width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2008. jún. 19.

2008. június 19., csütörtök

A FIDESZ atlantizmusa

A FIDESZ atlantizmusa

A FIDESZ atlantizmusa és az angolszász gyarmatosító-globalizmus iránti elkötelezettsége az egyik oka annak, hogy a párt NEM tekinthető hiteles nemzeti erőnek.

"Az ikertornyok elleni, s az egész világot megdöbbentő támadás új világkorszak, sötét, kiszámíthatatlan fenyegetésekkel teli világállapot kezdete volt. Elkezdődött a harmadik világháború, amelyben csak az egyik fél állandó: a világ legerősebb pénzügyi, gazdasági hatalmának ugyancsak az egész világnál erősebb hadserege. A hatalmas USA oldalán, de irányítóként és érdekrészeként a kis Izrael van pontosan úgy, ahogyan itthon a csöppnyi SZDSZ irányítja az MSZP-t. Ebben a háborúban az ellenség állandóan változó. Ez addig marad így, amíg hirtelen és váratlanul, valószínűleg a rendellenes dolgok szörnyű nehézkedési erejének következtében lángba nem borul az egész világ, véletlenül.
A csecsenekkel és az afgánokkal kezdődött, ezek szétverése után most Irak következik, aztán nyilván Irán jön, vagy Venezuela. Ennek a világháborúnak egyetlen fő célja van, az olaj fölötti rendelkezés megszerzése, és az olaj elosztásának az USA és Izrael érdekei szerinti megszervezése.

Ez évtizedekre előre tekintő világprogram. Ebben számításba van véve az olajkészletek végessége, az amerikai gazdaság óriási szükségletei, a hadsereg és az egész rendszer irdatlan és növekvő olajigénye. Az amerikai életforma lényege a pazarló energiafelhasználás. Emellett természetesen a lefölözhető olajhaszon, valamint Izrael Állam eltartásának egyre növekvő költsége indokolja a háborút Irak ellen.

Izraelben az élet, a gazdaság, a hadsereg a mostani szinten, a civilizáció jelenlegi fokán fenntarthatatlan. Ez az állam állandó külső utánpótlásra szorul. Izrael az USA nyilvános támogatása és a pénzügyi világrend nem nyilvános támogatásai nélkül a kopár, száraz, terméketlen földön, a természeti kincsek szűkössége közepette nem volna életképes, modern társadalom, illetve nem lehetne a térségnek legfélelmetesebb haderejével és nukleáris erejével is rendelkező állama.

Ezt a tényt azonban általában letagadják, a világsajtó ezzel nem foglalkozik. Ezek helyett a holokauszttal, az antiszemitizmussal, a nacionalizmussal és ezek különböző értékű képviselőit illető megjegyzésekkel, elemzésekkel és vádakkal vannak tele a lapok és különösen a tévék."

Gönczovát is leelőzte cionista benyalásban NéZsó: semmibe venné az írek döntését

2008-06-18. 19:29 kuruc.info

Írországnak kell megértenie, miért nem támogatták az írek a Lisszaboni Szerződés ratifikációját és nekik is kell megoldási javaslatot tenniük a kialakult helyzetre, mondta Göncz Kinga külügyminiszter az Európai Tanács kétnapos találkozóját megelőző konzultációs ülés után. Időt kell adni az ír kollégáiknak, hogy megértsék, állampolgáraik többsége miért utasította el a Lisszaboni Szerződés ratifikációját, és bár Magyarország nagyon sajnálja, tiszteletben tartja az ír szavazók többségének véleményét - tette hozzá a Rém. A fideszes Németh Zsolt még nála is undorítóbb volt, ismét megmutatva pártja és Orbán valódi arcát.

Kapcsolódó: Az írek megmutatták: kis nép is beinthet a multikat és a cionizmust képviselő uniónak

Németh Zsolt (Fidesz) viszont elképesztően pofátlan módon, az íreket semmibe véve és magát a tényektől, sőt az uniós szabályoktól sem zavartatva a ratifikáció folytatását sürgette (annak ellenére, hogy az írek megvétózták azt), ami szerinte Magyarország számára is elemi érdek. (Csak azt nem pontosította, hogy a kik által uralt "Magyar"ország számára az.) Azt hazudta, a Lisszaboni Szerződés lehet a garanciája annak, hogy ne kétsebességes fejlődés alakuljon ki Európában.

(FH nyomán)

Kapcsolódó: MVSZ: az ír népszavazás a népakarat győzelme az oligarchikus hatalomgyakorlás fölött

Tavaly decemberben pedig ezt alkotta zsoltika : jó, ha nem felejtjük el, kicsoda is ez a neokon féreg valójában...

Amúgy meg : németh = deutsch, ami gyakori zsidó családnév.

Cionistákkal hanukázik Németh Zsolt - érdemes elmenni!

Elfogadta a Magyarországi Cionista Szövetség Hanuka-napi meghívását a fideszes Németh Zsolt. Az atlantista politikus nevéhez már eddig is több hányingert keltő tett fűződik, úgy mint például a kettős állampolgárság elleni agitprop, az amerikai rakétatelepítés támogatása, magyar katonák Afganisztánba küldése, egy ex-ávós zsidóval (Paul Lendvai) való együttműködés az MVSZ szétverésére, a kínai bevándorlás felerősítése, és természetesen több ízben kussolt, amikor magyarok jogait lett volna kötelessége megvédenie vagy Tom Lantost elküldeni a náthás péniszbe.

Zsoltika pár nap múlva pedig a Cionista Szövetség meghívottjaként beszél majd arról, hogy miért is jó nekünk az, ha a zsidók felvásárolják Magyarországot és gyarmatosítják hazánkat.

Aki ráér, menjen oda, és gratuláljon a megérdemelt módon a takonygerincű féregnek.

A meghívó szövege:

A Magyarországi Cionista Szövetség - a 2007.december 11-i Hanuka-nap keretében - külpolitikai vitaórát rendez a Budapest Sportaréna I. emeletén 14.30 és 15.30 között.

A résztvevők: Németh Zsolt, a Magyar Parlament Külügyi Bizottsága elnöke (Fidesz)
és Mesterházy Attila (MSZP elnökségi tag, az országgyűlési szocialista frakció helyettes vezetője).

A moderátor: Seres László zsidó újságíró, a hirszerzo.hu internetes oldal vezető szerkesztője.

A beszélgetés folyamán a magyar külpolitika Közel-Kelet-i mozgásteréről, Magyarország és Izrael kapcsolatáról fognak beszélgetni a meghívottak.

A lényeges kérdésekben, úgy mint Irak, Afganisztán megszállása, liszaboni szerződés NÉPSZAVAZÁS NÉLKÜLI ratifikálása, stb. NINCS KÜLÖNBSÉG a parlamenti ötpárt között!