width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2016.12.20.

2016. december 20., kedd

Nők 40 Férfiak 40 választások utáni magas lóról már egyik se lesz?! Férfiak nyugdíjazása – A Jobbik és a Népi Front igen, de a politikai közép nem ismeri a férfiak jogait? Ahelyett hogy a férfiak is élhetnének ezzel a lehetőséggel, a nők részére is megszűnik?

Á nem, még nem most lesz vége ennek a szociális vívmánynak. Majd a választások után, addig hadd kampányoljon ez a réteg is a fidesznek, ami maga alatt vágja a fát?!

A legtöbb lelkes fideszes önkéntes kampányoló "cöfös" nem is haszonélvezője ennek a rezsimnek, a kényszerből kampányolók meg az önkormányzati dolgozók és közalkalmazottak, kirúgás terhe mellett. Észak - koreai módra.

Mivel az érintett nyugdíjközeli korban a többség házas, Emberek 40 kéne az egyenlőség és családcentrikusság nevében, hadd legyenek együtt, a veszélyes fizikai, kiemelten stresszes, nagy felelősséggel járó, különféle módokon egészségkárosító munkakörökben annyi sok férfi dolgozik, valami miatt rövidebb ideig is élnek. Papok és szerzetesek közt nem ritka a hosszú élet, pedig szintén férfiak, szóval nem a gének tehetnek róla. :3

Veszélyességi pótlék ha valakinek eszébe jutna, hát szintén megszűnt, a liberális "újmunka" törvénykönyv legalábbis nem ismeri a fogalmát.

A fideszes és ballib káderek meg a médiafeministák társadalomra veszélyes munkakörben tevékenykednek, van is eredménye : nyugdíjasoknak létbizonytalanság, fiatalabbaknak is és mellé még az általános bizalmatlanság, szingliség és gyerektelenség.

http://www.sokkaljobb.hu/content/megszűnhet-a-nők-40-nyugdíjba-vonulási-lehetőség

Megszűnhet a Nők 40 nyugdíjba vonulási lehetőség?

Erről írt a napokban a napi.hu.: Az egyik végletből a másikba esett az Orbán-kormány a nyugdíjrendszer átalakításával, mivel 2012-ben eldobta korábbi bőkezű és rugalmas nyugdíjba vonulási szabályokat és felváltotta a jelenlegi rugalmatlan korhatárrendszerrel, amelyre ráültette a Nők 40 programot. A női korkedvezményes nyugdíj a korhatár emelésével szétfeszíti a nyugdíjrendszert, a kedvezmény igazságtalan, diszkriminatív és fenntarthatatlan – ezért annak megszüntetést javasolják a Közgazdasági Szemlében most megjelent tanulmány szerzői.

A bevezetés előtt nem mérték fel, hogy mennyi nőt érint a lehetőség? Ahelyett, hogy a férfiak is élhetnének ezzel a lehetőséggel, a nők részére is megszűnik?

Rétvári Bence államtitkár megállapította azt, amit mindenki tud: a férfiak rövidebb időt töltenek nyugdíjban (rövidebb az átlagéletkoruk), mint a nők.

Megjelent a Magyar Közlönyben a rendelet, miszerint a jövő évi nyugdíjemelés mértéke a miniszterelnöki ígéretnek megfelelően 1,6 százalék lesz.

A jövő évi költségvetésben még 0,9 százalék emelés szerepel, de állítólag nem kell emiatt módosítani a költségvetést.

Békéscsaba, 2016. december 16.

http://www.ferfihang.hu/2015/02/28/ferfiak-nyugdijazasa-a-jobbik-es-a-nepi-front-igen-de-a-politkai-kozep-nem-ismeri-a-ferfiak-jogait/

Férfiak nyugdíjazása – A Jobbik és a Népi Front igen, de a politikai közép nem ismeri a férfiak jogait?

A politikai paletta jobboldalán helyet foglaló Jobbik már a hónap közepén bejelentette, aláírásgyűjtésbe kezd azért, hogy a férfiak is nyugdíjba mehessenek negyven év munkaviszony után. Sneider Tamás, a párt alelnöke sajtótájékoztatóján bírálta, hogy megszűntek a korkedvezményes nyugdíjba vonulás lehetőségei. A Jobbik célkitűzéseként fogalmazta meg, hogy 40 év után a férfiak is nyugdíjba mehessenek. Érvelésében felhívta rá a figyelmet, hogy a férfiak évekkel rövidebb ideig élnek, mint a nők és lehetőséget kell nekik adni a nyugdíjas évekre. Rába Kálmán, a párt Vas megyei alelnöke egy sajtótájékoztatón szomorú statisztikai tényként említette, hogy a férfiak 40 százaléka nem éri meg nyugdíjazását.

Két nappal ezelőtt a politikai paletta baloldalán helyet foglaló Népi Front szintén egyértelműen állást foglalt a férfiak érdekében egy közleményében. Elsődleges érvük Magyarország Alaptörvényének XV. cikk, (3) pontja, amely kimondja, hogy "A nők és a férfiak egyenjogúak". Szót emelnek az ellen a méltánytalanság ellen, hogy miközben a férfiak átlagéletkora alacsonyabb, mint a nőké, mégis a nők korábban mehetnek nyugdíjba. Felhívják a figyelmet arra, hogy az uralkodó állapot súlyosan diszkriminatív. 2012-es statisztikai adatokat idézve rámutatnak, hogy a születéskor várható élettartam a nők esetében 78,7 év, addig a férfiak esetében 71,6 év, amit kifejezetten aggasztónak neveznek. A Népi Frontnak az a véleménye, hogy a problémát sürgősen meg kell oldani az egyenlő bánásmód és a humanizmus minimumát betartva. Baloldali, hazafias pártként határozottan és egyértelműen követelik a sürgős megoldást.

Vegyük észre, hogy tulajdonképpen semmi különös nincs abban, hogy a politikai paletta két szélén álló szereplők teljes mértékben egyet tudnak érteni ebben a kérdésben. Sokkal inkább abszurditás, hogy a politikai közép számára külön figyelemfelhívás sem elegendő ahhoz, hogy felismerjék, a férfiaknak is vannak alapvető jogaik, és a férfiak szociális, egészségügyi problémái éppen annyira fontosak, mint a nők érdekei.

A probléma kapcsán már a szakszervezetek is aktivizálódtak: a közlekedési, egészségügyi, és szociális szakszervezetek képviselői egyeztetéseket folytattak, amelyek során olyan szakszervezeti vezető is akadt, aki akár Strasbourghoz is fordulna ebben a kérdésben. A legfrissebb hírek szerint a Jobbik ötpárti egyeztetést kezdeményez egy pártokhoz eljuttatandó felhívás formájában a súlyosan diszkriminatív helyzet megoldása érdekében. Kíváncsian várjuk, hogy a férfiak elemi jogait megsértő gyakorlatok felszámolása érdekében sikerül-e legalább egyetlen apró lépést tennie az országnak.

Bár egyre közeledik a karácsony, a Jobbik sajnos továbbra sem tudja elképzelni, hogy a Fidesz, illetve lakájmédiája akár csak kisebb sebességre mérsékelne a rágalomözön terjesztésében, hiszen ők sem adhatnak mást, csak mi lényegük. Az azonban biztos, hogy mind a Jobbik, mind a politikusai egyetlen róluk terjesztett hazugságot sem fognak továbbra sem jogi következmények nélkül hagyni.

Honnan van a "saját" elítélő véleményed a Jobbikról? Az nem is a tied, hanem becsaptak! :3

Aztán van aki "nagyon kiábrándult" és csak szidni tudja anélkül hogy bármi jót mondana helyette - egy csoportban bukott le ilyen is, aki épp "Vágásiékat kereste" a kaputelefonon, aztán jött Feri és neki is ezt mondta = sose volt köze a nemzeti radikalizmushoz, fideszes trollnak betanított mese ez, büdös életben nem volt az ilyen se Jobbikos se bármi egyéb nemzeti radikális.

Akik ugyanúgy célpontjaik a fideszes liberálbulvárnak. Például a Betyársereg, amit kóser kósa terrorszervezetnek nevezett. A fidesznek egyszerre cuki és szélsőséges a Jobbik, nem számít hogy egyik mondatuk üti agyon a másikat.

Jobbik – Fidesz-KDNP 4:0

2016-12-19 16:07

2016. december 16. jó eséllyel nem fog bekerülni a Fidesz kedvenc dátumai közé.

