width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Azok a migrik a török - görög határon leginkább egymást taposták agyon, de ha lőttek volna is a görögök, mi mást tehetnének : masszív tömegek ellenséges inváziója, és az azzal kapcsolatos történelmi tapoasztalatok, 300 spártai, Thermopülai csata... Genetikailag és genderileg behódoló hajlamúak "véleménye" a "szegény menekültekről" annyit is ér. Európába már korábban beáramlott társai erőszakoltak - gyilkoltak, tehát nem kellenek ide a kecskesajt kedvelő szír-sz*r szakállmatyik.

2020. március 3., kedd

Azok a migrik a török - görög határon leginkább egymást taposták agyon, de ha lőttek volna is a görögök, mi mást tehetnének : masszív tömegek ellenséges inváziója, és az azzal kapcsolatos történelmi tapoasztalatok, 300 spártai, Thermopülai csata... Genetikailag és genderileg behódoló hajlamúak "véleménye" a "szegény menekültekről" annyit is ér. Európába már korábban beáramlott társai erőszakoltak - gyilkoltak, tehát nem kellenek ide a kecskesajt kedvelő szír-sz*r szakállmatyik.

Azok a migrik a török - görög határon leginkább egymást taposták agyon, de ha lőttek volna is a görögök, mi mást tehetnének : masszív tömegek ellenséges inváziója, és az azzal kapcsolatos történelmi tapoasztalatok, 300 spártai, Thermopülai csata...

Genetikailag és genderileg behódoló hajlamúak "véleménye" a "szegény menekültekről" annyit is ér. Európába már korábban beáramlott társai erőszakoltak - gyilkoltak, tehát nem kellenek ide a kecskesajt kedvelő szír-sz*r szakállmatyik.

Hülyeség a törökök pártját fogni is, eleve ők HAJTJÁK a határra azokat a katonakorú harcedzett betolakodó férfiakat, mert megint csak ők jönnek!

A törökök már egyszer anno "lerendezték" az örmény kérdést, szóval ne nagyon játsszák a humanitáriust. Ha nem támadják meg Szíriát az ottani vahabita iszlámállamos terroristáik védelmében, az egész balhé nincs. :3

Amúgy igen, az erdogani Törökország SEM mérsékelt iszlám ország. És e mellé NATO tag. Fasza.

Szíriai konfliktus: Görögország megvétózta a törököket a NATO-ban

Görögország NATO képviselete megvétózta azt a nyilatkozatot, mely Ankarát támogatta volna az után, hogy a törökök 33 katonát veszítettek egy támadás során Szíriában.

Nikos Dendias görög külügyminiszter utasította a képviselet tagjait, hogy éljenek a vétó jogával, ha a NATO közös nyilatkozata nem tartalmazza a görög javaslatot a 2016 márciusi EU és Törökország között létrejött, migránsokkal és bevándorlókkal kapcsolatos egyezmény alkalmazása során.

A görögök követelését több ország is elutasította, köztük az Egyesült Királyság, Németország, az Egyesült Államok és Franciaország.

Korábban Mevlut Cavusoglu török külügyminiszter kérte a tagországoktól a politikai egyeztetést a Washingtoni Egyezmény 4.cikkelye értelmében, mely lehetőséget biztosít a NATO tagországai számára, hogy segítséget kérjenek biztonsági, vagy pedig a területi épségüket érintő kérdésekben.

Ankara kifejezetten azt kérte a tagállamoktól, hogy segítséget nyújtsanak neki a légvédelem és a hírszerzés területén, az Idleb kormányzóságban kialakult harcok miatt.

A török hadsereg ugyanis egy szíriai légitámadás során 33 katonát veszített Idleb kormányzóság területén. Az orosz katonai források azonban megerősítették, hogy a szíriai légierő kifejezetten a Hayat Tahrir Al-Sham terrorszervezet állásait támadta. Azonban úgy tűnik, hogy Törökország közvetlenül katonai támogatást is nyújt a terrorista csoportnak, hiszen katonái a terroristák állásaiban voltak a légitámadás idején.

Törökország tehát azt kéri a NATO-tól, hogy támogassák a katonai műveleteit, mellyel egy terror szervezet tevékenységet segíti Szíriában, ahol ráadásul idegen megszállóként van jelen.

https://orientalista.hu/sziriai-konfliktus-gorogorszag-megvetozta-a-torokoket-a-nato-ban/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk