width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2007. szept. 8.

2007. szeptember 8., szombat

Reakciós blog : a harcos-buzikat a zsidók pénzelik

Reakciós blog : a zsidók minden szennyet a képünkbe tolnak, és azt hiszik nem vesszük észre őket.

Bégány jelentkezik a koncentrációs táborba
2007. szeptember 08. 17:01 http://www.HunHír.Hu/

Feltette honlapjára az Új Demokratikus Koalíció azt a montázst, amely Szetey Gábort rózsaszín háromszöggel a zakóján egy munkatábor előtt ábrázolja. "Ez a kép 2007-ben számomra nem azt mondja, hogy a homoszexuálisokat koncentrációs táborba kell zárni, mint Hitler idejében. Nem, hiszen ezen a képen Szetey fényképével megszemélyesített személy nem a tábor foglya, hanem inkább a tábor parancsnoka vagy kommunikációs igazgatója” - fogalmaz Bégány Attila, az ÚDK ügyvivője.
Bégány szerint a vitatott kép egy víziót fest elénk: Mindannyian érezzük, hogy a liberális demokráciákban részesei vagyunk egy úgynevezett jogegyenlősítési folyamatnak. Ebben a folyamatban fokozatosan közeledünk afelé, hogy a homoszexuálisok házasodhassanak, gyerekeket fogadhassanak örökbe.A folyamat vége pedig: koncentrációs táborba kell zárni azokat, akik nem értenek egyet, akik azt merészelik képviselni, hogy az életet tovább vivő férfi-nő kapcsolat magasabb értékű mint az életet tovább nem vivő homoszexuális kapcsolat. Ennek a folyamatnak a jeleit, a mai közéletben mindannyian érzékeljük. E sorok írója jelentkezik lakónak a koncentrációs táborba.A Fidesz irányítású Lánchíd Rádió a politikai ellenfele értelmezését tette magáévá (22 percig volt fent a kép a honlapjukon, kírúgták a felelőst, akit még az önkormányzati képviselőségéről is lemondattak).Az ÚDK viszont a Fidesz helyett felrakta saját honlapjára a képet és egyben felszólította a Fideszt, hogy változtassa meg álláspontját: ne írja alá az EU "reformszerződését", mert abban burkolt formában, de elfogadják a homokosok házassághoz való jogát.


Én már júliusban, amikor az összes balliberális zsidó médiából a buzik zsidók által létrehozott és pénzelt jogvédő szervezetei által a többségi társadalmat rágalmazó, mocskoló üzenetek érkeztek, magamtól rájöttem ezekre!!!!
Ha Istennek tetsző dolog lenne ez a jelenség, akkor nem Ádámot és Évát teremtette volna, hanem Ádámot és Bélát. :-)

MÁS VAGY, MÁS VAGY, MÁS VAGY

Színes ruhákban vonagló gusztustalan férgek.
Budapest belvárosában elöntött a méreg,
Felvonulnak, tiltakoznak, büszkék magukra,
De a szivárványszínű zászló vérrel lesz borítva.

Eljön az idő, a háromszög újra a melleden,
Nem fogsz parádézni kint a tereken.
Gusztustalan életedből nekünk már elég,
Soha ne felejtsd el A MI VEZÉRÜNK NEVÉT. ÁRPÁD VEZÉR !!!

Refrén :

Nem fogadom el a másságot,
Nem akarok beteges országot!
TE- más vagy!

Kiforratlan személyiségű kamasz gyerekek azt látják, hogy a másság nem betegség, hanem divatos dolog. Ebben a mocsokban kell felnőniük.
Miért? Mert az ilyen buzi-parádékkal igyekeznek meggyőzni a fiatalokat, hogy a homoszexualitás éppoly természetes, mint a hetero. Megkérdőjelezik ezzel a család fontosságát, el akarják fogadtatni a többségi társadalommal a deviancia létjogosultságát és természetesnek tüntetik fel azt. Ez bomlasztó, romboló hatású a társadalomra nézve, nem véletlen, hogy a liberálisok annyira tisztelik és támogatják az e fajta másságot.
A zsidók mindig bomlasztják és gyengítik az őket befogadó nemzeteket!
A buzik tehát egy követ fújnak a magyarellenes SZDSZ-szel. Az sem elhanyagolható, hogy az AIDS terjedésében is fontos szerepet játszottak Európában és hazánkban.
A "buzipárt", az SZDSZ tematizálja a közéletet, ezért lehet mindent megtenni Budapesten, büntetlenül. ahol egy demszky zsidó patkányt kifigurázó plakát kiragasztásáért bevisznek a rendőrök, ahol alkalmassági teszt helyett bunkósági tesztet töltetnek ki a bkv-ellenőrökket, a bkv-t pedig szintén zsidók vezetik, most is, és az aba botond is zsidó volt, bizony, hiába a magyaros név, ez a botond nem az a Botond!!! :-D (aki betörte Bizánc kapuját)
A csapból is az folyik (kis túlzással élve) hogy buzinak lenni jó, aki haladó gondolkodású (de hova? cionista diktatúra felé) az a buzi jogvédők ÖSSZES baromságát beveszi, és mint "saját" "értelmiségi" véleményét fogja venni. A lincskommentelők is meg zsoktak jelenni az antibuzipropaganda postok alatt, olyan napszakokban, hogy az ember azt gyanítja, FIZETETT KOMMENTELŐK akik egész nap ráérnek lesben állni e célból. A szokásos vadliberális, nácifasisztázós baromságokat mondogatják, meg hollókosztoznak, és azt hangoztatják, nem is vagy "felvilágosult" "európai" "kultúr" ember ha nem vagy buzi, vagy ha nem fogadod el őket, az összes sötét perverz szokásukkal, az összes, kimondottan tudatosan a többséget sértegető és provokáló pofátlanságukkal, és a pedofiljaikkal együtt, akkor pláne nem vagy ember.
Olyan országban élünk, ahol azért züllött el a társadalom, mert a politikai elit, művészvilág, média halálos beteg. Galíciai jöttmentek tartják azokat ugyanis kézben. A magyar webkettes, konkrétan a blogtér is ilyen, a tilos rádió zsidaitól a magukat biciklista zöldeknek álcázó marxista zsidókig (critical mass), azok a kritikus tömeg, akik a magyar zászlót nem engedték meg egy biciklis felvonuláson, akik rendőrért kiáltottak, a magyar zászlót kitűző biciklis felvonulót begyűjtendő, azok a hazátlan férgek akarják nekünk megmondani, hogy éljünk, miben higgyünk, mit tartsunk értéknek.
Szóval, csak óvatosan a blogokkal, kivéve a kivételt, azaz a nemzeti érzelmű bloggereket, de ezeket meg cenzúrázzák, kitörlik, bannolják folyamatosan, elég csak a Blogadmin esetére gondolni aki mr a. zsidó freeblog fő-főnök bögyében volt már jó ideje, és ezért szedték le a blogját. Jordán pozitív hazátlan banda!!!! XD
Antirasszizmus, nacionalizmusellenesség, konzervatívizmusellenesség, antiklerikalizmus, stb. ez jellemző a kommunizmusra ésa liberalizmusra is. Mindkét eszme zsidóktól ered.

heinrich graetz zsidó író ezt írta a lengyelországi (tehát NEM lengyel) zsidókról :

''A lengyel zsidók a tisztesség és a jog érzését éppen úgy elvesztették, mint az igazságérzetet. A tömeg magáévá tette a főiskolák tudálékosságát s ezt arra használta fel, hogy a kevésbé ravaszokat rászedje. A csalásban és rászedésben találta kedvét s ezen a diadalmas örömnek bizonyos nemét érezte. Igaz, hogy saját fajtájával szemben nem vált be a ravaszság, azonban a nemzsidó környezet a maga kárán volt kénytelen érezni a lengyel zsidók talmudi szellemének felsőbbségét.''