Azt már megszokhattuk, hogy a Habony-féle fideszes hazugsággyár egyes szereplői sorra veszítik el a sajtópereket a Jobbik és politikusai ellen, de az még az ő pervesztési tempójukat tekintve is kivételes eset, hogy egy nap ez négyszer történjen meg velük. Pedig december 16-án, pénteken ez történt. Háromszor a Ripost, egyszer pedig a Lokál nevű magát sajtóterméknek nevező dolog veszített, ezek közül az egyik jogerős. Az ügyek között volt az utóbbi hetek egyik legaljasabb hazugsága, amikor Gyöngyösi Mártont megpróbálták összemosni a bőnyi rendőrgyilkossal, utóbbiról időközben bebizonyosodott, hogy családját rokoni szálak fűzik a köztársasági elnökhöz.

Külön érdekessége ennek a négy pernek, hogy úgy tűnik, már a habonyi meseportálok jogi képviselői is szégyellik bíróság előtt felvállalni ügyfeleiket, mert egyik tárgyaláson sem képviseltették magukat. Ami az általuk elszenvedni kénytelen sorozatos pervesztések fényében nem is lenne meglepő.

Bár egyre közeledik a karácsony, a Jobbik sajnos továbbra sem tudja elképzelni, hogy a Fidesz, illetve lakájmédiája akár csak kisebb sebességre mérsékelne a rágalomözön terjesztésében, hiszen ők sem adhatnak mást, csak mi lényegük. Az azonban biztos, hogy mind a Jobbik, mind a politikusai egyetlen róluk terjesztett hazugságot sem fognak továbbra sem jogi következmények nélkül hagyni.

https://jobbik.hu/hireink/jobbik-fidesz-kdnp-40

A nemzeti vagyon megvédése érdekében szükséges a korrupciós bűncselekmények tényállásának felülvizsgálata - A Jobbik törvényalkotást kezdeményez A "89-es" pártok közös mutyivilága véget érne ezzel. Aki nem szavazza meg hazaáruló, aki tárgysorba se veszi kétszeresen is az. Mert a fidesznek a lopás a fontos. Egyébként a ballibeknek is, igen. Közös az érdekük. ;)

A "89-es" pártok közös mutyivilága véget érne ezzel. Aki nem szavazza meg hazaáruló, aki tárgysorba se veszi kétszeresen is az. Mert a fidesznek a lopás a fontos. Egyébként a ballibeknek is, igen. Közös az érdekük. ;)

Staudt Gábor sajtótájékoztatója (2016.12.20.)

https://www.youtube.com/watch?v=7OnXwnJenng

A nemzeti vagyon megvédése érdekében szükséges a korrupciós bűncselekmények tényállásának felülvizsgálata - A Jobbik törvényalkotást kezdeményez

Teljes gõzzel a korrupció ellen - ez lesz a Jobbik csodafegyvere

A Jobbik határozati javaslatot nyújt be az Országgyûlésnek, amelyben a korrupciós bûncselekmények büntetõjogi felülvizsgálatát kéri. Staudt Gábor, az ellenzéki párt frakcióvezetõ-helyettese keddi budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta, vannak olyan tényállások a büntetõ törvénykönyvben, amelyek noha szépen hangzanak, de az elkövetõket az alapján nehéz elkapni.

Ilyen például a hûtlen kezelés, hanyag kezelés, amely szerinte nincs jól megfogalmazva, az ilyen ügyek gyakran már az ügyészség elõtt elbuknak.

A jobbikos politikus kifejtette, hogy másfél év alatt a Kormányzati Ellenõrzési Hivatal 66 kezdeményezésében utasították el a nyomozást vagy nem emeltek vádat, s ennek csaknem fele hûtlen kezelés, 48 milliárd forint értékben. Vagy politikai okból akadnak el ezek az ügyek, vagy a törvények alapján nem lehet bíróság elé vinni - értékelt Staudt Gábor, aki szerint a legfõbb ügyész egyik válasza is alátámasztotta, hogy nehéz eljárni.

Az egyik fõ problémaként hivatkozott arra, hogy nem elég a vagyonkezelõi kötelezettség megszegésének bizonyítása, a szándékos károkozást is bizonyítani kell. A Jobbik szerint a sarokpont ott van, hogy a közpénzek eltûntek-e, és aki ezért vezetõként felelt, annak lehetett-e ráhatása - hangoztatta, hozzátéve, meg kell gátolni, hogy állami cégvezetõk óvodásként viselkedjenek és úgy tegyenek, mintha nem tudnák, mit írnak alá.

Amíg néhány ember nem indul el a börtöncella felé, addig az ígéretek pusztába kiáltott szavak lesznek - fogalmazott.

http://www.hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=100013