width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2008. máj. 16.

2008. május 16., péntek

Fideszes elszólások

Fideszes elszólások

Amik amúgy most a hónap elején történtek.

Szóval azért a csodát senki ne várja tőlük...

Navracsics Tibor úgy gondolja és bízik is abban, hogy pártjának az SZDSZ-szel sikerül korrekt munkakapcsolatot kialakítani. A Fidesz - Magyar Polgári Szövetség frakcióvezetője az MTV Este című műsorában kedd este kijelentette, ehhez az SZDSZ-nek el kell döntenie, hogy mit akar.

Tanácsos megjegyezni a fenti kijelentést mely egészen nyíltan közli a narancsos haddal hogy igazunk volt azoknak, akik pár hónapja fidesz-szadesz koalíciót emlegettünk amit természetesen mindenki "lehetetlen nonsensenek" ítélt akkor meg. A "korrekt" navracsicsos kapcsolat a bevezetése a választási együttműködésnek. Összejön hát ami összetartozik és a szadesz keblére öleli ifjú gárdáját ismételten és visszafogadja a cionista atyai házba. Valamelyik nap azt kérdeztem mire megy ki a szadeszes kiugrási nagycirkusz. A válasz nyilvánvalóan a fenti értesítésben keresendő illetve található.

Az izraeli jobboldal emblematikus figurája, Benjamin Netanjahu díszvendég lesz a Fidesz jövő hétvégi kongresszusán - írja e heti számában a Heti Válasz. A Fidesz és Netanjahu Likud pártjának közeledését évek óta gyanakodva figyelő magyar radikális jobboldal őrjöng.

Igen tiszteletlen firkász, nem csak a "radikális jobboldal" de minden még épelméjű magyar embert azonnali gutaütést kap a rasszista cionista vendégnek még gondolatától is.

Orbánék véglegesen elvesztették maradék józan eszüket is és tudatosan ássák sírunkat amiért jól megfizeti őket a "természetes ideológiai partner" cionista bűnbanda. Ha ezt a látogatást hozzátesszük a szadeszes összepaktáláshoz, már nem lehet kétségünk afelől, hogy hova fogunk kilyukadni 2010-ben. Izraeliek által nyiltan uralt bábkormányra számíthatunk teljes bizonyossággal.