width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2016.06.30.

2016. június 30., csütörtök

Fideszes "polgári értékrend", keresztény demokrácia. Liberális, cionista álmagyar és andy vajna esetében...

Public RSS-Feed of Scall Fast. Created with the PIXELMECHANICS 'GPlusRSS-Webtool' at http://gplusrss.com
SF 
Fideszes "polgári értékrend", keresztény demokrácia. Liberális, cionista álmagyar és andy vajna esetében...
Jun 30th 2016, 20:03

Fideszes "polgári értékrend", keresztény demokrácia. Liberális, cionista álmagyar és andy vajna esetében állengyel zs bagázs.

Már 2009-10 óta rendszeresen átvett a fidesz radikális ellenes kampány mémemeket a libsiktől, nem hogy a liberális médiától csak hanem még ballib szennyfórumokba / blogokba linkelt külföldi szerveres = elérhetetlen jogállású helyeket ahol publikálták a lejárató hamisítványokat. Vajon a liberális hvg vagy épp a fideszes magyar hírlap hogy találta meg a "Vona Gábor megcsalós" és a többi kamut olyan hamar?! :D

"Záró gondolatként egy megjegyzést tennék még. Önöknek feltűnt, hogy Terry Black listáján nincs szocialista politikus? Ja, akkor már értem. Szobordöntés, bajai videó és most ez... Kemény kampány vár ránk."

Nem csak a szocik! Kamerát kell szerelni a fideszes ÉS szocionista képviselőkre! Gyerekeik mindannyian tanuljanak kétkezi szakmunkásnak, mert arra van kereslet. Jöjjenek haza egy túróS rudiért, éljenek abban az országban amit kialakítottak ide nekünk.

"Pisilő nők után leskelődik Orbán Viktorék közpénzekből gründolt szennymédiája

https://facebook.com/volner.janos/?refid=52&_ft_=top_level_post_id.10206325369484114%3Atl_objid.10206325369484114%3Athid.1563132220&__tn__=C

Bár a sajtószerepléseimben többször megtettem már, lezárásként összefoglalom a személyemet érintő megfigyelési botrány legfontosabb fejleményeit:

Megrendeltek egy titkosszolgálati eszközökkel folytatott magánnyomozást ellenem. A nyomozás célja az volt, hogy összeálljon egy, a személyemet lejárató anyag, amit az Orbán Viktor szolgálatában álló médiabirodalomban teríteni lehet. Aztán a hosszú ideig tartó, váltott autókkal végzett megfigyelési sorozat meghozta gyümölcsét: a velem hosszabb ideje magánéleti kapcsolatban levő hölgynek pisilnie kellett, utána pedig (micsoda szenzáció!) elszívott egy cigarettát is. A magánnyomozó lefényképezte, ahogyan az autó mellett állunk és beszélgetünk. Aztán a Fideszt szolgáló médiumok a maguk ízléstelen és szenzációhajhász módján alaposan kiszínezték a történetet, mintha... Mirkóczki Ádám képviselőtársam, a Nemzetbiztonsági Bizottságba delegált tagunk e hó 15-én jelezte a rendészeti államtitkárnak titkosszolgálati eszközökkel folytatott megfigyeléssorozat tényét és az illetékes szervek segítségét kérte (azóta írásban is feljelentést tettünk, mivel országgyűlési képviselő ellen ezt tenni bűncselekménynek számít).

Azóta a Fidesz szolgálatában álló szennyportálok tovább mennek a gusztustalankodásban: több jobbikos, nem közszereplő hölgyet személyesen zaklatnak, engedélyük nélkül fényképezgetik őket, eléjük tolják a mikrofont és megkérdezik őket, kielégítettek-e engem szájjal a susnyásban. Arra már gondolni sem merek, hogy honnan tudhatnak a sehol nem szereplő magán mobiltelefon számokról, vagy hogy legközelebb melyik, találomra kiválasztott hölgy fotója fog megjelenni azzal az aljas megjegyzéssel, hogy "nem cáfolta"...

Kedves fideszes politikusok, ezúttal messzire rúgtátok a pöttyöst. Működött eddig a magyar politikában egy íratlan szabály: tiszteletben tartottuk a magánélet intimitását és nem próbáltuk a politikai ellenfeleinket ezen keresztül lejáratni. Ti ezen most túlléptetek. Védekezhettek persze úgy, mint eddig: ti aztán semmiről nem tehettek, hiszen ezt az egészet a Habony Művek csinálja. Csakhogy a Habony Művek, meg Andy Vajna TV2-je nektek dolgozik, ti etetitek, ti tömitek tele az adófizetők milliárdjaival. Szóval ne sunyizzatok, a felelősség egyértelműen a tiétek.

Belegondoltatok egyáltalán abba, hova vezet ez az egész? Ti, a polgári Magyarország felkent lovagjai, hol akarjátok meghúzni a gusztustalanság határait? Küldjünk mi is a nyakatokra egy-két profit, hogy aztán az egész internet néhány valóban pikáns felvételt szemlélve a magánéletetek legrejtettebb titkain csámcsogjon? Hogy viseljétek el hozzám hasonlóan ti is a szeretteitek könnyeit a szennymédia megaláztatásai miatt? Ilyen országot akartok? Lehet ilyet is, csak nem érdemes..."

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Public RSS-Feed of Scall Fast. Created with the PIXELMECHANICS 'GPlusRSS-Webtool' at http://gplusrss.com

Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Public RSS-Feed of Scall Fast. Created with the PIXELMECHANICS 'GPlusRSS-Webtool' at http://gplusrss.com

SF, Lucy Hay, Scall FastFideszes "polgári értékrend", keresztény demokrácia. Liberális, cionista álmagyar és andy vajna esetében...
4:03:53 PM
Fideszes "polgári értékrend", keresztény demokrácia. Liberális, cionista álmagyar és andy vajna esetében állengyel zs bagázs.

Már 2009-10 óta rendszeresen átvett a fidesz radikális ellenes kampány mémemeket a libsiktol, nem hogy a liberális médiától csak hanem még ballib szennyfórumokba / blogokba linkelt külföldi szerveres = elérhetetlen jogállású helyeket ahol publikálták a lejárató hamisítványokat. Vajon a liberális hvg vagy épp a fideszes magyar hírlap hogy találta meg a "Vona Gábor megcsalós" és a többi kamut olyan hamar?! :D

"Záró gondolatként egy megjegyzést tennék még. Önöknek feltunt, hogy Terry Black listáján nincs szocialista politikus? Ja, akkor már értem. Szobordöntés, bajai videó és most ez... Kemény kampány vár ránk."

Nem csak a szocik! Kamerát kell szerelni a fideszes ÉS szocionista képviselokre! Gyerekeik mindannyian tanuljanak kétkezi szakmunkásnak, mert arra van kereslet. Jöjjenek haza egy túróS rudiért, éljenek abban az országban amit kialakítottak ide nekünk.

"Pisilo nok után leskelodik Orbán Viktorék közpénzekbol gründolt szennymédiája

https://facebook.com/volner.janos/?refid=52&_ft_=top_level_post_id.10206325369484114%3Atl_objid.10206325369484114%3Athid.1563132220&__tn__=C

Bár a sajtószerepléseimben többször megtettem már, lezárásként összefoglalom a személyemet érinto megfigyelési botrány legfontosabb fejleményeit:

Megrendeltek egy titkosszolgálati eszközökkel folytatott magánnyomozást ellenem. A nyomozás célja az volt, hogy összeálljon egy, a személyemet lejárató anyag, amit az Orbán Viktor szolgálatában álló médiabirodalomban teríteni lehet. Aztán a hosszú ideig tartó, váltott autókkal végzett megfigyelési sorozat meghozta gyümölcsét: a velem hosszabb ideje magánéleti kapcsolatban levo hölgynek pisilnie kellett, utána pedig (micsoda szenzáció!) elszívott egy cigarettát is. A magánnyomozó lefényképezte, ahogyan az autó mellett állunk és beszélgetünk. Aztán a Fideszt szolgáló médiumok a maguk ízléstelen és szenzációhajhász módján alaposan kiszínezték a történetet, mintha... Mirkóczki Ádám képviselotársam, a Nemzetbiztonsági Bizottságba delegált tagunk e hó 15-én jelezte a rendészeti államtitkárnak titkosszolgálati eszközökkel folytatott megfigyeléssorozat tényét és az illetékes szervek segítségét kérte (azóta írásban is feljelentést tettünk, mivel országgyulési képviselo ellen ezt tenni buncselekménynek számít).

Azóta a Fidesz szolgálatában álló szennyportálok tovább mennek a gusztustalankodásban: több jobbikos, nem közszereplo hölgyet személyesen zaklatnak, engedélyük nélkül fényképezgetik oket, eléjük tolják a mikrofont és megkérdezik oket, kielégítettek-e engem szájjal a susnyásban. Arra már gondolni sem merek, hogy honnan tudhatnak a sehol nem szereplo magán mobiltelefon számokról, vagy hogy legközelebb melyik, találomra kiválasztott hölgy fotója fog megjelenni azzal az aljas megjegyzéssel, hogy "nem cáfolta"...

Kedves fideszes politikusok, ezúttal messzire rúgtátok a pöttyöst. Muködött eddig a magyar politikában egy íratlan szabály: tiszteletben tartottuk a magánélet intimitását és nem próbáltuk a politikai ellenfeleinket ezen keresztül lejáratni. Ti ezen most túlléptetek. Védekezhettek persze úgy, mint eddig: ti aztán semmirol nem tehettek, hiszen ezt az egészet a Habony Muvek csinálja. Csakhogy a Habony Muvek, meg Andy Vajna TV2-je nektek dolgozik, ti etetitek, ti tömitek tele az adófizetok milliárdjaival. Szóval ne sunyizzatok, a felelosség egyértelmuen a tiétek.

Belegondoltatok egyáltalán abba, hova vezet ez az egész? Ti, a polgári Magyarország felkent lovagjai, hol akarjátok meghúzni a gusztustalanság határait? Küldjünk mi is a nyakatokra egy-két profit, hogy aztán az egész internet néhány valóban pikáns felvételt szemlélve a magánéletetek legrejtettebb titkain csámcsogjon? Hogy viseljétek el hozzám hasonlóan ti is a szeretteitek könnyeit a szennymédia megaláztatásai miatt? Ilyen országot akartok? Lehet ilyet is, csak nem érdemes..."?


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts