width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2015. febr. 6.

2015. február 6., péntek

Google+ Scall Fast

Communicate with co-workers in real time. Used by Netflix, Dropbox & Salesforce. $0/unlimited users. Get started >>
From our sponsors
 

 

Google+ Scall Fast
SF // via fulltextrssfeed.com

ELHALLGATOTT HÍREK 24 http://www.flagmagazin.hu/nagyvilag/lovas_istvan_elhallgatott_hirek_24 - Irán...
2/6/2015 10:20:58 AM

ELHALLGATOTT HÍREK 24

http://www.flagmagazin.hu/nagyvilag/lovas_istvan_elhallgatott_hirek_24

- Irán megkezdte a világ legnagyobb olajszállító tartályhajójának üzemeltetését.

- Közvéleménykutatás: a britek Iránnál kevésbé kedvelik Izraelt.

- Az USA izraeli bírálat nyomán kihajította az ENSZ gázai jelentéstevő csoport vezetőjét és egy amerikai bírónőt ültettek a helyére.

1.

Február 2-án az iráni hírügynökség, egy görög hajózási szaklap portálja, és több más forrás arról számolt be, hogy Irán megkezdte a világ legnagyobb olajszállító tartályhajójának üzemeltetését. Az iráni óriáshajó kapacitása 2,2millió hordó nyersolaj. A „lebegő olajkikötő" csökkenti a termelési, szállítási és exportálási költségeket. A hajó neve Perzsa Öböl (Persian Gulf). (A mellékelt fotó nem az iráni tankert ábrázolja.)

2.

A globális sugárzású francia tévéállomás, a France24 jelenti, hogy kedden lecserélték a kanadai William Schabas professzort azon ENSZ vizsgálóbizottság éléről, amely Izrael tavaly nyári gázai hadjáratáról készített jelentést és őt Mary McGowan Davis amerikai bírónőre cserélték. Ez azután történt, mondta a névtelenségét megőrizni kívánó ENSZ forrás a France24-nek, hogy Izrael panaszkodott az augusztusban kinevezett Schabas irányította tényfeltárói jelentés „elfogultságára" és „Izrael-ellenességére". Netanjahu izraeli miniszterelnök most azt is követeli, hogy az emberi jogok legdurvább megsértési eseteit tartalmazó jelentés ne lásson napvilágot, azaz ne kerülhessen a nyilvánosság elé. Schabast az ENSZ Emberjogi Tanácsa jelölte ki posztjára.

3.

Az igen tekintélyes brit Chatham House legújabb felmérése szerint, jelentette az Independent című brit lap február 1-jén, a britek „nagyobb ellenszenvet éreznek Izraellel, mint Iránnal szemben". A zsidó állammal szemben megnyilvánuló ellenszenv ugrásszerűen megnőtt az elmúlt két évben: míg 2002-ben a britek 18 százaléka érzett erős ellenszenvet Izraellel szemben, addig ez az arány most 35 százalékra emelkedett. A britek szemében a legkevésbé kedvelt ország a világon Észak-Korea, derítette ki a világhírű brit agytröszt felmérése.

 

Még a gyűjtő- és munkatáborba deportálástól (csak ez várt volna rájuk) megmentőiket se tisztelik a bibsik...
2/6/2015 10:13:54 AM

Még a gyűjtő- és munkatáborba deportálástól (csak ez várt volna rájuk) megmentőiket se tisztelik a bibsik. Ez :

"Számomra érdekes dolog, hogy Magyarországon az a rendes ember, aki megment zsidókat. (ez a világ bármely országára érvényes) Ki a fenét érdekel, hogy a zsidókkal mi van, mi volt? A magyarok országában a magyarokkal kell törődni elsősorban nem másokkal. Ha a magyarok nem szeretik a zsidókat akkor mi van? Ne jöjjenek ide és ennyi. Ha idejönnek, fogadják el az itteni szokásokat és ennyi. De nem, idejönnek, szívják a vérünket, lopnak, csalnak, hazudnak és még nekik áll feljebb. Én persze megértem, ha a szúnyog neheztel rám, amiért csapkodok a kezemmel, de habozás nélkül szétnyomom, mert nem tűröm, hogy szívja a véremet."

Akit ki akarnak irtani, mert olyan is volt a háborúban, azt nem utaztatják, közben nem gyártanak egy csomó hivatalos dokumentumot róla, nem etetik évekig egy munkatáborban, ahol fizetést is kaptak a munkájukért és rendes, fűtött faházakban laktak, mint afféle munkásszállón. Háborúban a katonának való besorozás is sérti a személyi szabadságot, mégse nevezik üldöztetésnek ezt. Akkor a német vagy magyar munkaszolgálat miért is lett volna holokauszt? Teljes elégés / megsemmisítés a jelentése különben e szónak.

Horthy és a zsidóság

https://internetfigyelo.wordpress.com/2015/02/03/horthy-es-a-zsidosag/

 

Teljes útzár? Pofánvágva lesznek a libsik, teljesen jogosan! Március elsején patkányblokádra készülnek...
2/6/2015 9:30:44 AM

Teljes útzár? Pofánvágva lesznek a libsik, teljesen jogosan!

Március elsején patkányblokádra készülnek az együtt pm zsidai! Ennek semmi köze semmilyen intézkedéshez, csak a hatalomért nyomulnak.

Akkor a jogászaik nevét lesz' szíves büki elvtárs, hadd tudjuk kiknek a kapubejáróit kell elállni, se ki - se be. Se betegség, se munkahely, se iskola, se Isten se ember nem számít ezeknek. A taxisblokádot is fel kellett volna oszlatni. Statárium kell ezeknek? A baloldallal valahogy úgy kell elbánni, mint a III. Birodalomban az ernst thällmann félékkel. Nem tárgyalópartnerek hogy érvelgessünk nekik, nincs miről tárgyalni velük, teljesen ellentétesek az érdekeink, mindig is ellenségeink, élősködőink voltak!

Ezért kell ? egy rakás jogász, közgazdász, szocionógus, kommunikáció szakos meg zugbölcsészek, egyéb büfészakosok, hogy aztán a balliberális nómenklatúra emberei legyenek? Erre (is) költötte az állam az adónkat. 2012 óta kevesebb képződik ezekből, de még mindig sok, ahhoz képest hogy janicsárokat, a haza ellenségeit képezzük ki közpénzen!

Akik csoportosan szánt szándékkal forgalmat lassítanak, azok is törvényt sértenek, sőt még egyedüli indokolatlan forgalomlassítóként is szabálysértés volna ez. Csak a károkozáson jár az eszük, és a hatalom megszerzésén. A ballib retardált barmai tényleg fékek és ellensúlyok, a nemzet boldogulásának akadályai. El kell takarítani őket, ha eljön az ideje, különben nincs jövőnk.

Pár liberális uszító nem béníthatja le az országot

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=81802

2015. február 06. 10:04 Hunhir.info

A rendőrség (NAGYON HELYESEN) megtiltotta, hogy március elsején blokád legyen az útdíjrendszer miatt, arra hivatkozva, hogy korlátozzuk a szabad mozgáshoz való jogot – ezt Büki Zoltán mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában. Még mindig jobb, ha a rendőrség tiltja be az országbénitást, mint ha a szabad helyváltoztatásban brutálisan korlátozott állampolgárok lépnének fel a hungarofób amerikai páholyok támogatottjainak akciója ellen.

Az aktivista elmondta: alaposan előkészítették a bejelentést, azt is közölték, hogy aránytalan torlódás esetén megnyitják a blokádot, de ez sem érdekelte a rendőröket. Hozzátette: nem csüggednek, a jogászaik megírják a blokáddal kapcsolatos bejelentést, bíznak benne, hogy a bíróság nem politikai döntést fog hozni. Ha ez sem segít, akkor találunk más megoldást, lassítani fogjuk a forgalmat, 5 kilométer/órával megyünk mindenhol a KRESZ betartásával – fogalmazott.

Jó lesz, ha végre levágná ez a sok idegencsicska uszító: a magyar többség nem akar még egy taxisblokádot, és főleg azt nem, hogy egy törpe kisebbség fújja hazánkban a passzátszelet. Ez a Büki nevezetű rossz arcú ugyanis a magyar hatalmi viszonyokat átalakítani akaró hungarofób amerikai páholyok és alapítványok által finanszírozott, amúgy nulla támogatottságú Együtt "politikusa".

 

A totális ukrajnai gyarmatosítás és Putyin megpuccsolásának forgatókönyve http://hunhir.info/index.php...
2/6/2015 9:06:47 AM

A totális ukrajnai gyarmatosítás és Putyin megpuccsolásának forgatókönyve

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=81727

2015. február 03. 09:09 Kincses Albin - Hunhir.info

Mint a magyarországi jobboldali és baloldali fősodor minden médiafelületét a világpolitikai szempontból jelentéktelen Angela Merkel–Orbán Viktor találkozónak szentelte, addig folyamatosan jelennek meg olyan híradások és elemzések, amelyek leleplezik a Nyugat nyílt hódító háborúját Ukrajnában és figyelmeztetnek arra a lehetőségre, hogy a következő állomás az oroszországi belső káosz kirobbantása, és Vlagyimir Putyin orosz elnök megpuccsolása lehet. Hála az alternatív világmédiának, azok az alternatív elemzések és kommentárok is eljuthatnak a szellemi vasfüggönnyel elzárt tolerancia-Európába, amelyek a világfősodorral szembemenve mutatják be a tátott szájú százmillióknak a valós világhelyzetet. A The Independent, a Mirror egykori vezető publicistája az ír Finian Cunningham legújabb dolgozatában ismételten a kezdetektől fogva végigvezeti a Nyugat által kirobbantott és lebonyolított ukrajnai puccsot, és figyelmeztet a háttérhatalom végcéljára: a moszkvai "rendszerváltás" kikényszerítésére.

Az ír publicista elöljáróban leszögezi, hogy brutális kettős mércével mérve az idegen titkosszolgálatok által hatalomra segített ukrajnai puccskormány másodrendű állampolgároknak tartva a keleti régiók orosz etnikumi lakosságát, valami demokráciaexportra hivatkozva akarja megtörni a szabadságra váró emberek lendületét. Ismételten figyelmeztet arra, hogy a CIA által létrehozott kijevi rendszer indított katonai offenzívát a keleti régiók ellen tavaly áprilisban, közel ötezer embert meggyilkolva, tízezret megsebesítve, és egymillió embert földönfutóvá kényszerítve.

A kijevi rendszer legtöbb áldozata civil volt, és ez az európai népirtás nem következhetett volna be akkor, ha Washington és európai csatlósai a nyugati adófizetők pénzéből nem támogatják az általuk létrehozott puccsista rendszert. Ez az, amire nem figyel a világ közvéleménye kellő mértékben, és a Nyugat által kordában tartott világmédia csupán az orosz mumust sugalló képeket közvetítheti. Az elemző szerint a döntő leleplezés akkor történt a Nyugat hátsó szándékában, amikor a CIA igazgatója, John Brennan már tavaly áprilisban zárt ajtók mögött találkozott a kijevi Junta vezetésével és ezután kezdődött meg a terrorellenes műveletnek nevezett etnikai tisztogató háború. Brennan titkos találkozója bizonyítja azt, hogy Kelet-Ukrajna megtámadása amerikai ihletésű és Washington által koordinált volt - jelentette ki Cunningham.

Mint dolgozatában írja, a Nyugat csúnyán és merészen eltorzítja a valóságot, az oroszbarát szeparatisták erőszakhadjáratáról beszél, és elhallgatja azt, hogy az ukrajnai puccskormány katonái válogatás nélkül bombázzák a kelet-ukrajnai területeket az illegális kazettás bombákkal, és lövik a tömegpusztító Grad-rakétákkal.

Cunningham szerint a hamis zászlós hadművelet klasszikus eseménye volt Mariupol január 24-én történt klasszikus támadása, amelyben mintegy harminc civilt öltek meg és százakat sebesítettek meg. A nyugati média egyből az oroszok által támogatott lázadókat tette felelőssé, csakhogy később kiderült, a rakétákat olyan területről lőtték ki, amelyet a Nyugat által támogatott kijevi rezsim katonái birtokoltak. A Nyugat fennhangon szajkózza, hogy az oroszok kisajátították a krími félszigetet, orosz önkéntesekkel riogatnak, úgy hogy semmi műholdas bizonyítékuk nincs például az orosz katonai invázióra, vagy fényképes dokumentumuk a harcokban résztvevő orosz reguláris hadoszlopokra.

Amikor Oroszország diplomáciai támogatást nyújt az orosz etnikumú embereknek, akik közül sokat lemészárol a Nyugat által támogatott kijevi rendszer, akkor az orosz felforgatásként jön elő a nemzetközi médiában. A szerző szerint Washingtonnal ellentétben Putyin mindent megtett az ukrajnai konfliktus békés rendezéséért, és érdekes módon az ukrán bábelnök Petro Porosenko csak akkor szólít fel azonnali tűzszünetre, amikor a Nyugat által támogatott hadserege alulmarad az orosz hazafiak alakulataival szemben. A cinikus manőver csak azt szolgálja, hogy a telepített amerikai katonai tanácsadókkal az ukrán hadsereg a sorait rendezze, és újult erővel támadhasson a szabadságra váró, leginkább orosz etnikumú kelet-ukrajnai területek ellen.

Washington saját felsőbbrendűségében bízva természetesen nem akar békét Ukrajnában. Elhúzódó háborút akar Oroszország határain, hogy ez végül a meggyengített Oroszországban bekövetkezhessen a Nyugat által remélt rendszerváltás, amely ismét egypólusúvá tehetné a háborúkkal, fegyveres konfliktusokkal terhelt Földet.

Volt CIA ügynök: Az ukrán erők tömegpusztító fegyvereket vetnek be a civilek ellen

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=81777

2015. február 05. 08:51 Hunhir.info

Álságos a Pentagon vezetője, Ashton Carte azon bejelentése, hogy támadó fegyverekkel támogathatja az USA az ukrán hazafiak ellen harcoló kormányerőket. Steven Kelley volt CIA ügynök és biztonságpolitikai szakértő tévéinterjújában leszögezte: az ukrán kormánycsapatok jelenleg is tilltott fegyvereket, kazettás bombákat vetnek be az ostromlott régiókban, így csak megtévesztés az amerikai bejelentés. Ha a kormányerők már alkalmazzák ezeket a tiltott fegyvereket, akkor mi a változás a korábbiakhoz képest - tette fel a kérdést.

Washington azt állítja, hogy eddig még nem küldött "halálos támadó fegyvereket" Ukrajnának, mondván, hogy attól tart, hogy fegyverszállítmányok miatt tovább konfrontálódna Oroszországgal.

Az Egyesült Államok és szövetségesei azzal vádolják Moszkvát, hogy csapatokat küld Kelet-Ukrajnába az oroszbarát erők erők támogatására. Moszkva azonban tagadja ezt.

"A valóság az, hogy Oroszország nem megszálló, nem harcol orosz hadsereg Ukrajnában" -mondta Kelley. "Ha ez igaz lenne, a műholdas képek egyértelműen bizonyíthatnák" - fogalmazott.

Ukrajna főként orosz nyelvű régióiban Donyeck és Lugansk megyékben tavaly április óta halálos összecsapások zajlanak le az oroszbarát erők és az ukrán hadsereg alakulatai között. Kijev azért indította katonai műveleteket, hogy eltapossa az oroszbarát tüntetéseket.

A hét elején, Barack Obama elnök elismerte, hogy az Egyesült Államok beavatkozásával változtatták meg Ukrajna hatalmi viszonyait.

Hunhír.info - PressTV

 

A toleranciabajnok Szabó Tímeának többet ér egy zsidó élete, mint egy németé http://hunhir.info/index.php...
2/6/2015 9:00:54 AM

A toleranciabajnok Szabó Tímeának többet ér egy zsidó élete, mint egy németé

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=81771

Jobbról, ultraliberálbalról egyaránt beindult az össztűz a Jobbik ellen. Az okot mindenki ismeri, a biztos pártválasztók között 27 százalékon áll a nemzeti erő. Támadja a volt bolsevikból a csillagváltáskor egyből az MDF-nél landolt Bencsik Gábor, és a hungarofób idegennek támogatta, osztódással szaporodott ultralibsi horda nagy arca, Szabó Tímea is. Főleg az utóbbi érdekes, hiszen ők a magyar humanisták, nulla közeli választói támogatással. De azért nyafog, sőt...

A nőszemély orrát leginkább egy valami bökte Vona Gábor egyik legutóbbi megnyilvánulás kapcsán. Nevezetesen, hogy ledöntött egy tabut, amit megbocsájthatatlan bűnnek tartanak az emlékeztet-kultuszosok: Arra szólította fel a köztársasági elnököt, hogy ne csak a holokausztra, hanem a drezdai bombázásra is emlékezzünk meg: a zsidóság tragédiájára való közös megemlékezés után most közösen emlékezzünk meg a német emberek tragédiájáról is. Mi ez, ha nem hamis szembeállítás? írja blogbejegyzésében Szabó Tímea.

Na amit művel, az a hamis szembeállítás, mert ezzel azt állítja, hogy a bombenholokausztban szénné égetett, lemészárolt német civil nem ér annyit, mint a holokausztban megpusztult zsidó. Ez pedig kőkemény rasszizmus, sőt az antiszemitizmus gerjesztését szolgáló kijelentés, hogy a zsidó népet kollektívan fontosabbnak állítja be, mint a németet. Vona ugyanakkor nem szembe állította a német és a zsidó tragédiát, hanem pontosan az igazság álláspontját képviselve szólított fel: a zsidó áldozatok mellett emlékezzünk a németekre is. És a holokausztmegfogalmazásokra olyan érzékeny orrú kis Szabó Tímea akkor ajvékoljon, ha valamiről van is némi fogalma. Az általa drezdai bombázásnak nevezett esemény a valóságban azt jelentette: Az Európa sok országából Drezdába menekült polgári lakosság ellen 1945 február 13-án és február 14-én végrehajtott angol és amerikai kétnapos szőnyegbombázás volt az emberiség történelmének egyik legnagyobb háborús bűncselekménye és egyben ez volt a legrövidebb idő alatt elkövetett legkegyetlenebb és legtöbb áldozatot követelő tömeggyilkosság is, amiben emberek százezrei szenvedtek borzalmas tűzhalált

 

A legutóbbi alkalom Merkel látogatásakor volt, már tényleg csak a vadliberális keménymag, a tipikus ...
2/6/2015 8:22:50 AM

A legutóbbi alkalom Merkel látogatásakor volt, már tényleg csak a vadliberális keménymag, a tipikus hipszterzsidó sznobok maradtak. Ezek soha sem voltak a nemzeti oldal hívei, egzisztenciálisan kötődnek a hazaáruláshoz, nem csoda ha hőzöng az 1%. A 99 viszont mi vagyunk. :)

Mindezt ilyen pocsék kormányzás mellett, amikor bővel lenne miért elégedetlenkedni, de a szadeszistákkal, és főleg azok céljaiért, melyek közt a Jobbik betiltása ! is szerepel, természetesen nem fogunk tüntetni mi, magyarok.

Kifulladóban vannak az ellenzéki tüntetések

http://www.flagmagazin.hu/akt/kifulladoban_vannak_az_ellenzeki_tuntetesek

aktuális 2015. 02. 03.

Kétséges, hogy tömeget tudna megmozgatni március 15-én a baloldali ellenzék. Elemzők szerint a sorozatos demonstrációk azt mutatják, kifulladóban van a civil kormányellenes csoportok mozgósítóereje.

Emellett hitelességi válságot okoz az is, hogy a szónoki emelvényeken az ígért új, civil arcok helyett kezdenek előbújni az ismert és leszerepelt baloldali értelmiségi elit képviselői.

Elgyengültek a civilnek nevezett tüntetések, de ez nem jelenti azt, hogy be is fejeződött volna történetük. Mivel alapvetően a baloldal válságjelenségéről van szó, s a baloldal csipetnyivel sincs jobb állapotban, mint 2014 őszén, újabb és újabb megmozdulásokra lehet számítani – mondta Mráz Ágoston Sámuel lapunknak arról, a „százezren", „hatvanezren" valami ellen szlogennel meghirdetett, korábban sikeres kormányellenes demonstrációk mára legfeljebb pár ezer, pár száz embert mozgatnak meg.

A Nézőpont Intézet kutatási igazgatója szerint a civilnek nevezett baloldali értelmiségiek tüntetéseikkel és erős retorikájukkal alapvetően a 2014-ben ismét leszerepelt baloldali politikai elitnek akarják megmutatni, ők sokkal sikeresebb kihívói a Fidesz-kormánynak. Ám az egyre kisebb közönséget megmozgató rendezvények a kezdeti fellángolás után mára kérdésessé teszik a civilek stratégiáját. – Ezért biztosan felelős az időjárás és a következő választás messzisége is, de legalább annyira lassú hitelességvesztésük. – Az idő múlásával szép lassan az ígért új, civil arcok mögül kibújtak az ismert, leszerepelt baloldali értelmiségi holdudvar prominensei – mutatott rá Mráz.

Szerinte hasonló helyzetet idéz a Demokratikus Kerekasztal anarchikus debütálása, itt is régi arcok ígérték a baloldal megújítását. – A gondot azonban nehéz azoknak megoldaniuk, akik maguk is részei annak – vélte a politológus. Szerinte a civil és értelmiségi megújítási kísérletek megakadása ismét elhozhatja Gyurcsány Ferenc idejét. Ha sikerülne a saját rendezvényeinél nagyobb tüntetést szerveznie március 15-re, át tudná venni a kezdeményezést a baloldalon. – Várhatóan a következő hetekben mindent elkövet a sikeres tüntetés érdekében, s könnyen meglehet, hogy a civil tüntetések résztvevőire számíthat is, hiszen kutatások bizonyítják, azok elkötelezett baloldali szavazók, s állandó tüntetésre járók – mondta Mráz.

Kiszelly Zoltán is a civil tüntetések kifulladását látja. A politológus szerint elfogytak azok a témák, amelyek spontán felháborodást váltottak ki, a résztvevők létszáma folyamatosan csökken, s a fiatalokat kezdi felváltani a hagyományos, idősebb baloldali törzsszavazói réteg. – Beállt a régi, internetadó előtti, 2-3 ezres mozgósítható tömeg – vélte Kiszelly. Valószínűtlennek tartotta, hogy március 15-én megvalósulhatna a Gyurcsány által vizionált, a rendszerváltás utáni legnagyobb ellenzéki megmozdulás. – A rivalizálás, a verseny folytatódik a parlamenti ellenzéki pártok és a tüntetők között, valószínűbb, hogy több helyszínen, egymástól független demonstrációk lesznek – vélte.

mno.hu - Bákonyi Ádám

www.flagmagazin.hu

 

You are receiving this email because you subscribed to this feed at feedmyinbox.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions