width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2007. szept. 1.

2007. szeptember 1., szombat

Nem én vagyok extrém hanem a rendszer !!!

"Radikálisnak lenni annyit jelent, mint a dolgokat a gyökerüknél megragadni! (...) a radikális gondolkodás feladása az elme leépülésével egyenlő."

(Marx: Adalékok Hegel jogbölcseletének kritikájához)

„A modern diktátorok általában erőszakot vagy csalást alkalmaznak a hatalom megszerzésére, miután hatalmukat megfélemlítéssel, erőszakkal, az egyéni szabadságjogok eltiprásával és a tömegmédiák feletti ellenőrzéssel tartják fenn.”

(Encyclopedia Britannica)

Miért kellett a zsidó szetey gábor buzi cirkuszt MOST kirobbantani, amikor a karikatúrafotó JÚLIUS HETEDIKEI ???

Államtitkár nem lehet homoszexuális! Egyrészt gusztustalan, hogy egy szem előtt lévő politikus ilyen rossz példát mutasson ország-világ előtt, másrészt azért, mert nemzetbiztonsági okokból szigorúan tilos kellene hogy legyen. A buzik könnyen zsarolhatók, hamar beijednek és kifecsegnek mindent. Bizonyított tény hogy az agyuk biokémiai folyamataik, hormonháztartásuk, idegrendszerük, és ez által a személyiségük is sok esetben TORZ. Más a járásuk, beszédük, arckifejezéseik. Én már tudtam előre erről a fazonról hogy buzi, és akkor más is felismerhette ezt a tényt. De nem csak buzi, hanem zsidó is!

Vajon a zsidók között több a buzí? Mert nagyrészt csak zsidó buzikat látni mindenütt. Lehet, hogy ez már Isten büntetése, leáldozik a "kiválasztottnak" és van remény? :-D

A buzikat maguk előtt toló zsidókkal van a baj és ha valaki kőzáport érdemelne jelen helyzetben, akkor az ezek a zsidók. Persze tiltakozni kellett a buzifelvonulás ellen, helyben is, sőt jó volt a tojással dobálás, hogy jelezze nem fogadjuk el a magamutogatásukat.
Céljuk nyilvánvalóan a régi dal, a tematizálás volt, figyelemelterelés a lényegről, egyúttal provokáció, és kifejezése a magyarság, a kereszténység és a nemzeti tábor megvetésének. Továbbá, besorolva a magyarság vélt antiszemitizmusa, nacionalizmusa és xenofóbiája mellé az egyéb kisebbségek, ez esetben a melegek iránti intoleranciánkat kiprovokálni, azaz a magyarság elleni nemzetközi lejáratási kampány része volt.
Ugyanis a zsidó kisebbség azzal a módszerrel támad ránk és csinál felettünk diktatúrát, hogy egyúttal a kisebbségek ellen, beleértve önmaga kisebbségét is provokál, amire mi teljes joggal reagálunk. Ám amikor reagálunk, azt elnevezi anti-demokratikusnak, anti-szemitának, terrorizmusnak, meg idegengyűlöletnek. Ez része ugyanannak a nemzetközi cionista hadjáratnak az egyes nemzetek elleni világdiktatórikus törekvéseknek, amit Tomcat által leforditott film is bemutat.

http://www.l88.hu/about2199.html


II. Mi baj van a nemzet-rontó buzikkal? Mindenki figyelmébe ajánlom az EU újonnan elfogadott "törvényeit".

„Reiterates its invitation to all Member States to propose legislation to overcome the discrimination experienced by same-sex couples, and asks the Commission to make proposals to ensure that the mutual recognition principle is applied in this field also, in order to ensure free circulation of all persons in the EU without discrimination;”

Magyarul: kötelező lesz törvényesen elfogadni minden EU országban a homokosok "házasságát".
De van ennél még cifrább is az egyezményben:

„Reminds all Member States that the jurisprudence of the European Court of Human Rights has ruled the prohibition of equality and gay pride marches, as well as failure to provide proper protection for those taking part in them, to be a violation of freedom of expression, assembly and demonstration, and invites all competent authorities, particularly, local authorities, to authorise such marches and protect participants properly.”

