width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: A nemzeti vagyon megvédése érdekében szükséges a korrupciós bűncselekmények tényállásának felülvizsgálata - A Jobbik törvényalkotást kezdeményez A "89-es" pártok közös mutyivilága véget érne ezzel. Aki nem szavazza meg hazaáruló, aki tárgysorba se veszi kétszeresen is az. Mert a fidesznek a lopás a fontos. Egyébként a ballibeknek is, igen. Közös az érdekük. ;)

2016. december 20., kedd

A nemzeti vagyon megvédése érdekében szükséges a korrupciós bűncselekmények tényállásának felülvizsgálata - A Jobbik törvényalkotást kezdeményez A "89-es" pártok közös mutyivilága véget érne ezzel. Aki nem szavazza meg hazaáruló, aki tárgysorba se veszi kétszeresen is az. Mert a fidesznek a lopás a fontos. Egyébként a ballibeknek is, igen. Közös az érdekük. ;)

A "89-es" pártok közös mutyivilága véget érne ezzel. Aki nem szavazza meg hazaáruló, aki tárgysorba se veszi kétszeresen is az. Mert a fidesznek a lopás a fontos. Egyébként a ballibeknek is, igen. Közös az érdekük. ;)

Staudt Gábor sajtótájékoztatója (2016.12.20.)

https://www.youtube.com/watch?v=7OnXwnJenng

A nemzeti vagyon megvédése érdekében szükséges a korrupciós bűncselekmények tényállásának felülvizsgálata - A Jobbik törvényalkotást kezdeményez

Teljes gõzzel a korrupció ellen - ez lesz a Jobbik csodafegyvere

A Jobbik határozati javaslatot nyújt be az Országgyûlésnek, amelyben a korrupciós bûncselekmények büntetõjogi felülvizsgálatát kéri. Staudt Gábor, az ellenzéki párt frakcióvezetõ-helyettese keddi budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta, vannak olyan tényállások a büntetõ törvénykönyvben, amelyek noha szépen hangzanak, de az elkövetõket az alapján nehéz elkapni.

Ilyen például a hûtlen kezelés, hanyag kezelés, amely szerinte nincs jól megfogalmazva, az ilyen ügyek gyakran már az ügyészség elõtt elbuknak.

A jobbikos politikus kifejtette, hogy másfél év alatt a Kormányzati Ellenõrzési Hivatal 66 kezdeményezésében utasították el a nyomozást vagy nem emeltek vádat, s ennek csaknem fele hûtlen kezelés, 48 milliárd forint értékben. Vagy politikai okból akadnak el ezek az ügyek, vagy a törvények alapján nem lehet bíróság elé vinni - értékelt Staudt Gábor, aki szerint a legfõbb ügyész egyik válasza is alátámasztotta, hogy nehéz eljárni.

Az egyik fõ problémaként hivatkozott arra, hogy nem elég a vagyonkezelõi kötelezettség megszegésének bizonyítása, a szándékos károkozást is bizonyítani kell. A Jobbik szerint a sarokpont ott van, hogy a közpénzek eltûntek-e, és aki ezért vezetõként felelt, annak lehetett-e ráhatása - hangoztatta, hozzátéve, meg kell gátolni, hogy állami cégvezetõk óvodásként viselkedjenek és úgy tegyenek, mintha nem tudnák, mit írnak alá.

Amíg néhány ember nem indul el a börtöncella felé, addig az ígéretek pusztába kiáltott szavak lesznek - fogalmazott.

http://www.hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=100013

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk