width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2017. ápr. 13.

2017. április 13., csütörtök

ál civil szervezetek "Arról van szó, hogy a népnek joga van tudni, hogy az ngo-kat ki finanszírozza. Az, hogy van néhány ember, akiknek ez esetleg kellemetlen, és nem tetszik, az az ő problémájuk. Inkább meg kell, hogy erősítsen minket józan ész alapján az, hogyha ilyen erőket tudnak mozgósítani, ilyen hálózataik vannak, és az ügynökrendszerükön keresztül ilyen demonstrációt szerveznek, és egyébként nemzetközi erőket is mozgatnak, pont ez hívja fel arra a veszélyre a figyelmet, hogy akkor Magyarország érdekével ellentétesen is képesek bizonyos aktivitást kifejteni. Következésképpen, annál inkább joga van tudni a magyar népnek, hogy kik ezek, és ki fizeti őket." Kdnp-s Semjén Zsolt nyilatkozta ezt. A nap során rá is támadtak az Echo és az MTV híradós stábjára, tegnapelőtt meg a tv2-re. A liberális eu koHnform soros párti ceuért demonstráló demokraták. #Istandwithceu helyettˇ#IstandwithHungary !!! :3

"Arról van szó, hogy a népnek joga van tudni, hogy az ngo-kat ki finanszírozza. Az, hogy van néhány ember, akiknek ez esetleg kellemetlen, és nem tetszik, az az ő problémájuk. Inkább meg kell, hogy erősítsen minket józan ész alapján az, hogyha ilyen erőket tudnak mozgósítani, ilyen hálózataik vannak, és az ügynökrendszerükön keresztül ilyen demonstrációt szerveznek, és egyébként nemzetközi erőket is mozgatnak, pont ez hívja fel arra a veszélyre a figyelmet, hogy akkor Magyarország érdekével ellentétesen is képesek bizonyos aktivitást kifejteni. Következésképpen, annál inkább joga van tudni a magyar népnek, hogy kik ezek, és ki fizeti őket." Kdnp-s Semjén Zsolt nyilatkozta ezt.

Hehe. "Az Egyesült Államok nem fog belefolyni abba, hogyan működjön bármilyen egyetem egy külföldi országban. Ez a budapesti kormány és a CEU ügye. mondta Hoy Yee"

Addig nem lehet Európa erős amíg a Soros hálózat jelen van az EU-ban. Itt az ideje hogy a politikusok visszavegyék a hatalmat a háttérhatalomtól mindenhol Európában. Akkor hősök lesznek.

Ha Amerika nem hajlandó tárgyalni, akkor eldőlt hogy nem adhat amerikai diplomát a CEU. Mehet a CEU tüntetni Amerika ellen. Magyarországon a magyar kormány dönt oktatási kérdésekből, nem az amerikai külügy. Ha Hollandia vagy Románia menne és külügyi küldöttekkel szólna bele az amerikai felsőoktatási szabályokba ilyen szinten, akkor kirúgnák őket onnan. Ez az általános szabály: amit Európának nem lehet Amerikában, azt Amerikának se lehet Európában.

"Ezek a liberális lózungok, amiken tájékozott ember hangosan nevet. Nem, az egyetemi autonómia nem törvényen felüliséget jelent. Ha eddig ezt képzelted, akkor tévedtél. Természetesen van előjoguk, pontosabban volt előjoga annak a janicsárképzőnek, mégpedig az, hogy a magyar diploma mellett, amelyet a Közép-Európai Egyetem ad ki, kiadhat egy amerikai kamudiplomát is. Holott amerikai campus nincsen. Ez versenyelőnyt biztosít, ami nem normális állapot, és nem is fog fennállni a jövőben."

Tetves proli anarcho liberók hőzöngenek, azt hiszik nekik mindent lehet, hogy ha rajtuk kívül éjjeli kettőkor üres az utca úgy ők "többen" vannak. Csak nem hagyják aludni a tüntik közelében lakó, másnap dolgozó embereket ezek a rossz libsi vámpírok. Echo tv híradó, most nézem. Oda is hugyoznak a Kossuth térre, az igénytelen állatok. Egy majomfejű vigyorogva, táblával ballag a híradós mögé. Tudom hogy ezek védett állatfaj, de akkor is : lehetnénk az eu-n kívül, ahol már nem volnának azok. Ólmosbot a fogaik közé. Meg (jó)pár nap fogda, de nem ám strasbourgi liberálisok kiharcolta bűnözői jogokkal, hanem tök sötétben wc nélkül, étlen - szomjan. Aztán, mondjuk alkotmányos rend megdöntésének kísérletéért, és a jogban részletezett hazaárulás fogalmának megfelelő bűntettekért, tudjuk : "aki idegen országgal felveszi a" "hazája ellen" - amíg a műanyag lakat el nem rozsdásodik... és akkor már nincs tasz, nincs amnesty, se helsinki, csak a ! magyar nemzeti érdekű ! rend van. Legyen úgy, ámen.

"Hétfőn a Sándor-palota elé szervezett tüntetés alatt – az épületet körbevevő kordonon, illetve rendőri sorfalon keresztül – festékkel teli flakonokat dobálták az épületet, amit el is találtak, és a kifröccsenő festékből a rendezvényt biztosító rendőrök testére és ruházatára is került. A Budapesti Nyomozó Ügyészség az ügyben két személyt hallgat ki gyanúsítottként, és gyorsított eljárásban történő bíróság elé állításukat tervezi. Az ügyészség csoportosan és nyilvános rendezvényen elkövetett garázdaság bűntettének, valamint műemlék megrongálásával elkövetett rongálás bűntettének megalapozott gyanúja miatt hallgatta ki a két gyanúsítottat, és egy társukat még keresik."

Kedden : "Gulyás Márton provokátor a bűncselekményt a próbára bocsátás próbaideje alatt, illetve más folyamatban lévő büntetőeljárás hatálya alatt követte el. Gulyás hívei a Facebookon kedd délután fél hatra tüntetést hirdettek a Budapesti Nyomozó Ügyészség Belgrád rakparti épületéhez, tiltakozásul Gulyás 72 órás őrizetbe vétele ellen. A tüntetők a Belgrád rakpartról a Gyorskocsi utcához vonultak. A tüntetés jelenleg is tart, és természetesen a helyszínen van Demszky Gábor is. A tüntetők azt skandálják, hogy: "Marcit ki, Orbánt be!" Élő Facebook-közvetítésük kommentátora azt mondta, hogy a "NÉP" (azaz, a helyszínen sivalkodó két-háromszáz ember) azt akarja, hogy "engedjék ki a Marcit", mert ha nem akkor ők mennek be a Gyorskocsi utcai épületbe. Demszky Gábor és a Gulyás-féle csürhe természetesen megint nekimentek a rendőröknek. A tüntetők erőszakra való felszólításokat kiabálnak, miközben magukat a "NÉP" képviselőiként állítják be, és ennek természetesen hangot is adnak. "Mi vagyunk a nép"; "Bajszos szar"; és "a rendőröknek szabad elvonulást biztosítunk" – ezt skandálja a Gulyás Márton kiszabadításáért tüntető, tömegnek nem nevezhető anarchista különítmény."

https://888.hu/article-sorosek-bevetettek-az-anarchistakat

A hálózat tagjai segítik egymást, egyben a megnyilvánulásaikkal bizonyítják a hálózat létét.

"A liberálisoknál a tömeg pár száz embert jelent"

"A korábbi tüntetést az Index, nagyon okosan, az év legnagyobb megmozdulásává léptette elő, a mai Hősök terén megrendezett akcióról már nem mertek ilyen kijelentéseket tenni, hiszen a hivatalos kezdés is elmaradt, mert olyan kevesen gyűltek össze."

"Most ez melyik volt?? Szólásszabadság féltés hangosbeszélővel, demokráciaféltés nem bejelentett tüntetéssel, vagy kormánybuktatás mérhetetlenül kicsi támogatással? Csak úgy érdekelne..."

"Az összes vergődö köcsögöt igazoltatni kellene, a külföldieket kiutasítani és kitiltani az országból."

"Azé' nem mind repcsin jött! A nagy részük dédszülője Galíciából jött az 19. sz.-ban. Tudod ők a Kohn... izé Kun Béla leszármazottai. Már akkor is nagy sz@rt kevertek az országban. Most miért kell hagyni nekik? Börtönbe az összes rendbontó álliberális söpredékkel!"

"hát ja...mondjuk rosszmájú lennék akkor azt írnám...lehet kellene egy korty gumilövedékes demokrácia..már csak hogy tudják mit is akarnak visszahozni ezek az agymosott taknyok...na de hát nem vagyok rosszmájú..."

"amúgy le a kalappal a rendőrség előtt...a legutolsó amit kívánnék, az újra egy liberális vezetés..de azért, lehet hogy nem ártana a nagy kormánybuktatóknak egy kis ízelítő abból is, hogy milyen is az amiért tüntiznek..az eu-konform kardlappal meg gumilövedékkel együtt...már csak hogy elgondolkodnának egy kicsit néhány dolgon.."

"Azért azt remélem, hogy ezt a kis köcsög Gulyás Mancit 10-15 évre lecsukják! Már csak azért is, mert ha Budaházy úgy ült éveket a váci fegyházban, hogy még egy rendőrhöz sem ért hozzá, akkor ennek a faszszopó kis libsi gyereknek simán kijár a 10-15 év..."

"Ezek mind csodálatos dolgok! Szegényebb lenne nélkülük az emberiség. Vagy várjál, ez szexista, hogy kell mondani gendersemlegesen?"

"Az a baj, hogy ezek nem szavazást akarnak hanem "őszirózsás forradalmat" meg vörös terrort a buzi jobbik meg azt hiszi, hogy ha itt ukrajna lesz, akkor vona gábort megteszik királynak a simicska és a soros faszán kikiáltva -- szerintem ez a mocskos hazaáruló jobbik azért csinálta a nagy hátraarcot - ki szavazna ezekre az idegenlelkű söpredékekre ezekre a galiciáner trianon-csináló lumpen proli fattyúkra?"

Anarchista lumpen söpredék áll ki a neoliberális ceu mellett, azok is csaK GEMPÁÉRT. Ez a rothadás szabadsága.

A nap során rá is támadtak az Echo és az MTV híradós stábjára, tegnapelőtt meg a tv2-re. A liberális eu koHnform soros párti ceuért demonstráló demokraták. #Istandwithceu helyettˇ#IstandwithHungary !!! :3

Ugye az megvan, hogy ha nem leszünk eu tagok semmi sem védi majd már a ballib bűnbandát, aztán nincs leszólás brüsszelből hogy gyurcsány meg demszky és más szarháziak éinthetetlenek. Uniós "kötelezettség" szegési eljárások egész sora sincs akkor, ahelyett is lesz : valódi elszámoltatás. Akkor már nem tud pattogni a kommunista hatalomtechnikájú, antidemokratikusan és nemzetellenesen központosított tanácsos - bizottságos eu. Tanács = szovjet, de bizottság is jellegzetes balosság, oda a tagokat nem állampolgárok szavazzák meg.

Lesz rendpárti bírósági, igazságszolgáltatási, ügyészségi reform. A nagypályás bűnözőket futni hagyó, bűnözők által megtámadott kisembereket ! a védekezésért ! elítélő, jobboldaliak elleni koncepciós pereket vivő szabadkőműves bírók kiszelektálódnak.

Feljelentéseket írni, angol - német - francia nyelvű hazug és hamisítvány jobboldal - lejárató cikkeket szétküldeni a nemzetközi libsisajtónak, ez nagyon megy a balliberális ellenSégnek.

"Nem a Fidesz változtatott színt, hanem valójában a baloldal tűnt el kompletten és a helyét átvette az internáci marxista terrorizmus, azaz a legvadabb szélsőbalos multi-glibalizációs nemzetgyűlölő terrorszövetség, de erről nem a Fidesz tehet. Gyakorlatilag az az érdekesség állt elő, hogy a Fidesz maradt ott mindig is, ahol volt, csak körülötte széthullottak az ideológiák és oldalak, amelynek az lett az eredménye, hogy van egy centrumban lévő Fidesz, és vannak a csicska és a globalista-internáci nemzetellenes terrorszövetségek, azaz az anarchisták, amelyek valójában értelmezhetetlenek, mert az egész létezésük és ideológiájuk annyi, hogy "vesszen a Fidesz". Nincs már sem "oldaluk" (lásd csicskapárt), nincs sem gazdasági, se ideológiai vonulatuk, csak az, hogy pusztuljanak a nemzetállamok, de különösen Magyarország. Furcsa egy világot élünk, az egyszer biztos."

Együttpárt is demonstrálgat, részt vesz a baloldali liberális rendetlenkedésben. Látszólagos többpártok, csak a szavazat maximalizálás céljából van kialakítva a választék illúziója, mint a General Motors sok-sok különféle autómárkája, ami mind ugyanott készült - míg még volt detroit-i autóipar.

"Tényleg szar, mikor egy éhezőkért kampányoló, nem egyszer szó szerint kolduló ember tojással dobálózik. Igazi idióta."

"Demszky óta a tojásdobálás büntetendő. Péter megy a cimborájához a sittre? Legalább beviheti neki a sebtiben kinyomtatott internetet."

"Akkor nem lesz harag, ha mindennap mi is megdobáljuk záptojásokkal a juhász házát?"

Nem ott van az, ahol a 888 kommentelői gondolnák, hanem...

Elég szomorú mellesleg, hogy az együtt pártnak janicsár főhadiszállás jellegű bázisa lehet Veszprémben, és hogy egyáltalán pártként legálisan létezhetnek ezek a minden drogot legalizálni akarók, nemzeti ünnepek fülyülői. Így lett meg a szavazat az időközin kész zoltánnak, a ballib aktivista hálózat ott ki van építve! Vagy inkább a kendermag egyesület, létezik az még egyáltalán? "szavaztál volna az mszp-re, vehetnél füvet a hétvégére" meg egy csomó béna jutub videójuk is volt :P Az ő tüntetéseiket megzavaró polgári körösöket rendőrökkel vitette el az együtt párt elnöke, persze akkor még e párt nem létezett.

Nem meglepően a szegedi szoclib is aktívkodott szerdán, ott helyben, a ceu hisztihez csatlakozva, igaz kevesen voltak - de hát ők ennyik.

"Együtt - a józan középút" rendőrökre dobálózás, újságíró és híradós verés, nemzeti ünnep megzavaró fütyülés, törés zúzás, utcai hőzömgés, köztulajdon rongálás, falfirka.

Az ám, vezérük juhász. Magyar bálintra hajazó pártelnöki baltaarc, lombrosoi fizio Gnómia. Pofájuk az van, nagy. Most még. Lesz az kisebb is.

Tojásokkal dobálózott az "éhező" Juhász Péter

2017. április 12. 14:38

Tojásokkal dobálták meg a Gyorskocsi utcai rendőrségi fogda épületét Juhász Péter és az Együtt elnökségi tagjai.

A mikropárt politikusai szerdán ismét elmés akcióba kezdtek. Történt ugyanis, hogy maroknyi csapatuk 100 darab tojással vonult ki a Gyorskocsi utcai rendőrségi fogda épületéhez, hogy a munkanélküli provokátor, Gulyás Márton fogva tartása ellen tiltakozzanak.

A provokátort még hétfő éjszaka vették őrizetbe, mert társaival a Sándor-palota megrongálására készültek. Gulyás Márton a bűncselekményt a próbára bocsátás próbaideje alatt, illetve más folyamatban lévő büntetőeljárás hatálya alatt követte el.

Juhász Péter elmondása szerint a 100 tojás mellett kétszázat elvisznek majd egy hajléktalan szállóra, nehogy bárki is megkérdőjelezze akciójukat az állítólag „4 millió éhező ember országában".

Juhász nagyvonalúsága előtt egyébként le a kalappal, hiszen a luxusnyaralásokon részt vevő politikus állítólag még a ruháit is a barátaitól kapja, emellett rendszeresen könyörög adományokért a Facebookon, mivel saját szavai szerint szegényesen él.

"Igazi, hamisítatlan proli csőcselék, az ávósok és, a lenin fiúk és a galilei kör egyenesági leszármazottai és ideológia harcosai, akiknek célja az európai keresztény kultúra lerombolása és annak helyére az embertelen marxizmus emberekre kényszerítése, amelyben kiváltságosként, és a belső párt tagjaiként akarnak uralkodni az alávetett aljákon.

Egyszerűen anarciát, randalírozást, káoszt akarnak csinálni, nem mások ezek mint a legprosztóbb felforgatók.

Én ezt szeretném nekik megköszönni, mert eddig a látszatnyájasságukkal, meg a látszatszeretetükkel sok-sok magyar embert tudtak megtéveszteni, de most, hogy látják, hogy ezek a padlássöprők, Corvin közi Pesti Srácokat lövetők, a forradalmat is ellenforradalomnak kivenező pufajkás csőcselék, na így már felismeri őket mindenki, akinek van egy kis józan esze.

Az a pár tízezer szerencsétlen hülye pedig, aki azt már elitta a romkocsmákban és ezeket a degéneráltakat tolja, hogy ingyenéletük legyen a magyarok kiszipolyozásával, valahogy csak elviseljük addig, amig fel nem kopik az álluk.

Ezekhez képest az mszmp maga volt a kultúra, és nagyjából most válik érthetővé mindenki számára, hogy mit is művelhettek anno leninék (a szellemi mintaképük ezeknek a retardáltaknak), amivel képesek voltak minoritásként hatalomra jutni. Ahogy akkoriban is lenin, most is német(!) segítséggel akarják a rendszert megdönteni.

Az erőszak, a terror, a diktatúra, a társadalom lezüllesztése és tönkretétele, ez minden, amihez értenek, nem csoda, hogy a legnagyobb magyargyűlölettel áitatott internáci marxista terrorista párt összes szarházi degénerált szövetségét összefújta a szél, kifogva a szelet az ellenzéki pártok vittorlájából és kvázi AZ EGYETLEN(!) ellenzéknek eladva magukat akarnak puccsal hatalomra kerülni és tönkretteni Magyarországot.

Ezt már ugyanez a mocskos banda eljátszotta a tanácsterror idején, eljátszotta 1945-ben, eljátszotta 1956-ban és eljátszotta 2002-től is.

Ebből elég volt."

"A ballib oldal még annak is utána járt, hogy, hogy a jobboldali polgármesternek milyen órája és öltönye van. Akkor most miért csodálkoznak? Visszanyal a fagyi. A baloldali politikusok képmutatóak, mert ha másokról van szó, akkor mindent szóvá tesznek, és minden baj, ha ők teszik ugyanazt, akkor meg minden szép és minden jó. Nos, ezért kell őket emlékeztetni. Juhász azért is képmutató, mert miközben adományokat gyűjt magának, közben luxusnyaraláson vesz részt. Szóvak nem ez a honlap járatja le őt, hanem ő saját magát."

"Érdekes hivatkozási alapokat találnak mostanság egyesek, hogy a kormány ellen tüntethessenek. A legfontosabb tényező valljuk be, mégis a jó idő. Kár azt hinni, hogy ez valódi, egységes kiállás a CEU mellett, ahol a hallgatók (összesen 1200) 20%-a magyar és három milla a tandíj. Elég barátságos idő van ahhoz, hogy a saját érdekei szerint, a saját dilijét szem előtt tartva, bárki tüntethessen a kormány ellen. Az ilyen megmozdulásokon pedig általában nem a "nemes célért" demonstrálók (már ha vannak ilyenek), hanem a Gulyás és Demszky-féle provokátorok viszik el a bulit és aratják le a babérokat, terelik el a figyelmet. És mivel nem az MSZP van kormányon, így a gumibotoktól, a rendőri erőszaktól sem kell tartani. Így biztonságban lehet tüntetni a külföldi egyetemekért, a külföldről finanszírozott civil szervezetekért, a Soros-hálózat megmaradásáért, vagy éppen a háromfejű lemurokért. Ki, hogyan nevezi a mázat, ami alatt a lényeg, a cél már 2010 óta egy és ugyan az: "orbántakarodj".

Ezt bizonyítja az is, hogy a Hősök terén tartandó demonstráció után többen az Oktogon, és így a belváros forgalmának blokkolására készülnek. Az esemény felhívása szerint "a tüntetés hevületét magasabb hőfokra kívánják állítani". Céljuk, "a jelenlegi kormány és holdudvarának lemondatása és eltakarítása a teljes magyar közéletből". (De hol marad a CEU, gyerekek?) Nemrég értesültünk arról is, hogy a tüntetés pár szervezője a 888.hu és a PestiSrácok szerkesztőségének elfoglalására buzdítanak a Facebookon és a Tumblr-ön."

A 444-HVG-Index hármas ismételten megtesz mindent a forradalmi hangulat gerjesztéséért, még egy kis FireChat reklámot is eldurrantottak. De ettől még nem ég az ország. És bár nem szeretném letörni a kevesek elkeseredett forradalmi kedvét, elég csak a múltba nézni. Alaptörvény-módosítások utáni tüntetések 2011 és 2014 között, netadós tünti, stb. Állítólag már ezeken is összejött a kormányváltó, kritikus tömeg. Aztán mind tudjuk mi lett a vége. Sokan már megint a kormány és Orbán Viktor bukását jósolják, miközben a legfrissebb közvélemény-kutatások szerint stabilan vezet a Fidesz-KDNP, miközben az MSZP a Fidesztől 20%-kal lemaradva, egy százalékkal előzi a teljesen identitást vesztett Jobbikot. Az Együtt elég EGYértelműen áll, az LMP pedig éppen az életéért küzd a 4 százalékával, miután a számmisztikázó, elfeledés ellen küzdő Momentum lenyúlta a szavazói egy részét.

"Ti vagytok elvtelenek, a liberálisok.
szembe mentek a saját elveitekkel minden nap.
Nők védelméről beszéltek miközben naponta nemi erőszakolnak meg több ezer nőt migránsok, és ti a migránst véditek. Ja és nőkre támadtatok fizikailag most is, kormányközelinek vélt híradósokra és újságírókra. A bal - liberálisok maguk a megtestesült Hazugság lényei.
Sajtószabadságról beszéltek, aztán "fake news" cenzúrát csináltok olyan híreken ami nem liberális tartalmú aminek ötletét Orwell regényéből loptátok.
Szabad döntésről és demokráciáról beszéltek miközben semmibe veszitek a nép többségének akaratát és akadályozzátok a demokráciát.
Civilek jogairól beszéltek, mikor az ál civil szervezeteitek a civil magyar polgárok ellen cselekednek minden nap.
Elfogadásról beszéltek, miközben állandóan diszkrimináltok faji, vallási és nemi alapon, fehérek, keresztények és férfiak ellen valamint EU polgárok ellen."

A magát környezetvédő egyesületnek álcázó "civil szervezet", a Greenpeace szervezte a mai tüntetést a Hősök terére. Az alábbiakban bemutatjuk a sorosista tüntetőket, az őrjöngő kisebbséget. A mai tüntikén felülreprezentáltak a színes ruhás genderszakos, ördögbotos arcok. Az alábbi képsorokon a CEU - támogatók és a Sorosista tüntetők hangadói láthatóak.

"Csak én vagyok olyan gyökér, hogy azt gondolom nem kellene mászókát csinálni az emlékműből?! Biztos velem van a baj, mert se nem láttam embert más országokban nemzeti emlékműre felmászni, se nem jutott eszembe, ha már ott vagyok megmászom."

Hősök terén volt ez. Rohadjon a gyűjtőben az ilyen tiszteletlen elem határozatlan ideig!

Momentum, not gaining momentum. Szőrfejű szar (ha a libsiknek Áder János "bajuszos szar", akkor...) hikomat - hipszter hücpés liberálnáci führerük nyilatkozott :

"A Momentum nem ítéli el az erőszakot a tüntetéseken"

http://www.youtube.com/watch?v=PDXcARuHrno

Vasárnap demonstrációt tartottak a fővárosban. Bár a hívószó a Soros-egyetem megmentése volt a tüntetők számára - mégis mindenki tudta jó előre: kormányellenes, erőszaktól sem mentes demonstrációba fog átcsapni a vasárnap este.

Mint ahogy arról korábban írtunk, a Soros-egyetem mellett tüntető emberek egy része vasárnap rátámadt az M1 stábjára a Parlament előtt.

https://888.hu/article-a-bekes-ceu-parti-tuntetok-ujsagirokra-es-rendorokre-tamadtak

Nem sokkal később pedig „a testnevelésből felmentettek társaságának" elnöke a Hír TV Newsroom című műsorában véleményezte a köztévé újságíróinak vegzálását.

Amikor ugyanis a műsorvezető megkérdezte a Conchita Wurst-imitátortól, mi a véleménye arról, hogy a Parlamentnél, a Soros-egyetem mellett tüntetők megtámadták az M1 stábját, mikrofonjukat elvették, majd a rohamrendőrök közé dobták, a Momentum elnöke a következőt válaszolta:

"most mondanám, hogy mindenki azt kapja, amit megérdemel. Lehet, hogy ez már túllőtt talán a célon, de azért a propaganda-televízió munkatársait érhetik ilyen atrocitások egy ilyen tüntetésen, főleg ami a kormány ellen szól, illetve a hatalom ellen szól, úgyhogy én ezen annyira nem lepődöm meg."

A műsorvezető ezután együttérzését fejezte ki megtámadott kollégái iránt, amire pedig Fekete-Győr András csak annyit reagált:

"igen, hát előfordulnak ilyenek."

"Ha ez a horpadtmellű, nyálkásbőrü langyos kis selejt szereti az erőszakot talán próbálja meg velem. Úgy szájba rugnám, hogy leesne a fejéről a bohóc sapka. Szánalmas állat. Ha ennek a hulladéknak a gondolatmenetét követjük, akkor jogunk van nekünk is minden jobboldali összejövetelen szétverni az ATV, HirTV, Retek Klub és egyéb hányadék gennycsatornák riportereit? Vagy csak nekik szabad? Ez kizárólag a libsik előjoga?"

"Ezek a momentumos kétfaszú kutyák a haza felszámolásában érdekeltek. Globalizáció nevében az utálatos vidékiek és nem liberális városiak, nos hát, ti dögöljetek meg!!!"

"A rendőr ruháját tönkre tevőt miért nem állították elő rongálásért..mert amúgy életveszélyt okozó garázdaságért kellene, hisz a festék nem biztos, hogy nem egy élet kioltására alkalmas vegyi anyag, vagy akár biológiai szer!!...és ugye hivatalos személyt ért a támadás!!....szégyenük ez a 2006-os tetteiket még jobban kiemelve..szar libsi kollaboránsok !! Miért nem szólítják fel ezeket,hogy oszoljanak és veszik elő, ez utánra mit mondott a 2006-ban érvényes szavályzatuk??..ami azóta sem változott!!"

"Az, hogy a liberálisan toleráns demokrata természetesnek tartja, sőt, a jövőben sem tartja kizártnak a munkájukat végző médiamunkások elleni fizikai támadásokat." az

Fekete-Győr András, köztévé, bántalmazás, tüntetés, erőszak, hír tv, provokáció, momentum, soros-egyetem

A lényeg: külföldről olyan szervezeteket is pénzelnek sorosék, melyek aktívan politizálnak és a jogrend megváltoztatására, a kormány megbuktatására törekednek. A kormány csak annyit kér, hogy tegyék láthatóvá a finanszírozásaikat és a pénzköltéseiket tételesen kommunikálják. ÉS MEG EZT SEM HAJLANDÓAK!!!!!!

A javaslat - amit még a hét folyamán előterjeszt a Fidesz-frakció - lényege, hogy minden olyan szervezetnek, ami 7,2 millió forintnál nagyobb külföldi támogatást kap, regisztrálnia kelljen magát, mint külföldről támogatott szervezet.

A jobbik nem fogja ezt sem megszavazni, már előre jelezték. Hazaáruló simlis csicska simicskapárt lett, sajnos ez van ezt kell látnunk.

"Ti sem veszitek észre, hogy nem egy egyetemért küzdötök hanem egy külföldi milliárdosért, aki kilóra felvásárolja a magyar belpolitikát és ellenzéket, csak hogy elérje a célját... mert tudod Gyuri bácsi nem arról híres, hogy jó szívű humanista filantróp, hanem arról hogy egy kis haszonért szívfájdalom nélkül bedönt egy országot is. De ti csak ugráljatok neki. Kurva vicces, hogy mindezt úgy, hogy közben rettegtek a külföldi befolyásolástól... az orosztól..."

"A CEU tüntetőnek álcázott külföldi rendbontók rátámadtak a Magyar államiságot képviselő rendőrökre. A második felszólaló a CEU tüntetésen pedig nehezményezte a hazánkat védő kerítést és szorgalmazta a bevándorlók betelepítést, azokét a bevándorlókét, akik hajlamosak hetente embereken áthajtani kamionnal vagy robbantanak. CEU tüntetés is értelmetlen volt, mert a jórészt külföldről idevezényelt tüntető a CEU betiltása ellen emelte fel a hangját, holott senki nem akarja betiltani az egyetemet."

Nem függetlenek a külföldről finanszírozott civil szervezetek

2017. április 10. 10:58

Az Alapjogokért Központ és a Nézőpont Intézet szerint a Soros-féle tüntetést külföldről pénzelik, ráadásul tök feleslegesen.

Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ igazgatója szerint a külföldről finanszírozott civil szervezetek értéksemlegesnek és függetlennek tüntetik fel magukat, valójában azonban érdekeket és értékeket képviselnek, amit egyértelművé kell tenni.

Okafogyottnak nevezte a felsőoktatási törvény módosításának visszavonását követelő tüntetéssorozatot a Nézőpont Intézet ügyvezetője hétfőn az M1 műsorában. Fodor Csaba értékelése szerint politikai szempontból egy igen komoly mozgósító erővel bíró nemzetközi hálózattal áll szemben a magyar kormánypárti szövetség.

A szakértő rámutatott: tulajdonképp két CEU-ról beszélhetünk, a Central European Universityként bejegyzett jogi személy az Egyesült Államokban egy székhelyszolgáltatóban működik, míg a Magyarországon bejegyzett Közép-európai Egyetem ténylegesen egyetemként működő jogi személy. Utóbbival kapcsolatban megjegyezte, hogy azt Soros György alapította egy holland alapon keresztül és annak kamataiból működik.

Fodor Csaba szerint a vitát kiváltó törvénymódosítás egyáltalán nem jelenti azt, hogy a Közép-európai Egyetemnek be kellene zárnia a kapuit, az intézmény a továbbiakban is ugyanúgy tud működni, mint eddig, mindössze akkor tud amerikai diplomát is kibocsátani a magyar mellett, ha erről születik egy kormányközi egyezmény.
Arról is beszélt, hogy a tüntetések során a felszólalásokban a bevándorláspárti álláspont mellett egyéb klasszikus ellenzéki témák is elhangzottak. Hozzátette: a klasszikus balliberális pártok megpróbáltak beépülni a tömegbe.

Fodor Csaba előrevetítette: amint az álláspontok tisztázódnak és egyértelművé válik, hogy a Közép-európai Egyetem továbbműködhet, valószínűleg marad a tiltakozóknak egy szűk magja, amelynek tagjai bejelentik, hogy hosszú távú politikai ambíciókkal rendelkeznek, ahogy az a korábbi hasonló tiltakozások után is megfigyelhető volt. Szerinte ezzel az ellenzék tovább osztja majd magát.

"Csak akartak egy majdant megint a libsi hazaárulók, nem az első és valószínűleg nem is az utolsó. Választással tudják, hogy soha a büdös élebe nem tudnak nyerni, így megpróbálják meglovagolni a belpesti "értelmiséget".

A CEU csak úgy működhet mint a többi külföldi egyetem - a törvényeknek megfelelően. Az a baj, hogy a kiválasztott cionnácik hozzá vannak szokva, hogy ők a törvények felett állnak. Hát nem !

"2006-ban magyar tüntetőket vertek külföldről importált rendőrök,2017-ben magyar rendőröket dobáltak külföldről importált tüntetők."

"Noolimpia, nosport, nokereszténység, nonemzet, bocsátás, yes money, yesgenderhajúfiulàny, yes Iszlám Àllam, yes terrorrobbantàsok. Ez Soros Sátàn hét parancsa."

"Az a jeney nevű szarházi az egyik mintaképe az ilyen ceu-n végzett irodai genderhulladékoknak, lófaszológiai büfé - suck diplomával. JENEY ORSOLYA ugyanez... "50% a nok elleni eroszak Magyarorszagon, ami azt jelenti, hogy a studioban ülő két nőből az egyiket mar megerőszakolták..." 2 perccel kesőbb : Magyarországnak be kell fogadni a migránsokat... (ami köztudottan növeli a nők ellen elkövetett erőszakos bűncselekmenyek számát...) Ezek nem hülyék, pontosan tudják, hogy mit mondanak, tudják, hogy maguknak mondanak ellent de mivel megfizetik őket, mondják... havi 2 millióért ki ne mondaná? Most ez lesz az egyik téma, a nők. El fogják hitetni a nőkkel hogy ők mekkora áldozatok, sok a nemi erőszak stb stb. Ez is egy propaganda vonal amit már csináltak Amerikában is. Ebbe buktak bele a demokraták. Egy biztos, az összes ilyen nőkkel kapcsolatos hisztit le lehet oltani azzal hogy a libsik akarták a nemi erőszakoló muzulmán migránsokat Magyarországra engedni. Ennyi. Onnantól fogva nem is beszélhetnek erről a témáról. A liberálisok a legnagyobb veszély a mai európai nőkre." tipikus pradacipős rózsadombi, magyar valóságtól gondosan elszigetelt antinormális libsák liba.

"1. Az öregedés pillanatnyi állapot és sokkal kisebb energiabefektetéssel fordítható meg, mintha milliós tömegeket kellene úgymond integrálni.

2. Erről van szó. Mégis, a világ legmegkövültebb és legkevésbé innovatív társadalmának legkonzervatívabb és legképzetlenebb szegmensével akarják kikeverni a multikulti-mixet. Progresszív társadalmat építeni szunnita muzulmán underclas tömeggel olyan, mintha a betonkeverőbe sóder és cement mellé étolajat tennénk. A termék előre jósolhatóan használhatatlan lesz. Egy ilyen termék erőltetett elfogadtatása esetén két dolgot tételezhetünk fel józan paraszti ésszel:

A) a termék kiötlőjét a józan ésszel szembemenő eltúlzott idealizmus vezeti; vagy:
B) a termék kiötlőjének nem célja, hogy a termék valóban használható legyen, egyéb céljai vannak, amelyekhez a termék eszköz.

Saját népességet sokkal olcsóbban lehetne növelni. Olcsóbb lenne mint a migráció, és főleg : úgy működne a nemzeti jelleg + európai civilizációs értékek megőrzése. Ha azt mondod egy fiatal párnak hogy adsz nekik annyit mint amennyit egy migráns kap, azért cserébe hogy szüljenek +1 vagy +2 gyereket, akkor megteszik."

"Aki idejön, akármi miatt is, az letelepedő, merthogy nincs az az isten, aki képes lesz később innen eltakarítani. A fingreszeléshez egyébként még hozzá lehet tenni azt is, hogy akkor ezek szerint a határokon áttrappolók túlnyomó többsége migráns, mert kb. Szíriában van csak háború. De még a szírek sem menekültek itt, mert Magyarország egyetlen szomszédja sem háborús zóna jelenleg. Na jó, kivéve a magyar-szír határt."

"Nem dinamikus, dinamitos, csak elvétette."

https://888.hu/article-a-momentum-nem-iteli-el-az-eroszakot-a-tunteteseken
https://888.hu/article-tojasokkal-dobalozott-az-ehezo-juhasz-peter
https://888.hu/article-adomanyokbol-el-nagy-labon-juhasz-peter
https://888.hu/article-allitolag-lesz-valami-osszejovetel-a-hosok-teren
https://888.hu/article-a-jobbik-is-beallt-soros-gyorgy-moge
https://888.hu/article-kosz-libsik-miattatok-kozlekedni-sem-lehet-rendesen
https://888.hu/article-a-soros-fele-tuntetok-arcai
https://888.hu/article-garazdasaggal-es-rongalassal-gyanusitjak-soros-tuntetoit
https://888.hu/article-sokan-bedoltek-georgie-bacsi-trukkjenek
https://888.hu/article-vajon-mirol-beszelt-a-soros-egyetem-rektora-a-parizsi-terrortamadas-utan
https://888.hu/article-mindenki-megnyugodhat-a-kormany-mindenkit-tajekoztat-a-soros-egyetem-ugyeben
https://888.hu/article-nem-fuggetlenek-a-kulfoldrol-finanszirozott-civil-szervezetek

Az európai bizottság eközben most már nyomásgyakorlás kilátásba helyezésével kényszeríti - követeli a kötelező migráns kvóták elfogadását és a határzárak teljes feloldását, tehát a határkerítések lebontását és a tranzitzónák megszüntetését, a migránsok szabad mozgását akadályozó minden dolog megszüntetéséért. Emellett pedig a "ceu törvény" visszavonását és a kilátásba helyezett civilszféra átláthatóságát lehetővé tevő törvénytervezet se tetszik nekik. Megy a putyinozás, oroszozás is minden csőből brüsszelben.

EU = szélsőséges, népellenes, "szocialista" "zöld" "néppárti" liberális diktatúra. Nyíltan. És ha nem szavazod meg a libsit, hazugsággal indokolt erőszakkal, szervezetten szállított fizetett csőcselékkel és általában a baloldalra oly jellemzően terrorral tör a hatalomra. Quit NATO, quit eu. Döntsük a dominót. :P