width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2008. aug. 17.

2008. augusztus 17., vasárnap

Baj lesz

Baj lesz

El kell hagyjuk a süllyedő hajót. Én úgy érzékelem, hogy valami instabil irányba halad az EU, közben itt a közel-keleti feszültségkeltés amerikai-zsidó öntörvényeskedő hatása. Úgy érzem, hogy vagy megcsináljuk a magunk Revolúcióját, vagy elveszünk a közelgő világháborúban. Hogy mennyire lesz VH. ebből, nem tudhatjuk, de azt már tudjuk, hogy Amerika ellen lesz bizony támadás, és már sajnos mi is célpont vagyunk. Hogy miért? A válasz egyszerű, amiért célponttá válhatunk: Tubes-hegyi radar, iraki és afganisztáni megszállásban való szerepvállalás, no és az USA rakétapajzsa, amit ide akarnak telepíteni, és ezt mind a szocionisták mind a németh zsolt féle zsideszes neokon banda támogatja. Az egy dolog, hogy a legnagyobb ellenzéki párt Soros bérenc külpolitikusa hogyan építgeti a saját kis karrierjét cionéknál, de nem ér ez annyit, hogy Budapest vagy Pécs lakossága meghaljon valamiféle rakétától, legyen az interkontinentális, vagy bármilyen más. Ha az amerikai-zsidó szövetséget megtámadják, tudnunk kell, hogy kik mellé nem állunk. Én a zsidóvilág mellé nem állok, inkább leszek ellensége, inkább leszek szövetségese akár az araboknak is. És végül a legkörömrágósabb része a dolgoknak, hogy nem tudjuk, mikor lesz itt BAJ. Nem tudjuk, hogy vajon melyik napon tesz pl izrael olyan lépést az arab világ ellen, amiért mondjuk (legdurvább és meggondolatlan esetben) atomot kapnak válaszul. Azonnali háború lenne belőle.

Én még a "bármilyen formájú" nagy háború előtt szeretném rendezni a Kárpát-medence sorsát. Hogy miért? Mert csak akkor van esélyünk kiválni az országok háborújából.

Hogy ezért belső harcokra van szükségünk? Hogy ezért kivívnánk egész Európa ellenérzését? Hogy emiatt utált néppé válnánk? Kit érdekel!
Azért ne érdekelljen minket, mert éppen azon fáradoznánk, hogy kibújjunk a zsidók ördögi köréből, mellyel éppenséggel minden nemzetet adós és / vagy lelkiismereti rabszolgákká kívánnak tenni. EU = Amerika 2.0.

Amerikát a zsidók irányítják. Ahogy elnézem az EU-t is lassan teljesen a kezükbe ragadják és az EU vezető elitje még csak észre sem veszi. Vagy tud róla, de érdeke gazdagnak maradni. No igen, pénzsóvárság, nagy szellemi ellensége a józan észnek.

Hiszen láthatjuk, a felsőoktatást a pénzes szülők gyerekeinek alakították át. Az egészségügyet szintén a gazdagoknak kedvezően alakítják át, a mezőgazdaságot, ipart, kiskereskedőket ellehetetlenítik, a később esedékes külföldi felvásárlások miatt. A fizetéseinket mesterségesen alacsonyan tartják, az ellátásunk, önfenntartásunk dolgait (értsd: élelmiszerek, vegyszerek, benzin, utazási költségek) meg a mezőgazdaságunk gyengítésével aránytalanítják. Minden oldalról támadás alatt állunk. És akkor még azt mondják a gazdáknak, hogy segítenek a kárt szenvedetteknek, "tessék, itt van még hitel, kell?!" Ez mi, ha nem a Magyar gazdák tudatos tönkretételének útvonalán való haladás a kormány és a karvalytőke részéről?

Ahol a mi gyáraink voltak, ott pedig vagy "barnamező", azaz düledező törött ablakú romépületek vannak, vagy gagyit árulnak - a MOM gyár helyén is egy pláza áll ma, azokból meg 12 egy tucat.

Egy normális országban, a kormány a vésztartalékokból is kivett volna, csakhogy biztonságban tudja a saját országának önnfenntartó elemeit, a mezőgazdaságot alapjáraton. De nálunk nem ez történt, mert nem érdeke annak a háttérben lopakodó karvalytőkének, mely a gyurcsány-bábkormányt irányítja.

Igen, hibás a kormány, hibás az ellenzék, ezt mi is tudjuk, hogy lógni fognak, de azt se felejtsük el, hogy ezek a gerinctelenek csak kiszolgálói cionéknak, hiszen megvették őket is (vagy ahogy látjuk, az ellenzéket sakkban tartják, netán meg is fenyegettek már pár embert, és aki családos, azt nem nehéz megfélemlíteni) kilóra, megvették őket akár több szálon is. Rabolhatnak is közben, mialatt titkos bankszámláikra megy havi szinten a nemzetárulásért járó bér. Ezek tények, ugyanis a cionék jegyeit viselik magukon nap mint nap, a megnyilvánulásaik mind egyeznek a holokaustért rinyáló, őket zsebből támogató zsidósággal. Én nem tartottam ellenségnek a zsidókat, ám aki kiprovokálja, hogy ellenséggé tétessen, aki tesz azért, hogy idegen mivoltához jogos ellenszenv, netán utálat is kapcsolódjék, nos az megérdemli, hogy kiüldözzük országunkból. Ugyanilyen a 600 éve rajtunk élősködő cigányság is, akiknek a mai napig is csak 1-2 %-a volt képes felzárkózni a társadalmi alapelvárásokig. A többi meg? Lop, rabol, öl, csal, casinozik és/vagy akár zenész mivolta mellet teszi ugyanezt. Ergo, nem képes felzárkózni, egyedeik megrögzötten utálják és megvetik az őslakos Magyar lakosságot, lenézik, kitámadják és akár meg is ölik némely esetben.
A szinesfém-bizniszük is aranykorát éli, hiszen éppen elég csak a legfrissebbre utalnunk, Teleki Pál volt miniszterelnökünk gödöllői bronz mellszobra, ellopták, persze biztosan nem cigányok voltak, de az is biztos, hogy azt sem tudják ki volt Teleki Pál, mégcsak halovány emlékük sincs róla, ebből következik, hogy semmi tiszteletet sem mutatnak irányába, ahogyan egy Magyar irányába sem mutatnak semmi alázatot, csak gőgöt és lenézést. És a segélyezésük? Csak ez havi szinten, városonként kb. 10 millió forintot emészt fel, nem is beszélve Budapest havi egyenlegéről, többszöröse a kis városok havi felesleges kiadásának. Ha érdek lenne felülvizsgálni ezeket a segélyeket, ha érdeke volna a mindenkori magyar kormánynak felzárkoztatni, teljesjogú polgárokká tenni a cigányságot, akkor már megtette volna a lépéseket ezirányba. De nem, nem érdek, hiszen ami a cél, az az őslakosok elüldözése, ellehetetlenítése, megfélemlítése, megszüntetése. Mindezek megvalósításához bizony a cigányok bűnözése nagyon jó demoralizáló eszköz, és ki is használja az idegen érdek. Bizony, ez már modern területfoglaló háború. Ha lenne erre könyv, akkor a "Hogyan használj egy népcsoportot az őslakosság kiírtásához, azután földjeik elfoglalásához az őslakosságot kiírtó népesség likvidálásával" címszóval lenne benne. Bizony, a cigányok nem is tudják, hogy csak eszközök a zsidók kezében, őrájuk is halál vár, ha minket Magyarokat kiirtanak innen. Nem túl fényes jövő, ugyebár?

És persze nem lehetnének ilyen erősek, ha nem kaptak volna úgymond "támogatást" a kormánytól, legyen az a jelenlegi, vagy bármelyik az elmúlt 17 év alatt.

Mig a zsidó, néger, és még ki tudja milyen rabló/bűnöző életmódú magyar nyelvet nem beszélő idegen megkapja a Magyar állampolgárságot, addig az elszakított területeken élő Magyarokat, kik a gúnyhatárokon belül szeretnének menedéket kapni, leckékkel nehezítik meg dolgukat. Magyar nyelvtan a belépésre szándékozóknak. Olyannyira nevetséges, hogy már nem is tudok nevetni rajta. Ez abszurd. És ha jól tudom, a mai napig kötelező nyelvtani vizsgát tenni azoknak, akik magyarként Magyar Állampolgárok szeretnének lenni. És azzal bizonygatják szükségét ennek, hogy idegenek ne jöjjenek be kicsiny országunkba. Mintha egy KIS ellentmondás lenne itt kérem.

A belső ellenség semlegesítése / kiüldözése mármost akkora összefogást igényel, melyre szerintem nem volt még példa a történelem során. Még az 1680-as évek nagy összeurópai törökellenes keresztes hadjárata során SEM.

Minden ember szabadnak született, ám, mivel csoportban/falkában élő faj vagyunk, ezért mindnyájunknak meg kell találnunk a közös irányt és célokat, emberi mivoltunk minőségi fenntartását. Kérdem én, van értelme bármilyen tiszteletet mutatnunk a velünk szembefordulókkal? Ellenségeink kardja a torkunkat készül 10 éven belül elvágni, akaratlan és tudatlan segítőiket pedig cigányoknak és kínaiaknak hívjuk legfőképpen.
Hogy lehetséges-e felemelkednünk újra csak szavak és politizálás útján, pénz hiányában? Nos, ezen kérdés azt hiszem értelmét is veszti, amint belegondolunk a folyamatos ellentámadások sorozatába, kezdve a legmélyebbel, azaz a zsidók által gyűlölt nemzeti jelképeink elleni aljas támadássorozatra, például a Szent koronánk és az Árpád-sávos zászlónk meghurcolására.

Ha van bennünk Magyarság-tudat, akkor már lelkiekben és anyagilag is készülnünk kell az elkövetkező nehéz időszakra, mely a szabadságunk könyörtelen kivívásáért zajlik hamarosan. Nincs más út.