Magyarul: nem elégszenek meg a buzik "házasodási" és milliónyi egyéb "jogaival" hanem aktívan hirdetni szándékozzák az abnormális és természet-ellenes homokos életmódot, mint követendő példát. Erre hivatottak a "gay parade"-ok és egyéb undorító utcai megnyilvánulások. Erre hivatottak az iskolákban egyre terjedő perverz-tanok terjesztése. (Már egy idő óta kötelező tantárgy a TOLERANCIA külföldi iskolákban, sőt óvodákban is!) Ez a szólás és tüntetés szabadsága "freedom of expression" természetesen továbbra sem vonatkozik a nemzeti érzésűekre – pl. magyarok, lengyelek, stb.

forrás: http://www.hazankert.com:80/200706_melegek2.html

A liberális mocsok és egy zsidó blog ahol azt dicsérték, meg nem nevezem de reagálok rá :

(nem, nem sotko blogja volt az a blog)

1. "Vallásszabadság van" - ez nem egyenlő mások vallásának gyalázásával! A blaszfémia miatt az arabok is megharagudtak, a Mohamedet gúnyoló rajzok, amiket dán liberális zsidó zsurnaliszták készítettek!

2. "Liberalizmus van" - ez igaz, a liberalizmus a legaljasabb gondolat, amit ember eddig kitalált, mert mindent megenged és nem törődik azzal, hogy ez kiknek milyen károkat okoz!! Nektek is!! A liberalizmus a legkártékonyabb eszme, amit ember eddig alkotott, humanitárius álarc mögött pusztít és bomlaszt hazug módon, alattomosan, észrevétlenül. Minden emberi törekvést, cselekvést relativizál és a dogmái alapján értelmez, életidegen, absztrakt, és jellegzetesen zsidó módon.

3. "bárki, bármit csinálhat" - ergo a te kurva anyád! - megtehetem, te mondtad. ZSidókat is kritizálhatok, kiemelve a származásukat. Attól még úgysem uszul senki, de joguk van tudni az igazat különösen azt ,hogy igenis létezik a cionista zsidó maffia.

4. "A keresztet a micsodájához teheti" - hát nem teheti, mert ez többmillió embert sért! (No persze ezt a "liberalizmus" nem ismeri.) A többmillió sértett is liberálisan azt csinálhat, amit akar, történetesen kihúzza a seggén keresztül a szívét annak, aki ilyent megenged magának! (A tojásdobálás ehhez képest fínom nőies megoldás)

5. "Nap mint nap leköpik a keresztet.........elátkozzák Jézust (Jézust nagybetűvel írják, még liberálisoktól is elvárható!) - hát a te zsidó köreidben ez valószínűleg így van. Tisztességes keresztény ember még a menórát sem köpi le (holott megérdemelné).

6. "Súlyos baj van a konzervatívokkal" - a konzervatívok azt vallják, bár te ennek megértéséhez felületesnek látszol, hogy a gyökértelen fát elfújja a szél, mint téged, aki nem tartozol sehova. Gondolom, te még a régi barátaidat is lenézed, mert nem mind zsidók, mert csak a zsidók az igazi megértők és toleránsak, mert a liberalizmusban csak az "embert" nézik, mert te igazi "szabad" ember vagy.

7. "Mindenkinek joga annak lenni aki", -ez nagyon helyes. Jogom van magyarnak lenni, jogaimért tüntetni, árpádházi zászlót lengetni, buzikat megdobálni, tolvaj cionista megszálló kormányt elzavarni. Jogom van létszámarányosan résztvenni az ország vezető-és egyéb kulcspozícióiban, úgy mint felsőoktatásában, politikájában, kulturális életében, különféle intézményekben, és a médiában. Igen, a numerus clausus igazságos törvény volt, bár kicsit kevés.

8."ma ez 2007 magyarország. el kell fogadni, ha nem akkor csendben lenni" - mi ez? Akkor még sincs jogom pl. magyarnak lenni, és tüntetni? Csendben kell lenni. Tűrni a kifosztásunkat, megaláztatásunkat. A hisztériázást, ha össze akar fogni a magyar, akkor máris fasisztázzák. Hol itt a gyülekezési, szervezkedési, egyesülési szabadság? Az usa-ban mind a három biztosított, nálunk meg épp a liberális párt, az szdsz ezen 3 alapvető szabadságjog legádázabb ellensége. Miféle liberalizmus ez? Akkor most azt tehetek amit akarok, vagy nem tehetem azt, amit akarok.