width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2008.07.12.

2008. július 12., szombat

Tiltott jelképek - van e értelme a jelképtilalomnak

Tiltott jelképek - van e értelme a jelképtilalomnakNem sok. A jelképszabadság a szólásszabadság része, a strasbourg-i emberi jogi (még ez a név is a francia "felvilágosodás"-t idézi) zsidók nyilván megadják a szabad önkifejezés jogát

DE CSAK AZOKNAK, AKIK A ZSIDÓK ESZMÉIT HIRDETIK

Azaz a kommunistáknak.

A Btk. jelképtilalomra vonatkozó paragrafusa ellentétes az Emberi Jogok Európai Egyezményének a véleménynyilvánítás szabadságáról szóló 10-es cikkelyével?

Valami zsidó, bizonyos Vajnai Attila nevű, kommunista - a magyarországi munkáspárt 2006 nevű izé alelnöke, még beadványt is intézett az alkotmánybírósághoz ezügyben.

Azt kell tudni, hogy a strasbourgi sóhivatal a szabadkőműves típusú liberalizmus egyik intézménye, ami soha sem segít, ha VALÓDI szükség volna rá!!!!

Például ebben az esetben : Mi lesz a temerini fiúkkal Strasbourg elutasító döntése után?

http://www.l88.hu/about3071.html

Vagy mit tettek az önálló baszk államért, az erdélyi autonómiáért, de akár a vallon elszakadás-pártiakat is támogathatnák : Flandria eredetileg nem volt Franciaország része.

Én mondjuk örülnék neki, ha lehetne használni a nyilaskeresztet, de akkor is kockázatos volna a mindennapi utcai viseletre, mert pl. a cigányok egyszerűen meglincselnének.... :-)

No persze akik CSAK akik divatból hordanák, és nincsenek tisztában magával az eszmerendszerrel, azok hordanák, de ők meg minek...

Polgár Lajos - VISSZAHOZOM A NYILASKERESZTET!
http://kitartas.mozgalom.org/cikk.php?t=122

A Becsület Napján és más hungarista rendezvényeken viszont lenne értelme használni - a nyilaskeresztet.

Mondjuk abban is biztos vagyok, hogy sokan akkor sem használnák a ma tiltott nemzeti szocialista jelképeket, ha lehetne.

Annak idején a zsidó Keresztes-Fischer Ferenc m. kir. belügyminiszter a 145000/1933. számú BM 1933. 09. 06.) rendelettel betíltotta a horogkereszt bárminemű használatát magyar állampolgárok részéről, arra hivatkozva, hogy ez idegen állam (Német Birodalom) felségjelzése lett.

Tehát AKKOR IS be volt tiltva !!!!

De egyszerűen kitaláltak helyette mást.

Amúgy meg MINDEN pártnak van logója, és éppen ezért SEMMI különös nincs abban, hogy a nemzeti szocialista pártoknak is volt - és van is.

A jelenleg is létező svéd Nemzeti Szocialista Front logója : Nacionalsocialistisk Front - NSFAzért vicces lenne, az EU szocionista és nyíltan kommunista pártjai sokszor fenyegetőznek vele, hogy minden nacionalista megnyilvánulást be fognak tiltani, és erre a horogkereszt mosolyogna az arcukba pl. egy brüsszeli tüntetésen xD

http://hu.metapedia.org/wiki/Svasztika

Ez a kép is a Metapediáról van :