősodratú PC-lügenpresse kezd populáris irányba fordulni, mivel jönnek a VÁLASZTÁSOK, a populista nacionalista lustapista trappista pártok meg úgy jönnek föl, mint Dél-Alföldön a talajvíz...

Egyébként meg pántlikás páros lópikula minden orbánfikázó fülébe! HADBAN ÁLLUNK, ugyanis, aszimmetrikus, hibrid háborúban. Ilyenkor fel kell sorakozni a Vezér mögé - nem pedig minden létező és kreált kérdésben keresztbe feküdni, pláne nem sorskérdések esetében. Az meg hogy is lenne elvárható, hogy a sorskérdéseket DK/Jobbik módon oldja meg? "egyeztessen!" Aha. JA. 2/3-a van, mégis kivel meg minek egyeztessen? Kapott egy megbízást, ha nem teljesíti, majd leszavazzuk. HA Kádárnak 10 millió fasisztával nehezére esett szocializmust építeni, akkor mi hogy építsünk szociális, NEMZETI piacgazdaságot 2 millió zsidóval-cigánnyal, miközben "csak" 2,2-3,3 milliónyian támogatják a "nép-párti" kormány politikáját?"

https://kuruc.info/r/2/171653/

"Ócska rágalom az egész. Egy, értsd: EGY megrongált Jobbik plakátot sem láttam, ellenben a kormány legtöbb Brüsszel ellenes plakátját megrongálták. Mindig olyannal sajnáltatják magukat, amit ők maguk követnek el. De mit is várunk attól a Rabbiktól, ami úgy hazudik mint a vízfolyás, aminek képviselője (Mirkóczki) agyrémnek nevezte tegnap az álcivilek elleni törvényt?"

Beleértve a kunbélás rosszabbik jobbikot. "Magyarországnak kampec, ha engedjük, hogy a Kohn Béláék örökösei bármiféle hatalomhoz jussanak megint."

"NINCS ALTERNATÍVA NINCS ELLENZÉK CSAK ELLENSÉGEINK VANNAK, A FIDESZRE KELL SZAVAZNI!"

"Én jövőre legalább a választáson mindenképp biztosítom a magam részéről, hogy ne így legyen."

"inkább száz Orbán-diktatúra, mint a zsidó liberalizmus!"

"Felénk telefújtak mindent ilyen mocskos feliratokkal. Mégegy ok, hogy ne itt akarjak gyereket nevelni... Engem is idegesít, hogy ezek miatt a liberális agyhalottak miatt mire beérek dolgozni, kb. 10 trágár szöveget kell látnom (beleértve azt is, hogy utálom a rendetlenséget meg igénytelenséget, amibe pl. a buszmegállók üvegének telefirkálása is bele tartozik...), de ha még lenne egy olvasni tudó gyerekem is, most komolyan menjen úgy iskolába, hogy út közben megtanulja a "geci", "mocskos", "kúrva" (igen, így volt írva:D) stb. szavakat? :-/ Dolgozni nem szeretnek (nyilván nem is szorulnak rá Soros bácsi meg a haverjai miatt), csak Tourette-szindrómáskodni meg rongálni."

A sorosok, és a velük szövetséges simcsicska álnemzeti jobbikosok hol dolgoznak és mit lopnak, vagy netán magán a lopáson dolgoznak? Igen kéne nekik a hatalom ehhez.

"Aki a "CEU mellett" demonstrál, az pedig amellett demonstrál, hogy balliberális kormányt akar, ez tiszta sor."

Rabbik, abból is a szarabbik, ballibsik. "Micsoda egy takonygerincű csürhe! Eddig nem is gondoltam volna, hogy ennyi fostalicska van Magyarországon."

"Fujdogál a maidanista előszél, alakul a vihar, bár ne legyen igazam."

"És ezeket tanítjuk az egyetemeken ! Közpénzen persze ! Hogy,később minket pusztítsanak. Remélem nem sikerül nekik ! Ukrajna szintjét akarják, anarchiát !"

"Tegnap este kb fél orát néztem a FB-n HírTV közvetítést a parlamentöl. Hát azt hittem behalok
0 perc
- Menjünk a palotához
1 perc
- orbán takarodj
2 perc
- Ruszkik haza
3 perc
- Üljünk le, Üljünk le.

3 perc alatt eljutották onnan hogy a palotához mennek az Üljünk le és várjunk-ig. Aztán ahogy ma olvasom a híreket vége egy fasza Rave parti lett az Oktogonon. :)"

A hírtévé előbb lett áruló, hát most követte a jobbik is ezt az utat. Ha ugyan tévé ez a hazugsággyár, mert a gazdája veszélyes emberként közismert. És nem világos, hogyan kell azt érteni?! Maffia? :3 Vonalasabb ballib mára az álhírtévé, mint az ATV vagy az rtl klub!!!

"Annak idején kunbéla és bandája is teljesen veszélytelen csürhének látszott, amíg fegyverekhez nem jutottak..."

"a Maidanon ott voltak az..." izrüheli és CIA irányítók..." "Hidd el, itt is itt vannak."

"Abból a szempontból ez jó, hogy előmásznak és beazonosíthatóvá válnak a nemzetellenes csoportok, paraziták. Nem kell majd keresni őket, ha lehetőség lesz a befogásukra."

"Az usa most nem tervez drón csapást? Ja nem.. persze hisze ez már maga a democsokrácia:))) Itt diktatúra van? Egy valódi diktatúrában ezeket minimum szarrá vernék"

"Komolyabb balhéhoz ezek puhány kis pöcsök, a nagy része teljesen fogalmatlan, "bulikáznak" csak. Persze ott van sok felforgató elem is elvegyülve, de nem lesz ebből semmi komoly.

Maidanhoz egyrészt nagyon komoly több százezres tömeg kell, amely nem homogén, ahol megjelenik a társadalom minden csoportja. Nos, belátható, hogy a CEU-ért meg a szarosgyuri álcivil szervezeteiért nem fognak mindenféle tömegek utcára menni, csak a szokásos max. 50 ezer belpesti magyargyűlölő. De már most látszik, hogy tüntiről tüntire gyakorlatilag feleződik a tömeg.

Ez semmirekellő, kígyóvállú, szerencsétlen csürhe. Kétség kívül nagyon irritálóak, de teljesen veszélytelenek, persze azért szemmel kell őket tartani."

+1, mint mondtam, ballib tumblik és blogok. Egymásnak is hazudhatnak persze, és téves infók alapján is vélekedhetnek, azért isteníteni nem kel a libsiket, nem tévedhetetlenek. xD Inkább akkor már ajánlom magam XD a http://magyaridok.hu -t meg a http://Blogstar.hu -t, ha már a blogok maguk a téma e blogon. ;)

"A Jobbik a nemzeti radikális szavazatokat a magyar érdekek érvényesítése ellen használja fel! Ugyanúgy, mint az SZDSZ tette anno! Tehát magyarok lehet takarítani!"

"aki a Jobbikra akar szavazni, az tegye, de tudjon róla, hogy ezzel az MSZP-t és az SZDSZ-t támogatja, ugyanis a Jobbik e két párt fantomszervezete."

"A Jobbik feladata a nemzeti radikálisok szavazatának megszerzése volt, majd annak felhasználása a magyar érdekek ellen ! Ugyanúgy, ahogyan ezt anno az hangosan és radikálisan antikommunista SZDSZ tette ! Ez az árulási politika, egy aljas magyarellenesség !!!"