width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2020. febr. 14.

2020. február 14., péntek

Miskolc új vezetése alanyi jogon ad húszezer forintot a születendő gyermekek után - a Mi Hazánk feltételekhez kötné. Néhány e "rasszista" feltételek közül: legalább az egyik szülőnek legyen középfokú végzettsége, legalább az egyik szülőnek legyen egy éves folyamatos munkaviszonya, ahová hazaviszik a babát, ott minimum feltétel legyen a szabványos kémény, áramvételezés és szennyvízelvezetés. További részletek a videóban:

Hibás a címadás. Ez nem Miskolc új vezetése. Ez bizony, a régi. A régi bolsevik.
Az eszük is a régi, a moráljuk is. Amit Kriza nyolc év alatt kínkeservesen összekapart, megjavított, kipofozott, anyagilag rendbetett, ezek hetek alatt felélik, tönkreteszik, szétverik.

Minden gyerekdarabszám után osztogatott támogatás csak a cigányszaporításra jó. Ha nem cigányt akarnának szaporítani, akkor a babakötvényre tennék, mert az nem közvetlenül a megélhetési gyerekszülők kezébe kerül.

Miskolc új vezetése alanyi jogon ad húszezer forintot a születendő gyermekek után - a Mi Hazánk feltételekhez kötné

Néhány e "rasszista" feltételek közül: legalább az egyik szülőnek legyen középfokú végzettsége, legalább az egyik szülőnek legyen egy éves folyamatos munkaviszonya, ahová hazaviszik a babát, ott minimum feltétel legyen a szabványos kémény, áramvételezés és szennyvízelvezetés. További részletek a videóban:

Forrás: https://kuruc.info/r/35/208243/
Video : https://www.bitchute.com/video/TRsNxr1LmM4B/